Popüler Konu Sevgili günlük...

Saat itibariyle bu akşam Kadir gecesine girmiş bulunmaktayız.. k.k'deki arkadaşlarım sizden bir ricam var, Bugün ameliyat olucak olan Annanem için lütfen dua edermisiniz, hayırlısıyla girip sağlıklı bir şekilde ameliyattan çıkmasını nasip etsin Rabbim.. Ne olur dualarınıza Annanemide eklermisiniz Bu gece için...

Not:Yatsı namazından sonra sabah namazına kadar vakti var

26.Gece Namazı (Bu gece kılınacak.)

26.Gece:Peygamber Efendimiz(sav):"Bu gece kim 2 rekat namaz kılıp her rekatta 1 Fatiha 1 Ayete'l-Kürsi 3 İhlas suresi okursa kıyamet gününde o kimseye öyle bir taç giydirilir ki bütün mahlukların kılları sayısınca dil olsa o tacın kıymetini tarif edemez."

Ayrıca

Bu gece bir kimse 2 rekat namaz kılsa her rekatta 1 Fatiha 5 Duha suresi okusa, o kimsenin yüzü kıyamette güneşten daha nurlu olur.
Onun yüzünün nuru ile Sırat köprüsünden ev halkının 70 kişisi rahatça geçer
işte Duha suresi Bismillahirrahmanirrahim
Vedduha.Velleyli iza seca.Ma vedde eke rebbuke vema kala.Velel ağiretu ğeyrun leke minel ula.
Vele sevfe yutike rebbuke feterda.Elem yecidke yetimem feava.Vevecedeke daaallen feheda.
Vevecedeke aaailen fe eğna.
Fe emmal yetime fela tekher.Ve emmassaaaile fela tenher.Ve emma bir nimeti rebbike feheddis.

sevgili günlük özlemişim seni ve kk hatunlarını...
:kkk: sana yazmayalı aylar oldu,mayıs ayında evlendim.
(20 mayıs'ta)
bolu abanta balayına gittik güzel bi tatil geçirdik.sorasında evime alışma süreci içindeydim...evimi düzene sokmak öyle çokta kolay olmuyordu hiç alışmadıgın bi yaşam şekli yemek yapmak temizlik yapmak ilk aylar annem babam çok agladılar.
şuan 3 ay falan oldu nerdeyse herşeye alıştım sayılır.insan işin içine girince usta oluyormuş..
yemek yapmaktan temizlik yapmaktan zevk alıyorum.
eşimle çok şükür iyiz...

biraz önce belinaygamzeyle uzun uzun sohbet ettik ...ve sana yazmak aklıma geldi raamazan dolayısı ıle sahura kadar oturuyorum eşiminde işi şuan tatil ve evde.
akşama kadar evdeyiz ve yatıyoruz:)bayramdan sora işe başlıycak bende evimdeyim dersler falan.
bu arada bu sene tekrar bi sınıf atladım inş mezunluga az kaldı :)

bayramdan sora iyi bi itemizlik yapıcam hertarafı bi aydır erkek evde çünkü:)
yakında evimin resimlerini çekip koymayı düşünyorum :)
hadi herkesleri öptüm .bugün kandil .kandiliiniz mübarek olsun..

Nasıl huzurluyum günlüğüm... 6 yıl hiç yaşamamış gibi hala o pembe hayallerimleyim... sadece hayallerimin kahramanları değişti:tekken,3 kişilikpembe hayallerim var artık.. Param yokmuş!!! pehhhh
papucum yokmuş.. olmayıversin..
tatile gidememişim..bundan iyi tatil;; can sağlığı...
sahurdan sonra artık seninleyim yine kkcım..Özlemişim...
bugun can oğlumun,canım oğlumun doğum günü...
kadir gecesi ile bir araya gelince nasıl mutlu olduyavrum benim..
anne şimdiben kadir gecesinde mi doğmuşum... akşam mevlitler doğumgunumde mi okunacak?..)))...
temiz yürekli,cici oğlum nice 5,15,55,105. yaşgunlerini kutla inşallah.. sağlıkla,huzurla,başarıyla...

Sevgili günlük oğluşum iyiki doğmuş şimdi dişleri çıkcak sanırsam çok kaşıntısı var sabırla bekliyorum......gülüşüne kurban olduğum iyiki var.....

Herkesin kadir gecesini kutlar,dualarda buluşuruz inş derim.....

sevgili günlük sana ilk defa yazıorum yazdıkça rahatlarsam sana hep yazıcam sevglmle konuştum bugn askere gideli 3 ay oldu ama arada bi hala telefonda ağlaşıoz alışamdk bi türlü bugn bni rüyasnda görmş sabh 6 da aradı çok özledm dayanamıom dedi onun sesnin titremesne bile dayanamayan ben ağlamalarına şahit oluyorum günlük bi bitse şu askerlik yıprandık ikmzde daha 1 sene var gelmesne :( nasıl dayanıoz biz bilmiorum :(:( sende dert küpü gibisin günlük önüne gelen içini sana dökmüş kk bigün patlatılırsa buna sewinen ilk sen olursun herlde :):):) nese ewimz taşınıyor şimdi dedemin yanına taşnmştık 1 ay önce yapamadık şmdi kendi ewmze taşınıoruz 1 ay içinde deli dana gibi ew değiştrip duruyoruz :) allahım yeni ewmzde inş. mutlu huzurlu sağlıklı bereketli oturmamızı nasip eder yarında üni tercihleri açıklanıormş inş. biyerlere yerleştirilirim günlük sewglmn yokluğunu okulla unutmak istyrm çok koyuo be günlük 3.5 senedr 1 kere ayrı kalmdk tatle bile gtmedk ayrı olmayalım die .s msj hakkımz hep vardı hep konuşurduk şmdi çok zor gelio be günlk sewglmn kokusunu özledm yüzüne dokunmayı bnm anlımdan öpüp seni sevyrum demesini özledm be günlük rabbm kmseyi sewdiğinden ayırmasn ayrı olanlarıda tez zamnda kavştrsun ay sen çok ii geldn bana be yazdıkça yazasım gelio günlük :):) nese bugnlük yeter hadi bb :)

insanların kendi çamurlarını pisliklerini kapatmak için ne kadar ileri gidebileceğini gördüm.hala şoktayım :53::53: hayatımda 2. kez uçuk çıkarttım.ahh etmem kötü söylemem ama bu şu mübarek günde sebep olanlar benim bin beterim olsunlar ne diyeyim..hiç bu kadar canım yanmamıştı :43::43:

Nasıl koruyorsa Rabbim yıldızları düşmekten,
Sizleride öyle korusun tüm kötülüklerden...
Bu gece melekler baş ucunuzda olsun dualarınız kabul,
Kadir geceniz Mübarek Olsun...

Son düzenleme:
Uzun zaman oldu sanki sana yazmayalı..Hem ne yazacağım ki her şey aynı..Meri dertlerle boğuşuyor..Dertler derya olmuş bense sandal..Bu halde bile espiri yapıom bak bu da senin içinde.Sende bunalma diye :1:Neyse sen yine Meri'nin dramını okuma en iyisi.Sahi ya iyi patlamıyorsun he.Çok sabırlısın kuzum sen.Ahh ahh dilin olsada konuşsan benimle.Beni okumandan çok benimle konuşmanı yeğlerdim..Bazen içinde o kadar çok şey barındırırsın ki onları atamadığın zaman yakar seni..İçinde birikir birikir durur öylece.Oysa yok edilmeli bazıları..Sıkıntıların,mutsuzluğun,çaresizliğin yok edilmeli!Ama nasıl?Bilen varsa söylesin..

Neyse çok yüklenmeyeceğim ne sana,ne kendime!

Facebook sayfamda şuna denk geldim şimdi;

"Bir bakmışsın saat üç,

Bir bakmışsın saat hiç.

|Özdemir Asaf|"

Üzerime alındım iştee.Zaman şimdi " hiç " zamanı.."Hiç olma zamanı"

Sevgili kk ailesinin Kadir Gecesini Kutlarım.Mübarek olsun bu gece hepimize.Rabbim vatana,millete huzur ver..Akıl ver..Gönlümüze rahmetinden,bereketinden ver..Sen affetmeyi seversin..Biz/i/leri affet.."Bende dua istiyorum sizlerden..Rabbim önce sağlık ve huzur versin bana/bize"
Hoşçakal günlüğüm seni ve kk ailesini seviyorum.
:16:Çok öpüyorum..
:17::54:

günlük yazılan yorumları okudum içim çok kötü oldu ağlayarak yazıyorum şu an kaç gündür giremiyordum kadınlar kulübüne
bugün en önemli gece kadir gecesi bu gece için bol bol dua edicem.bu aralar mutlu haberle o kadar çok ihtiyacım var ki içim buruk
ama her şeye rağmen buna da şükür diyorum kafam o kadar çok karışık ki içim daralıyor.
rabbim her şey için hakkımız da hayırlısını versin

Günlüğümm...Bu gece kadir gecesi...
Buradaki herkesin kandili mübarek olsun. Allah bütün dertlerini kederlerini silip gidersin.
Hepimize sağlık, mutluluk, huzur versin...
Herkesin duası hayırlsıyla kabul olsun...
Ve benim de dualarım kabul olsun günlük...
Hayırlısıyla, sağlıkla, mutlu olacağı güzel bir yere atansın bu ilk atamada.
Sonra da kavuşalım günlük...
Kavuşalım:14::14::14:
Buradaki arkadaşlardan bu gece adıma dua istiyorum günlük, ederler mi?:14::14:

sevgili günlük, duamız dileğimiz kabul olmadığında, olmamasının daha hayırlı olacağını düşünmek, hayrın da şerrin de Rab'den geldiğini bilip yine O'na tevekkül etmek bizim imanımızın gereği...

ama bunu yapmak herkesin harcı değil gibi, bütün maneviyatıma rağmen ben de bir sitem yolluyorum Allah'a..

son bir bucuk senedir kurduğum hayallerin ve hayal kırıklıklarının haddi hesabı yok

neyse...

Bu gece Kadir gecesi, geçmiş yıllarda sadece yatarken bir dua okurdum sanırım bugün teravih namazına da gideceğim

Son düzenleme:
günlük nolur artık eylül gelsinn
tatile gitmek istiyorum bir an önce
aşkımı da özledim zatenn
sayıyorum sayıyorum geçmiyo yaa :25:

gidip babamın yanına yatayım biraz günlük dünyanın en huzurlu en güvenli en tehlikesiz yeri baba kucağı benim için:16:kendimi başka hiçbir yerde böyle huzurlu ve güvende hissetmiyorum sanki babam bütün tehlikelere siper olur gibi geliyor o yanımdayken bana hiçbirşey olmaz gibi geliyor

Son düzenleme:
çok şükür günlüğüm saat 1'de girdi ameliyata annanem ve 5 gibi çıktı.. hala daha narkozun etkisinde sanırım ve çokça ağrısı var az önce konuştum..
Malesef umdukları gibi geçmemiş ameliyat ve ameliyatına 3 doktor daha dahil olmuş, beline 4 tane platin takılmış 83 yaşındaki annanemin, annemle konuştum telefonda diyoki , annemin belinde bir sürü vidalar var gamzem ağrısı çok gamzem annemin.. Dua edin diyor bu gece rahat uyusun diyor Etmezmiyim annem dedim ve annanemi istedim sesini duydum ya beni görsen konuşamadım yutkunamadım bişi oldu bende o sesi öyle duyunca:5: sonra annem aldı telefonu öyle bi ağladımki bi annem ağladı bi ben ağladım :( çok şükür çıktı gamzem anneme kavuştum dedi :25:
Günlüğüm Babannemide yürüye yürüye güle oynaya ameliyathane kapısından soktuk sadece bir anjiyo için ve babannem çıkamadı o kapıdan:5: okadar kötüydümki bugün sahurdan sonra namazımı kıldım dualarımı ettim ve 3 saatlik uyku uyuyup kalktım, yatamadım duramadım evde ve ablamdan kendi evime geçtim.. babam sürekli aradı bilgilendirdi beni telefonda, bende zaman geçsin saatler geçsin die iş buldum evde ve temiz evi yeniden temizledim sırf kendimi bişilere verim diye sırf babanneme olan annanemede olmasın diye ... RABBİME BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER OLSUN ANNANEM ÇIKTI O KAPIDANN VE ŞUAN AĞRISI OLSADA YATIYO BİŞİLER DİYİYO BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER OLSUN...
HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BİR KEZ DAHA..

Son düzenleme:
çok şükür günlüğüm saat 1'de girdi ameliyata annanem ve 5 gibi çıktı.. hala daha narkozun etkisinde sanırım ve çokça ağrısı var az önce konuştum..
Malesef umdukları gibi geçmemiş ameliyat ve ameliyatına 3 doktor daha dahil olmuş, beline 4 tane platin takılmış 83 yaşındaki annanemin, annemle konuştum telefonda diyoki , annemin belinde bir sürü vidalar var gamzem ağrısı çok gamzem annemin.. Dua edin diyor bu gece rahat uyusun diyor Etmezmiyim annem dedim ve annanemi istedim sesini duydum ya beni görsen konuşamadım yutkunamadım bişi oldu bende o sesi öyle duyunca:5: sonra annem aldı telefonu öyle bi ağladımki bi annem ağladı bi ben ağladım :( çok şükür çıktı gamzem anneme kavuştum dedi :25:
Günlüğüm Babannemide yürüye yürüye güle oynaya ameliyathane kapısından soktuk sadece bir anjiyo için ve babannem çıkamadı o kapıdan:5: okadar kötüydümki bugün sahurdan sonra namazımı kıldım dualarımı ettim ve 3 saatlik uyku uyuyup kalktım, yatamadım duramadım evde ve ablamdan kendi evime geçtim.. babam sürekli aradı bilgilendirdi beni telefonda, bende zaman geçsin saatler geçsin die iş buldum evde ve temiz evi yeniden temizledim sırf kendimi bişilere verim diye sırf babanneme olan annanemede olmasın diye ... RABBİME BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER OLSUN ANNANEM ÇIKTI O KAPIDANN VE ŞUAN AĞRISI OLSADA YATIYO BİŞİLER DİYİYO BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER OLSUN...
HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BİR KEZ DAHA..

Çok geçmiş olsun canım bu mübarek gecede Allahım bütün hastalarımıza bolca şifalar versin dualarını kabul etsin

Günlükkk
Yüce rabbim bi kadir gecesine daha erdirdi bizi :) Dilerim Allahtan bu mübarek gecede herkes sıkıntılarından kurtulur,duaları kabul olur.
Allah herkesin yardımcısı olsun.Hepimiz için hayırlı şeyler versin rabbim. Herkesin kadir gecesi mübarek olsun.

anneanneme, babaanneme yasin okudum duamı ettim.
burda dua bekleyen herkese de dua ettim,
Allah kabul eder inşallah.

Back
X