selam
ozledın mı benı gunlukowıc :78:ayy bı yogunum bı yogunum anlatamam gormen lazım
bı kac kerede yazmaya yeltendım her defasında bı sorun cıktı yollayamadım askımla dolu dolu uc gun gecırdık o kadar guzeldı kı tabıkı faworı mekanımız taksımdeydık bayram ustu oldugu ıcın cok kalabalıktı.gezdık tozduk eglendık herseyden onemlısı hep bırlıkteydık tamam normaldede ıkı gunde bır bulusuoruz ama sonucta bı zaman dılımı oluo dımı
neysee benım canım kumpır cektı gecede kumpır yemeye tahmın ettıgın gıbı ortakoy yolunu tuttuk bı dedıgmı ıkı etmıo yaa kıyamam bn ona cok eglendık o kadar yorgunduk kı sabah oldugunu anlayamamısız:92:we asırı muzık sesı wardı.sonra cewahıre gıttık alıswerıs yapmaya ıstınye parka gıdıcektım ama hıc canım o yolu cekmek ıstemedı acıkcası ordan cıktıktan sonra ozel tasarımlar yapan kendıne has tarzı olan bı butık war benım faworımdır oraya gıttık ordan bır bluz aldım.
alıswersımı yaptım mutluyum gunlukcum kısacası bırde onu cok sewıyorum yaa sankı yenı tanıorum onu o ılk tanısma ewresınde kıpır kıpır olur ya ınsan aynen oleyımm.
benı bu kadar sewen bırını asla bulamam gunluk
onun harıcınde hersey super gıdıo.bugun arıfe gunu oldugu ıcın annem tatlı fln yaptı ona yardım ettım ewı temızledık ayy cok yoruldum aslında bı kahweyı hakettım dımı
ahh ahh askım olsaydı yapardı karsılıklı ıcıwerırdık:76:hıı bırde benım yabancı arkadaslara kulturumuzu tanıtıorum ck sewıolar kız gunluk burayı.onlarda benı kendı ulkelerıne dawet edıo kımbılır belkı bır gun dedım.bayramda belkı bı plan yapıp gezerız onlarla
cok yazdım sanırım sımdıden herkese ıı bayramlar sekerııımm:98:
ozledın mı benı gunlukowıc :78:ayy bı yogunum bı yogunum anlatamam gormen lazım
bı kac kerede yazmaya yeltendım her defasında bı sorun cıktı yollayamadım askımla dolu dolu uc gun gecırdık o kadar guzeldı kı tabıkı faworı mekanımız taksımdeydık bayram ustu oldugu ıcın cok kalabalıktı.gezdık tozduk eglendık herseyden onemlısı hep bırlıkteydık tamam normaldede ıkı gunde bır bulusuoruz ama sonucta bı zaman dılımı oluo dımı
onun harıcınde hersey super gıdıo.bugun arıfe gunu oldugu ıcın annem tatlı fln yaptı ona yardım ettım ewı temızledık ayy cok yoruldum aslında bı kahweyı hakettım dımı
cok yazdım sanırım sımdıden herkese ıı bayramlar sekerııımm:98: