- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
Kusuuummm Günaydınn Olsun Sanaa hihoyyyt
Gerçi Ben Hala Ayakta Uyuyorum fisfisfis
Sevgilim Ve Gamze'm Delirttiler Beni Be Yaa laelaelaelaelae
ıkiside Ayrı ılgi ıstiyo Sevgilim Kankamı Kıskanıyo Yok Böleee Bişi sırnaşık şey
ıkisiyle Bi ılgilenicem Bigün Ya Hadi Hayırlısı sempatiksalakcinni
Çok Seviyorum Allah'ım Ne Olur Bozma :Saruboceq:
Kusuuummm Günaydınn Olsun Sanaa hihoyyyt
Gerçi Ben Hala Ayakta Uyuyorum fisfisfis
Sevgilim Ve Gamze'm Delirttiler Beni Be Yaa laelaelaelaelae
ıkiside Ayrı ılgi ıstiyo Sevgilim Kankamı Kıskanıyo Yok Böleee Bişi sırnaşık şey
ıkisiyle Bi ılgilenicem Bigün Ya Hadi Hayırlısı sempatiksalakcinni
Çok Seviyorum Allah'ım Ne Olur Bozma :Saruboceq:
günaydın günnük bebişim...
rüyamda ılhan ırem konserindeydim...var ya o kadar huzurlu uyandım ki...dilimde de o müthiş şarkı " sürgün gibi masallarda.." mırıldanıp duruyom...hava da serin yağmurlu...of Allahım bozmasın huzurumuzuuuu
uzun zamandır gördüğüm en mantıklı rüyaydı valla günnüğüm, benim diğer rüyalarımı film yapıp çeksem, bağımsız sinema klasiği olur valla parayı kaldırırım:roflol:
onun dışında çok şükür lavabo açıcıdan beter olan ilacıma alıştımdozu da artırıyoz yavaş yavaş...diyet de iyi gidiyo...yarın resmi tatil ama çalışıyom..olsun parasını verirler inşallah..iş olsun da çalışalım bebişim dimi...
şimdilik benden bu kadar Gamze buraya uğrar da beni görürse öpüyom onu mucuk diyezemuszemus
hiiiii ben bu güzellliğiiii nasıl unuturummm yahuuuuuu oyyy yüzüne kurbannn yahuu günnüş benim arkadaşlarımın hepsi biribirinden güzel yaaaa maşallah diyeyimmmm, bendeilhan iremin konuşamıyorum parçasını dinliyordum tam kaydirigubbakcemile3 seni seviyorum güzel yüzlümmm öpücüğünü aldım aynen bende öpüyorummm diyorummm ve kocaman kokulu kokulu öpüyorummm kaydirigubbakcemile5
Bu arada günnüş çaktırma ama bu burak enişte varya harbi harbi kaçık yahuu canı nelerde çekiyooo dolmadan başladık tüm menüleri saydı adam yahu kaydirigubbakcemile3 en son tatlı çekiyordu canıı artık gülçinciğim tatlısını verirmi bilmem artık tavuk göğsümü kemal paşamı yoksa kazan dibimi kaydirigubbakcemile3 ama ben pamuuğumun tavuk göğsünü yedim harkulade beceriki bi hatun bence kazan dibi yesin burak beyyy sempatiksalakcinni Hiii eniştee ben bişi demedim gülçin dediiiiii bilmiyorumkismile
hadiii çaaauuuvvvvvbuyrunnnnnnnnn
Şhow'u aç evcilik oyununu izlee günnüş çoook eğlenceliii yahuuuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?