• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgılı gunluk aklıma gelen basıma gelmesınde
zamanında soyledıgım lafları kendı aılem tarafımdan yersem o kadar kotu olur kı
bazen hıc sevmıyorum bu durumları bu cımrılıgı

Günlük feci moralim bozuk .Arabayı baştan aşağı tavanda dahil olmak üzere harita gibi çizmişler .Bir de o kadar derin ki çizikler :kızgın: allah belalarını versin elim ayağım titriyor resmen .Var ya insanların kötülüğünü isteyen beddua eden bir kız değilim ama şu an içimden saydıklarım öyle böyle değil .kötükedihüso

Okulun ilk ve son haftalarını hiç sevmiyorum günlük çünkü öğrenciler gelmiyo gelseler bile çok az kişi geliyolar ders de işleyemiyosun çok sıkıcı geçiyo günler. Gelseler de derslere başlasak böyle boş boş okula gitmeyi sevmiyorum.sana kuzenimin bebişinin doğduğunu söylemiş miydim? Bi görsen çok sevimli yaaa kaydirigubbakcemile2 Allahım nazarlardan korusun inşallah :nazar:hihoyyyt Ailecek çok heyecanlı ve sevinçliyiz bugünlerde. Rabbim sen bebek isteyen kullarının duasını geri çevirme, Herkesin yüzü güler inşallah
Hadi öptüm seni günlük ben gidiyoruma.s..Öğrencilerime ders notları ayarlamaya çalışacağım geçen yıl o dersin modülünü istememişler ben de not ayarlayayım da ondan çalışsınlar

artık başlasın da bitsin artık yaa off ne formasyonmuş o mu bu mu olcak mı hangi okul olcak olmucak mı hadi oldu kayıt ne zaman ücreti ne kadar ne zaman başlıcak yeter yaa yeter... bugün kaydımı yaptırdım çok mutluyum tamam mı oldu mu ölüyorum sevinçten hadi başlasın! olmaz niye YÖK toplantısı varmış ücretler tekrar belirlencekmiş.. okul da 4 ekime ertelenmiş.. bir de 4.sınıftakiler için çok üzüldüm kazandıkları halde bugün alınan kara üzerine formasyon alma hakları iptal edilmiş mezun olunca bizim gibi alcaklarmış :( ne kadar üzülmüşlerdir.. ben bu işin varya... yazık günah umutlarıyla oynuyolar resmen..

Allah'ım nolur başlasın artık ders çalışmak istiyorum! bu cümleyi kurcağım aklıma gelmezdi :1: kpss için dershane arayışındayız, eskişehirde en iyi dershnane neresidir bilen varsa özelden yazabilir :1: o da 20 ekimde anca başlar poff.. alan sınavı da geliyo şimdi iyice karıştı işler Allah'ım yardım et..

vee aşkım... dün doğum günüydü.. bolbol kutaldım :1: akşama doğru halamla minik kuzenim geldi onlarla ilgilenirken biraz ihmal ettim aşkitomu, hemen attı tribini paşam noluyo sana diyo oyy kıyamam :1: ama iyi oldu sana, izinde az çektirmedin aban ben dedim sana bundan sonra örcen sen diye gezcem tozcam ohhh :1:

canım aşkımmmmm şafak 333 tü bugün, atarsa 332 eriyo şafağımız bak geçiyo günler...
ama seni çok özledim hem de çooook .. hadi Allah'ım ekim ayı bizim için muhteşem olsun okulum dershanem başlasın 28 i de doğum günüm.. o günde benim en büyük hediyem TEKTİP haberi olcak inşallah :lepi:

SENİ SEVİYORUM BİTANECİK AŞKIMM :asigim:

Günlük İzmir,Bitmeyen şarkı,Ege,Urla,Çeşme,Ömür ,Sevinç Pas. Bostanlı..
Üff gene krizim tuttu:bbo:
Çok özledim ya:gitme:

Çok moralim bozuk günlük çok

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Annemde bende, kardeşime belli etmemeye çalışsakta yüreğimiz yanıyor. Nolursun Allah'ım yardım et bize.

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

su guzel gunler gelmiyor..
dayan dayan nereye kadar?
yoruldum ve biktim herseyden.

günlüükkk yaa bayram çok güzel geçti ammavelakin
eşimin gidişi beni gene çok üzdü giderken ağladım sarılıdım öptüüm
onunda gözleri doldu az kaldı sabret bundan sonra hep yanında olucm dedi
inşş Rabbim ayırmasın onsuz ne yaparım bilmiyorum
uzaktada olsa varlığını bilmekte bana yetiyo
oda bana aynısını diyo sen olmasan ne yaparım ben diyo
iyiki varsın aşkım aslında ayrı kalmamız bi yöndende iyi oldu
kıymetimi daha iyi anladı şurda inşş Allahın izniyle son 2 buçuk ay ondan sonra hep beraberiz
inşallah kızımda babasından uzakta büyüyo onada üzülüyorum herkesin babası yanında
babası gittiğinde oda çok ağladı onu gördükçe bende ağladım
oda üzüldü ama ne yapalım hayatt şimdi eğer başka yere iş çıkarsa temelli oraya gidicez
herhalde daha belli değil ama Rabbim hayırlısını versin benim gönlüm hep burda olmamdan
yana burda iş bulsa kendi evimiz tanıdık yer alıştımda sonuçta büyüdüğüm yer burası
ailem burda kardeşlerim burda uzağa gitmek istemiyorum hiiç keşke burda iş bulsada
çalışsa gitmeye gerek kalmasa ama bulamazsada mecbur onsuzda olmuyo
gene eşim yanımda olsunda gelir görürüm ailemi yanlızlık zor
Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin

Birkac gun onceye kadar deli gibi ozledigim bir insanin, bir hareketi beni yine soguttu kendisinden. Tam da onu gormeye o kadar yaklasmisken, gorusecekken yapmasaydi boyle iyi olurdu. O hala anlamiyor bu kucuk gorunen huyun beni nasil sinir ettigini tabi, kac kere de soyledim. Eee onun huyu buysa, karsiliginda benim huyum da bu! sogudum, aninda sogudum, bu kadar nefret bir huy daha olamaz. Ben kimsede de gormedim bunu daha once. Turunun son ornegi kendisi. Neyse, simdilerde benden ziyaret bekliyor. Evet ziyaretine gidecegimi soyledim ama kendisine bile haber vermeden vazgectim artik. dahasi kendisini uzun bir sure de gormeye niyetim yok. Uzgunum ve kizginim. Bu kadar ozler ve severken bir insani, bir anda ozlememeye baslamak ve gormek istememek ne kadar tuhaf yaa... bilmiyorumkismile

Oh be, yazdim rahatladim. Bir yerlere yazsam sunu diyordum, burasi en uygun yer sanirim. Bu basliga ilk defa yaziyorum. artik ara ara ugrarim herhalde.

Sevgili günlük birader ; Yarın benim için çok önemli bi gün. Sevgili sevgilimin arkadaşlarıyla tanışıcam. Görücüye çıkcakmış gibi hissediyorum kendimi :)). Ne giycem, saçımı nasıl yapıcam, ne renk oje sürcem ? Kafamda bi kaç kombin yaptım ama, o kombini muhteşem hale getircek tek şey beyaz çizmelerim. Bu havada da giyilir mi giyilmez mi tuhaf olur mu diyorum. İnşallah hava kapalı olurda giyerim hıh :)). Çok mutluyum Allah bozmasın. Bu akşam evde çoookk işim var :)..

günaydınnn gunnuk
bugun maaş gunumdu ve patronumdan Allah razı olsun hemen verdı
işe gelır gelmezolumunekankayizsmileAllah razı olsun valla bu zamanda yok öle bı patronbayanssulusmile

akşam mısafırım vardı yemek yedık içtık eğlendık sonra gıttı
bende erkenden yattım koçişle:kedi:

gut morning beyybi hayırlı Cumalar

tatil sonrası doğrusu adaptasyon sorunu bol olan, ama yine de çabuk geçen bi haftanın sonuna geldik Allahın izniyle...bu akşamdan ufak tefek ev işlerine başlıyım da, haftasonum rahat geçsin...hem cumartesi, bölümden bi arkadaşın nikahına gidecem, zaten karşıda; gidip gelmem...uuuu beybi, saatler alır...
yarın ilk işim kuaföre gidip şu hakkı bulut görünümlü kaşlarımdan kurtulmak olsun...şööle havalı bi fön...kıyafeti çok abartmaya gerenk yok, sade şıklık şaaparız olur biter..

bu arada dün resmen içim gitti günnük içim...akşam 7 de kocemi arayım dedim ( benim telefon bozuk olduğundan kocemin cihazını kullanıyom, kocem de şirket hattını kullanıyı ) bi aradım tel meşgul..ofisten de çıkmıştı " la kimle konuşur ki iş saati dışında " derken 3-5-10 kere arıyom...aga hala meşgul..aralıksız...neyse çıktım k.validemlere gittim...aramaya devam ediyom hala meşgul...tam yarım saat oldu...eskiden kapkaça da uğradığı aklımıza geldi, iyice telaşlandık ailecek...artık kollarım uyuşmaya başladı, gözümün önüne bin türlü kaza hastane görüntüsü gelmeye başladı ki: zırt telefon! kocem meğerse iş yerinden bi aklı evvele dert anlatıyomuş....Yarabbi o nasıl bi rahatlama duygusudur...sana bin şükür...napardım ben ona bişey olsaydı...öffff çok kortum hee:damağını kaldıran simili:

işyerindeki canımız arkadşımız da, yaşadığı büyük acıdan sonra yavaş yavaş da olsa, eski haline dönmeye başladı, o güzel yüzü yine gülümsüyo buruk da olsa...o kadar seviniyorum ki arada bi güldüğüne rastlayınca...Allah ana-babaları, evlatlarından ayırmasın amin:Saruboceq:

neyse günnük şimdilik bu kadar hadi öptüm çüs

günnüş günaydın ne demişler bir insana değer vereceksin ama hakettiğini ama benim verdiğim den anlarlar mı hiç eşşeklik bende ama olsun allah bilsin alsanaalsanasmile
daha geleli ne oldu insan sen geleli insan tut şu cenenide ne sen sinir ol nede ben dicem sen zaten beni sinir etmek kendinide eğlendirmek için yapıyosun allah akıl fikir versin size :lepi:
zaten kafam karışık içimde kor ateşlerin en beteri yanıyor canım sıkılıyor biliyosun ama nerde sende o düşünce bir tek hasta sen olmalısın ki herkez sana ilgi göstersin ağrımayan yerinide ağrıyor diyerek dahaida lgi toplaman lazım üzerine :1ninca:

ama sakın destek olmayın ama daha cok köstek oluyosunuz sakın desteğinize ihtiyacım yok sizin sadece cenenizi tutun sinir etcek laf söylemeyin yeter bana :kızgın::kızgın:
olsun yine allah görüyor yaptıklarınızı ve benim yaptıklarımı sen hala insan ayrımı yapmaya devam et nasılsa o el elinde ben ise senin çoçuğunda diye düşünüp yapmaya devam et emi kurban olduüğum görüyor senide benide devam et bakalım öteki dünyayı düşünmeden devam et insan sen yapmaya hesabımız orda olacak bakılm helallik isteğinde senin yaptıkların gözünün önüne gelecekmi devam devam :hulya::hulya:

Selam günlükcüm sonunda annemler geldi
Ben de derinden bir ooh ve şükür çektim tabi ki..
Valla ev onlar olmadan tatsız tuzsuzdu.
Rabbim kimseyi anasız babasız bırakmasın
Daha önce çok daha uzun yalnız kalmıştık ama bu kez çok sıkıldım biliyorsun
Dedim ben evlenip uzaklara gidersem napcam nasıl dayancam:sinifsinif:
Offf zaten aklımda yine binbir soru geçelim bu mevzuyu.
Bakalım Rabbim neyler, neylerse güzel eyler.

Yakında formasyon da başlar herhalde ..
O da ayrı dert ya,binbir hevesle bekliyodum,istiyodum almayı
Ama şimdi içim sıkılıyo düşündükçe
Gerçi kesin değil alacağım daha liste açıklanmadı ama yine de üzgünüm.
Çünkü akşam olucak dersler ve ben taa 1.5-2 saatlik yol gidip gelicem akşam vakti.
2 araç değiştircem nolcak napcam hiç bilmiyom.
Dua ederken dikkatli etmeliymişiz anladım.
Eskiden formasyon alayım da .... diyordum ama tabi gördük noldu.
Dikkat etmeli insan çünkü ağızdan çıkan söz ok gibidir dermişler.
Ya yakar ateş gibi ya da ferahlatır su gibi....
Böyle bir şeydi galiba değilse de bu da benden gelecek nesillere armagan olsun kaydirigubbakcemile3

sana ilk kez yazıyorum ben hayattan çok güzel şeyler bekliorum yanımda en değer verdiğim bu 2 insan oldukça. Biri kızım diğeri canımın içi eşim ikisine de aşığım .Allah mutluluğumuzu artırsın

Back
X