- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Günlük can;
Ne yılışık,yapışkan insanlar var yahu !..
Söyle onlara ,benden uzak dursunlar.aklinialirimsmile
canımın canınımı sıkmışlarr:jeyyar: çekilin uleynn yapışmayınn kazırım sizi vallaaa kaydirigubbakcemile3
Günlüüükk iyileştimmm karnişim ağrımıyo ilaçlarımı alıyorum dişcağızımda fazla ağrımıyo ağrı kesicilerle uyuşuyo zavallım akannehir beklesin azcık daha haftaya gitcem doktora doktorcuğum tatile gitmiş asistanı öle söledi ( ee ondan başka dişciyede gtmem asla çünkü maşallah hiç bişi hissetmiyorum sohbet ede ede tedavimi oluyorum çok ince nazik bir bey eşide öyle çok tatlılar)
Neyseee iştee son 2 gün kaldı gizemimin nişanınaa yavrum benin yaa azönce dövmeci krizi yaşadık ama ben ecem ve pandomim sayesinde yapışkan dövemelerden yaptırcak şimdilik çok güzel olucak benim arkadaşımm çooookkkk opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
13 günde ecemin kaldı pandomim nişanlandı attı stresi üstünden kaydirigubbakcemile3 Bende şincik yengeme geçicem aldığım elbisenin koltuk altı hafif bol gibi geliyor ( gerçi değil ama gözüme ilişti işte takıntılıyım ya benkaydirigubbakcemile3 illa baktırcam yengeme) Ayyy neyse öyle işte günnüşüm
Bu arada yakındır benim gülçin diye bi kankam var onun kafasını kırmam yakındırr yok yani illa izmire gel gamze diyor gidersem fena dağıtıcam o biliyorrrrkaydirigubbakcemile3
Neyse yaa çok konuştumm hadii paii paiii
Günlükcan..
İnanki İlgi Çekmek Adına Değil Bu Yaptıklarım :umursamaz:
Kalbim Kırık Moralim Bozuk Kalırsam Çok Kişinin Canını Yakıcam şakkıdı
İzin Ver Kankam Gidip Kendimi Toplayayım..
Hiç İyi Değilim mafoldumben
çok üzücü.. tam da bunları yazıcaktım, ilerde onu hatırlayıp üzülmek ağlamak istemiyorum diye. bunları yaşamak istemiyorum. bişeyler zamansız bitince insanın içinde uhde kalıyor.
ahh günlük...
yıllar geçse de üstünden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?