Eki Görüntüle 694233
görümcemin istemesinde burda 75 kilolardaydım.göbeğe dikkat:26:
fizik çok güzel, kg verince daha da güzel olur
[1] Yürümek (Asfalt) 60 dak 332.16
[2] İp Atlamak (125 atlama/dak) 10 dak 122.484
Toplam : -454.644 kal.
bugünkü sporlarımı yaptım yaşasın
ip atlarken
85 tane atladım 1-2 dk ara verdim sonra tekrar 95 atladım ve son kez 70 atladım
nefessiz kaldığım zamanlarda sekerek atladım adım atarak atladım
85ten fazla tek seferde yapamadım ama inşallah ilerleyen günlerde hiç takılmadan yorulmadan 200 yapabileceğim
toplam 250 defa atlamışım bu da toplasam 10dk bile sürmedi
yarım saat atladığımı düşünemiyorum off nasıl gider o zaman şu kilolar
mayısın 1inde Jillian Michaels 30 Day Shred- Level 1e başlıyorum var mı benimle devam edecek
çalışanlara çok zor vakit olmaz ama evde duranlardan kim var benimle![]()
ben isterim ama malesef ki 15 inde tatile gidebilirim
Anlatırım tabi ki canım.oğlum suan 7yaşını bitirdi, doğum anında diskisini yapıp yutuyor ve nefes borusunu tıkıyor ve oksijensizkalıyor.Yani dünyaya geldiğinde bi nevi ölü doğmuş sonra
yaşatıyorlar.dogumum son anda sezaryen oldum'su an oğlum spastik engelli beni tanımıyor oturmuyor yürümüyor sürekli yatıyor .yani kısacası yüzde yüz engelli.onun eli ayağı biziz yani.bizim için dünyanın en güzel meleği bazen çok üzülüyoruz niye böyle oldu diye ama bazen de diyoruz allahım iyi ki bize böyle bi cocuk nasip etti de ona gül gibi bakıyoruz yaşamanın kıymetini yürümenin kıymetini öğreniyoruz diyoruz.çok zor hayat bizim için ve tabiki minik oğlum için ama biz kolaylaştırmaya çalışıyoruz çok fazla takmamaya çalışıyoruz zorda olsa..daha çok şey yazmak isterim ama daha sonra su an dışarıdayim ve heran ağlayabilirim
allah (cc) kolaylık versin inş. çoook şükür her halimize.....