piştttt hayırlıı cumalar diliyorum herbikecsiklereeee :Saruboceq::Saruboceq:
Kalbim pıt pıt günlükcümmm az kaldı saat 7'de spedyy'in en mutlu gününde olucaz pandomimle beraber.. ee tabi pandomim ve enişte bey birazcık uzaktan geleceğe için biz cengizle erken gidip masa tutucaz yerimseniben dün cengize salonun ismini verdim ve net üzerinden adrese baktık yavrum benim yaa harita çıkarmış resmen diyoki o yolda park yapılmıyo alt sokağa parkedicez yürücez mecburen dedi olsun yahu yürürüz dedim :kedi: neyse dün gece 2:30'a kadar muhabbet ettik ve artık uyuyalım dedikkaydirigubbakcemile3 kalktım biraz dedem ve annanenim yanına indim sohbet ettik sonra eve geldim kaş bıyık olaylarınıda halletim fotoğraf makinesinin pillerinide şarja taktım biraz daha oturup ojelerimi sürerim artık yavaştan yavaştan çünkü 7 gibi cengiz gelicek almayaopuyorumnanaktan
Bu aradaa burdan gülçinime kankama sesleniyorum cengaver cengoya uzak durmiciiim iştee durmicimmmmmm arama sakın beni bu akşam kanka ben eve gelene kadar alsanaalsanasmile kanka yaa dün illet etti beni yaa ısrarla 212 sürücekmişş ablamdan öğrenmiş 212 kokusunu çokkk sevdiğimii yani kankacım yedikmi ayvayıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Neyseeee hadi ben ditttimmmmm gelirim yine akşam döndüğümdeee pai paiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?