- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
bugün son berbat günümdü
ne olursa olsun bundan sonra üzülmemeyi mutluluğu seçiyorum...
birazdan uykuya dalıcam ve eski halimle uyanıcam sanki hiç kırılmamışım gibi mutlu ve neşeli sanki hiç yılmamışım gibi azimli sanki hiç düşmemişim gibi güçlü sanki hiç yalnız kalmamışım gibi sosyal...
Uyuyayım, uyanayım, herşey bir rüya olsunkabus gördüm diyeyim ..
Babam ölmesin
Evet ,keşke rüya olsa diye hergün yatıp kalkıp dua ediyorum .kanser babamNe oldu babaniza kötü birseymi var böyle yazmissiniz ?
Evet ,keşke rüya olsa diye hergün yatıp kalkıp dua ediyorum .kanser babam
Amin ,teşekkür ederim. .hayır ,uzunca bir süredir mücadele veriyor ,tükendi artık ..Cok üzüldüm bunu duydugumaALLAHim sifa versin gecmis olsun yenimi ögrendiniz suan durumu iyimi eger sorabilirsem ?
Amin ,teşekkür ederim. .hayır ,uzunca bir süredir mücadele veriyor ,tükendi artık ..
Morali bu zamana kadar ayakta kalmasının tek sebebi zaten .. ve malesef okadar kolay değil ..Morel bu hastalikta cok önemli moreli yüksen olan neseli olan insanlarin cogu bu hastaligi yeniyor inanin bana ..
Morali bu zamana kadar ayakta kalmasının tek sebebi zaten .. ve malesef okadar kolay değil ..
Malesef ,grade 4 ve duyularinin çoğunu büyük ölçüde kaybetti .beni görebildiği zamanlar çok mutlu oluyor ,torunlarını da öyle ..sık sık beraber oluyoruz ..Evet anlayabiliyorum sizi bir saglikci olarak neyden mutlu oluyorsa nasil hastaligini unutup kendine geliyorsa onlari yapabildiginiz kadar yapmaya calisin mesela torunlari görmek gezmeler piknik aile ziyaretleri kutlamalar vs,.
Bazen o kadar büyük konuşuyoruz ki başımıza gelince daha çok üzülüyoruz. Belkide senin çıkış kapın serseri bir kocada değildir. Hayırlısını dile her zamanGünlük biri çıksın karşıma hemen kabul edicem hemen, işsiz güçsüz olmuş, serseri olmuş fark etmez artik evlenip gidicem bu evden en kisa zamanda. Hergün kavga dövüş hergün gerginlik kaldıramıyorum. Nolur ALLAH'ım biri çıksın karşıma biri çıksın kim olursa olsun çıksın biri yeter. ...
Allah acil şifalar versin, dilerim en kısa zamanda iyileşirEvet ,keşke rüya olsa diye hergün yatıp kalkıp dua ediyorum .kanser babam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?