Popüler Konu Sevgili günlük...

th ile aram bal börek aman nazar değmesin:nazar::nazar:ben evimi çok özledim rabbim kimseyi anasından babasından memleketinden ayrı koymasın
kadrolu olmayı nasip eyle rabbim.memlekete kavuşmayı büyük aşkımı görmeyi...
okulda çocuklarla aram iyi işler tıkırında yani.

içim sıkılıyo günlük
biraz dua etmeliyim sanırım
allah yardımcım olsun :26:

La Tahzen!
Bir yandan korku, bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun. Tek kanatla uçulmaz zaten…

La Tahzen!
Sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil, tozu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin?...
...
La Tahzen!
Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olmaz. Yüzük olmak dileyen ezilmeyi ve yontulmayı göze almalıdır

MEVLANA

Buda bana bir teselli işte...

yorgun ve yoğum günümden ancak yazabılıyorum sana günlükçüm:43:cok yoruldum ama olsun işimiz var ya o yeter
h sonu annemlerdeydım:69:aşure yaptı cnm annem bende dağıttım
kaç tabak yedım bılmıom harıka olmuştu
melek annemın ellerınden ne çirkin olurkı:69:
kocamın diş ağrısından dolayı erken dönduk ama olsun
bugun büyük gün hazrlıklarımı yetştırırım ınş

geçen yarım saat sonra evlenmıştık:61:ne çabk geçtı yıl dedığımız
cok heycanlıydımm o gun bugunde öle keşke her yıl evlensek:27:her yıl değişik gelınlıkler gıysemm:69:

herşey cok süper olacak
kocacım ıyıkı varsın ıyıkı benımlesın meleğim benımmmm:69::69::69:

Dün bitanemleydim günlükcüm :69:
Çok güzel geçti günümüz:nazar:
4 ay sonra 4 yıl olucak be günlüğüm maşallah bizee :69::nazar::nazar::nazar:
Seviyorummm,,, :69::nazar::nazar:

Bugün yağmur ile başladık güne...
Gitmek istemedim okula hiç fakat gittim mecbur...
Bir hoca var sinir ediyor , onun haricinde herşey yolunda şükür diyim :)

2 dersten sınıfın en yüksek notuna sahibim. :51::51::51:
Bugün ölü gibi okula gidiyorken arkadaşım mesaj attı en yüksek notu sen almışsın diye.
Çok sevindim vallahi çookkk. :87::87:
İyi bir şey bekliyordum ama bu kadarını değil. Hehehe...
Üniversite hayatındaki başarı apayrı bir mutluluk günlükcüm. :31::31:
Gerçi alttan 3 ders bıraktım bilerek ve isteyerek. Çalışmadım onlara.:50::50:
Ama diğerlerini elimden geldiğince yüksek tutmaya çalıştığım için mutluyum alttan kalanlara rağmen.

Yılbaşı planı hala belli değil. Ne yaparız ki acep... :26::26:
İnşallah çok güzel geçer o gecem. Benim için önemli gerçekten.
2011 yepyeni bir başlangıç olacak. :82::82:

Ben şimdi bir Penelope Cruz filmi izleyeceğim cicim. Hadi baaayyy. :80::80:

ah günlük
çok yorgunum ama yapmam gereken aklımda olan okadar şey varki hangisini yapıcam bilmiyorum en iyisi yatıp uyumak......:31:

cicim ; naber görüşmeyeli... kızma nolur yaa çok yoğundum :17: sağolsun patronum uzun süreli bir tatil yaptı da bizim payımıza düşen de deli gibi çalışmak oldu... neyse olsun şikayet etmiyorum sadece sana sebep bildiriyorum...

keyfim yerinde sayılır ; nihayet "Amelie" yi izleyebildim... kaç kere niyet ettiysem olmamıştı ama işte bu akşam izledim ve inanılmaz keyif aldım... beklediğime değdi sanırım ; hayatımdan da bir parça bularak izledim ve gerçekten zamanlama süper oldu... " doğru zaman, tereddüt ve çit " ; burdan yola çıkarak sadece doğru zamanı bekleyeceğim... :34:

dün de 2 film izlemiştim ikisi de çok hoştu... "Dear John" ve "Caramel"... bu aralar duygusallığım tavan yaptı... ama çok iyi geliyor...

geçen hafta da gerginliğim tavan yapmıştı... hatta kardeşimle tartıştık ve konuşmuyoruz... ama haklıyım kesinlikle... aynı evin içinde otelde yaşar gibi davranmasına dayanamadım artık... onun için yaptığımız iyilikleri hiç düşünmeden sürekli sorun çıkarıyor; sürekli şikayetçi ve gergin... bu kadar bencil olabilmesine şaşırıyorum... ve üzülüyorum çünkü onla iletişim kurabilen bir ben vardım ama ben de bir yere kadar dayanabildim... oraya buraya ileti olarak yazdığı yalnızlıktan şikayetçi halinin de sebebi kendisi ama nasıl göremiyorum anlayamıyorum... biraz zaman geçsin sonra konuşmayı düşünüyorum... kendisi fazlaca inattır o yüzden ondan olumlu bir adım beklemiyorum... abimle de arası uzun zamandır açık... ben sadece ablalık yapıp ona fırsat vereceğim ama anlamak istemezse de yapacak birşeyim yok kocaman adam... bu durumdan rahatsızım çünkü ben alemde böyle şeyler yaşamaya hiç alışık değilim ama kızgın da olduğum için bekleyeceğim biraz... :19:

başka da anlatacak bir şeyim yok ... işte yeni yıl yeni umutlar filan... yılbaşını İstanbulda geçirmek planım suya düştü... :75: napalım seneye artık... 2009 biterken inanılmaz mutluydum o iğrenç senenin bittiğine... ama bu sene öyle bir çoşkum yok ; kötü bir sene değildi... sadece fazlasıyla sakindi... güzel heyecanlar istiyorum şimdi ... neyse çok konuştum ; gidip duş almam lazım... ii geceler cicim :3:

off şifayı kaptım ya yeni yıla hasta hasta giricem :2:

Günlük aşksız olmaz diyenler cidden halt etmiş cicim :8:
Gayet de oluyor işte huh :12:
En birincii dersler di mi ama
Zekiyim aslında tek problemim çalışmamak :37:
Son 2-3 sınava çalışıp yüksek not almamla vardım bu kanıya tabisi :33:
Ay günlük bi hocaya öyle bi ayar oluyorum ki
Boğmak geliyor kadını içimden
Öğrenciler üzerinden ego tatmini yapan bi zavallı sadece :47:
Bu konumda olmayı gerçekten haketmiyor
Hele sinsi sinsi bakmıyor mu Allah'ından bulsun şırfıntı :22:
Sinirlerim bozuldu yeaa
Tamam sakinim :27:

bu hafta izlediğim filmlerin birinde ; istediği olsun diye çabalayan,olmayınca sinirlenen ve bu siniri sonucunda herkesi kendinden bıktıran bir kontes vardı...

diğerinde ise bir erkek,kendisi yüzünden kırılan bir kız için : 'kızmadı,hiç tepki vermedi,demek ki kızılacak kadar bile değerim yok' dedi.

güzel dersler çıkardım bunlardan:31:

sevgili günlüğüm aslında o kadar çok sey var kı sana anlatmak ıstediğim bu arada senı de çok boşladım
ikinci oğlum dünya ya geldı
hamza kutay koyduk adını zor bır doğum yaşadım
rabbım bu duyguyu ıkıncı kez yaşamama izin verdi çok şükür
anneciğim geldi yardıma istanbuldan
ama sayılı gun cabuk geçtı
yarım saat kadar önce gitti yalnızllığım ve senınle başbaşa kaldık gunluğum ....
içimden deli gibi ağlamak geliyor ama emzırlıyım dıye kendımı tutuyorum :43:

gunlukummm gunaydınn.bakma banada gunaydın ama hala uyuyorum hafta sonu gelsede uyusam bolca dıye bakıyorum.

maasımı alıcam 2 gun sonra ama borcum cok arttırabılırsem 2 ceyrek almayı dusunuyorum.neyse paramı alıyımıda oyle hesabımı yapıyım en ıyısı.calısıyorken para bırıktıremıcemde ne zaman bırıktırcem keske eskıden baslasaydım para bırıktırmeye.hep kıyafet hep kıyafet nereye kadar :((

Şafak 49 :61::81:

Dün akşam babamlada konuştum.Hiç bir problem yok
Haftasonu düğün salonuna bakıyoruz onaylıyoruz ayırtıyoruz yerimizi,
pazarteside nikah için gün alıyoruz
Daha ne olsun
Varmı benden mutlusuuuuu :66:
Bu yıl bizim yılımız olucak
Bu yılbaşı çok güzel geçecekk :69::nazar:

Annem hala yatıyor. Şimdi de fizik tedaviye gitti.
Bugün dersim yok.
Sabah izlediğim filmin yarısına gelince kapatıp mutfağı toparlamaya başladım.
Yerleri sildim.
Bulaşık makinesindeki yıkanmış tabak çanakları çıkarıp yerlerine koydum.
Kardeşim ve kendime türk kahvesi pişirdim.
Biraz Esra Erol'un programına baktım.
Zuhal Topal uyuzunun programına da bakiim derken bir japon adam gördüm.
Çok tatlı. Bir Türk kadınıyla evlenmek istiyormuş.
Bayılıyorum uzak doğulu erkeklere.
Halamın kekini çok özlemiştim.
Birkaç gündür deli gibi o keki yeme isteğiyle doluyum.
Arayıp tarifini aldım.
Şimdi filmin geri kalanını izlemeye devam ediyorum.
Film bitince kalkıp keki yapacağım.
Yılbaşı planı belli oldu. Lakin bir şey söylemem doğru değil şu an için.
Tam anlamıyla belli olsun da her şey, sana da ileteceğim sonucu.
Ders de çalışmam lazım bir yandan. Kekten sonra derse başlarım herhalde.
Bayy.

Zaten yapacağım birşey hakkında biri hadi şunu yap diyince inadımdan yapmıyorum o işi.
Ben ne kazanıyorum, karşı taraf ne kaybediyor bilmiyorum..
İnadımı seveyimm.

canim sklyor gunlukum.. eski bir arkadasmla gorustum bugun.. icim ferahladi.. bazen birinin dizine yatip aglamak istiyorum. zehirimi akitmak istiyorum.. evet ben zehirlendim.. duygularimdan hislerimden dolayi zehirlendim.. doz asimina ugradim belki de.. belki de 24 senelik hayatimda fazla ihanet gordum..
hem yorgunum hem de cok hastayim.. buna ragmen tum gun ayaktaydim.. sarki dinleyesim bile gelmedi..
gece de uyku uyumadim adam gibi dua ettim bol bol.. insallah biraz hafiflerim dedim..
bu hafta senelerdir gordugum ruyalari goruyorum.. o eski evi gordum yine.. bahceli kosk gibi.. nerde oldugunu bilmedigim..
7 ay olmus biz ayrilali.. ilk defa bugun iki damla gozyasi dustu gozumden onu ozledigim icin.. iki damla derken lafin gelisi de degil hakkaten iki damlaydi.. sonra bunu hissettigim anda yasadigim o korkunc gunleri hatirladim.. o duygudan hemen uzaklastim.. icimi sknti basti.. ne kadar da tanidik bildigim bi his bu dedim..
gecti gitti iste..

gidenler gider
gider be geberik
hayat böyle geçmez
geçer mi geberik
böyle de iyiyim
böyle de oh bee

Slm günlük :3:
Artık eskisi kadar uğramıyorum sana
Sıkıldım mı ? , yoksa sen mi eskdin ? :1:
Bilmiyorum... pek giripte yazasım yok eskisi gibi.

Napıyorum?
İyiyim... iyi , merak etme ...
Dikiş dikiyorum, hobilerimle ilgileniyorum, :6:
küçük paşamla vakit geçiriyorum :emir_bebek:
Birdaha bu günelri geri gelmiycek , sürekli legolarla yol yapıp araba oynuyoruz :55:
Her geçen gün değişiyo , huyu , konuşması , hareketleri , ve bunlar beni çok etkiliyo :43:
Arada dostlarımla görüşüyorum , buluşuyoruz , kaynatıyoruz ,yiyoruz , içiyoruz :27:
Öyle geçiyo günler işte , çok hızlı ,
Ama şu evimizin teslim günü bi gelmiyo :52:
Bi taşınamadın dediğini duyar gibiyim :1: Tarih bellide o tarih sanki gelmiyo
Neyse Hayırlı bir şekilde olsunda ,2 hafta ne ki :97:
Koltuklarıda değiştirdik bu arada, bunlar çok yakıştı salonuma :69:

Yarın yine bir yere davetliyim , evde yokum yani , :27:
Sonraki günlerde dikiş sparişimi bitirmekle meşkul olucam

Neyse şimdilik benden bu kadar :3:
:10:

Back
X