Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük..

hayat gerçektende çok garip..artık mutlu oldugum anların bıle tadını doyasıya çıkaramıorum..çünkü biliorumki mutluluklarım düş kırıklıklarıya harmanlanmış..
Ve ben her seferınde inancımı biraz daha kaybedıorum..biliorum ki mutluluğumu süzemicem düş kırıklıklarım arasından..ne zaman denediysem başardım sandm..Sonra baktım kii arada hüzün kırıntıları kalmış..ufak bikaç kırıntı nolcakki dedim..ufak şeyler nasıl olsa..nerden bılebılırdım kı en büyük yanılgılarımın temelini oluştracagnı..

mrb günlük...ablamı istemeye geliyolar bu hafta.. geçen hafta gelmiş aileler tanışmıştı bu hafta istemeye gelcekler.. evet bohçası vericez.. dün gittik aldık malzemeleri ayyy süper olcak yaa tüller çiçeklerle süslü tepsi içindede havlu ve evet mendilimiz:31::31: darısı başıma dime günlükçümm.. ay ben daha heycanlıyım ya.. ablama kalsa poşete koyup vercek ruhsuz:37::37:yarında eniştenin annesi gelicek neyi nasıl yapçak diye konuşmaya.. anlayacağın tatlı ve yorucu heycanlar bizi bekliyor:51:

mutluyum...her şey istediğim gibi hayatımda...ya günnüş biri şu çocuğa biraz daha cesaretli olmasını söyleyebilir mi?...çok seviyorum ben onu ya...her halini tatlı buluyorum...ne yapacağım ben ya...bekleyeyim...

Maziye karışıp sevda yeminim
Bir anda unuttum seni eminim
Kalbimde senin için yok bile kinim
Bence artık sende herkes gibisin.

Aşka yalan diyorsun , aşkı allah yaratmış
Beni durduramazsın , ben aşk dolu ırmağım

Damarlarından geçip , kalbine akacağım

Kemer olup saracağım ince belini
Tarak olup çözeceğim saçın telini
Kadeh olup öpeceğim dudaklarını

Seni sevmek bir günahsa, bin günah olsun
Aşkın beni öldürsede, canın sağolsun
Vazgeçemem artık senden haberin olsun

Benim bütün derdim sensin canım sevgilim:69::69::69:

sevgili günlük görümcemden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmm
onu allaha havale ediyorum

sevgili günlük;
bu sana ilk yazışım ;
dün 3 yıllık süren bir rüyayı bitirdik bu gün hiç sesi çıkmadı bir yanım bana gitme demesini istiyor diğer yanım böylesi daha iyi oldu sakın yeniden başlamayın diyor kafam çok karışık düşünmemek için bütün gün dışarıdaydım ama nafile gece çöktü mü yine kendimle başbaşa kalıp içimin derinliklerinde kayboluyorum.........Oysa ki ben sadece mutlu olmak istiyorum.....sadece........

bugün arkadaşımla buluştuk günlük. çook özlemişim onu. canım ya hiçç bitmez inşallah dostluğumuz. evlenince, çoluk çocuk olunca bile devam eder :). oturduk yedik içtik, sohbet ettik. çok iyi geldi her zamanki gibi.
lys'ye girmeden önce ayrıldım ya ben ondansen niye ayrıldığımı bilmiyosun dimi ? biz kavga ettik ve bu bana mesaj atmadı hiç. diğer gün sınavım var ama destek falan olmuyo. gece mesaj attım uzun ve çok koyucu bi mesajdı. hemen yumuşamamak için o süre içinde attığı bütün mesajları okumadan sildim.(bunu daha önce hiç becerememiştim, bu sefer inat ettim, merakıma yenilmedim ve sildim)
bana destek olmayacak sevgilinin hayatımdada yeri olamaz. bana göre sevgi aşk her günüde her anında yanında olmaktır. haketti bu ayrılığı, ah bide kabullense şu ayrılığı.
hiiç ağlamadım o günden beri. artık gerçekten bitmiş galiba içimde bişeyler, farkına varabiliyorum artık. ben sabrımın son noktasına kadar sabrettim, bitti.
ağlamak istiyorum ama acımı yaşayıp öyle unutmak istiyorum. mazoşist miyim neyim :))
hiç sevgilisinden ayrılan bi havam yok neşeliyim, mutluyum, huzurluyum çoook şükür:nazar:
ben survivora izliyim şimdi. gelirim yine
öpüyoreee :64:

Bugün acayip bişey oldu. benimkine mesaj atmıştım öğlen. çok yoğun olduğu için her zaman mesaj atamıyo. bir süre sonra bi arayım dedim. konuşurken canım sana mesaj atmıştım dedim. he evet okudum beni nasıl sevdiğini anlatmışsın dedi :53: yok ben öyle bi mesaj atmadım dedim, bişey anlatmıştım mesajımda. sonra demesin mi he evet güzel sözler yazmışsın dedi. gıcık oldum yok ben başka bişey yazdım bak bakalım ne yazmışım dedim. okudu mesajı he böyle böyle miymiş dedi. kızdım sen mesajı okumamışsın neden okumuş gibi saçma sapan konuşuyosun dedim. benim saf yoğun olduğu için her zaman mesajlara bakamıyo, bende genelde mesajımı okudun mu diye soruyorum, o da her seferinde yok aşkım aşırı yoğunum okuyamadım der. bugün de ben belki kızarım diye (korkuyomu benden ne:37:) okudum güzel şeyler yazmışsın demiş. sorunca kesin güzel sözler yazmışımdır diye düşünmüş.

bunun üstüne akşam mesaj gelmiş "aşkım ben birkucaksevgi acil beni ara" diye. beni aradı sevgilim, noldu acil ara demişsin dedi. ne oluyo ya ben öyle bişey demedim nerden çıktı dedim. mesaj geldi bana bilmem ne nodan dedi. yok ben mesaj atmadm dedim. ya benim saf sevgilim, benim hattım faturalı ayrıca her ay mesaj hakkı yapıyorum neden başka nodan mesaj atayım. ayrıca o kişi her kimse az önce gene mesaj atmış, aşkım ben birkucaksevgi beni istemeye geliyolar yardım et gibilerinden. sinirlendim ben ya, benim ismim mesajda geçtiğine göre kesinlikle çevremizden biri bu kişi. kızdım bugün bir sürü. of ne entrikalı günler yaşıyorum, ne oluyo böyle ya :27:

Bugün acayip bişey oldu. benimkine mesaj atmıştım öğlen. çok yoğun olduğu için her zaman mesaj atamıyo. bir süre sonra bi arayım dedim. konuşurken canım sana mesaj atmıştım dedim. he evet okudum beni nasıl sevdiğini anlatmışsın dedi :53: yok ben öyle bi mesaj atmadım dedim, bişey anlatmıştım mesajımda. sonra demesin mi he evet güzel sözler yazmışsın dedi. gıcık oldum yok ben başka bişey yazdım bak bakalım ne yazmışım dedim. okudu mesajı he böyle böyle miymiş dedi. kızdım sen mesajı okumamışsın neden okumuş gibi saçma sapan konuşuyosun dedim. benim saf yoğun olduğu için her zaman mesajlara bakamıyo, bende genelde mesajımı okudun mu diye soruyorum, o da her seferinde yok aşkım aşırı yoğunum okuyamadım der. bugün de ben belki kızarım diye (korkuyomu benden ne:37:) okudum güzel şeyler yazmışsın demiş. sorunca kesin güzel sözler yazmışımdır diye düşünmüş.

bunun üstüne akşam mesaj gelmiş "aşkım ben birkucaksevgi acil beni ara" diye. beni aradı sevgilim, noldu acil ara demişsin dedi. ne oluyo ya ben öyle bişey demedim nerden çıktı dedim. mesaj geldi bana bilmem ne nodan dedi. yok ben mesaj atmadm dedim. ya benim saf sevgilim, benim hattım faturalı ayrıca her ay mesaj hakkı yapıyorum neden başka nodan mesaj atayım. ayrıca o kişi her kimse az önce gene mesaj atmış, aşkım ben birkucaksevgi beni istemeye geliyolar yardım et gibilerinden. sinirlendim ben ya, benim ismim mesajda geçtiğine göre kesinlikle çevremizden biri bu kişi. kızdım bugün bir sürü. of ne entrikalı günler yaşıyorum, ne oluyo böyle ya :27:

noluo yaaaa:26:

Günlük iş yerinde benimle aynı görevde bir cadaloz var ama ne hikmetse bana emir verir gibi konuşuyor.
İşe başlamamı hazmedemediği için bu tavırları aslında ama devam ederse çok fena olacak haberi yok.

sewgil günlük çok moralim bozuk göğsüme bişi oturmuş kalkmıyor sankii..... annem canım annemmmmm herşeyimmm çok zor zamanlar yaşadı ewliliği boyunca mutlu olmadı ama sırf ben babasız büyimim diye sabretti geldi 46 yaşına ama başı sürekli ağrıyo tansiyonu yükseliyo yüzü kızarıyor günlük içim çok sıkılıyor yaaa annemi canımı öle üzgüb görünce içim eriyo baş ağrısı hiç geçmiyor mr çektiriyoruz bişi çıkmıyo ama yne çektrcm bütün doktorları gezcem herhalde annem artık içine ata ata depresyona girdi günlük ona bişi olursa ben naparmmm:43::43::43::43::43::43::43::43::43: içim çok sıkılıyor günlükkk allahım bana yardım etsin anam iyi olsunnn

Tam bir saçmalık. bende anlamadım ne olduğunu, sevgilimde bi ara noyu bana söyledi, şu nodan mesaj geldi dedi ama ben not almadım keşke alsaydım o an, özelden arar bi sesini duyardım ama kesin tanıdık benim ismim geçiyomuş mesajda. o da aramicam hiç uğraşmicam kimse kim filan dedi. bende e iyi dedim ama çok garip bugün olanlar, böyle üst üste. gelde sinir olma.

insan dedi ki: "Daha iyi görmek istiyorum."
Akbaba cevapladı: "Görüşüm senin olsun."
insan dedi ki: "Daha güçlü olmak istiyorum."
Jaguar cevapladı: "Benim kadar güçlü olacaksın."
Sonra insan dedi ki: "Yeryüzünün sırlarını öğrenmek istiyorum."
Yılan cevapladı: "Hepsini sana göstereceğim."
Böylece tüm o hayvanlarla birlikte gitti.
Ve insan, onların verebileceği her şeyi aldıktan sonra gitti.
Sonra Baykuş diğer hayvanlara dedi ki: "Artık insan daha çok şey biliyor ve daha fazla şey yapabilir. Birden korkmaya başladım."
Geyik dedi ki: "Insan, ne istiyorsa aldı. Artık üzüntüsü bitecek."
Ama Baykuş cevapladı: "Hayır..." (Gözlerini göstererek) "Insanda bir boşluk gördüm, hiçbir zaman dolduramayacağı bir boşluk. Onu üzen ve devamlı istemesine neden olan şey bu. Almaya devam edecek, ta ki, Yeryüzü ona şöyle diyene kadar: "Benden bu kadar. Verecek hiçbir şeyim kalmadı."
.
.
.

İnsanlar hep istiyor..hep..hep..
Bitmek bilmeyen istekleri.. açgözlülüğü.. doyumsuzluğu.. hırsı...

Kafam Çok Karışık....

Geldiğinde sana nasıl davransam...Hayalini çoktandır kurduğum gün bu benim
Ama artık sevgilim değilsinki...Verdiğin sözü tutup geliceksin yinede
Yüzüne karşı herşeyi haykırsam beni ne kadar üzdüğünü,kırdığını
Güçlü dursam karşında....

Yada boynuna sarılıp ağlasam çaresizce......
Tek gerçek var Seni Çok Seviyorummmm

Günlük'üm kimse aşk acısı yaşamasın istemem tabiki ama onları daha yakın buluyorum kendime
Üzülüyorum okurken...İnşallah herkes ne düşünüyosa ne istiyosa o olur.......

içim sıkkın ruhum daralıyor. ömrümün son günleri sanki...

günlüğüm...
2 gecedir konuşamıoz onla çok cnm sıkılıyor..:59:
bugün birbirimizin düşüncelerinin aynı olduğunu farkettik..
mutluyum günlüğüm şükürler olsun..
sanki biri bana dua etti Allah gönlüne göre versin diye ve o kişi çıktı karşıma sanki...
ben artık sevgili istemiyordum ki eş istiyordum..
önümüzde 3 yıl var maalesef.. benim okulum engel oldu bize :77:
ömrümü paylaşmak istiyorum onunla..
her anımı her günümü onunla geçirmek istiyorum..
onunla aynı güne uyanmak istiyorum...:69:
offf offf yaa onunla evlenene kadar zaman hızla geçse sonra biz kavuştuğumuzda dursa zaman..
ne güzel olurdu dimi günlüğüm.. :1:
Allahım onunla bir ömrü nasip etsin bana ve tüm sevenlere inşallah...:97:

Oleyyyyyy.. 4 yildir Türkiyeme senede 4, 5 kez gittikten sonra.. kocacigima ömürlük kavusacammm... Vize onaylandiiiiiiiiiii :23:

25 Temmüz Türkiyeme ucuyorumm
:72:
29 Temmüz Dügünümüz :7:
30 Temmüz Balayi :31:
07 Agustos Kocacigimla Hollandaya ucuyorum :62::64::66: Vize Hazir, Ucak biletleri Cepte..

Benden mutlusu yok
:21:

bu ne şimdi.noldu birden. ???
ruhum sancıyor.
ara.
askerimin şafeee düşüyor günnüş.gelsede bitse bu saçmalıklarım.dallasa döndüm yemin ederim.ufff kalbim seni boğaziçinden atıcam bi gün o olucak hakediosun artık bak heee :47:

:36:

dediğin gibi deli fıstık oldum artık.saol yaaa :63:

Haftasonu su büyükadaya gidip harcayamadığımız parayı alışverişte harciim bari.adidas esofman takımı ve adidas ayakkabılarımı aliim kendimi iyi hissedimm.bi dee acı bi kahve içiim aşkının şerefine..off ben off.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dişim çok ağrıyor günlük :( Çoooook kocaman ağrıyor.. Koskocaman ağrıyor... Büsbüyük ağrıyor :)

Sonuç; Ağrıyor :D

Back
X