• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sevgili günlük...

selam
ozledın mı benı gunlukowıc :78:ayy bı yogunum bı yogunum anlatamam gormen lazım
bı kac kerede yazmaya yeltendım her defasında bı sorun cıktı yollayamadım askımla dolu dolu uc gun gecırdık o kadar guzeldı kı tabıkı faworı mekanımız taksımdeydık bayram ustu oldugu ıcın cok kalabalıktı.gezdık tozduk eglendık herseyden onemlısı hep bırlıkteydık tamam normaldede ıkı gunde bır bulusuoruz ama sonucta bı zaman dılımı oluo dımı:57:neysee benım canım kumpır cektı gecede kumpır yemeye tahmın ettıgın gıbı ortakoy yolunu tuttuk bı dedıgmı ıkı etmıo yaa kıyamam bn ona cok eglendık o kadar yorgunduk kı sabah oldugunu anlayamamısız:92:we asırı muzık sesı wardı.sonra cewahıre gıttık alıswerıs yapmaya ıstınye parka gıdıcektım ama hıc canım o yolu cekmek ıstemedı acıkcası ordan cıktıktan sonra ozel tasarımlar yapan kendıne has tarzı olan bı butık war benım faworımdır oraya gıttık ordan bır bluz aldım.:64:alıswersımı yaptım mutluyum gunlukcum kısacası bırde onu cok sewıyorum yaa sankı yenı tanıorum onu o ılk tanısma ewresınde kıpır kıpır olur ya ınsan aynen oleyımm.:69:benı bu kadar sewen bırını asla bulamam gunluk:nazar:
onun harıcınde hersey super gıdıo.bugun arıfe gunu oldugu ıcın annem tatlı fln yaptı ona yardım ettım ewı temızledık ayy cok yoruldum aslında bı kahweyı hakettım dımı :7:ahh ahh askım olsaydı yapardı karsılıklı ıcıwerırdık:76:hıı bırde benım yabancı arkadaslara kulturumuzu tanıtıorum ck sewıolar kız gunluk burayı.onlarda benı kendı ulkelerıne dawet edıo kımbılır belkı bır gun dedım.bayramda belkı bı plan yapıp gezerız onlarla:70:
cok yazdım sanırım sımdıden herkese ıı bayramlar sekerııımm:98:

Günlüğüm..
İçimde hiç mutluluk yok mutsuzluğumun nedenini biliyorum ama vazgeçemiyorum..
Off günlük çok uzun zamandır tam anlamıyla huzura eremedim istiyorum ki herşey güzel olsun huzur dolsun içim lütfen herkes dua etsin bu dönemi atlatmam için çünkü çok yalnız ve umutsuzum..
Günlük pırlantamada söyle yarın msne gelicem şimdi çıkmalıyım..
Herşey güzel olsunnnn:25:

persembe gunu icin bana dua eder misin.. sorma neden diye ama hayatim tamamen degisebilir...
hayallerim isteklerim.. bilmiyorum ya karmakarisigim.. hersey cok farkli olabilir..
ve anladim ki benim istanbulda yasamamam lazimmis.. eger ki ulasamayacagim kadar uzak olursa acim da gecebilirmis..
yillardir ilk defa nefes aliyorum sanki..

Günlüşş bu aralar mutluyum kk dan çok sewdiğim bi arkadaşımı tekrar kazandım:66:

Onu çok sewiodum ama yanlış anlaşılmalar yüzünden görüşmemeye başlamıştık,şuan herşey tıkırımda Rabbim bozmasın:62:

Allahm Tanrıçamın gönlüne göre wer herşeyi ve sıkıntılarını al,onu böle görmek beni çok üzüoo:26:

Allahm kimseyi sewdiğinden ayırmasın,herkes mutlu olsunnn inş...:48:

Son düzenleme:
gunluk
ben askimi cok kirmisim dun gece :57:
sabah yanina gittim
sarildim optum
ama o sarilmadi, ilk defa
normalde yanina geldigimi hisserder uykusunda, ve hemen kollarinin acardi
ama bu sefer acmadi
hic bisey olmamis gibi yaptim
cunku basi cok agriyodu ilk defa oyle gordum onu
kimildayamiyordu gozunu acamiyordu ter icinde kalmisti
aci cekiyordu ve ben hic bisey yapamiyordum!! :14: :14:
cok zordu
hem bana sarilmamasi, hem aci cektigini gormek
ama tekrar sarildim, dayanamam bana sarilmamasina
ama yine sarilmadi oylece durdu
cok kirmisim ben onu ya :59:
"gidimmi?" dedim
"hayir" dedi
"o zaman neden sarilmiyosun, saril bana lutfen, cok ihtiyacim var" dedim
biraz durdu ve simsiki sarildi :69: :70:
bi an sarilmicak sandim
o kadar korktumki onu kaybetmekten anlatamam :18:
"cok korktum seni kaybetmekten" dedim
"delimisin ben sensiz yapamamki" dedi :69:

ama kirdigim konu konusunda beni anlamasini isterdim
aslinda oda hakli ama anlamiyo beni ve buna uzuluyorum
neyse...

yarin bayram
herkes tatilde galiba Turkiyede :72:
bense tum gun okulda olmak zorundayim :5:
kucukken (kucucukken) hatirliyorumda
butun gece uyuyamazdim yarin bayram diye
sabah heycanla kalkip annemin bana yeni aldigi cicileri giyip babamin namazdan gelmesini bekliyordum bayramlasmak icin
aman Allahim o heycani o kadar ozluyorumki
sonra butun aile bize geliyordu babaannem burda oldugu icin
cocukken cok sevinirdim, ailemi cook severdim cook sansli hissederdim kendimi boyle bi ailem oldugu icin, "bu kadar buyuk ve birbirine bagli bi ailem oldugu icin", tabi herkesin ikiyuzlulugu ortaya cikmadan once boyle dusunuyordum.
ne kadar kormusum ben
Artik bayramlari sevmiyorum, ya seviyorum anlamli bi gun oldugu icin ama
butun aile bizde toplaniyoya nefret ediyorum artik
"ikinci annem" dedigim kisi bile sirtimdan vurdu ve yuzume gulebiliyo hala nasil yapabiliyorlar bunu hayret ediyorum :19:
babam olmasa yapacagimi bilirdim ama onun icin sabrediyorum
bana o kadar guzel konusup "sabret herkes birgun hatasini anlar sende onlar gibi olma" demeseydi coktan kiyamet kopmustu
amaan kimse umurumda degil artik :36:, kimsenin beni askimdan ayirmaya gucu yetmez :20:
neyse bu konularla basini agritmak istemiyorum gunnukcuuuummmmmmmmmm

daha cok sey yazmak isterdim ama yine cok konustum
haa bu arada sabah cok guzel gecti, ozel ders veren kisiyle, cok iyi biri, cok eglenceli ve kafa dengim belli=) ilk dersti ama cok yardimci oldu simdiden. insallah boyle devam eder. :13:

iyi aksamlar gunlukcum
Herkese iyi, hayirli bayramlar, daha nice bayramlara insallah...

bu onun işaretımıydı günlük ,takmıyorum takmıyorum takmıyorum..:36:

ve inşallah koca şehirde tekrardan çıkmaz karsıma günlük ..

çıkarsa ne yaparım bılmıyorum ..

ve kocamsız bir haftam nasıl gececek ,

kocaaam ,kokunsuz.......:69:

günlükcüm herkese mutlu, huzurlu iyi bayramlar diliyorum şimdiden...
Allahım herşeyi herkesin gönlüne göre versin inşallah.

günnüş askımsız canımsız bir bayram gecırcem o yüzden burukluk var biraz:5:ama napalım allahım uzun ayrılıklar vermesın buda gecer:48:buarada bütün kk arkadaslarımın bayramını en içten dileklerımle kutluyorum.bu bayramı sevgılısınden sevdıgınden ayrı gecıren arkadaslarımada dıyorumkı herseyde bır hayır vardır,belkıde ilerde önceden hiç sevmemışim diyecek öyle biri cıkacakki karsına...allah herkesın gönlune göre versınn hayırlı geceler günnüş:79:

yine herşey berbat offf çok sıkıldım artık herşeyden.. napıcam ben böyle bilmiyorum yarın bayram ama hiç mutlu değilim artık mutlu olamıyorum eski tadım yok

bayram yarın ama ben de zerre kadar coşku yok.askerim yok bir yarım yok diye mi acaba be günlük_
anlamsızım...

günnük bazen zamani durdurmak mümkün olsa keske... :25:
hep onun yaninda olsam, o hep benim yanimda olabilse... :38:
korkuyorum biliyorsun...
alacagim tepkiler korkutuyor beni... :59:
bir tek onun gözlerinde unutuyorum herseyi... :73:
herseyin hayirlisini diliyorum günnük...
tüm kkya iyi bayramlar diliyorum, hayirlara vesile olsun insallah.... :16:

herkezın bayramı mubarek olsun gunluk...hayrla vesıle olsun,kurbanlar kabul olsunnn ıns...

cok yorgunum,persembe gunu mevlut yaptık kardesım askere gıdıcek dıye,yazmıstım sana,ve persembeden berıde ınternette sorun yasadık anca dun baglanabıldık...nese,ole kalabalıktıkı nasıl anlatıyım bılmıyorum,koca ev doldu tastı
ınsanları bı gelırken bıde gıderken gordum ama hayal mayal yanı,bız halam ben kız kardesım kapı gırısınde otrduk,ben zaten dırek zıl calınca dırek kapıya hosgeldınız dıye hazr ola gecıodum:42:
kazasız belasız atlattık,gecede gelenler oldu,arkalarından evı sıldık supurduk
ıllakı bulasık oluyo yok caydı yok aksam kalanlara yemektı derken makıneye doldr bosalt
gece nasıl yattıgımı bılmıyorum
cuma bıraz dınlendık,carsıya cıktık annemle eglence ıcın cerezlerı ıcecekelrı ayarladık
cumartesıde eglence yaptık kapıda,cok guzel oldu,bı oynadık bı oynadık
bu arada kardesım bılecıge gıdıo askere:72:ayy mevlutte annemın bı arkadası subeyı aarayıp ogrendı
ılk ben duydum ole heycanlı bı andıkı neresı cıkcak dıe tırtır tıtredım,sımdı bıle gozlerım doldu
sofer olcakmıs sanırım ole solendı,,hayrlısı ıns
bugun kıs kardesımle carsıya cıktık,takı aldım bıde ust aldım kendıme kırmızı
gecende annemle gıttıgımde bı ust daha almıstım oda kırmızı:37:cok kırmızı ıstegım vardı bu ara ıkı tane aldım ıyı oldu:9:bı ara eklerım pembe dolaba

bugunde gttık market yaptık once annemle sonra carsıya ındık kardeımle
o nasıl bı kalabalıktı yarabbım:53:
komsuyu grduk gozunun onunde kavga olmus ole bole bı kavga degılmıs,kanlı bı kavga olmus
hamıle bı kadın fenalasmıs falan ıyıkı gormedık :26:

bugun sabah bı tanıdıgımız geldı ben daha yenı uyanmıstım,sonra onla kahvaltı yaptık
daha sonra bırden sonra onu ugurladık,annem bı kapı onunu supurıyım dedı ,bende kapıya yaslandım anneme bakıyorum,bı araba geldı ,kım olsun :25:
o bana bakıo ben ona,yanında annesı vardı ,annemde gordu,goz goze geldık dıo
bızım bıtısıgede yengesı tasında,yanı zaten arada gelırlerdı artık temellı oturuyolar,
baktım arabayı cekmıs yengesının kapıya,meger kardesıde varmıs arabada ,yıgenını almıs kucagına bahcede dolasıyo,bı tuhaf oldumm,kardesıde bıze dogru bakıodu balkondan ıcerı gırerken grdum,hepsı dısardalardı,sonra bız gttık arabayla markete dondugumuzde yoklardı
ya ben onu cok ozlemısım gunluk:59:ole tuhaf oldumkı
yıne bayadr gormemıstım,yanında olmak ıstedım:5:unutamadımmı ben onu :14:nıye bu duyguya kapıldım,gercı gelıp gecıcı oluyo bunlar,bı gun kotu hıssetsemde yarın gecıo ama ne bılıyım offf:25:nese ya

yarın ve dıger gunler cok guzel gecsın ıns gıdıyım yatıyım sbaah erken kalkıcam :10:

Bişiler oldu ..
Beni eve bıraktığı sabahtan beri ..
Ondan km olarak uzaklaştığımdan beri ..
Sanki uzaklaştı benden ..
İçimi bi korku saldı ..
Her an gidicek gibi ..
Biliyorsun günlük korkularım var , uzak olunca vazgeçecek benden diye korkuyorum..
Kuruyorum belkide ama bilmiyorum..
Yarın olsada onada anlatsam saçmalama aşkım dese ..
Ya demezse günlük ..
Korkuyormuşum hemde çok onu kaybetmekten ..
Benle kal aşk.. Biz'e kıyma :96:

Herkese iyi bayramlar ..

Tamamen ipleri kopardım günlük.. Çok kırgınım, çok canım yanıyo ama yok dönmeyeceğim çünkü değmeyecek biliyorum:85:

Son düzenleme:
Çocukkende bu saatlerde uyuyamazdım günlük ben, başımı kaldırır kaldırır arkamda duran kıyafetlerime ve ayakkabılarıma bakardım... ya şimdi... şimdi yalnızlık koyuyo... ondan uyku tutmuyo :85:

Yalnızlık çok koyuyo bazen, böyle özel günlerde özellikle...

Yinede çok şükür tabi... Rabbim herkese bayramı bayram gibi geçirmeyi nasip etsin :71:

Mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin içinden geçenleri hayırlı bi şekilde yaşatsın hepimize :69:

slm günnü nasılsın bakalım
çok renksiz bir yazı olacak smileleri göremiyorum bu pc de
Her neyse kk ya bakıyorum en azından
anneciğimin yanındayım yarın bayrammmm
Bütün aile güzel bir kahvaltıda buluşucaz inşallah
Sanki dişim ağrıyor biraz :(
Bayramdan sonra dr. beni bekler :)
Cuma günü çıktık ist.dan
O akşam adapazarındaki akadaşlarımızda kaldık
Cumartesi günü öğlende Afyona doğru yola çıktık nefis bir gündü arkadaşlarımıza doyamadık ama
Neyse dönüşte tekrar uğraraız kısmetse
bütün yol boyuncaa arabayı ben kullandım
Burada sürekli bende
Nereye gidilecek ben gönüllü arabayla götürmek için
yaptığım km leri hesaplıyorum eşim gülüyor
pilotların uçuşlarını saydıkları gibi sayılyorsun diye
:)
Bütün günümüz bayram hazırlığıyla geçti
Bayramdan sonra keyif günü artık
Teyzelerim falan gelecek
Gerçi 2. gun abimler kısa bi tatile gidip gelecekler
Yarın beraberiz sonuçta bu bize yeter….
Neyse günnüş yatıyorum ben artıkkkkk
Yarın bayram erken kalkın okcuklar olacak dimi
:)

İyi geceler iyi bayramlar günnüşşşş
buradan bütün kk canlarımın bayramını kutluyorum
Keşke imkanım olsa hepsini kucaklayabilsem

Napiyon bakiim günnüküm?Hi sendemi yalnizsin yoksa bayramda?Yoksa sendemi kahfaltini yalniz yapcan,aksama kadar bos bos dolascan evde?

Eskiden varya bayramliklarim bas ucumda uyuyormuyum uyuymuyormuyum belli diil abire sabahi beklerdim,beklerdik.Bizim aile cok kalabalik günnüküm ve bayram sabahi kahfalti illaki bi büyügün evinde yapilir.Düsünsene en az 30 kisi cocuk cocuk kahfalti yaparsin.Simdimi?Kalanlar yine yapiyor tabi ama sayi azaldi be fistigim..ölenler oldu,evlenenler oldu.

Burda yok öyle bisiy,esim caliscak yarin.Erken gelir aksama annesine yemege gideriz.4 kisilik masamizda oturur cene calariz hepsi bu,ama benim sadece görüntüm orda olur.Icim türkiyededir be günnük.Ben böyle yazinca üzülüyon dimi bana?Ahahah üzülme fistiiiiim alistim ben,yada calisiyorum iste alismaya.

Acaba gitsemmi diye düsündüm ama daha iki ay önce geldim tr den,birde deniz cok huysuz be günnük.Burnumdan getiriyor yolda.Olmadi subat gibi atlar giderim yine,gecen yil öyle yapmistim süper olmustu.

Aman ne diyorum ben yaa,ha birde snickersle hindistan cevizli cay hic iyi gitmiyor haberin olsun.Bak döyledim yarin bigün deneyipte begenmedim deme.

Back
X