• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük şu içimdekileri tutma konusunda neden o'na gelince altüst oluyorum.?
Eskiden böyle değildim,pat pat saymazdım kırgınlığımı,kızgınlıgımı...
İyi mi kötü mü bilmiyorum ama ona gelince bir bir sayıyorum...
Fena alıştı o da tabi hiç beni çözmeye çalışmıyor...
Gerçi sesimden,tavrımdan anladı bir şeyler olduğunu,sorup durdu
Ama galiba ben eskisi gibi "zor " olmayı özledim.
Deli miyim neyim anlamadım ama şu aralar eskisi gibi ulaşılmaz olmayı çok istediğimi farkettim.
Gerçi hala ulaşamadı ama offf ne bilim dedim ya tuhafım bu ara.

Aslinda yazmak istedigim o kadar sey varki buraya ama yazamiyorum iste parmaklarim izin vermiyor. Icimde birktirdigim acilarimi, kizginliklarimi, kirginliklarimi, öfkemi bir bir kusmak istiyorum. Patlamaya hazir bir bomba gibiyim, yavas yavas yaklasiyorum son anlara.

Kendime gelmek icin kendimi iyi hissetmek icin yapmam gereken birsey var biliyorum ama simdilik cesaret edemiyorum. Evet daha hazir degilim o catiya cikmaya daha zamani gelmedi ama az kaldi cok az....kaymiyacagim ama bu sefer kacmiyacagim cikacagim oraya o gözüme kestirdigim binananin catisina...Gariptir ama yazarken bile rahatliyorum...

off ya salı günü dişimi çektirdim
daha onun acısı geçmeden aynı taraftaki yirmilik dişimin ağrısı başladı yaa :( ağlamak istiyorum yaa

ya nişanlım hastalanmış gece midesinden acilde serum verip eve yollamışlar
ağrısı geçmeyince sabah yine gitmişlerdi
daha şimdi çıkmış tahlil falan yapmışlar ağrı kesici iğne vurmuşlar 2 tane bana mısın dememiş hala ağrım var diyo :gitme:

ortanca eltiminde annesi vefat etmiş çok iyi biriydi çok üzüldüm
allah rahmet eylesin

patronlardan birisi şehir dışında diğerininde yurt dışından misafirleri var
kaldım burda çıkamıyorumda iyie üzerime gelmeye başladı
akşam olsun biran önce yaa

Son düzenleme:
günlük bundan sonra karar verdim.
kk ya çok girmeyeceğim.
çoook çalışmam gerek çok. ehliyet açıköğretim. kpss. iş te fazla zaten.
arada bakarım ama üzülme tamam mı :)

slm günnüş:3:
Saat 1 de kalkabildim
Dr. ilaçlar ağrını azaltacak demişti dimibilmiyorumkismile
Sinirlenmem ağrılarımı azdırıyor
Sinirlenme deme sakın elimde değil
herhangi birini boğazlasam bir iki gün rahat edebilirim belkişutarafagittikötükedihüso
Kocik kahvaltı hazırlamış bana çıkmış sonra nerede acaba
Abim arabasını almışgamyoncuiremsu hayırlı günlerde kullansın inşallah
:Saruboceq:
Sabahın köründe birisi zile dayandı alacaklı gibi:oklava:
Yatakdan o şekilde kalkmamam laımdı ama panikledim iştekafamçokkarıştı
Şimdi ağrısını çekiyorum yarında aynı olursa durum dr.arıcam belki ağrı kesicinin dozunu arttırırohaoldumsmile
Annemler gelin artık diyor
Nasıl gidicez bilmiyorum tatil falan hikaye olacak bizim belli:gitme:
10 günü geçerse zaten tadım havam kaçmış olacak
offf günnüş gittim ben dolaşayım azıcık forumda neler var bakınayım
Sonra tekrar uzanmam lazımmirmirmirmir

Amaniiiinnnnnnnnn ben ne çok geziyorummm dimiiiiiiii :1: Yarın sabah şarköy yolcusuyum stop, gece dönücem stop, biliyorum çok geziyorum stop, senin yerinede hava alırım gezerim tozarım stop :roflol::roflol:

Neyse ben gidimm markete gitmem lazım ama üşeniyorum Gezmekten üşenmiyorum ama marketten üşeniyorum ne cins biriysemm CADIARZU bakalım bugün kimin tepesine poşet geçiricem Allah Bilir:jeyyar::jeyyar:

Günlükcüm, dur sana bide güzel haber vereyim.
Kardeşceezim izine geldi, havaalanında annemler karşılarken bende telefonda o heyecana ortak oldum.
Ah şu teknolojinin gözünü seveyim...
Kimbilir ne yapıyodur şimdi evde, kesin tüm odaları dolaşmıştır, bu arada yiğenimi ilkez gördü, çok beğenmiş :)) Acaba kuzucum dayısına ne yaptı çok merak ediyorum yaa :((
Bak yine canım sıkıldı, ablam ailenin tüm heyecanına ortak ama ben her daim uzak :(( Seneye bu zamanlar nasipse çook uzaklarda olucam, o zaman daha zor olacak :((
Küçük Eymen'de amcasının aldığı komando kıyafetini giyecek, inşallah ben gitmeden gitmez yengem, Eymen ve amcasını kepli fotoğraf çekicem...
Aslında hayat süper değil be günlük, ama gördümki sen battıkça hayat üstüne çıkıyor o nedenle bazı detayları çok takmamak gerektiğine inandım ve başarıcam Allah'ın izniyle.
Hiçbir can benim canımdan değerli değildir, o nedenle önce kendimi mutlu etmeliyimki sonra etrafımdakilere faydam dokunsun.
Bizim kocakafalıylada eskisi gibi olmasakta iyiyiz, ama zaman herşeyin ilacı, birbirimize destek olarak aşabiliriz inşallah.
Şu düğünü hayırlısıyla sıkıntısız atlatmak istiyorum günlükcüm, umarım dilediğim gibi olur...

Günlük şeker ;
5 gündür koçişkomla beraberiz.
Valla evli olmak süpermiş.İnş bizde kavuşuruzda tam tadını çıkartırız evliliğin :)
Dün yaptığım yemeği hiç beğenmedim ya aç kaldım :(
Ben gibi kaç saftirik olur.Ne patlıcanı ne kabağı hiç sevmem.
ama ikisiyle bi yemek denedim.Yanına fırında kekikli patates.Allahtan onu yapmışım aç kalcaktım hepten.
Bide iştehla pirinç salatası yaptım, 1 gün önceden kalma pilavla.Ama anladım taze pilavla yaparsam çok lezzetli olacak.Bide bezelye çok kötü bir tad vermiş bidahaki sefere katmıcam.Bugünde denicem, inş istediğim gibi olur.
Ya bide dirimcimin dairesi kulube bloke vermiş ya :( Giremiyomuş şimdilik :( İnş geri açarlar :(

Günlük işyerim ile ilgili bir problem var :çok üzgünüm: Kendini bir şey sanan biri yüzünden neredeyse bırakma noktasına geldim alsanaalsanasmile Bakalım 1-2 gün içinde netlik kazanacak inşaallah. Allah'ım büyük... Ekmeğimle oynayan kişi ya da kişileri, bana bu gözyaşlarını döktürenleri O'na havale ediyorum... Rabbim hakkımda hayırlısı ne ise onu nasip et...:Saruboceq:

Selam günlük

yaslı gittim şen geldim:dance::dance::dance:
tatilimi pazqar günü gecesi son buldu üzülüerek söylüyorum ki...

harika bi tatil yaşadım her gün gezdim yedim içtim tozdum işte....

canlı müziğe gittik 2 akşam orda canlı müzik cıgıran cocuk aklımı başımdan aldı:asigim::asigim::asigim::asigim:
o ses o sempatilik olamaz böyle bir şey ya
videoya cektik hatta arada izliyorum
ses tonu alıp götürüyo beni benden uzaklara cok uzaklara :asigim::asigim:
ama orda kaldı o orda kalması gerekti uzaktan olmazdı olamazdı :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Hem yeni bi kangreni kesmişim :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
feyste resimlerimi paylaştım görmek isteyen olursa şaaptıra biliriz:icecream:

kangreneme neden olan şahıs deli oldu bu hafta beni aramaktan mesajtan vs. vs.vs.
cvp vermedim öldü bitti ve hatta iş ayagıma pas pas olmaya kadar vardı
umrumda degil. 3 haftaya girdi zaten bundan kelli asla asla aslaaaaa
hele bana söylediği bi şey var günlükkkk cokkanıma dokundu cok cokkkk
Allegria ma da olmuştu benzeri. Başıma gelmez diyordum ama maalesef insanın başına bu erkek odunlarından dolayı herşey gelebiliyor kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile
ama neyse umrumda degil.
arkadşımı araya koyuyor ama nafile. agzımın yanışını izlicek kadar artık aptal degilim
ve hatta eski aptal aşıgı öldürdüm.....

tatildeyken hiç bir şey düşünmedim yolculuk esnasında hepsini antepde bırakmıştım ve başardımda....

işte böyle günlük... iyiyim mutluyum huzurluyummmmmm:sm_cool::sm_cool:

hadi bas bas
tüm kızları mujukladımmmmmmmm:1hug:

günlükovski:3:
bugün tüm gün evdeydim:delphin:bakım yaptım pasozemuszemus
saçıma bitki suyumu sürdüm,yüzüme maskelerimden yaptımbayanssulusmilekıl operasyonu yaptım,kaymak oldum:hulya:
banyomuda yaptımbayanssulusmileşimdi sana yazıyorumkaydirigubbakcemile2
fatmagülü açtım şimdi:CüvCüv:biraz ona bakınıyım:delphin:
fatmagül bittikten sonra türkan'a bakıcam:hulya:dizi manyağı oldum iyimi-tatlicadiarzu-ama öyle bir geçer zamanki yi tek geçerim usta:1closedeyes:yeni yapımlardan severek takip edeceğim tek dizi oguclubacismile

Günnüş;
Canım sıkıldı yaa ne güzel kaşlarımı düzeltmiştim ama bugün mahvettim kaşımı ne güzel kalınlaştırmıştımbilmiyorumkismileKuaförler daha beter yapıyo napsam yaa:gitme:
Yarın aşkımla doğumgünümü kutlayacaz:asigim: Şakasına pasta yap demiştim çok içine oturmuş bisküvili pasta yapsam olur mu diyoo bana bugün yaa:1:
Günnüş ders çalışmak istemiyorum tekrardan yaa öğğğğğğ geldii wallakafamçokkarıştı
Ama çalışmak zorundayım :delphin:

Slm günnüş :3:
Napıyorsun bakalımsengözlerimebaksanab
Ben çok iyiyim Elhamdülillah:Saruboceq:
Yeni planlarım var ,Bu aralar çok meşkulum :hulya:
Yarın ,cumartesi,pazartesi ve salı doluyum aklinialirimsmile
Yani bi pazar boş diycem ama pazar akşamıda arkadaşlarla planımız var
Bostancı da eğlence yeri varmış ,Oraya gitmeyi düşünüyoruz :Saruboceq:

Bu arada dün akşam film izledik
Şiddetle tavsiye ediyorum "FROZEN"
Çok güzel bir film :lepi:

Neyse biz bişeyler tıkınıcaz beyimle cokacimcoook
Görüşürüz sonra :3:

Sevgili Gunluk,
Bugun yine zor ve yorucuydu..hastanede kosturmaca, arkasindan avukatla evrak isleri derken resmen pilim bitti....ama aksam eve donerken kizimin benim icin olan guzel planlarini ve dileklerini duysaydin vallahi cok gulerdin..cok matrak ve tatliydi..Ne desem ki...iyi ki onun annesiyim, Allah herkese boyle evlat nasip etsin...
:Saruboceq::nazar:

Yürümekte güçlük çekiyorum.
Yorgun gibi hissetmesem de bedenim tepki veriyor artık.
Bugün de ordan oraya koşturmayla geçti.
Hava da bir sıcak bir sıcak... Offf ki ne offfff... :((
Dün, çok kötü olacağını sandığım şey konusunda yanılmışım.
Atlattım o durumu.
Anladım ki okul, aile, arkadaşlık gibi konularda yaşanan sıkıntıların
yanında aşk acısı hiç kalır. Dün de o durumdaydım.
O kadar kötü oldum ki, okulla alakalı yaşadığım sorun yerine
aşk acısı çekmeyi tercih ederim diyordum. :))
Aman, ikisi de kalsın.
Her yönden çok mutlu olayım, acı falan istemiyorum. :)
Bir diğer beklentim olmadı. Ama hiç üzülmedim ona da.
Sonuçta bu dönem olmasa, seneye olacak inşallah. :)
Son derece kendine özgü ve hayranlık uyandıran biricik
öğretmenim de epeyce yardımcı oldu. :)

I'm sorry i love you'nun son bölümünün bir kısmını izledim başından dün gece.
Ve bir sahnede öyle ağladım ki. Farkında olmadan gözyeşlarım sel gibi aktı. :)
Allah'ım o nasıl bir rol yeteneği, nasıl insanın içine işleyen bir sahneydi öyle. mafoldumben
Çoookkk güzeldii, çoookkk. :(
Bu gece aynı sahneyi tekrar izledikten sonra bitireceğim dizimi. :gitme:
Kolay kolay duygulanan, etkilenen biri değilimdir aşkla alakalı dizi veya filmlerde...
Ama bu bambaşka... Sanki Song Eun Chae benim. Öyle yoğun yaşıyorum ki.
Çok özlemişim böyle şeyleri hissedebilmeyi. boshayallersmile
Mutlu etmekle kalmayıp, hayatıma anlam kazandırıyor bunlar. boshayallersmile

Yazamayacağım daha fazla. Ayhh inanamıyorum yauu...
yazacak çok şey var ama öyle yorgunum ki cümleleri toparlayamıyorum.
Bugünler de geldi çattı işte.
Yaşasın okulumuz.
:lepi:

Hem ne derler bilirsin...
Üniversite hayatımızın son tatilidir.
Hakkıyla bu tatili yaşayabilmeyi diliyorum.
Az kaldı artık.
:icecream:

Back
X