- 17 Ocak 2009
- 110
- 1
- 96
Kalbin kadar değerli bu beyaz sayfayı bana ve bize ayırdığın için teşekkür ederim
Bundan sonra seninle zaman zaman iyi kötü anları paylaşmaya başlıycaam
Tüp Bebek yaptırmaya karar verdiğimden beri hemen hergün,elimde mausum gözlerim ekranda net-gezgini (net-manyağı hatta) oldum biliyomusun mafoldumben
birsürü kadın var ve hepsi de anne olabilmek için didinmekte
kimisi başardı ve bebekleriyle hala gelmekte
kimisi umutla devam ediyor ....
Beni dr dr gezmekten alıkoyan,sanki bir ömür çocuk olmasa da olurmuş gibi yaşamamı sağlayan stres olmadan itelenmeden bu zamana kavuşturan Yüce Rabbim sen herşeyin iyisini güzelini bilirsin şüphesiz ,
13 yıldan sonra "hadi kulum, sende bu kadar gezdin tozdun... biraz uğraş didin çabala "dedin ....iyi ettin opuyorumnanaktan
ilk defa 2008 in son aylarında bi heves araştırırken gördüm ve sene başında üye oldum ....ha oku ha okuuu allahım neler yazmışlar :bbo: nevrim döndü
Sevgili Günlük
bu Dr ların hepsi uzaydamı yaşıyorlar nedir bu moneymanyaklığı senağlama
yaşım 35 olabilir ama yolun yarısı değil ...henüz yeni başlıyorum bennnn
söyle akıllarını başlarına alsınlar :dilcikar:

Bundan sonra seninle zaman zaman iyi kötü anları paylaşmaya başlıycaam
Tüp Bebek yaptırmaya karar verdiğimden beri hemen hergün,elimde mausum gözlerim ekranda net-gezgini (net-manyağı hatta) oldum biliyomusun mafoldumben
birsürü kadın var ve hepsi de anne olabilmek için didinmekte
kimisi başardı ve bebekleriyle hala gelmekte

kimisi umutla devam ediyor ....
Beni dr dr gezmekten alıkoyan,sanki bir ömür çocuk olmasa da olurmuş gibi yaşamamı sağlayan stres olmadan itelenmeden bu zamana kavuşturan Yüce Rabbim sen herşeyin iyisini güzelini bilirsin şüphesiz ,
13 yıldan sonra "hadi kulum, sende bu kadar gezdin tozdun... biraz uğraş didin çabala "dedin ....iyi ettin opuyorumnanaktan
ilk defa 2008 in son aylarında bi heves araştırırken gördüm ve sene başında üye oldum ....ha oku ha okuuu allahım neler yazmışlar :bbo: nevrim döndü
Sevgili Günlük
bu Dr ların hepsi uzaydamı yaşıyorlar nedir bu moneymanyaklığı senağlama
yaşım 35 olabilir ama yolun yarısı değil ...henüz yeni başlıyorum bennnn
söyle akıllarını başlarına alsınlar :dilcikar:
şimdilik bu kadar sağlıcakla kal