Popüler Konu Sevgili günlük...

su saate kadar suratsiz dolasan ben, bir sarkiyla toparladim günlük :31: esimin gelmesine bir gün kala, "safak dogan güneş" oldugunda bu sarkiyla göbek atacağım :21: sey, merak eden varsa:17: pinhani-bir elmanin yarisi'ni dinlesin :1:

Ellerim tutmaz ki sensiz:14:
gözlerim görmez ki sensiz:14:
şimdi den başladı dertler acılardayım:14:

bir ömür geçmez ki sensiz:14:
bu gönül durmaz ki sensiz:14:

ACILARDAYIIIIIIM.................:14::14:

Nereden geldi bu şarkı nakaratı aklıma hiç bilmiyorum..sanırım duygusala bağladım yine:14::14:

ne kadar anlayışsız bazı insanlar sanki hiç görmemiş gibi çocuk seviyolar
:emir_bebek:yanımda :14:hamileler sanki dünyada bi kendileri hamileymiş:49:gibi geziniyolar
bi gün ALLAH nasip eder de bi bebeğim olursa yapmıycam onların yaptıklarını olan var olmayan var görmemiş gibi sevmiycem çocuğumu hamile kaldığımda karnımı
:49:gere gere gezmicem çünkü ben yaşadım anlarım o duyguları :43:
ama yaşamayan insanlar ne kadar anlayışsız :19:

offfffff çok doluyum günlük
:14:sana hiç durmadan sayfalarca yazabilirim, günlerce konuşabilirim belki ......yanlız kalınca tek aklıma gelen hamile kalamamam oluyo ama insanlar anlamıyo beni anlayamazlarda zaten ama anlamaya çalışsalar bari...
bide üstüne üstlük yakın çevremde ki insanlar olur olmaz şeye tavır yapıp benimle konuşmadılar mı moralim hepten sıfır oluyo
:14:
hayır kimseye bişey desem tek bi kötü ters laf söylesem anlıcamda
:ssz:
iyiler yaranılmıyo bu dünyada belki kötü niyetli
:47: olsaydım ağzımdan sürekli azarlı laflar çıksaydı yaranabilirdim:14:

yeni bi tedavi ye daha hiç gidesim yok aslında içimden bi ses git diyo bi seste gitme yine hayal kırıklığı yaşarsın psikolojin bunu kaldırmaz diyo..
çocuklu insanların yanında kendimi o kadar yanlız hissediyorum ki

bide bazıları var çocuklarının sayısınla övünmezlermi hiç düşünmüyolar ki VEREN ALLAH almasınıda bilir ama asla kimseye bişey olsun istemem....

bazen böyle iki kişilik hayata alıştığımı düşünüyorum sonra biri çıkıpta sende daha bişey yokmu dediler mi bütün moralim alt üst oluyo sanki benim istememle olacak bişey
sanki hamile kalsam duymayacak kimse bazende kimileri acır gözle bakmıyolar mı o yüzden kalabalığa çıkasımda gelmiyo hiç....

offffff
:18:günlük iyiki varsın kimselere diyemediklerimi yazdım yine sana daha yazacak çok şeyler var:30: ama bugünlük yeter bu kadar:9: sonra yine gelirim:10::10:

bu arada PAŞAM senin için dua ediyorum seni çok merak ediyorum İNŞ iyi haberlerle dönersin aramıza...
ALLAH ım bebeğini sana bağışlasın....
AMİİİİİİİN......

Son düzenleme:
Sevgili günlük;
Bu ay yine adet oldum yine gelmedi bebeğim yine çok üzüldüm çok ağladım eşimin burnundan getirdim hayatı.
Neden her zaman eşime buluyorum suçu,neden onu üzüyorum günlük?
Bebekleri ve hamileleri görünce içim sızlıyor içimi bir karanlık kaplıyor sanki ben hiç hamile kalamayacağım sevgili günlük.
Okuldaki arkadaşlara bebek çalışmalarına başladık diyeli 6 ay oldu.
Şimdi benim karnı şiş olarak okula dönmemi bekliyorlar.
Acaba hamile kalana kadar kimseye söylemesemiydim?
derdimi kimselere dökemiyorum anneme bile daha çocuk düşünmüyoruz diyorum.
Yarın rahim filmi çekineceğim sevgili günlük,çok korktuğum için anestezili çekileceğim ama yine de korkuyorum.
Bugün özür gurubu atamaları vardı okulumda görünce içimi nefretle dolduran iki öğretmende tayin isteyecekti inşallah tayinleri çıkmıştır sevgili günlük...
İnşallah onların yerine eski dostlarımdan feride gibi,emine gibi,tülay gibi,kerim gibi iyi arkadaşlar gelir sevgili günlük.
İşyerinde sevdiğin insanlar olunca öğrencilerine de daha yararlı olıyorsun,hayatında daha mutlu oluyorsun.
Gülşen'i çok özledim sevgili günlük.Keşke kırmasaydık birbirimizi,keşke şimdi yanımsa olsaydı.
O yanımda olsaydı tüm dertlerimi anlatırdım destek alırdım ondan.
Hayatımdaki güzel tek şey eşim iyi ki varsın bitanem.Seni çok seviyorum.
Hayırlı haberlere sevgili günlük.

Sevgili günlük,

Ben geldim ama bu sefer üzgün ve güçsüz halde:14:
Eşimle bugün ayrılık vaktiydi yine:14:
2 gün önce eşim gemiye katıldı. Gemi Yalova'da tersanede olduğu için bende onunla gittim 2 gün kalıp bugün döndüm:14:
Ama onu orda bırakmak eve yalnız dönmek o kadar zor geldiki bu sefer:14::14:
Oysa yıllardır bu geçici ayrılıklara alışmıştık ama hamileliktenmi bilemedim bu sefer çook ama çook ağladım:14:
Bebişimle birlikte bekleyeceğiz artık babasını daha 1,5 aylık ama sanki o da hissetmiş gibi bu gece hiç uyuyamadım kasık ağrılarımdan ve kramplardan :14:
Gemi 1 haftaya kadar sefer çıkacak inşallah sağ salim gidip evimize dönsün dualarım her zamanki gibi onunla:5:
Umarım bu melankolik halim çok uzun sürmez :14::14:

Sevgili günlük :)

Uzun zamandır yazamadım... Eşim 1 Temmuz'da gemiden indi çok şükür :32:
3 Temmuzda 1 haftalığına bir tatile gidip eşim yorgunluğunu atmış oldu hemde bolca birlikte vakit geçirip kafa dağıttık.
Derken araya Ramazan girdi sonrasında ailem İzmir'de olduğu için onları ziyarete gittik.
Veeee son olarak geçen hafta hamile olduğumu öğrendim :62:
3,5 yıllık evliliğe yaklaşmışken artık zamanı geldi derken ilk ayımda hemen hamile kalmak Allah'ın bir lütfu olsa gerek, Rabbime binlerce şükürler olsun aratmadı :16: :nazar:
Oysa ya hemen olmazsa eşim 1-2 ay daha burda sonra gidecek 4-5 ay yok o sırada bebek denemelerine mecburi ayrılıktan dolayı ara vermek zorundayız diye düşünürken sevindirici haberi geç olmadan hemen aldık :21: :emir_bebek: :nazar:

En kısa zamanda güzel haberlerle tekrar görüşmek üzere :)

Sevgili günlük;
Bu ay yine adet oldum yine gelmedi bebeğim yine çok üzüldüm çok ağladım eşimin burnundan getirdim hayatı.
Neden her zaman eşime buluyorum suçu,neden onu üzüyorum günlük?
Bebekleri ve hamileleri görünce içim sızlıyor içimi bir karanlık kaplıyor sanki ben hiç hamile kalamayacağım sevgili günlük.
Okuldaki arkadaşlara bebek çalışmalarına başladık diyeli 6 ay oldu.
Şimdi benim karnı şiş olarak okula dönmemi bekliyorlar.
Acaba hamile kalana kadar kimseye söylemesemiydim?
derdimi kimselere dökemiyorum anneme bile daha çocuk düşünmüyoruz diyorum.
Yarın rahim filmi çekineceğim sevgili günlük,çok korktuğum için anestezili çekileceğim ama yine de korkuyorum.
Bugün özür gurubu atamaları vardı okulumda görünce içimi nefretle dolduran iki öğretmende tayin isteyecekti inşallah tayinleri çıkmıştır sevgili günlük...
İnşallah onların yerine eski dostlarımdan feride gibi,emine gibi,tülay gibi,kerim gibi iyi arkadaşlar gelir sevgili günlük.
İşyerinde sevdiğin insanlar olunca öğrencilerine de daha yararlı olıyorsun,hayatında daha mutlu oluyorsun.
Gülşen'i çok özledim sevgili günlük.Keşke kırmasaydık birbirimizi,keşke şimdi yanımsa olsaydı.
O yanımda olsaydı tüm dertlerimi anlatırdım destek alırdım ondan.
Hayatımdaki güzel tek şey eşim iyi ki varsın bitanem.Seni çok seviyorum.
Hayırlı haberlere sevgili günlük.
her ay umutla beklersin hiç umudunu kesmezsin Yaradandan.......
kendini her ay hazırlarsın hamileliğe:49: bebek isimleri düşünürsün cinsiyetini düşünürsün ona dair planlar yaparsın....
ama o her ay gelmekte inat eder ve sen yine her ay hayal kırıklığı yaşarsın:14::14:

gün geçtikçe çevrende ki hamile :49: sayısı artar bebekler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: artar bi arkadaş gezmesine gittin mi diğerleri bebeklerinden bahsederken sen susar kalırsın anlatacak bişeyin olmaz:14::14: çünkü....

seni çok iyi anlıyorum bende yaşıyorum aynı şeyleri 7 yıldır...

7 yıldır her ay bu ay olur umuduyla yaşıyorum ama olmuyo maalesef ne zaman olacağıda mechul belkide hiç :14:olmayacak
belkide sadece kendimi avutuyorum :14::14:ama hiç olmayacağını düşünmek çok daha kötü:43:

daha yeni evlisin inş yakın zamanda gelir çok bekletmez MELEĞİN....

Son düzenleme:
ne güzel bi yermiş burası okuduklarım için dilerim ki eşi gemiden hızla döner sözleneceklerin görüşmesi iyi geçer ve o anne adayı olabilir :)
2013 bende evlilik maddi sıkıntı durumu biraz düzeltme yine maddi sıkıntı ha arada bi iki kere acaba hamile miyim sorusu ki ben çok istiyorum eşim vakti var diyor ve en çokta ikiz gebelik istiyorum sağlıklı hayırlı ikiz çocuğum olsun istiyorum
adam gibi kilo veremedim saçlarımı boyattım diye uçları yandı boyu da kestirmek için iyi bir boy değil
tatilim bitiyor bitmese diyorum iş başı offf
hala daha bi imaj oluşturduğum söylenemez ve şu salak evin küçük ama temel ihtiyaçları bitmiyor
dünden kalma kışlık hazırlama yorgunluğumu da atamadım
bir haftadır tüm günümü bu sitede kilo verme ve saç rengi bölümlerinde geçiriyorum
bu yaşam koçu nerden temin ediliyor yahu

her ay umutla beklersin hiç umudunu kesmezsin Yaradandan.......
kendini her ay hazırlarsın hamileliğe:49: bebek isimleri düşünürsün cinsiyetini düşünürsün ona dair planlar yaparsın....
ama o her ay gelmekte inat eder ve sen yine her ay hayal kırıklığı yaşarsın:14::14:

gün geçtikçe çevrende ki hamile :49: sayısı artar bebekler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: artar bi arkadaş gezmesine gittin mi diğerleri bebeklerinden bahsederken sen susar kalırsın anlatacak bişeyin olmaz:14::14: çünkü....

seni çok iyi anlıyorum bende yaşıyorum aynı şeyleri 7 yıldır...

7 yıldır her ay bu ay olur umuduyla yaşıyorum ama olmuyo maalesef ne zaman olacağıda mechul belkide hiç :14:olmayacak
belkide sadece kendimi avutuyorum :14::14:ama hiç olmayacağını düşünmek çok daha kötü:43:

daha yeni evlisin inş yakın zamanda gelir çok bekletmez MELEĞİN....

yazdıklarını okurken bir kez daha ağladım,yaşadıklarımın daha derinini yaşayan biri beni kendime üzüldüğümden daha fazla üzdü.Çok beklemişsin,çok üzülmüşsün etrafındakilere düşünmüyoruz yalanını da atamıyorsundur.Yüce Mevlam en kısa zamanda evladını gönderir sana inşallah.burada mutlu haberini okurum inşallah kardeşim.
Hiç umudunu kaybetme yumurtası olmayan,doktorların tüp bebek bile yapamadığı bi arkadaşım ikiz bebeklerine kendiliğinden hamile kaldı 8 yıl sonra.
Rabbimin haninesi de lütfu da bol umarım sana da bana da en kısa zamanda bebeklerimizi gönderir.

Günlük sigaranın ne mal olduğunu 1 yıl sonra anladım.
Başlangıçta keyifliydi 1 paket içer bırakırım, 1 ay sonra bırakırım, 6 ay sonra bırakırım diye diye gitti bırakamadım bak 1 yıl oldu
Ve artık keyif de vermiyor aksine içtiğimde kendimi iğrenç hissediyorum
Başım dönüyor, midem bulanıyor, kaygılı oluyorum, stres yapıyorum, kalbim hızla atıyor
Yani gerçekten iğrenç bir şeymiş bu :120:
28 saattir de içmiyorum, canım da çekmiyor ama alışkanlık elim gidiyor merete ya
Birden umutsuzluğa kapıldım nedense...

Son düzenleme:
ah günlük ilk defa sana yazıyorum içimde sana o kadar çok şey anlatmak varki biliyormusun çok istediğim bebeğim beni bırakıp cennete giiti bilmedi annesi ne çok üzülecek ağlayacak bilseydi gitmezdi değilmi günlük annesi onu çok özlüyor unutamıyor hareketlerini tepki vermesini çok özlüyor heyecanla beklediği günleri yok artık meleği gelmedikten sonra günlerin anlamı yok meleğini çok özlüyor o cennette bir kuş annesini bekleyecek

sevgili günlük eşimle kavga ettim saçma sapan meseleden evliliğimin başından beri hep aynı mesele ama haklı olanda o beni köyüne anne babasının yanına götürmek istiyor haklı gidecez bir gece kalacaz gelecez ama ben gitmek istemiyorum bu yüzden hep kavga hep kavga evi terkettim bugün babamada diyemedim eşim için köye taziyeye gitti dedim eşimi seviyor muyum bilmiyorum ama iyi yapmadığımı biliyorum :50:

Herhalde en çok şuan yazmaya ihtiyacım var.
İmzamı değiştirmeye kıyamıyorum, sevgilim beni terk etti...
Uyumsuzduk belki ama birlikte zaman mükemmel geçerdi yine de. Düşüncelerimiz çok ayrıydı. İdare ederdik yine de.

Onun istediği gibi bir insan olmak için çok uğraştım çünkü o beni olduğum gibi kabul edemedi, hep değişmemi bekledi.
Değiştiğimde yine mutlu olmadı. "İçinden gelmiyor" dedi halbuki hiç gocunmazdım onun için bir şeyler yaparken.

Zaman gösterecek neler olacağını. Allah bana güç versin.
İyi geceler.

Sevmiyorum Ankara'yı sevemedim işte...

İzmir'den sonra burada yaşamak cehennem gibi bana

Bazen eşimi bile bırakıp gitmeyi düşünüyorum oğlum var otur oturduğun yerde diyorum

Ne arkadaşım var ne bir yakınım burda:2:

Mutsuzum hemde çoooooooooook:ssz:

günaydın günlük
sana yazacak şey bitmiyor ki hergün yeni bir olay
dün iş arkadaşımla tartıştık haliyle küstük kızcağız bugün işe gelmedi bende kötü hissediyorum kendimi oysa ki kesinlikle çok haklıydım neyse düzelir zamanla aramız..
dün nikaha gidemedik eşimle erken çıkmayı planlarken normalden daha geç bir vakitte çıktık..
tabi ben eve sinir küpü vaziyetinde gittim allahtan sakinleşmeyi başardım da evde tartışma falan çıkmadı.
Maşallah diyeyim eşimle aramız çok iyi aynı ilk evlendiğimiz haftada ki gibiyiz
Allah bozmasın inşallah
Veeee benim için en önemli gelişmeyi yazıyorum şimdi sana
eşim dün doktora gitti muayene oldu testler tahliller vs.. şükür ki eşimde bir sıkıntı yokmuş hatta doktor herşey harika hiç bir sorun yok zamanla olur inşallah bebeğiniz demiş.
buna çok sevindim en azından daha ciddi bir sorunumuz yok an itibariyle
eşimle dün akşam yine dakikalarca bebek hayali kurduk,
ben hamileymiş ona bu haberi verdiğimde hemen oleeeeeeyyy diye bağırıp beni kucaklayıp başım dönene kadar ddöndürecekmiş :1:
o kendi annesine bende kendi anneme verecekmişim haberi
heee isimlede hazır net olarak hemde kız olursa nazlı erkek olursa da yusuf
gel artık bebeğim burda seni deli gibi isteyen bekleyen anneni daha fazla üzme BİLİYORUM GELECEKSİN :16:

Ellerim tutmaz ki sensiz:14:
gözlerim görmez ki sensiz:14:
şimdi den başladı dertler acılardayım:14:

bir ömür geçmez ki sensiz:14:
bu gönül durmaz ki sensiz:14:

ACILARDAYIIIIIIM.................:14::14:

Nereden geldi bu şarkı nakaratı aklıma hiç bilmiyorum..sanırım duygusala bağladım yine:14::14:

ne kadar anlayışsız bazı insanlar sanki hiç görmemiş gibi çocuk seviyolar
:emir_bebek:yanımda :14:hamileler sanki dünyada bi kendileri hamileymiş:49:gibi geziniyolar
bi gün ALLAH nasip eder de bi bebeğim olursa yapmıycam onların yaptıklarını olan var olmayan var görmemiş gibi sevmiycem çocuğumu hamile kaldığımda karnımı
:49:gere gere gezmicem çünkü ben yaşadım anlarım o duyguları :43:
ama yaşamayan insanlar ne kadar anlayışsız :19:

offfffff çok doluyum günlük
:14:sana hiç durmadan sayfalarca yazabilirim, günlerce konuşabilirim belki ......yanlız kalınca tek aklıma gelen hamile kalamamam oluyo ama insanlar anlamıyo beni anlayamazlarda zaten ama anlamaya çalışsalar bari...
bide üstüne üstlük yakın çevremde ki insanlar olur olmaz şeye tavır yapıp benimle konuşmadılar mı moralim hepten sıfır oluyo
hayır kimseye bişey desem tek bi kötü ters laf söylesem anlıcamda
:ssz:
iyiler yaranılmıyo bu dünyada belki kötü niyetli
:47: olsaydım ağzımdan sürekli azarlı laflar çıksaydı yaranabilirdim:14:

yeni bi tedavi ye daha hiç gidesim yok aslında içimden bi ses git diyo bi seste gitme yine hayal kırıklığı yaşarsın psikolojin bunu kaldırmaz diyo..
çocuklu insanların yanında kendimi o kadar yanlız hissediyorum ki

bide bazıları var çocuklarının sayısınla övünmezlermi hiç düşünmüyolar ki VEREN ALLAH almasınıda bilir ama asla kimseye bişey olsun istemem....

bazen böyle iki kişilik hayata alıştığımı düşünüyorum sonra biri çıkıpta sende daha bişey yokmu dediler mi bütün moralim alt üst oluyo sanki benim istememle olacak bişey
sanki hamile kalsam duymayacak kimse bazende kimileri acır gözle bakmıyolar mı o yüzden kalabalığa çıkasımda gelmiyo hiç....

offffff
:18:günlük iyiki varsın kimselere diyemediklerimi yazdım yine sana daha yazacak çok şeyler var:30: ama bugünlük yeter bu kadar:9: sonra yine gelirim:10::10:

bu arada PAŞAM senin için dua ediyorum seni çok merak ediyorum İNŞ iyi haberlerle dönersin aramıza...
ALLAH ım bebeğini sana bağışlasın....
AMİİİİİİİN......

meleğimmm sakın pes etme :20: umutsuzda olsan git tedavine.. her bir son yeni bir başlangıçtır, ve bu belkide umutsuzluğunun değil, bebeğinin başlangıcı olur bukez.. :16:

benimde bu ay geldi adet oldum :14: umutlar eylüle kaldı.. :31: bak bende kasımdan beri bekliyorum. daha olan biten yok :50: neredeyse 1 yıla yaklaştık.. Rabbime sığındım beklicem bakalım, nasibimde varsa olur :31::31: umutları tüketmek yok.. Rabbim ol derse herşey olur meleğim.. sen umudunu en yitirdiğin anda birde bakmışsın.. Rabbim ol demiş... ve sen buraya yazmışsın kızlarr hamileyim.. kızlar keseyi gördük.. kızlar kalp atışları.. aş eriyorum.. tekmeliyo.. ara ara sancılar bşladı.. vee bi günn kızlar meleğim kollarımdaaaa die yazmışsın...:16::16: canım Rabbim bu kadar istemeni bukadar koşturmanı görüyodur.. umarım tez vakitte o doğru zaman gelirde bebişini en kısa zamanda sana verir :31::31:

Rabbim kimsenin kollarını boş bırakmasın.. hepimize meleklerini sağlıklı sıhhatli olarak kucağına almayı nasip etsin (AMİNNN)
:16:

Günlükçüm... bu gün klasik işe geldim.. Patronlar bu ara çok dengesizleşti. Sanırım işçilikten bi anda patron olunca böle oluyo :26: ama boşa demiolar ne oldum dememeli ne oluyo lan demeli diee :1::1: bu gidişat gidişat değilmiş gibi gelio bana ama hadi hayırlısı :26:

neyse ben artık takmamaya ti ye almaya karar verdim. çünkü çok ciddiye alındılarmıda farklı bi türe geçiolar :9::9:

ben dün bi rüya gördüm.. hiç tanımadığım bi kadın annem filan vardı neredeydik bilmiorum ama o kadınlar konuşuyoruz konu ne hatırlamıyorum.. derken kadın bana dioki sende hamilelik oturmuş hamilemisin? bende diorum hyr değilim die.. kadın ısrarla eminmisin dio bak sana hamilelik yüzü oturmuş dio git test filan yap ben eminin hiç yanılmam dio :53: bende o an ama diorum daha 3-4 gün oldu adetimin biteli.:26: nasıl olur ki acaba 4 günde olurmuki :27: die içimden geçirirken uyandım... :37:

kızlar bi yorum yapın sizce bu rüyayı neye yormalıyım
:26:

meleğimmm sakın pes etme :20: umutsuzda olsan git tedavine.. her bir son yeni bir başlangıçtır, ve bu belkide umutsuzluğunun değil, bebeğinin başlangıcı olur bukez.. :16:

benimde bu ay geldi adet oldum :14: umutlar eylüle kaldı.. :31: bak bende kasımdan beri bekliyorum. daha olan biten yok :50: neredeyse 1 yıla yaklaştık.. Rabbime sığındım beklicem bakalım, nasibimde varsa olur :31::31: umutları tüketmek yok.. Rabbim ol derse herşey olur meleğim.. sen umudunu en yitirdiğin anda birde bakmışsın.. Rabbim ol demiş... ve sen buraya yazmışsın kızlarr hamileyim.. kızlar keseyi gördük.. kızlar kalp atışları.. aş eriyorum.. tekmeliyo.. ara ara sancılar bşladı.. vee bi günn kızlar meleğim kollarımdaaaa die yazmışsın...:16::16: canım Rabbim bu kadar istemeni bukadar koşturmanı görüyodur.. umarım tez vakitte o doğru zaman gelirde bebişini en kısa zamanda sana verir :31::31:

Rabbim kimsenin kollarını boş bırakmasın.. hepimize meleklerini sağlıklı sıhhatli olarak kucağına almayı nasip etsin (AMİNNN)
:16:
amiiiin canım :16:inş o gün yakındır...:5:

Günlükçüm... bu gün klasik işe geldim.. Patronlar bu ara çok dengesizleşti. Sanırım işçilikten bi anda patron olunca böle oluyo :26: ama boşa demiolar ne oldum dememeli ne oluyo lan demeli diee :1::1: bu gidişat gidişat değilmiş gibi gelio bana ama hadi hayırlısı :26:

neyse ben artık takmamaya ti ye almaya karar verdim. çünkü çok ciddiye alındılarmıda farklı bi türe geçiolar :9::9:

ben dün bi rüya gördüm.. hiç tanımadığım bi kadın annem filan vardı neredeydik bilmiorum ama o kadınlar konuşuyoruz konu ne hatırlamıyorum.. derken kadın bana dioki sende hamilelik oturmuş hamilemisin? bende diorum hyr değilim die.. kadın ısrarla eminmisin dio bak sana hamilelik yüzü oturmuş dio git test filan yap ben eminin hiç yanılmam dio :53: bende o an ama diorum daha 3-4 gün oldu adetimin biteli.:26: nasıl olur ki acaba 4 günde olurmuki :27: die içimden geçirirken uyandım... :37:

kızlar bi yorum yapın sizce bu rüyayı neye yormalıyım
:26:
ruyanda hayır olsun inş...
bilmiyorum nedir ama bence bu ay daha sıkı çalış....
insanın bilinç altına yerleşiyo bazı şeyler o yüzdende böyle ruyalar görebiliyo.....
inş bigün o çok istediğimiz rüyayı görürüz bebeğimiz kollarımızda olur ve o ruya hiç bitmez:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amiiiin canım :16:inş o gün yakındır...:5:

ruyanda hayır olsun inş...
bilmiyorum nedir ama bence bu ay daha sıkı çalış....
insanın bilinç altına yerleşiyo bazı şeyler o yüzdende böyle ruyalar görebiliyo.....
inş bigün o çok istediğimiz rüyayı görürüz bebeğimiz kollarımızda olur ve o ruya hiç bitmez:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Aminnnn canımmm inşallahhhh :16::16:

buay ewet sıkı bi çalışma başladı bile :17: dün çok akıntım vardı ama adetim biteli 3 gün oldu acaba 3 gün içinde yumurtluyor olabilirmiyimki :26: ay inşallah bilinç altı bi rüya değildir de bişeyin habercisidir
:31:

sevgili günlük hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım herkese yasatsın anne olmak nası bişi şimdidin anlayabiliyorum:31::31::49:

sevgili günlük bende 2013 de hamile olmak istiyorum ve zayıflamak istiyorum acaba bunlardan biri gerçekleşecek mi

Back
X