Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bize yardimci olsun.isteyen herkesede nasip etsin.seni oyle iyi anliyorumki.kendini birakip kocani dusunuyosun degilmi.baba olmayi encok kocam hakediyodu niye bunlari ona yasatiyorum diyosun.doktor bebegin kalbi durmus almamiz lazim dediginde kocama bakip onu tasimayi beceremedim dedim hungur hungur agladim.halbuki deseydi doktor sen ölceksin ama bebegin yasicak diye , hic dusunmem tamam derdim.herkes bu bir sinav diyor.kabum ettim sinavim dedim ama hemen ardindan dis gebelik yasadim.tupum gitti.nediyim.koca bi boşluk.Yoruldum. Düşünmekten. Umut etmekten. Umutların hayallerimin suya düşmesinden. Bebeksiz de mutluyuz biz imajı vermeye çalışmaktan. Evet mutluyuz. Ama eksiğiz. Olmuyor. Anne olamıyorum. Canım kocam baba olamıyor. Mucizemiz geliyor sanmıştım. Onu karnımda taşıyamadım, erken doğurdum. Şimdi evimizde kucağımızda olcaktı. 8 aylık olacaktı. Bir daha anne olabilecek miyim bilmiyorum. Ama her seferinde yıkılmama rağmen yine de inanıyorum. Bekliyorum.
Canım, beni ve seni yalnızca bizim gibi anneler anlayabilir zaten. Dün gece o kadar yoğun duygular içindeydim ki kocamı da üzmemek adına buraya döktüm içimi, seninle de dakika farkıyla bu mesajları yazmışız. Yaşanılanlar çok acı. Geç bulduğum Bebeğimi kaybettiğime mi yoksa yeniden hamile kalamadığıma mı üzüleyim...Ama Mutlu günleri hayal etmedikçe de yaşanmıyor işte , hayattan tat alamıyorum o zaman. Her şeye rağmen yine de gelecek güzel günleri düşünüyorum. Istiyorum. Bekliyorum. Çabalıyorum.Allah bize yardimci olsun.isteyen herkesede nasip etsin.seni oyle iyi anliyorumki.kendini birakip kocani dusunuyosun degilmi.baba olmayi encok kocam hakediyodu niye bunlari ona yasatiyorum diyosun.doktor bebegin kalbi durmus almamiz lazim dediginde kocama bakip onu tasimayi beceremedim dedim hungur hungur agladim.halbuki deseydi doktor sen ölceksin ama bebegin yasicak diye , hic dusunmem tamam derdim.herkes bu bir sinav diyor.kabum ettim sinavim dedim ama hemen ardindan dis gebelik yasadim.tupum gitti.nediyim.koca bi boşluk.
Ben ilk kaybimdan sonra umitliydim hayal ediyordum busefer gelecek bebegim dedim beni birakmicak.oyle cok inandirdim kendimi.sanssizlik oldu ilkinde dedim.ikinci hamileligimi ogrendim.hungur hungur agladim.busefer gitme dedim.gece gunduz dua okudum.kocamin yuzunde o mutlu ifadeyi sadece bir hafta gorebildim.hicbiseye degismeyecegim o yuz ifadesi yine huzunlendi doktor dis gebelik dediginde.ameliyat ikinci darbe oldu.ameliyat acisi koymadida , o kapilari suslu dogum yapan kadinlarin odasindan gelen sevinc ve mutluluk sesleri hala kulagimda ugulduyor.göz koymadim mutluluklarina.Rabbim on katini versin.ama Rabbimede kirginim gunah yazmasin bana.ona encok inananlardan biriydim halada oyle.ama yardim etmiyor yaralarimi sarmama.smdi panik atak korku kaygi sebebi ile antidepresana baslamak zorunda kaldim.yani bir sure mecburi cocuk olayi yasak.yaş geciyor.oyle iste.artik dua edemiyorm biliyormusun.korkuyorum cunku.her yasadigimdan sonra Allahim daha beterini yasatma nolur diye dua ettim.hep daha beterini verdi.nediyim.boşum öyle bomboş.evet kocamla cok mutluyuz.boyle ender ciftlerden.ama eksik.belkide hep eksik kalacak..Canım, beni ve seni yalnızca bizim gibi anneler anlayabilir zaten. Dün gece o kadar yoğun duygular içindeydim ki kocamı da üzmemek adına buraya döktüm içimi, seninle de dakika farkıyla bu mesajları yazmışız. Yaşanılanlar çok acı. Geç bulduğum Bebeğimi kaybettiğime mi yoksa yeniden hamile kalamadığıma mı üzüleyim...Ama Mutlu günleri hayal etmedikçe de yaşanmıyor işte , hayattan tat alamıyorum o zaman. Her şeye rağmen yine de gelecek güzel günleri düşünüyorum. Istiyorum. Bekliyorum. Çabalıyorum.