Popüler Konu Sevgili günlük...

Yoruldum. Düşünmekten. Umut etmekten. Umutların hayallerimin suya düşmesinden. Bebeksiz de mutluyuz biz imajı vermeye çalışmaktan. Evet mutluyuz. Ama eksiğiz. Olmuyor. Anne olamıyorum. Canım kocam baba olamıyor. Mucizemiz geliyor sanmıştım. Onu karnımda taşıyamadım, erken doğurdum. Şimdi evimizde kucağımızda olcaktı. 8 aylık olacaktı. Bir daha anne olabilecek miyim bilmiyorum. Ama her seferinde yıkılmama rağmen yine de inanıyorum. Bekliyorum.

2015 kasim ayi.hemen bitsin istiyorum seni.bu ayda bebegim dogacakti.güneyim yada nil im hayatimiza nese katacakti.hala dinmedi acisi.dinmicekte.ustunden birde ameliyat gecirdim.tenim degil ruhum aciyo.evet insanlar nelerrr nelerr yasiyor diceksin.insan sadece yasadigini biliyor.bigun bir bebegim olur mu bilmem.umutsuz uzgun kirgin tukenmis hissediyorum.RAbbim mucizene ihtiyacim varrrrrr :(

sevgli gunluk ben hayatimdan yasadiklarimdan herseyimden biktim emi haberin olsun

Seni anlatmak için, otuzuncu harfim
yok benim. Ya da yaşatmak için, ikinci bir kalbim.
Bu yüzden suskunluğum.
Bu yüzden yaşarken nefes almayışım.
Bilemezsin, sevemezsin, anlayamaz,
Hissedemezsin, ölemezsin...
Ne yaparsan yap, bendeki seni
çözemezsin…
Alfaben de yetmez buna, yüreğin
de...
ömrün de...

Yoruldum. Düşünmekten. Umut etmekten. Umutların hayallerimin suya düşmesinden. Bebeksiz de mutluyuz biz imajı vermeye çalışmaktan. Evet mutluyuz. Ama eksiğiz. Olmuyor. Anne olamıyorum. Canım kocam baba olamıyor. Mucizemiz geliyor sanmıştım. Onu karnımda taşıyamadım, erken doğurdum. Şimdi evimizde kucağımızda olcaktı. 8 aylık olacaktı. Bir daha anne olabilecek miyim bilmiyorum. Ama her seferinde yıkılmama rağmen yine de inanıyorum. Bekliyorum.
Allah bize yardimci olsun.isteyen herkesede nasip etsin.seni oyle iyi anliyorumki.kendini birakip kocani dusunuyosun degilmi.baba olmayi encok kocam hakediyodu niye bunlari ona yasatiyorum diyosun.doktor bebegin kalbi durmus almamiz lazim dediginde kocama bakip onu tasimayi beceremedim dedim hungur hungur agladim.halbuki deseydi doktor sen ölceksin ama bebegin yasicak diye , hic dusunmem tamam derdim.herkes bu bir sinav diyor.kabum ettim sinavim dedim ama hemen ardindan dis gebelik yasadim.tupum gitti.nediyim.koca bi boşluk.

Allah bize yardimci olsun.isteyen herkesede nasip etsin.seni oyle iyi anliyorumki.kendini birakip kocani dusunuyosun degilmi.baba olmayi encok kocam hakediyodu niye bunlari ona yasatiyorum diyosun.doktor bebegin kalbi durmus almamiz lazim dediginde kocama bakip onu tasimayi beceremedim dedim hungur hungur agladim.halbuki deseydi doktor sen ölceksin ama bebegin yasicak diye , hic dusunmem tamam derdim.herkes bu bir sinav diyor.kabum ettim sinavim dedim ama hemen ardindan dis gebelik yasadim.tupum gitti.nediyim.koca bi boşluk.
Canım, beni ve seni yalnızca bizim gibi anneler anlayabilir zaten. Dün gece o kadar yoğun duygular içindeydim ki kocamı da üzmemek adına buraya döktüm içimi, seninle de dakika farkıyla bu mesajları yazmışız. Yaşanılanlar çok acı. Geç bulduğum Bebeğimi kaybettiğime mi yoksa yeniden hamile kalamadığıma mı üzüleyim...Ama Mutlu günleri hayal etmedikçe de yaşanmıyor işte , hayattan tat alamıyorum o zaman. Her şeye rağmen yine de gelecek güzel günleri düşünüyorum. Istiyorum. Bekliyorum. Çabalıyorum.

Canım, beni ve seni yalnızca bizim gibi anneler anlayabilir zaten. Dün gece o kadar yoğun duygular içindeydim ki kocamı da üzmemek adına buraya döktüm içimi, seninle de dakika farkıyla bu mesajları yazmışız. Yaşanılanlar çok acı. Geç bulduğum Bebeğimi kaybettiğime mi yoksa yeniden hamile kalamadığıma mı üzüleyim...Ama Mutlu günleri hayal etmedikçe de yaşanmıyor işte , hayattan tat alamıyorum o zaman. Her şeye rağmen yine de gelecek güzel günleri düşünüyorum. Istiyorum. Bekliyorum. Çabalıyorum.
Ben ilk kaybimdan sonra umitliydim hayal ediyordum busefer gelecek bebegim dedim beni birakmicak.oyle cok inandirdim kendimi.sanssizlik oldu ilkinde dedim.ikinci hamileligimi ogrendim.hungur hungur agladim.busefer gitme dedim.gece gunduz dua okudum.kocamin yuzunde o mutlu ifadeyi sadece bir hafta gorebildim.hicbiseye degismeyecegim o yuz ifadesi yine huzunlendi doktor dis gebelik dediginde.ameliyat ikinci darbe oldu.ameliyat acisi koymadida , o kapilari suslu dogum yapan kadinlarin odasindan gelen sevinc ve mutluluk sesleri hala kulagimda ugulduyor.göz koymadim mutluluklarina.Rabbim on katini versin.ama Rabbimede kirginim gunah yazmasin bana.ona encok inananlardan biriydim halada oyle.ama yardim etmiyor yaralarimi sarmama.smdi panik atak korku kaygi sebebi ile antidepresana baslamak zorunda kaldim.yani bir sure mecburi cocuk olayi yasak.yaş geciyor.oyle iste.artik dua edemiyorm biliyormusun.korkuyorum cunku.her yasadigimdan sonra Allahim daha beterini yasatma nolur diye dua ettim.hep daha beterini verdi.nediyim.boşum öyle bomboş.evet kocamla cok mutluyuz.boyle ender ciftlerden.ama eksik.belkide hep eksik kalacak..

ben yine kg almaya başladım:KK62:kendim fark ediyordum da bir iki kişi dillendirince kötü hissettim sanki.
neyse aldığımız gibide veririz günlük:KK12:mesela yarın kına var bir halay kaç kalori yaktırır aceba:KK59:tüm stresimi atmayı düşünüyorum, halayın başı, sonu, ortası hepsini aynı anda olabilirim:KK70:bugün kızlarla baya bir kritik yaptık whatsapta herkes bir telaş hazırlık içinde, iş çıkışı benim içinde hazırlanmak zor olucak ama okadar alışveriş yaptık cici cici elbiseler aldık en iyi modumuzu takılıp gitçez artık:KK66:

Gun sayiyorum gunlukcann... bitti babaevimde sayili gunlerimm.. buraya kadarmis.. yeni bi hayat beni bekliyor ve ben korkuyorum.. cok cok istememe ragmen evliligi korkuyorum iste.. bide esimin ailesiyle yakin olup ailemden uzaga gitmek daha bi koyuyor.. allahim yardimcim olsun.. pisman etmesin.. insallah hayirli bi karardir benim icin insallah hersey cook cokkk guzel olur.. umdugumdan guzel bi hayat beni bekliyordur insallah....

Hastayim ve yorgunum bugun biraz daha fazla biseyler eksik. Bugun kimse umursamiyor bizi. Hersey bugun daha fazla siradanlasti. Elim kolum bagli sanki herzaman elimden tutan bugun neden tutmuyor? Hani heran tutacakti? Neden bugun onun gozunde daha bi degersiziz. Umursanmiyoruz unutulmus gibiyiz bugun. Cekip gitmeye az kaldi sanki. Gitsek ne degisirki en fazla 3 5 gun uzulmezmi. Gücüm yok günlük inan bugun hiiic gücüm yok yazarken bile bedenim ruhum yorgun ve yorgun ellerle yaziyorum. Ne kadar aci degilmi insanin icini dokecek birinin olmamasi? Icimi ona dökmek istesemde o suan beni dinlemek istemiyor.

Ayı gbii oldum ya . Valla bıktım artık kilo vermek zorunda olmaktan . Ben ne zaman zapzayıf olup şu 175 boyumu avantaja çevireceğim :(

Artık benim içimde iyi bisey olsun günlük ya. Niye olmuyo niye herşey kötüye gidiyo. Bak simid o nişanlı duyduğuma gore de baya mutlu bide müdür yardımcısı olmuş kizimda onda. Ben hiç bisey yapamıyorum kizimi almak için dava bile atamiyorum günlük niye çünkü zamanında ona çok güvenip herşeyi anlattığım için. Çok pişmanım herşey için çok pişmanım. Kızım yanımda olsa daha iyi olucam biliyorum. Ama olmuyo dualarım kabul olmuyo ya zamanı var yada benim yanıma gelmesi hayırlı değil bilmiyorum. ama istiyorum kizimi cok istiyorum çok özledim onu ve onun iyi olduğunu soyluyo herkes annesini nasıl izlemez dört yaşındaki çocuk ya nasıl. Niye annem annem diye ağlamayı niye. Allahım dualarimi kabul etsin insallah. Kızımı bana versin en kisa zamanda. Kizima kavuşmak için adaklar adadım. Aslında ben üç ay önceki hayatımızda istiyorum onunla tekrardan evli olmayi da istiyorum. Ama o nişanlı hemen buldu birini çok kiskaniyorum günlük çok. Facede ona yaptığı paylaştıkları çok kiskaniyorum. Ben onu hala çok seviyorum rabbim tekrar onu bana yazsa keşke :(

Hayat hic adil degil.sabret diyorlar.sinavin bu diyorlar.Allah iyi kullarini sinar diyorlar.acaba bunlar gercekmi yoksa teselli olmamiz icin uydurulan seylermi.kotuler mutluyken iyiler neden kaybeder..aci cekiyorum gunahlarim siliniyormus..hayirlisi boyleymis diyorlar.duygusuz hissizim yine.o bana yardim etmiyor..neye inanacagmi sasirdim.şukur demek adetten olmuş.sukrettikce bi kademe daha agirini yasadim.ama yinede şukur.

İnsanın ruhunun yorulması nedir bilir misin günlük.Öyle uyumayla dinlemeyle geçmez bu yorgunluk.Ruhum çok yorgun.Vücudumda eşlik ediyor.Anlamsızca kaslarımı kasılı buluyorum sürekli,gevşetsem bile 1 dakika sonra eski halini geri alıyor.Yaşamak içimden gelmiyor artık..

Şansım dönmeye mi başlıyor acaba ne dersin? Biliyorum aslında bu cümle hiç olmadı şu geçtiğimiz iki ayı düşünürsek. Ama bak sanki düzelecek herşey sanki düzelmeye başladı. Önce işler açıldı, sonra aramız düzeldi (lütfen bi daha bozulmasin), şimdide notlarım yükselmeye başladı. Umudum arttı bir anda hepsinin üstüste gelmesinin bi nedeni olmalı bi işaret olmalı bu.

Lütfen böyle gitsin lütfen lütfen lütfen.

boşanırken babasına bırakmaya kıyamadığım kızım, şimdi benim ömür törpüm oldu. onun için hayatımdan vazgeçtim, en öfkelendiğim anda bile anne dediğinde yanında oldum. ama beni yordu, o kadar tüketti ki artık konuşmak bile istemiyorum, barışmak demek tekrar kavga demek. neden bu kadar acımasız.
dağılıp dağılıp toparlanmaktan bıktım. onun düzeni için hayatımı tekrar kuramadım, iki kişilik bir dünya seçtim.
ben bir yerde yanlış yaptım ama nerede.

Sevgili günlük, ben artık feci derecede doğurmak istiyorum. Şu haftaya kadar sükunetimi korumam mucizeydi zaten, öyle tez canlı bir insanım aslında. Bana kalsa tavşanlar gibi 30 gün hamilelik yeterdi bu bünyeye ama insanız işte. =) Tamam, içimde büyüyen kızımın her hareketini, hıçkırığını, titreşimini seviyorum, onun orada olduğunu bilmek sıcacık bir his ama sabırsızım işte, yapım böyle. Artık hamilelik bitsin, minik kuşla göz göze gelelim, bir ağzını burnunu mıncıklayayım ve üç kişilik hayatımız başlasın istiyorum. Hele şu son bir haftadır sabırsızlığım tavan yaptı, resmen duvara çizik ata ata gün sayıyorum. Hamileliğin son haftaları herkes için böyle midir? O kadar sabırsızım ki, doğum korkusu, acısı filan bile umurumda değil. Doktorum doğumun 2-3 hafta erken olması yüksek ihtimal dediğinde, ağzım kulaklarıma vardı resmen. Bir yanım inşallah inşallah öyle olur diye sayıklıyor, diğer yanım sağlıklı doğsun da, ne zaman geleceğini düşünme diyor. Bir de fıçı gibi hissetmediğim günleri de özledim, ne yalan söyleyeyim. Minik kuşla bol sporlu günler bizi bekliyor.

Back
X