evet canım kararlıyım sondan birinci olmamaya :) birinci olmaksa benden geçti artıkkk :) tükenmişlik sendromu yaşıyorum galiba :)
canım dediğim gibi dün hastanedeydim. bugün ve yarında kızın kursu var. hayırlısıyla bitiyor son haftamız. perşembeden sonra rahatım inşallah. spora tekrar perşembe baslarım herhalde.
bu arada izmir çok ısındı. yanıyoruz, bunalıyoruz, daralıyoruz, :) duşa girip çıkıp otuyoruz evde. dışarı çıkmak ne mümkün. bu yaz çok sıkıcı geçecek anlaşılan
sorma canım bende 2 haftadır berbat durumda yedim yedim spor desen yok
 koşu bandım köşesine çekildi
koşu bandım köşesine çekildi 
 ama artık bende kaldığım yerden devam ediyorum 2 gündür dikkatliyim bakalım :26:bi kaç güne sporada başlarım sanırım :44:
ama artık bende kaldığım yerden devam ediyorum 2 gündür dikkatliyim bakalım :26:bi kaç güne sporada başlarım sanırım :44:burasıda geçen hafta yağmurdan geçilmiyordu dünden beride sıcak yanıyo ortalık
 aynen evde pinekliyoruz valla
aynen evde pinekliyoruz valla
valla tükenmişlik sendromunu at biran önce üstünden zira
kilolar yerini buluverirler anacım

korkulur şu boğazımızdan bizim
korkulur şu boğazımızdan bizim 

ben cumaya kadar sıkıcam dişimi en azından sonuncu olmamak için
 ben cumaya kadar sıkıcam dişimi en azından sonuncu olmamak için

kahvaltımı yaptığım gibi 1saat yürüdüm eve geldim vee bu saate kadar uyudum kızımı anneme yollayarak. her yerim ağırıyor yeni başladım yürüyüşe hava da sıcak halsiz bırakıyor insanı.
 kahvaltımı yaptığım gibi 1saat yürüdüm eve geldim vee bu saate kadar uyudum kızımı anneme yollayarak. her yerim ağırıyor yeni başladım yürüyüşe hava da sıcak halsiz bırakıyor insanı.

iradesizliğim yüzünden
 iradesizliğim yüzünden
 astada bitti çok şükür eşim yedi hepsini
astada bitti çok şükür eşim yedi hepsini