Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük kafam karışık...
bi konu var hakkında karar veremediğim. ilerisini düşününce korkuyorum, cesaret edemiyorum.
tek ihtiyacım olan biraz cesaret sanırım.
offf ...

Bi haftadır yazmamışım:3::3:
ananemlere gidicem demiştim gittim bikaç gün değişiklik oldu güzeldi:34:
minigimle oynadım bol bol sevgilim var benim diyo:60:bide utanıyoki söylerken yerim ya eşşeksıpası:69:
neyse işte dün döndüm istanbula gelir gelmez yataklara düştüm hasta oldum:25:
alerjim çok ilerledi orda bol bol polen mevcut tabi canım çıktı:19:bide üstüne grip oldum tadından yenmez bi durumdaydım yani:24:
şimdi iyiyim ama düzeldimm:17:
dün saglık ocagına gittik kan tahlili için gün verdi:14:ben çok korkarım napıcam nası iptal edicemki:50:bayılıyorum offffffffff:25:
öyle işte dünde konsere gidicektik gidemedik :ssz:
aşk durumları desen yine dengesizliğe bağladı artık gerçekten yoruldum:31::31:

Yaaa günlük ev kurmak ne zor iş yaa.. Dün bir sürü halıcı gezdik oturma odamıza buldum bi tane de salona bulmadım ya. Salonumuz ufacık zaten küçük bi halı istiyorum ama daha tam olarak karar verebilmiş değilim. Daha diğer odaların halısı var yolluklar var amaaan.bi de aklımda elli tane şey var.bir ara pasaport yeniletmem gerekiyo balayı için.haftaya onlarla uğraşayım olmazsa.onlar da aradan çıksın. Arada bi şey unutup gidecekmişim gibi geliyo bazen, inşallah öyle bir şey olmaz. Allah her şeyi bir yoluna koyuyor zaten her zaman çok şükür.. Bugün de ne sıkıcı bir gün yaa. Burada 3 gündür hava kapalı canım hiçbir şey yapmak istemiyoo:( netten film mi izlesem acaba diye düşünüyorum. Yarın da çok yoğun olcaz herkes bize gelecek akşam yemeğine. Böylee işte günlük.. Hııı bu arada bu akşam GS şampiyon olsun ben de aşkımı bol bol sinir ediyim inşallaaaahhh:)) Bugünlük de benden bu kadar canımm görüşürüz sonraaa..

bir gün aşklar biter. hatıralar kalır
kimi seversen sev hep hatırlatır
sanma bir başkası yerimi alır
gelenler gideni bir gün aratır:25::25::14:

günlük dakikalar sonra maç başlayacak. :52:
gönlüm tabi ki Fenerbahçe'mden yana.
şampiyon inşallah Fenerbahçe olsun, ama karışıklık çıkmasın kavga olmasın.
hadi bakalımm. :emir_bebek:

Birine seni seviyorum demek; onunla birlikte hep umut edebilmekmiş, sadece onunla yanyana olduğun için, nefesine ortak olduğun için, yaşadığını hissetmekmiş.

Seni seviyorum demek; aslında şükretmekmiş, ona dokunabildiğin her an için, hayatta olduğu için, bir acının iki ucundan tutup birbirine tutunabilmekmiş sevmek. Kendinden bir parçayı ona vermek, eksilmeden çoğalabilmekmiş. Kendini, prensiplerini, hiçe sayman gerektiğinde bunu kahramanlık saymadan sessizce yapabilmekmiş.

Bir ihtimal, küçücük bir ihtimalde olsa, onun gözlerinde kendini değil, sevdiğini aramakmış.

Seni seviyorum demek; nefes almak kadar doğalmış istediğinde. Bir pazar sabahı ansızın kapıyı çalan bir dost kadar güzel bir süprizmiş.

Seni seviyorum demek; aslında biz varız demekmiş.

inna lillahi ve inna ileyhi raciun diyorum içimden durmadan
çok sinirliyim çünkü
iç sesimi bastırmak için durmadan tekrarlıyorum busözü
yoksa bela okuyacağım yoksa ah edeceğim yoksa lanet okuyaacağım

Anneeemmmm... Canımın canı hayatımın tek aşkı ... Bizim için hayatından kendinden fedakarlık eden kadın seni çoookkk seviyorum biliyorum bu cümleyi sana defalarca söylürum hiç bıkmıyorum söylemekten ... Ablamada banada hem annelik hem babalık yaptın... Canını dişine taktın çok acılar yaşadın çok gözyaşı döktün ama bizi hiç kimseye muhtaç etmeden bu yaşa getirdin eli değil ayakları öpülesi annem benim.. Şimdi ise yine bizi düşünüyosun tek isteğin bizim mutluluğumuz.. Yuva kurmamızı gelin olduğumuzu görmek istiyosun.. Bizde istiyoruz annem herşeyin hayırlısı diyip bekliyoruz... Bi gün inşALLAH sende torun seveceksin bunu ne kadar çok istediğini biliyorum... Özeniyosun dimi içten içe ... Sen yanımızda olda... Sen başımızda durda herşey olur hayırlısıyla... Bi gün hayaller gerçek olur.. Rabbim Ol der ve Olur.. Sadece Sabır... Sen hep gül olur mu o gözlerinde acı olmasın, gözyaşı olmasın tamam mı... Aşksın sen cansın sen annem seni bana anne eden Rabbime binlerce şükürler olsun.. Ve bizi hiç ayırmasın hayal ettiğimiz günleri görmeyi nasip etsin bize... Ben seni çok çoookkk seviyorum ama sen beni daha daha daha çok sevmeyi nasıl beceriyosun anne yaaa bu nasıl bi sevgidir böyle.... Biliyorum herkesin annesi bitanedir ... Ve Rabbim bizi annelerimizden ayırmasın ..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Günlüük Galatasarayım şampiyon olduuu o kadar mutlulyum kiiiii anlatamam oleeeeyyyy :52::52::52::52::52::52::52:

iyi akşamlar günlükcan
fenerbahçe şampiyon olamadı..eski fanatikliğim olsa üzülürdüm çok ama sallamıyorum artık :52:
bugün çok yorucu ama bir o kadar da harika bi gün geçirdik biricik sevdicekle :69:
nişan alışverişimizi bitirdik çok şükür..valla gitti paracıklar ama olsun feda olsun
hepsi istediğimiz gibi şeyler,çok beğenerek aldık
6lı çeyiz seti aldım saten saten :23: pek bi seksüüü :23: bana kalsa ben siyah alırdım ama bizimkiler kırık beyaz al dediler öyle aldık
aldığımız bütün ciciler harika..makyaj malzemelerini de kullanacağım şeyler aldım sevdiceğimin traş takımları da öyle
yani biz öyle sırf bohçada kalabalık olsun diye almadık sadece kullanacaklarımızı aldık
yarın da yüzük bakçaz :69:
beni en çok heyecanlandıran kısım da bu işte
takı seti ve bileziklere de yarın bakçaz..anneler günü alışverişinin bi kısmını da yarın halletçez
bizde anne çok günlük :27: 5 tane ben 5 tane o hediye alıyo düşün :27:
halam annem gibidir beni o büyüttü zaten..benim tarafta halama,anneme,b.anneme alcaz
onun tarafta da annesine ve b.annesine alcaz
toplamda 10 tane hediye alcaz,4ünü hallettik yarın da 6sını alcaz :27:
önce onun ailesine gitçez,sonra yüzük ve takı bakçaz,akşam da benim aileme gelcez
güzel günler bunlar günlük..ben bi duşa gireyim şimdi
şu dipler çok kötü aksın biraz yarın insan içine çıkçam :27:

Son düzenleme:
iyiki yavrularım varda anne olmayı dibine kadar tadıyorum acı tatlı herşeyi..öyle bi takıldımda ilk defa buraya..aslında iç dökmek için mükemmelmiş..içimde bi burukluk var sebebi çok,,sebebi yok..rabbim ol derse herşey oluyo.hakkımızda hayırlısı..

Yupppiiiiii günlükkkk yuppiiiii
şampiyon galatasaray:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
Mutluyum anlıycan günlük inşallah herşey iyi olacak.

hala evde yalnız bekliyorum maç bitti konvoy devam,eşim hala orda çocuklar lunapark ta bende ufaklıkla evde:ssz:varol galatasarayyyyyyyyyyyy:46:

sevgili olcak müsvedde öyle bir eşşeklik yaptı ki :53:

burnundan fitil fitil getirip kabus sebebi olmazsam! çok feci düştü elime, dilime.. bundan sonra hçbir şey eskisi gibi olmayacak :112: ya elimde kalıcak, ya da anasına babasına bağışlayıp ağzını burnunu kırdığımla kalıcak şükredicek:27:

üzgünüm hayatım, seni oldukça zor günler bekliyor :20:

dipnot: cincon nefret sebebimsin, evlat olsan sevilmezsin, al o kupayı itinayla monte et bi tarafına....

İnsanın arkadaşı olabilir, insanın dostu olabilir, insanın sevdiğide olabilir.. ama kimse kimseyi karşılıksız beklentisiz sevmez... Sadece birtek kişi sevebilir onun adıda "ANNE" dir.. RABBİM İYİKİ BENİ SANA EMANET ETMİŞ, İYİKİ RABBİM MELEĞİM OLARAK SANA TESLİM ETMİŞ BENİ SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNEM.. İLK ADIMLARIMSIN, İLK HECELERİMSİN, İLK GÖZYAŞIMI DURDURAN, İLK MUTLU EDENSİN VE SENİN TARİFİNİ ŞÖYLE DİLE GETİREBİLİRİM "SEN BENİM KANATSIZ MELEĞİMSİN"
ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN ANNEM
Annem Gezindiğim Bağ, Babam... Yaslandığım Dağdır.. Ömrümün en Güzel Çağı Her Anım Annem ve Babamla Olandır... <3<3<3<3

DİP NOT:Günlük sana yazan, okuyan yada sessiz takip eden , tüm annelerin, anne adaylarının , anne olmayı bekleyenlerin, annelik için gün sayanların ANNELER GÜNÜNÜ SENİN ARACILIĞINLADA KUTLUYORUM GÜNLÜKÇÜM...
Ve ekliyorum nerde nekadar anne olmak çin yanıp tutuşan annelik duygusunu tatmak isteyen nekadar kişi varsa RABBİM onlarında kucağını boş bırakmasın ve onlarada bu duyguyu tattırsın, inşallah seneye kucaklarında bebişleriyle girerler bu güzel ANNELER GÜNÜNE..​

merhaba canımın içi ben geldim :59::59::59:beni sorarsan hem çok iyiyim hemde çok kötüyüm hangisini istersen oyun yani neyse gelelim konumuza günlükcan ben muradıma erdim hala oldum geçen cuma halasının gülü dünyaya geldi :16::16: 4 mayısta eymenim dünyaya geldi sag olsun kardeşime dedimki isim arıyolardı canım bebegim oluyo ölüyo bak isim koymak nasip olmuyo beni abla biliyosan ben sim annesi oluyum dedim oda durdu abla senin emegin çok agzından ne çıkarsa koyucam dedi:53::53:düşündüm ve dedimki eymen olsun ben heveslendim koyamadım en azından sen koyarsan bir nevze içim rahat eder 4 mayısta gelinimiz sezeryanla dünyaya oglumuzu getirdi kucagıma ilk alışım onu görünce ilk aglayısımı ne sen sor ne ben söylüyüm :14::14::14:dedim allahım bir bebek bu kadarmı güzel bagrıma basıtım onu kokusunu içime çektim anlatılmaz duygular içimdeyim günlükçüm ne sen sor ne ben söylüyüm :14::14:koca bir hasta kaldım yanında yıkadım altını açtım giydirdim koynuma aldım koklaya koklaya sarılıp uyudum :14::14:aklıma yavrularım geldi acaba dedim dursalardı bu eymenim gibi güzel olurlarmıydı diye hayal ettim :16::16::16:ah günlükçüm ben korkumdan bebege vesile olamıyorum ne yapayım sen onu söyle bana ya gene yavrularım beni bırakıp giderse:14::14:ben ne yaparım eşimde geçen dedi canım zamanı geldi de geçiyo diye ocakta vesile olmam lazımdı şimdi korkumdan olamıyorum bir umudum olsa ama nerde tek umudum doktorun olumlu konuşması korkuyorum canım ya çok zor yolun yarısına kadar gelipte tekmelerinni duyupta kovcaman karınla hastaneye giripte yavrualrını canının parçalarını orda bırakmak:14::14:

inan bebekten ayrılmam bile çok zor oldu gelinimi zallaha şükür kendini topladı emzirebiliyoda çok şükür ama bir eksik var oda ondan ayrı kalmak sanki ben dogurdumda elimden aldılar gibi oldu günlükçüm :14::14:inan hiç kıskanmadım gelinimizi ilk defa koşulsuz korkmadan sevdim eymenimi kardeşim nufus kagıdını getirdi abla al dedi baktım ismi yazıyo agzımdan tek kelime çıktı yutkunaraktan sagol dedim ok agladım ismini görünce keşke anne adı benle eşimin adı yazsaydı baba adı olaraktan isyanım yok rabbime vardır bir bildigi diyorum başka elimden birşey gelmiyo malesef:14::14::14:rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin işşallah tez zamanda saglıklısından :16::16:yarın oglumun yanına gidicem hem anneler günü var anacımın o mubarek ellerinden öpücem :48::48:iyiki benim annem allahım başımdan eksik etmesin işşallah anacıgımı şimdiden herkezin anneler günü kutlu olsun bebegi olmayan benim gibi gariplerede tez zamanda versin aminnnn benden bu kadar bebeler ben kaçtım gidiyimde uykuya dalayım:5::5:

Bırak kalsın masada ekmek,
Testide su,
Ayna puslu,pencere camı kirli
Bırak kalsın saçların dağınık,
Gözlerin uykulu
Saksıdaki çiçek susuz,kedi yalını bekler bir köşede
Bırak kalsın meyve ağaçta,
Kırlangıç havada
Dama düşen ince bir yaz yağmuru...

Yoruldun artık,
Bütün gün didinip durdun
Toprak bile,gök bile,deniz bile
Bir yerde yorulur.
Bırak kalsın süpürge duvarda,
Sabun kovada
anne,gel yanıma otur...

Tüm annelerin anneler gününü kutlarım ...

Son düzenleme:
Back
X