Popüler Konu Sevgili günlük...

Moralim çok bozuldu şu ev işine :19:
O kadar hayal kurduk temizlik malzemeleri aldık temizlikçi bayan tuttuk noldu iptal oldu..
Sanki bi balonla bulutlara uçmuştum,biri geldi iğneyle puf diye söndürdü balonumu :19:

:3:
ben ne işlere kalkıştım yine:ssz:tatile gidicem planlar yapıldı insanları ayarladım hatta yarın kapora vericem ama daha babamın haberi yok:18:
anneme söyledim tamam dedi bi sorun çıkmaz dimiiii:17:iki kere gittim bişey demedi 3.yede gidermiyim ki:26:
pufff pofff belki bugün söylerim ımmm yok vazgeçtim annem söylesin ya:37:
o gençliğinde habersiz gidiyomuş hep tatile bende onun kızıyım bak ben haber veriyorum en azından dimiii :52:
ayy neyse başıma bi ton masraf çıkcak yine yea:emir_bebek:
bikini lazım elbise terlik bide ondan ayrı olarak kot alcaktım bide parfüm bide güneş kremi oyyy battım sanırsam:30:
tatil paramı ben zaten ayarlamıştım gerisini halletcez bi şekilde :16:
ben tatil planları yapıyorum biri benim yerime ders çalışsa ne kadan güzel olur:37:
bugünde aşkla buluştuk :69:3 saatcik pehh neyime yetcek ya :57:2 hafta sonra ankaraya gidicekmiş ordaki ofise yardıma 3-4 gün yok :51:
bide bugün işten bi ablanın doğum günüymüş ona hediye aldık bi taç bi çoraba 45 lira verdi ya çok gerekliydi hediye alman bu çocuk beni delirtcek yeminle:52::52:
neyse sinirlendim şuan susup gidiyorum:ssz::1::1:

günnüş selam tekrar
ben burdayım ama;
ruhum ve oğluş kapının önünde gerekli işareti bekliyor gitmek için
ömür boyu orda durursam işaretin gelmesi için
ya işaret bensem

ben çok güçlüyüm günlük çookk :31:
herkes hakettiğini er yada geç buluyo..
bugün alçım alındı yüzüm ifadesiz kaldı burnum böyle oynamıyo oraya yapıştırılmış gibi :25::25:
inşallah hissederim ya tanıyamadım yüzümü :25:
neyse sonra o mesaj attı yine 'nasıl oldun iyisindir inş' diye noluyo be sana dedim :22: :57:
oda bi başladı yalvarmaya lütfen seni görmek istiyorum diye ben tabi :53::53::53::53:
hayır günlük, çok mu büyük konuştum sence?
ben 18 nisanda bitirdim ya ondan geldi di mi?:ssz::ssz:
hani beklenenler vazgeçildikten sonra gelir hesabı :27::27:
Bana 'sen büyük konuşup msj atınca, o yüzündeki ifade gurursuzluk beni mtlu ediyo' diyen adam!
dedim- düşman olmayalım istemiyorum ben seni içimde sana dair birşey kalmadı. yemin ederim yalvardı yaaa hala şoktayım :53::53:
dedi olalım gerekirse seni görmüceksem bu kadar küçük bişi için kırıcaksan düşmanda olalım falan iyi dedim buluşalım
otobüste eski sevgiliside vardı iki erkek iki kız binmişler gülüşüyolar falan aha elime düştün ö.. dedim :52:
onada söyleyince kızla düşman oldu yanımda mesaj attı neler söyledi..
biliyorum şeytanım :17::17: ama o kız haketti günlük bende az fişeklemedim tabi :21: ahh ben yok muyum benn :ssz:
dedim seviyosun yanımda işin ne? sence sevsem bu saatte dışarda olmasına izin verir miydim? kendinden yola çık.. kızdığım nokta hem bana brışalım diyo hemde boynuzluyo dedi :52:
ohhhh çok mutluyum içimin yağları eridi günlük :47::47:
beni mutlu edicek biride var günlük hiç yüzüne bakmayışımda deli etti :52: cidden bitmiş bende şükürler olsun :16:

İyi bir şeyler olsun artık günlük, nereye kadar ağla ağla, bekle bekle :14:

günlük umudumu kaybetmiyorum
kaybetmeyeceğim de biliyorum bende çok mutlu olacağım bir gün!

günlük

tam herşey düzeldı kafam rahat mutluyum dıyorum
bıyerden patlak verıyor :ssz:
sıkıldım artık
uyumak bıle ıstemıyorum şuan yarın olmasın hep bu günde şu sanıyede kalayım :ssz:

Günnüküm bugün sipariş ettiğimiz mobilyalara bakmaya gittik, ptesi kamyona yüklenicek, yüklenmeden bakalım dedik. Oturma odamın berjerleri çok güzel olmuuuş:) Bak gösteriyim sana da

$Fotoğraf0821.webp

Buna bi de istanbullu avize aldım. Salon tam istediğim gibi olmadı, daha doğrusu hayal ettiğim gibi durmadı. Bunu salona koysam dicem ama o da yemek takımına uymaz. Neyse orası da benim diğer taraf da:))

Sooooon 21 güüüüüüüüüüüüüüüün :))

Bir daha asla konusmam, yolda gorsem yuzune bakmam, artik ne dirisi dirime, ne olusu olume diyen, icinden gunlerce soven ben degilim sanki. Zaaflarima yeniliyorum galiba.:37:

şu kararsızlık başa bela günlük ya...
ne çekiyorsam hep şu kararsızlığımdan çekiyorum...
sonrasında düzelebiliyor ama o arada canımın sıkıldığıyla kalıyorum...

zaman ne kadar da hızlı geçiyor...
nisanı da hızla bitiriyoruz.. işler güçler dersler projeler derken bir dönem daha bitmek üzere.
mutluyum, bu yoğunluk azalır azalmaz kendi işlerime odaklanabilicem..
ingilizce sınavına giricem ona çalışıcam..
bir de bahçemizdeki ayva ağaçları çiçek açmış, gidip onlarla konuşasım teşekkür edesim geldi bu güzelliği izleyebildiğimiz için...
Sonra o teşekkürün hepimizi Yaradın'ın hakkı olduğunu hissettim...
Allaha teşekkür ettim o isterse ayvanın da haberi olur nasılsa değil mi..

Slm günlük... Kursu bitirdim geldim eve ohh ne güzel pzteside tatil artık Allah nasip ederse doyasıya uyumak istiyorum..

Hafta içi zaten iş güç bide haftasonu neymiş mesleki eğitimmiş... Gerçi bugün ders anlatan hocayı sevdim.. inanılmaz güzel anlattı diğerleri gibi bilgisayardan okuyup okuyup geçmedi... Anlattı, bizi anladı ve

dinledi bi nevi motive etti işte bizi ... İlk ders bittikten sonra hocanın gemesini bekledik kantinde kızlarla... Çoğu evli bazıları hamile bazıları nişanlı.. ben gibi bikaçımızda Bekar... EE tabi ortamda o kadar evli

nişanlı ve hamile varken konu belliydi evlilik ve hamilelik.. Nasıl özeniyorum biliyomusun??? ÇOOkkk özeniyorum çok aslında herkesin özendiği şeydir bu biliyorum her bayan gelin olmak ister anne olmak

ister.. ama ben sanki daha çok istiyorum onlar anlatırken bile gözlerimin içi gülüyo resmen ya.. bazen elimi karnıma koyuyorum acaba şu an hamile olsam neler hissederdim diye bu Duyguları yaşamayı çok

istiyorum.. Sonra korkuyorum hani insan bişeyi çok isterse olmazmış ya... Öyle olmasın ama benim bu istediğim .. Mesela bi dileğim var yana yakıla istiyorum olduğu zaman havalara uçucam biliyorum ama

yıllardır olmasını bekliyorum... Beklicem de.. Sonuçta herkes bişeyler hayal ediyo olmasını bekliyo herkesin dileği ayrı ayrı dimi...

Ama böyle sadece beklemekle olmaz... Ben gideyim Rabbim'e sığınayım o anlar beni O Bilir beni.. Banada Onun verdiği herşeye de Şükretmek düşer sadece...

merhaba günlük:)) ben daha yeni gördüm burayı ben askımı çok özledim şafağımız 26 ama sabrım kalmadı artık
ömrüm beklemekle geçiyo ama olsun beklediğim bunu hakediyo çok seviyorum ama hasretine dayanamıyorum
bir de sürekli ders çalışıyorum ama kafam almıyo dersleri kitabı sadece gözlerim okuyo:1:
geç zaman gel artık 18 mayıs:43:

Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum günlük..
Sanırım fazla duygusalım bu ara.. Hep bi geçmişe dönük pişmanlık hep bi geleceğe yönelik umutsuzluk var içimde..içinde bulunduğum durum hiç değişmeyecek sanki..artık gerçekten beklemekten ve her seferinde beklentilerimin sebebsiz-sonuçsuz kalmasından çok sıkıldım.. Ve ben bugün anladım ki annemden başka karşılıksız seven olmuyor bu evrende.. Benim canım annem.. Keşke zamanı geri sarabilsem.. Dizinin dibinden hiç ayrılmasam.. Değmeyecek insanları mutlu etmek için değil senin için çabalasam... Böyle yanlızlığımla değil sevginle yaşasam... :5:

kendimi güçsüz hissediyorum bazen günlük.
şuan da onlardan birindeyim sanırım. bi başlığın altına yazdığım yazı gözlerimin dolması için yetti.
çocuk gibi eğlendiğiniz günler başlığını görünce yazmadan geçemedim. yenildim anılara. en zoru da bu anılar zaten :14:
oyunlar oynayıp çocuk gibi eğlenirdik. onlar geldi aklıma, hatırladım. belkide hiç unutmadım bilmiyorum. :26:
en çok kim öpücek diye oyun oynamıştık bi kere. gözlerimizden yaş gelmişti gülmekten. o kazanmıştı.
ama bu sefer ben kazandım.

Vay be günlük zaman ne çabuk geçiyor nisanın ortasına bilem geldik ve gene büyük korkum olan sınavlarda başlıcak okulun kapanmasına az kalması tek mutlulugum :)) bu aralar çok yoruluyorum ama beni yoran okul degil ev hayatım şunu yap bunu yap derken zaman geçiyor akşama ayaklarım şişmiş ve ağrımış oluyor morotonluktan da sıkıldım hep aynı şeyler bugun tatile gidicek bir kaç yere baktim aradık hayırlısı olsun dün dualar ettim rabbime butun musluman kardeşlerimide unutmadım Rabbim beni senden başka kimseye muhtaç etme olur mu? böyle işte günlük şimdi yapmam gereken bir kaç işim daha var gene görüşürüz kocaman öptümmmm:54::54:

selamm :3:

ne zamandır yazamadım sana.. Aşk geldi ankaraya, neredeyse bir haftadır onla vakit geçiriyordum.. fırtına rüzgar hiçbişi engel olamadı anlıcağın :9:

veee en önemli haber geliyor sana

evlilik günümüzü ve düğünü yapcağımız yeri kararlaştırdık :52:

17 temmuzda evleniyormuşuz, gün ve ay belli ama yılı sorma istersen :37: 2015 yazı diye düşündük, daha 3 yıl var yani :123:

ama düğünü yapıcağımız yere ba yıl dııımmmm :124:

onun memleketinde olcak düğün, öyle güzel bi yer gösterdi ki bana internetten, aşık oldum diyebilirim :16:

denize sıfır havuzbaşı bi düğün.. tam istediğim gibi.. susuz evlenmem arkadaş :27: :9:

düğün mekanı için organizasyon yapan şirketleri bile buldum :51:

düğün paramız da hazır şimdiden ohh miss :21::21:

5 yıldır birlikteyiz, 3 yıl sonra düğün.. etti mi sana 8 yıllık sevgili olcaz..

öyle garip oldum ki, ilk kez düğün filan konuştuk tarihe karar verdik, tuhaf ve çok güzeldi... :nazar:

hayırlısı olsun :nazar:

gelinlik bakmaya başlıyım bari, 3 yılda anca seçerim zaten :9:

BEN HİÇMİ MUTLU OLAMICAGIM günlük :14: hiçmi degerli olamıcagım :14: karşıma bi peri göndersene günlük herşeyimi düzeltcek bir perii nolurrrr:43:

Haklı olduğum taraflar olduğu gibi, haksız olduğum bir çok konu da vardı tartışmamızda günlük.
Zaten beni bu kadar acıtan tartışmak değil, benim için sarf ettiği bir sözdü.
Ondan duymaya hiç alışık olmadığım bir söz hem de.
Günlerce aradı, mesaj attı. İçim içimi yedi ama konuşmadım, cevap vermedim. Hatasını anlamasını istedim.
Ama öyle özledim ki sesini duymayı. Hayaliyle uyudum, uyandım :69:
Geldi bugün.
Uzaktan gördüm önce. Kalbim sıkıştı. Nasıl da özlemişim ben bu adamı. Nasıl da özlemişim gözlerinin içine bakmayı :69:
Geldi, hiçbir şey söylemedi, sarıldı. Sarıldım ben de sıkıca, daha fazla dayanamadım.
7 senedir her gün artan bir aşkla seviyorum onu. Bu ayrılık, bizi koparan o korkunç otobüs terminalleri bir gün giremeyecek aramıza.
Bunun hayaliyle her gün daha çok yaklaşıyorum sana. :69:

çok sinirliyim şuan:99:
nefret ediyorum şu belirsizlikten ya:88:
bugün kaporayı vermeye gittim şimdi bana diyoki ne kadar verdin neden sordun dedim yanarsa ne kadar yancak diyo:95:
madem senin işin belli degildi neden şimdiden verdik parayı neden ben günlerdir insanların peşindeyim işlerini halletsinler diye valla çok sinirliyim şu an ya
çocuk oyuncagımı bu ben babama söylemedim daha
ne zaman belli olcak bi hafta kala gitmiyoruz mu diceksin diyorum olabilir diyo bide:84:
başlıcam işinede müdürünede kendinede of ya :84:
ay valla geçmiyo sinirim aglıcam:14:gidememeyi geçtim ben arkadaşlarıma ne dicem bizsiz gitseler dicem tanımıyolar birbirlerini off ki off ya valla sinirlerim tepemde şuan !!!!!!!:88:
buraya yazıyım geçsin diyorum geçmiyoda:14:zaten içimde kötü bi his vardı sabahtan beri biliyodum bişey çıkcagını zaten hiç kesin gitcez modunada girmedim bi sorun çıkmasın kesinleşsin artık lütfen ya lütfen:14:

Back
X