Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Isyan etmek istemiyorum ama elimde degil günnük.
Neden her seferinde böyle oluyor?
Neden istedigim sonuclari elde edemiyorum?
Bir de benim icin sansli derlerdi, gelip görsünler ne kadar sansli oldugumu.
Icimde ne heves kaldi nede baska bir sey.
Rabbimin rahmetine siginiyorum.
Geldim bebişim. Diğer konuya da yazdım gnlük, kınam nikahım bir an önce gelsin istedim ama o an hiç geçmese keşke dedim. doyamadım gelinliğime, kınada giydiklerime, saçlarıma... Düğün akşamı erkenden giyicem gelinliği:)
Her şey ama her şey istediğimden çok daha güzel geçti rabbime şükürler olsun. Eşimin ablası bile çok özendi, ben de böyle kına istiyorum dedi :) Yarın son hazırlıklardan sonra eşimin memleketine gidicez.
Nikahtan sonraki gün eşim gitti, doğru düzgün zaman bile geçiremedik. Eşim demek ne güzel bir duyguymuş :)
Nasıl istiyorum burda güzel günlerimin fotoğraflarını paylaşayım ama sevdicek izin vermiyor. Büyük ihtimal sana artık en erken 2 hafta sonra yazarım. Kendine iyi bak günnüküm...
Günlük sana yazmadım ama ev aldık sonunda.
Şimdi bu evle uğraşıyoruz.Herşeyi gönlümüzce olsun diye
ince eleyip sık dokuyoruz.Aşkım benim isteklerim olsun diye
ustalarla görüşüp duruyor.
Heyecanlıyım,sevinçliyim,sürekli evle ilgili sitelere bakıyorum.
Yeni eve yeni eşya da alacağım.6 yıldan sonra nihayet güzel
bir yatak odam,güzel oturma odam,güzel bir de mutfağım olacak.
Oğluşuma nihayet arabalı yatak alabileceğim.
Sanki yaşamaya bundan sonra başlayacakmışım gibi hissediyorum.
Çok şükür Rabbime,bize bu günleri gösterdi.
günlükkk...
bitti biliyo musun içimde bişey kalmadı 2 sene ugraştıgım bitmeyen adı herneyse bitti
sanki bir yabancı nefret yok hiçbişey yok rabbime hep böyle dua ettim Allahım al içimdeki sevgiyide nefretide diye şimdi hiçbişey kalamdı hiç adını duyunca bile heyecanlanan ben karşımda görüyorumda kalbim atmıyo
hemde hiç çok şükür acımda geçti gerçekten şükür ediyorum hep rabbim hayırlısını vermişsin diye döndü ya hiç sevinmedim gelmeseydi keşke
herşey degişcek biliyorum başka birini ondadan daha çok sevecegim dogru kişiyi Allah ım herkesin hakkında en hayırlı olanı ver yarabbim
günlük yarın konsere gidecegim arkadaşımla inşalalh gerçi babam çekimser ama izin verdi sayılır bakalım ama çok istiyorum kafam dagılsın egleniyim birde en yakın arkadaşım can dostumla bütün gün biizm inşallah olur :)) yazarım sana gelince :)
:) ferhat dinliyorum ya çok damar söylüyoprr amaaa düşüncek bir sevdicegim yok malesef:))) olunca onu düşünürüm artık öptüm günlük kendine cici bak:)))
Ohoooo günlük yine çöküşlerdesin
Neler olmuş böyle herkes mutsuz gibi :26:
Bense artık kafama takmamayı öğrendim bazı şeyleri sende biliyosun biraz zor oldu.
Bence herşeyin bir zamanı var buna inanıyorum
Eğer bir acı yaşanıyosa onun geçme zamanı var
Bir nokta var oraya ulaşmak lazım
İnan oraya varınca anlıyosun bunu
Zaman herşeyin ilacı gibi klasik bir lafın ne kadar doğru olabiliceğini öğrendim ve anladım
Tabi bunun yanında sabır ve dua çok önemli ayrılmaz bir bütün bulunmaz bir nimet gibi bunlar
Bence insanoğluna sunulmuş, verilmiş en güzel nimet
Sabretmek dua etmek,edebilmek...
Neyse hava güzel iç karartmaya gerek yok
Yapabilceğin herşeyi yapıp arkaana yaslanıcaksın ve bekliceksin
Umarım herşey herkesin istediği gibi olur
Görüşürüz günlüğüm
merhaba günlükçüm ben geldim çok şükü iyi olmaya çalışıyorum dün çok bekledigim test sonuçlarımı ögrendim malesef bebeklerim kan pıhtılaşmasından erken dogum yapıyomuşum bir yandan çok sevindim artık evlatlarım beni allahın izniyle bırakmıcak dedim bir yandanda bebeklerim öldü diye agladım ben şimdi hem sevindim hem üzüldüm çaresi olan birşey bu ya olmasydı anneler günüm buruk geçti gene garip annem eşimi aramız oglum tek kalmasın yetim gibi demiş bize gelin dedi eşimde yarın annene gidicez dedi dedim yeni geldik olsun gidelim anneler günü diye dedi annesinin anneler gününü cumartesi kutladık pazar anneme gittim elini öptüm yeni dogan kardeşimin oglu ban tşört hediye almış gelin getirdi dediki al halası oglunun anneler günü hediyesi dedi inan anlatamam o anki duygumu bu bebek figürü anlatıyo sana galiba ne halde oldugumudedim bu nerden çıktı dedim geline dert yanmıştım anneler günü yaklaşıyo evlatlar annelerine hediye alıyolar benim bebegim yokki alsın nasıl bir duygudurki anne anneler gününü kutlamak diye dedim çok aglamıştım onunda içine yara olmuş kardeşime demiş canım hediye alda ablam sevinsin dedi eymanima allah ömür versin ben koydum ismini sıpamın isim annesi benim bu 4 bebegim isim annesi olaraktan bugün hastaneye gittik oglanın testlerini gösterdik sarılıgı 9 düşmüş bu arad günlükçüm dedimmi bilmiyorum göbegimiz düştü sadece çok kusuyo agzından burnunda geliyo sıpamın fazlasını çıkarıyo dedi doktor bugün ne yagmur vardı istanbulda elimde puset ne taksiler boştu nede minübüsler öyle yagıyoduki yagmur bebegim ıslanıcak dedimki rabbim oglum hasta olur ne olur yagmuru durdur biz eve gidince yagsın dedin birde baktım yagmur durdusonra bindik minübüse alıcagı olsun o taksilerin hem doluydu bir daha binersen 2 olsun minübüse bindik yagmur başladı gene yagıyo dedi gelin abla evin arası çok ne yapsak dedi dedimki bakta gör biz inince yagmur durucek korkma dedim rabbim halimizi görüyo dedim minübüs durdu yagmur durdu hayde eve gittik sonra güneş açtıyemek yedim eve geldim gelin bakkala girmişti bende bebegi aldım anneme gidiyodum annemlerim sokak kapısı açıktı salagın biri girdi içeri kapının sürgüsünü ittimi kapı kapandımı sana allahım sinirlerim çıktımı benim zile bastım sinirden çıktım en üst kata oglanı yatırdım yataga sonra soydum giydiremedim okadar sinir oldumki çarpıntım başladı haydi panik atagım az sen dedim geline sen giydir gittim elimi yüzümü yıkadım dedim paşa sakın ol yok birşey adamı elime verselerdi varya geberticektim inan günlükçüm dövseydim içim rahatlardı heneden sinir olunca insanın çarpıntısı olurki acaba :44::44:neyse bindim otobüse geldim evime paşamla köpügüm kapının üstünde öyle bakıyolar ban paş niyeti bozdu günlükçüm haberin olsun kız izin versede bebekleri olsa sıpamın bende severim bebeklerini babanne olurum ne güzel olur pc seyrettim muhabbet kuşlarının bebeklerini ay ne şeker oluyolar ah paşa 3 eş aldım sana nerde bebek tamda kızışma mevsimi ama bu oglan bir iş tutturamadı köpükle yuvasınıda koydum ama nasıl olsada çiflleşşeseler acaba:44::44::44:günlükçüm hastanede allah sabır versin neler var acılın kapısı gene dolu hem ambulans gömürüsem diyorumki hep rabbim şifa versin sevdiklerine acını göstermesin işşallah diyorum benim babam öldü acısını çok iyi bilirim benden bu kADAR GÜNLÜKÇÜM PAZARTESİ RANDEVU ALDIM DOKTORUMA YÜZYÜZE GÖRÜŞMEK GEREK BAKALIM NE DİCEK GÖRÜŞMEK ÜZERE BEBEM
Tam herşey biter kafan rahattır düşünmen gereken bişi kalmaz oh dersin işte şimdi tam sırası dersin ve tatile çıkmaya karar versin bi bakarsın yağmur yağarr.. meterolojinin sayfasına girersin 5 günlük hava raporuna bakmak için ve 5 gün boyuncada yağmur ve kapalı hava yazısını görürsün sıkıldım ama artık mümkünse güneş açsa ve ben artık tatile çıksam :44: Benim tek korkum babam hava raporu falan dinlemicek tası tarağı toplayıp gidicez yazlığa ve ben yanıma; kabanımı, tişörtümü, kazağımı, yağmurluğumu, şortumu, bikinimi, oduncu gömleğimi ve güneş yağımı alıcam bu gidişle
İnsan vav şeklinde doğar,
bir ara doğrulunca kendini Elif sanır.
İnsan iki büklüm yaşar,
oysa en doğru olduğu gün ölmüştür...
Elif kainatın anahtarıdır,
VAV kainattır.
Rabbi VAV gibi mütavazi olsun ister kulları.
İnsan iki büklüm olunca rahat eder ana karnında.
Boylu boyunca uzansada kim rahattır mezarında
Bunu okuyunca keşke tüm insanlar bunu idrak ederek yaşasa diye düşündüm...
Ne güzel olurdu dimi günlüğüm???
Bugün kitap fuarına götürdü okul öğleden sonra ama biz oradan kaçıp bowlinge gittik.:) Okulda çok huzurluydum,insanlaşıyorum falan dahi dedim bugün .Eve gelince,akşam olunca başlıyor sıkıntılar.Hissediyorum eskisi kadar sevmiyorum ama nasıl anlatayım bir şeyler eksik ne olduğunu bilmiyorum.Onunla da mutlu değildim ,şuan da mutlu değilim ama en azından bu durum bitecek .Ruhumun bazı şeylere ihtiyacı var ama ben bunu anlayamıyorum ve sıkışıyorum .Sanki ben ondan ayrılayım diye elinden geleni yapmıştı ama başaramadı en sonunda da kendi defolup gitti.17 yaşında hayatta ki gerçeklerle yüzleştim.İnsanların acımasız olduğunu gördüm.Annem bana sevgisini gösteremedikçe ben sevgiyi dışarıda aradım ,battım sonunda da.Kafa karışıklığı geçsin artık ,ağlayabilsem en azından rahatlardım.Kötü hissediyorum günlük "Beni hiç bir zaman sevmeyecek birini severek"hayatımın hatasını yaptım.
slm günnüş
yarın inş benim için çok güzel olur
ay bugun çok yoruldum yeni cicişler aldım
3 kot
2 çanta
1 babet
3 badi
kotumun tekini beğenmedim değiştiricem ama..
yarında bir kuafore uğriim
banyo yapmam lazım üşüyorum ve üşeniyorum sabah artık
böle işte
sevgili günlükk
çok mutluyum çünkü Aşk'ın abisi yeni evlemişti ve ben gidememiştim abisini çok sevdiğim ve aramız çok iyi olduğu halde..
şimdi aşk'la biletlerimizi aldık gidiyoruzzz aşk yarın, ben perşembe öğleden sonra otobüste olucam inşallah
çok özlemiştim bebeğimi hem de onu görmüş olucammm
finallerden önce bi yüzünü göreyimm
ayy nasıl geçer ki iki günn
Bir önceki iş yerimden ayrılışım olaylı olmuştu, yerime çalışıcak birini bulup ancak öyle ayrılabilmiştim. O arkadaşında işe ihtiyacı varmış hatta çok sevindim en azından ona vesile olduğum için. Bugünde iş yerinden bi kız arkadaşla görüşmeye başladıklarını öğrendim, nasıl mutlu, dua ediyo bana sağolsun :) sayende hem iş hem aşk oldu diye :)
Ben yaşayamasamda birilerine vesile olmak güzel, birilerinin mutluluğuna tanık olmak güzel... O yeni heyecanlar, telaşlar....
Rabbim hayırlısıyla tüm isteyenlere ve banada yaşatsın inşAllah... Yalnızlık çok zor...
çok gerginim günlük çok. bugün sabahtan beri içimde bi sıkıntı vardı. yaramadı bu doğu şehri bana.
yine kompleksli bi ev arkadaşı, etrafımda dedikoducu insanlar. sıkıldım bunaldım.
başka dertleri yok mu bunların anlamıyorum. neden hep benle yaşıt kızlar beni bu kadar kıskanıyolar allahım?
neden işleri güçleri beni konuşmak. evet mutluyum, aşığım, yakışıklı bi sevgilim var, nişanlıyım bu mu batıyo?
içleri azcık iyi niyetli olsaydı onların da yanlarında ellerini tutucak bi sevgilileri olurdu!
iyi bi üni.den mezunum bu mu yoksa kıskanma sebepleri? yoksa her fırsatta, ayy aman sen yeme zaten kilo alırsın,
diyip zayıflığımı, fiziğimi çekememelerinden mi? ya da ingilizceci olup full ek ders aldığım için ama onların bütün gün boş boş
okulda beklemelerinden mi? eş durumundan seneye tayin isteyip onlardan sonra gelmeme rağmen önce gideceğimden mi?
bilmiyorum hangisi:S ben hiç bir zaman kimseyi kıskanmadım. özendim ama kıskanmadım!
insanlar olgunlaşamıyorlar. kıskançlık neler neler yaptırıyo insana yazık..
sadece diyorumki benim hakkımda ne düşünüyorlarsa allah onlara 10 katını versin!!!
gözlerimden yaşlar gelene kadar dakikalarca güldüm günlük
neydi ki bu şimdi
birden bire gülmemin elbette nedeni vardı da
bu kadarına da yuh dedim yani
sinirlerim boşaldı sanki
ağladığımda da böyle hafifliyorum
gülünce de hafifledim
demek ki bana gülmekde iyi geliyor
hergün bir doz gülüyoruzzz ozaman
bu söze de aşık oldum günlüğüm paylaşmadan edemeyeceğim:
Kuşu Ölen Bir Çocuğa Baş Sağlığına Giden Bir Peygamber'in Ümmetiyiz..