Popüler Konu Sevgili günlük...

şu başlık bile beni o kadar mutlu etti ki günlükcan, senin isminin yanında o kutsal rakam 2013 ü görmek ne büyük mutluluk :52:
2013, 2013 diye diye sonunda girdik o çok heyecanla beklediğimiz seneye (2013 gelinleri olarak tabikine :1: )
biliyorum bundan sonrası daha güzel, daha kolay olacak.. ben bu yılı daha gelmeden çoook önceden beri seviyorum ve biliyorum ki beni utandırmayacak ve rüya gibi bi sene olacak
bugün nikah gününü de aldım 22.06.2013 te allegria gelin oluyo :69:
Allahım sen herkesin gönlüne göre ver :nazar:

herşeyde vardır muhakkak bir hayır..
bi yılı geride bıraktım..
illaki mutluluklarım oldu.. ama hayatımı değiştircek şeylerde yaşadım..
bu yılda benim yılım olsun istiyorum..
kalbimden geçenler, hayal ettiklerim kaderime yazılsın istiyorum..
bende kendimi yeniden doğmuş gibi hissetmek istiyorum..
emeklerimin karşılıgını almak istiyorum..

ya rabbim sen büyüksün.. elimi kalbimi sana açtım.. sen bana yardım et..
((kızlar sizdende bi amin alayım:( ))

Selam günlük,

Öncelikle bu yıldan aileme,(anacığıma!!),bana ve sevdiğime sağlık,mutluluk,huzur getirsin diliyorum. Bu yıl artık herkes mutlu olsun istiyorum, canım kardeşimin ve tüm bebek isteyenlerin sağlıkla,mutlulukla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum. İşsizlere hayırlı iş diliyorum. Borçlular borçlarını ödesin istiyorum. Evsizlerin evlerine kavuşmasını diliyorum. Öğrencilere sınavlarında başarı diliyorum.Bekarlara hayırlı eş diliyorum.Tüm kaynanalar ,görümceler 360derece dönsün gelinlerine melek olsun istiyorum:) Kocalar, sevgililer ailelerini sevsin ama ölümüne düşkün olmasın diliyorum. Artık evlenme teklifi almak istiyorum tek taş yüzükle birlikte:16: galyana getirilmek istemiyorum:14:
Sevgilim biraz romantik olsun istiyorum. Yaza evlenmek istiyorum.
Mutlu olmak istiyorum. istiyorum.. istiyorum...

Sıkılıyorum günlük!:14:
Artık hayatımdaki belirsizlikler kalksın istiyorum.
Maddi manevi sıkıntılardan hayırlısıyla kurtulmak istiyorum.
Umarım bu yıl benim yılım olur:34: eğer öyle olursa söz veriyorum yeni bir hesap aççam mutlulukbenibuldu diye :27:

Selam günlükcük,

ebeydir sesim solugum cikmiyordu degilmi?? Yine icimde biryerlerde kaybolup gitmistim kendi savasimda....

Is ve okul beni cok yoruyor bazen sinirden agliyorum yetistiremeyecegim diye...

Bugün yilin ilk is günü s1k1ci, yorucu ve cekilmez bir gün...Biryanda birikmis isler bir yanda aklimda sürekli dersler :14::14::14:

2013 yilinin herkeze saglik, huzur, mutlululuk ve basari getirmesini dillerim..

Sinavlara az kaldi bu sinav dönemi bittikten sonra okulu yarilamis oluyorum sükürler olsun :31::31::31: RAbbim bitirmeyi diplomami elime almayida nasip eder insaAllah...

1,5 haftadir hergün tüm günüm ders calismakla gecti bir yandan kitap yüzü göresim yok biryandan sürekli ders calismak istiyorum aklimda hep dersler...

Is hayatimda ise sonunda istedigimi basardim ve mart ayinda calistigim kurumda birim degistiriyorum sükürler olsun buradan kurtuluyorum...:16::16: Umarim yeni isim, yeni birimim bana sans getirir :54:

aSk´i ise ne sen sor ne ben söyleyim :50::50::50: neyse kafami buna takmiyorum... yaww söyle cilginlar gibi alisveris yapasim var vallah :52::52::52: Kizlarla Istanbula gelme durumumuz var sinavlardan sonra belkide orada gerceklestiririm insaAllah bunu cok özledim Istanbulu yaww :72::72::72:

Neyse benden bugünlük bu kadar umarim artik aralari fazla uzatmam :16::16::16:

Of günlükcan ya.......
Bugün hani hedefim 5 saat çalışmaktı ya...
İşte o 5 saat yalan oldu ya :27:
Sadece 1 saat o da edebiyata çalıştım.
Ne kadar iradesizim ben böyleeeeeeeeee.......
Neyse ya günler torbaya mı girdi yarın çalışırım :34:
Bu arada Şeca'm ne yaptı acaba..
Birazdan voe'ye gidip bakacağım :31: :51:

günlük sigaraya zam gelmiş:ssz:

günlük hayatta kullanmıyorum , ama burda en çok kullandığım smiley bu:ssz: iyi ki burdakine zam gelme gibi bir durum söz konusu değil :27: yoksa napardım, bilmeeemm:24:

Günlüük ruhen bomba gibiyimde fiziksel anlamda çok kötü hissediyorum her yerim ağrıyor benim.
Aklımda yapmam gereken şeyler varya o yüzden yapacak vakit ya da istek yok.
Emaan ne biliim ben bi garip duygular içindeyim işte:ssz:
He bi de bu sigarayı bırakmam lazım canım zamlanmış :35:

Merhaba günlükcan
Nikah günümüzü aldık Heyecanlandım acayip:52:
Allahım eşlerimizi Nişanlımızı kötü pis kadınlardan uzak tut yarabbim..
hemcinsim hem ben öyle hemcinsin :41::41::41::41::41:
ay varya böyle bir insan görmedim ben oynak balina pis lanet koca göbekli :9:

günlük:( günlükk :( biraz önce nişanlımın facesine baktım... kimleri aratmış kısmına da bir bakayım dedim... eski nişanlısını arattığını gördüm :( ne düşünmeliyim sence :( bir şok bir güven sarsıntısı... ve bir rahatlık.... çünkü bende arada eskilerden aratmalar yapıyorum.. sırf meraktan can sıkıntısından ... ama onun bunu yapması bana ağır geldi :( mesaj atıp acitasyon yapmalıyım..... bana bir açıklama borçlu :( günlükkkkkk :( hem içimde bir rahatlık hemde üzüntü var.... beni seviyor mu acaba :( allahım yanlış olandan uzak tut... ne diyebilirim ki :(

Günlüğümmmm ben burası kapanır diye bekliyodum..

Ayy nasıl sevindim aman kapanmasın yaaa çok alıştım ben buraya...
:16::38::48:

Uzun zaman oldu günlük.
2012 günlüğü açıldığında nasıl da coşkulu, nasıl da mutlu olduğumu hatırlıyorum.
Çok şeyler yaşadım, çok mutlu oldum, çok ağladım...
Ve şu an, son bir kaç haftadır yaşadığım yorgunluk ve ona eşlik eden benzeri duygulardan başka hiçbir şey hissetmiyorum.
Peki bu bir dönem mi sadece, umarım öyledir.
Bazen elimden gelenin en iyisi olmak beni üzmekten başka bir işe yaramıyor.
Annemin uzaklığı bir yara içimde, hep kanıyor.
Zaman geçtikçe alışmak diye bir şey yok, daha çok koyuyor.
Bir evin sorumluluğu beni hiç yormadı, öyle severek yaptım ki her şeyi.
Çiçek gibi bir evim olsun diye uğraştım hep ve sanırım başardım da.
Bu sefer atanacağıma inanarak ders çalışmaya da başladım.
Ama sanırım kendim için yapmadım bunları. Kendimi çok unuttum günlük ben...

Son düzenleme:
2013 hızlı başladı..

Allahım ne büyüksün.hiç yoktan işle ilgili bir kapı belirdi bende hiç durmadım araladım o kapıyı.1 hafta içinde evimi boşaltıp başka bir şehirde yaşamaya başlayabilirim:31::31:hep hayırlısıysa olsun diye dua ediyorum..sizde dua edin ne olur:34:

sonrraaa olan birşey daha var ama onu yazmak için birazcık daha zaman var :9:

2013 ü ilk iki gününden sevdim bile :32::32: mutlu,umutluyum içim kıpır kıpır :10: devamı da böyle olsun inşallah:21:

sevgili günlüğüm.. ısrarla yaptıgım işin sonucunu bu gecemi aldım.. ben bilerekmi kırmızı gördüm.. bilinç altımın bana oynadıgı oyunmuydu yoksa gerçekten hayırlı olanmıydı...

Sevgili günlük,
bugün gözlerimi öyle zor açtım ki günlüğüm allahım şükürler olsun yine geldim işimin başındayım..allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..

dün serkanla yine aynısı gibi konuştuk falan derken gece uyuduk öyle sabah allahım yine nasip etti uyanıp ta yazıyorum sana günlüğüm..
ne olur allahım hayırlısıyla şu serkanın işi de olsun bir an önce artık herşey yoluna girsin ne olur rabbim hayırlısıyla bu sene hiç üzüntüyle kederle karşılaştırma bizi rabbim sen büyüksün kudretinden sabrından merhametinden bizlere de ver yardım elini bizden hiç çekme rabbim sen yardım et...
serkan beni hep sevsin değer versin rabbim ne olur ilgisiz olmasın beni hep sevsin allahım sen yardım et işlerimiz yoluna girsin bir an önce ne olur allahım hayırlısıyla serkan seramiksan işine başlasın bizde hayırlısıyla yüzük takalım allahım ne olur sen yardım et üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur hayırlısıyla bugün de üzüleceğim sebepler vermeden geçirmeme yardım et rabbim bugünde hayırlısıyla geçsin allahım sen yardım et merhamet et yardım eli uzat ne olur rabbim:(
amin..

sevgili günlük bugün lgs sınavı giriş ücretini yatırdım barajı geçeyimde adalet bölümüne kayıt olayım:)
inşallah içimde olan hayalim gerçek olur bi gün, Allahım içimdeki o isteği azaltma ve azmi sabrı zamanı ve bunu gerçekleştiricek maddi gücü bana ver

şuan moralim çok bozuk günlük sanırsam bütlere kaldım ben hemde iktisattan:2: off Allahm bir mucize olsun geçiş notu düşsün bir şey olsun da şu bütlere gelmek zorunda kalmim tatilim zehir oldu..:50:

Sevgili günlük,
Yılbaşında tam 12 de enfes bir kahkaha attım umarım daimi olur. :nazar:
Herkese hayırlı mutlu yıllar. :16::16::16:

bu sene icin allahtan herseyin hayirlisini istiyorum. benim ve ailem icin hayirli olan ne varsa rabbim bize ve bana yasatsin hangi konuda olursa olsun :)

Ee madem bundan sonra burdayız merhaba günlük..
Bundan sonra sana dökeceğim içimi.. Umarım beni seversin..
Vee bende sana güzel haberler yazarım inşaAllah..
Yine günler su gibi akıp gidecek bak görürsün.. Günler, aylar derken bu yılıda bitireceğiz..
Daha dur bakalım yeni yıla yeni girdik diceksin ama öyle olmuyo mu ben 2012'nin nasıl geçip, gittiğini anlamadım..
Acısıyla, tatlısıyla hergünler geçiyo işte....

Back
X