- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili günlük :)
Uzun zamandır yazamadım... Eşim 1 Temmuz'da gemiden indi çok şükür![]()
3 Temmuzda 1 haftalığına bir tatile gidip eşim yorgunluğunu atmış oldu hemde bolca birlikte vakit geçirip kafa dağıttık.
Derken araya Ramazan girdi sonrasında ailem İzmir'de olduğu için onları ziyarete gittik.
Veeee son olarak geçen hafta hamile olduğumu öğrendim
3,5 yıllık evliliğe yaklaşmışken artık zamanı geldi derken ilk ayımda hemen hamile kalmak Allah'ın bir lütfu olsa gerek, Rabbime binlerce şükürler olsun aratmadı![]()
Oysa ya hemen olmazsa eşim 1-2 ay daha burda sonra gidecek 4-5 ay yok o sırada bebek denemelerine mecburi ayrılıktan dolayı ara vermek zorundayız diye düşünürken sevindirici haberi geç olmadan hemen aldık![]()
![]()
En kısa zamanda güzel haberlerle tekrar görüşmek üzere :)
her ay umutla beklersin hiç umudunu kesmezsin Yaradandan.......Sevgili günlük;
Bu ay yine adet oldum yine gelmedi bebeğim yine çok üzüldüm çok ağladım eşimin burnundan getirdim hayatı.
Neden her zaman eşime buluyorum suçu,neden onu üzüyorum günlük?
Bebekleri ve hamileleri görünce içim sızlıyor içimi bir karanlık kaplıyor sanki ben hiç hamile kalamayacağım sevgili günlük.
Okuldaki arkadaşlara bebek çalışmalarına başladık diyeli 6 ay oldu.
Şimdi benim karnı şiş olarak okula dönmemi bekliyorlar.
Acaba hamile kalana kadar kimseye söylemesemiydim?
derdimi kimselere dökemiyorum anneme bile daha çocuk düşünmüyoruz diyorum.
Yarın rahim filmi çekineceğim sevgili günlük,çok korktuğum için anestezili çekileceğim ama yine de korkuyorum.
Bugün özür gurubu atamaları vardı okulumda görünce içimi nefretle dolduran iki öğretmende tayin isteyecekti inşallah tayinleri çıkmıştır sevgili günlük...
İnşallah onların yerine eski dostlarımdan feride gibi,emine gibi,tülay gibi,kerim gibi iyi arkadaşlar gelir sevgili günlük.
İşyerinde sevdiğin insanlar olunca öğrencilerine de daha yararlı olıyorsun,hayatında daha mutlu oluyorsun.
Gülşen'i çok özledim sevgili günlük.Keşke kırmasaydık birbirimizi,keşke şimdi yanımsa olsaydı.
O yanımda olsaydı tüm dertlerimi anlatırdım destek alırdım ondan.
Hayatımdaki güzel tek şey eşim iyi ki varsın bitanem.Seni çok seviyorum.
Hayırlı haberlere sevgili günlük.
her ay umutla beklersin hiç umudunu kesmezsin Yaradandan.......
kendini her ay hazırlarsın hamileliğebebek isimleri düşünürsün cinsiyetini düşünürsün ona dair planlar yaparsın....
ama o her ay gelmekte inat eder ve sen yine her ay hayal kırıklığı yaşarsın
gün geçtikçe çevrende ki hamilesayısı artar bebekler
artar bi arkadaş gezmesine gittin mi diğerleri bebeklerinden bahsederken sen susar kalırsın anlatacak bişeyin olmaz
çünkü....
seni çok iyi anlıyorum bende yaşıyorum aynı şeyleri 7 yıldır...
7 yıldır her ay bu ay olur umuduyla yaşıyorum ama olmuyo maalesef ne zaman olacağıda mechul belkide hiçolmayacak
belkide sadece kendimi avutuyorumama hiç olmayacağını düşünmek çok daha kötü
daha yeni evlisin inş yakın zamanda gelir çok bekletmez MELEĞİN....
Ellerim tutmaz ki sensiz
gözlerim görmez ki sensiz
şimdi den başladı dertler acılardayım
bir ömür geçmez ki sensiz
bu gönül durmaz ki sensiz
ACILARDAYIIIIIIM.................
Nereden geldi bu şarkı nakaratı aklıma hiç bilmiyorum..sanırım duygusala bağladım yine
ne kadar anlayışsız bazı insanlar sanki hiç görmemiş gibi çocuk seviyolaryanımda
hamileler sanki dünyada bi kendileri hamileymiş
gibi geziniyolar
bi gün ALLAH nasip eder de bi bebeğim olursa yapmıycam onların yaptıklarını olan var olmayan var görmemiş gibi sevmiycem çocuğumu hamile kaldığımda karnımıgere gere gezmicem çünkü ben yaşadım anlarım o duyguları
ama yaşamayan insanlar ne kadar anlayışsız
offfffff çok doluyum günlüksana hiç durmadan sayfalarca yazabilirim, günlerce konuşabilirim belki ......yanlız kalınca tek aklıma gelen hamile kalamamam oluyo ama insanlar anlamıyo beni anlayamazlarda zaten ama anlamaya çalışsalar bari...
bide üstüne üstlük yakın çevremde ki insanlar olur olmaz şeye tavır yapıp benimle konuşmadılar mı moralim hepten sıfır oluyo
hayır kimseye bişey desem tek bi kötü ters laf söylesem anlıcamda
iyiler yaranılmıyo bu dünyada belki kötü niyetliolsaydım ağzımdan sürekli azarlı laflar çıksaydı yaranabilirdim
yeni bi tedavi ye daha hiç gidesim yok aslında içimden bi ses git diyo bi seste gitme yine hayal kırıklığı yaşarsın psikolojin bunu kaldırmaz diyo..
çocuklu insanların yanında kendimi o kadar yanlız hissediyorum ki
bide bazıları var çocuklarının sayısınla övünmezlermi hiç düşünmüyolar ki VEREN ALLAH almasınıda bilir ama asla kimseye bişey olsun istemem....
bazen böyle iki kişilik hayata alıştığımı düşünüyorum sonra biri çıkıpta sende daha bişey yokmu dediler mi bütün moralim alt üst oluyo sanki benim istememle olacak bişey
sanki hamile kalsam duymayacak kimse bazende kimileri acır gözle bakmıyolar mı o yüzden kalabalığa çıkasımda gelmiyo hiç....
offffff :18:günlük iyiki varsın kimselere diyemediklerimi yazdım yine sana daha yazacak çok şeyler varama bugünlük yeter bu kadar
sonra yine gelirim
bu arada PAŞAM senin için dua ediyorum seni çok merak ediyorum İNŞ iyi haberlerle dönersin aramıza...
ALLAH ım bebeğini sana bağışlasın....
AMİİİİİİİN......
amiiiin canımmeleğimmm sakın pes etmeumutsuzda olsan git tedavine.. her bir son yeni bir başlangıçtır, ve bu belkide umutsuzluğunun değil, bebeğinin başlangıcı olur bukez..
benimde bu ay geldi adet oldumumutlar eylüle kaldı..
bak bende kasımdan beri bekliyorum. daha olan biten yok
neredeyse 1 yıla yaklaştık.. Rabbime sığındım beklicem bakalım, nasibimde varsa olur
umutları tüketmek yok.. Rabbim ol derse herşey olur meleğim.. sen umudunu en yitirdiğin anda birde bakmışsın.. Rabbim ol demiş... ve sen buraya yazmışsın kızlarr hamileyim.. kızlar keseyi gördük.. kızlar kalp atışları.. aş eriyorum.. tekmeliyo.. ara ara sancılar bşladı.. vee bi günn kızlar meleğim kollarımdaaaa die yazmışsın...
canım Rabbim bu kadar istemeni bukadar koşturmanı görüyodur.. umarım tez vakitte o doğru zaman gelirde bebişini en kısa zamanda sana verir
![]()
Rabbim kimsenin kollarını boş bırakmasın.. hepimize meleklerini sağlıklı sıhhatli olarak kucağına almayı nasip etsin (AMİNNN)![]()
ruyanda hayır olsun inş...Günlükçüm... bu gün klasik işe geldim.. Patronlar bu ara çok dengesizleşti. Sanırım işçilikten bi anda patron olunca böle oluyo :26: ama boşa demiolar ne oldum dememeli ne oluyo lan demeli dieebu gidişat gidişat değilmiş gibi gelio bana ama hadi hayırlısı :26:
neyse ben artık takmamaya ti ye almaya karar verdim. çünkü çok ciddiye alındılarmıda farklı bi türe geçiolar
ben dün bi rüya gördüm.. hiç tanımadığım bi kadın annem filan vardı neredeydik bilmiorum ama o kadınlar konuşuyoruz konu ne hatırlamıyorum.. derken kadın bana dioki sende hamilelik oturmuş hamilemisin? bende diorum hyr değilim die.. kadın ısrarla eminmisin dio bak sana hamilelik yüzü oturmuş dio git test filan yap ben eminin hiç yanılmam diobende o an ama diorum daha 3-4 gün oldu adetimin biteli.:26: nasıl olur ki acaba 4 günde olurmuki
die içimden geçirirken uyandım...
kızlar bi yorum yapın sizce bu rüyayı neye yormalıyım :26:
amiiiin canıminş o gün yakındır...
ruyanda hayır olsun inş...
bilmiyorum nedir ama bence bu ay daha sıkı çalış....
insanın bilinç altına yerleşiyo bazı şeyler o yüzdende böyle ruyalar görebiliyo.....
inş bigün o çok istediğimiz rüyayı görürüz bebeğimiz kollarımızda olur ve o ruya hiç bitmez![]()