kızlar yazamadım dünden beri..evde çok iş var heryer karışık..akşam odaları değiştirmye başladık bi kısmı duruyo şimdi eşim uyuyo sabah işten geldi..akşama uyanınca devam edeceğiz...
akşam yemekte eşimin kuzeni vardı yardıma deldi bende özel olsun yemek diye ızgarada kanat yaptım..pilav vardı 5 kaşık kadar yemşimdir
4 kanat yedim.biraz kavun salata bi kase çorba..yarım bardak fanta...ve annemim getirdiği bi pogaça
sonra baya iş yaptık eritmişimdir dite umuyordum ki türk kahvesi talebi geldi çikolata eşliğinde 3 karecik yedimm:26:gece 11di
sanırım bu hafta ben pek dikkat edemeyeceğim:44:
kardeşimde geldi sabah kahvaltıda bende idi ...gerçi sabah iştahım yoktu hiççç denecek kadar az yedim :44: sonra ara olarak kadayıflı dondurma kalmıştı 70gr kadar kardeşimle bölüştük:26::26:şimdi anneme geçti bende hazır çorba kalmıştı dünden onun hepsini koydum tabağa full doldu hepsini yedim.dün akşamdan salata kaldı onu bitirdim ve 125ml kadar ayran içtim
akşam için bezelye yapıyorum.k.mer
imek çorba ve makarna haşlamayı düşünüyorum
yoğurtlu garnitürlü karıştırırım artık ..akşama yine ev dolu olacak..onlar yerken ben bakamıyorum yaa

ve en üzücüsü jillianım 25günde kaldı son 5 günü bitiremedim kaynadı arada gitti
işlerimi bi toparlayayım tekrardan sporlarıma devam edeceğim inş ..yürüyüş plates jillian allah ne verdiyse 

sizi geçeceğiim şekerler
ama bana bi kaç hafta müsade kilo almamak şartıyla tabii çoook olmasada dikkat edeceğim ve yazmayada çalışırımm
akşam yemekte eşimin kuzeni vardı yardıma deldi bende özel olsun yemek diye ızgarada kanat yaptım..pilav vardı 5 kaşık kadar yemşimdir
sonra baya iş yaptık eritmişimdir dite umuyordum ki türk kahvesi talebi geldi çikolata eşliğinde 3 karecik yedimm:26:gece 11di
sanırım bu hafta ben pek dikkat edemeyeceğim:44:
akşam için bezelye yapıyorum.k.mer
ve en üzücüsü jillianım 25günde kaldı son 5 günü bitiremedim kaynadı arada gitti