Popüler Konu Sevgili günlük...

bir bebeğin masumiyeti biz ve bizim gibiler dışında kimi bu kadar yaralayabilir bunu gün geçtikçe öğreniyorum.
bugün bi tokat gibi indi yüzüme ve ben yine köşeme kaçıp ağlamak istedim...
ve sonra aldandım yine işe güce lolipopa kanan çocuklar gibi..
köşeme çekilince aynadaki suretimi gördüm.
baktım feri gitmiş gözlerime..
sordum kendime:NE ZAMAN?

Berabermisiz öyle diyor :27::27::27::27: Neye göre kime göre (bana göre degilde orasi kesin) :52::52::52::52::52::52:

slm günnüş
ne gündü be
cok yoruldum ama değdi
koltuk takımlarımızı yemek odamızı yatak odalarımızı bulaşık çamaşır mak. buzdolabımızı lcd tv.lerimizi portmanto kitaplık aldık
eksiklerimiz ise yatak halı ve avizelerimiz kaldı
prş günü bi çoğu geliyor mutfak perdelerimizde dahil olmak üzer
mobilyalarımız ayın sonunda gelicek
1 ay daha bu ekşın mahalledeyiz
oğlusun dengesini bir türlü oturtamıyorum yaaa:43:
pzrt dr ne dicek bakalım :emir_bebek:
haydi görüşürüz :3:

Bayadır yazmıyodum sana günlük. Şimdi geçmişe şööyle bir bakayım dedim ne çok şey olmuş:1: Tabi o zamandan bu zamana benm de hayatımda değişen şeyler oldu. Nişanlım geldi mesela çok şükür hatta 1 ayı da geçti :9: Düğün tarihimiz kesinleşti, işlemler tamamlandı, eşyalar alındı, gelinliğimi seçtim :) bööyle işte günlükcüm. Ama hala bir işim yok :( Nolcak bu durum bilemiyorum. Herkes için her şeyin bir zamanı vardır benim için de şu işin zamanı gelmedi herhalde daha. Ama gelsin artık noluuurrr :31: Bi sürü iş güç bizi bekliyo yaza kadar günlük, inşallah hepsini hayırlısıyla hallederiz. Stres oluyo valla insan düşündükçe ama güzel telaşlar bunlar :16: Aslında yazacak çook şey var sana ama sığmaz buralara hangi birini anlatayım. Uzun zamandır buraya yazmayınca işte böyle oldu napalım:44: Bundan sonra düzenli yazmaya çalışırım :9: Uykum geldi şimdi, yarın görüşürüz artık günlükcüümmm :3:

ufak bir sıkıntımdan bahsedecektim ki
bir kaç yazılanları okuyunca vazgeçtim
şükretmek lazım dimi günlük çok
hemde çok çok çoookk..

Bugün sevgilimle buluştuk günlük..
1 kilo ızgara tavuğu birlikte bitirdik, ekmeksiz tabii, yanında biraz bulgur pilavı ve kola ile.
Kilo vermeyi sadece zihninde düşünen ben, gerçekte resmen kilo almaya çalışıyormuş gibi davranıyorum.
Sevgilim ayaktayken şöyle bir baktımda bayağı zayıflamış. İlk defa farkettim, kendisi ara sıra dile getiriyordu ama dikkat etmemiştim bugüne kadar.
7 kilo vermiş! Tempolu bir işi var ve düzenli bir yemek yeme durumu yok, sadece atıştırmaya çevirdi uzun zamandır, bu da kilosuna yansıdı haliyle.
Üzerindekiler bile büyük gelmeye başlamış, small beden triko kazak resmen bir beden büyük gibi duruyor üstünde.
Gerçi hiç kötü görünmüyor bu haldeyken. Tek ümidim benimde kilo verip yazınki ideal görünümüme kavuşmam..

Sarıldık sonra birbirimize çok çok, öptük birbirimizi, uzandık beraberce..
Sorunlar olmadığı sürece, ben her sorunu abartmadığım sürece mükemmeliz.
Gülüyoruz, eğleniyoruz, güzel anlaşıyoruz..
Ama en ufak bir sorun olsun, içimdeki kötü, huysuz, bilmiş kadın çıkıyor ortaya.

Anlayışım, hoşgörüm artsın istiyorum. Biraz gamsız, umursamaz biri olmak istiyorum.
Evet uzun zamandır Allah'tan sağlık, huzur, mutluluk dışında bunları istiyorum.
Sadece sevgilimle olan konular için değil, genel olarak, hayatımdaki herkesle insanlarla ilgili olarak.
En çokta kendim için istiyorum bunu.

günaydın sevgili günlük

gece hiç uyayamadım eşim sabah işe gittikden sonra bende kalkdım. Kahvaltımı yaptım şeytan dürttü beni sabah sabah inçir reçeli izlemek istedim. İzlemez olaydım. :14::14::14::14::14:nasıl film yapmışlar öyle ya canım çıkdı sabah sabah ağlamakdan çok güzeldi muhteşemdi hiç kimsenin sol yanı acımasın günlük heleki Allahım böyle ağır dert vererek sınavlardan geçirmesin

sevgili günlükk
çok mutluyum çünkü aşkım geliyoo :3:
sürpriz yapmış bana bileti almış otobüse binmiş şu an yolda :10:
nasıl da özlemiştim akşam nasıl olacak şimdi günlüğüm yaa :69:

sinirliyim günlük :47:
deli ediyo beni ya çıldırtıyo :47:
bi daha da ona tek bişey anlatmicam söyledim kendisinede :19:
ölsem umrunda değil beyefendinin :43:
neyse sakinleşince uğrarım tekrar :14:

ben iyi ile kötü arasında gidip geliyorum

hamdolsun son zamanları mutluyum:nazar:

ama eski yaşadıklarım aklıma geldikçe canım sıkılıyor yanıyor

üzülüyorum

affediyorum ama unutamıyorum yaşadıklarımı

eşim aslında çok iyi bir insan
ama içine bazen başka biri giriyo sanki:14:

bugünlerde çok iyi :nazar: aslında çoğu zaman iyi

her sabah öperek yüzüme gülerek uyandıran bir eşim var
sürekli sevgi sözcükleri söyleyen

ama fikirlerimizin uyuşmadığı noktalarda çok fazla:37:

karışığım günlük çok karışık :14:

bugün hayat benim için tekrar doğuyo:16: herşey cappcanlı herşey hayat dolu :31: duygularıma değer veriyorum artıkk ve kendmee :16: ımmm günlük yeni bi karar aldım ve geçmişi gömdüm:119:
dün o beni almaya geldi ayakabı alıyorum dedim tmm dur geliyorum dedi
arkadaşının arabasıyla geldi af edersin ama o kadar y..vş.k bii insanki tiksindim :20: :57:
sonra adamla tartıştı adam 89. diyo fiyata o dyo bizde esnafız yap bişeyler falan o ayakabıyı 60a
düşürdü ama ben çok sinirlendim her zaman gittiğim bi yerdi o kadar ısrarı hoş değildi :20::20:
neyse bugün benle vakit geçirmek istediğini sölemişti çok dğişmiş günlük saç sakal birbirine karışmış
o benim yanımda boy göstermeyi haketmiyo!
vazgeçtim ben dedim senin kadar dengesiz birini daha görmedim yazık falan dedi
hiç umurumda değil bu yaşımdan sonra odun yontamam ben :47:
şimdi sporumu yaptım duşumu aldım fönümüde çektim :12: arkadaşlarımla eğlenmeye gidiyorum
hava çok güzel ne diye bi erkek için kendimi üzeyim :24::24::24:
ben azcık oksijen almaya çıkayım günlük bugün güzel bi gün olucak

Sabah 10 da kalktım, biraz daha uzanayım dedim bu saate kadar uyumuşum:47: Günü kaçırmaktan nefret ediyorum:36:

Kahvaltı hazırlayacağım, duş alacağım sonra da dışarı çıkmalıyız, hava çok güzel bu fırsat kaçmaz. Bıktım usandım; kardan, soğuktan :31:

Gelirim yine, içerdeki minik cocuğun karnını doyurmalıyım :1:

Çıkmadım dışarı, duş da almadım. Yaptığım yegane şey bulaşıkları makineye yerleştirmek oldu :( Ne olacak benim bu tembelliğim. Boğazım da yanmaya başladı :( Hasta olucam galiba! Offf cidden çok sıkıldım kendimden! Kendime bile tahammül edemiyorken, başkalarına nasıl tahamül edeyim :(

hava çok güzel
keşke bugünü değerlendirebilseydim
ama o kdar işe yaramaz hissediyorum ki kendimi.
arayanım soranımda yok

dün 5te uyudumm acaip rahatsızdım 2 de uyandımm ama içimde coşku var bugün tatlılar döktürücem he bide ayva tatlısı yapıcam bi de örgüye başlayabilirim iyileştim artık çok şükür kendimi çokk iyi hissediyorumm günlükcümmm:10::10:

Son düzenleme:
AYRILIK

Tam göğsünüzün ortasında bir yeriniz acıyacak...

Evinizin sizi içine sığdıramayacak kadar dar olduğunu fark edeceksiniz...

Sokağa fırlayacaksınız...

Sokaklar da dar gelecek...

Tıpkı vücudunuzun yüreğinize dar geldiği gibi...

Ne denizin mavisi açacak içinizi, ne pırıl pırıl gökyüzü...

Kendinizi taşıyamayacak kadar çok büyüyecek, bir yandan da kaybolacak kadar küçüleceksiniz...

Birileri size bir şeyler anlatacak durmadan...

''Önemli olan sağlık.''

''Yaşamak güzel.''

''Boşver, her şey unutulur.''

Siz hiçbirini duymayacaksınız...

Gözyaşlarınızdan etrafı göremez hale geleceksiniz.

O'ndan ölmesini isteyecek kadar nefret edecek, az sonra kollarında ölmek isteyecek kadar çok seveceksiniz...

Hep ondan bahsetmek isteyeceksiniz...

''Ölüme çare bulundu'' ya da ''Yarın kıyamet kopacakmış'' deseler başınızı kaldırıp ''Ne dedin?'' diye sormayacaksınız...

Yalnız kalmak isteyeceksiniz...

Hem de kalabalıkların arasında kaybolmak...

İkisi de yetmeyecek.

Geçmişi düşüneceksiniz...

Neredeyse dakika dakika...

Ama kötüleri atlayarak...

Onunla geçtiğiniz yerlerden geçmek isteyeceksiniz...

Gittiğiniz yerlere gitmek...

Bu size hiç iyi gelmeyecek...

Ama bile bile yapacaksınız.

Biri size içinizdeki acıyı söküp atabileceğini söylese, kaçacaksınız...

Aslında kurtulmak istediğiniz halde, o acıyı yaşamak için direneceksiniz.

Hayatınızın geri kalanını onu düşünerek geçirmek isteyeceksiniz...

Aksini iddia edenlerden nefret edeceksiniz...

Herkesi ona benzetip...

Kimseyi onun yerine koyamayacaksınız...

Hiçbir şey oyalamayacak sizi...

İlaçlara sığınacaksınız...

Birkaç saat kafanızı bulandıran ama asla onu unutturmayan...

Sadece bir müddet buzlu camın arkasından seyrettiren...

Bütün şarkılar sizin için yazılmış gibi gelecek...

Boğazınız düğümlenecek, dinleyemeyeceksiniz...

Uyumak zor, uyanmak kolay olacak...

Sabahı iple çekeceksiniz...

Bazen de ''Hiç güneş doğmasa'' diyeceksiniz.

Ne geceler rahatlatacak sizi ne gündüzler...

Ölmeyi isteyip, ölemeyeceksiniz...

Belki çivi çiviyi söker diye can havliyle önünüze çıkana sarılmak isteyeceksiniz...

Nafile...

Düşüncesi bile tahammül edilmez gelecek...

Rüyalar göreceksiniz, gerçek olmasını istediğiniz...

Her sıçrayarak uyandığınızda onun adını söylediğinizi fark edeceksiniz...

Telefonun çalmasını bekleyeceksiniz...

Aramayacağını bile bile...

Her çaldığında yüreğiniz ağzınıza gelecek...

Ağlamaklı konuşacaksınız arayanlarla...

Yüreğiniz burkulacak...

Canınız yanacak...

Bir daha sevmemeye yemin edeceksiniz. Hayata dair hiçbir şey yapmak gelmeyecek içinizden...

Onun sesini bir kez daha duymak için yanıp tutuşacaksınız...

Defalarca aradığı günlerin kıymetini bilmediğiniz için kendinizden nefret edeceksiniz...

Yaşadığınız şehri terk etmek isteyeceksiniz...

Onunla hiçbir anınızın olmadığı bir yerlere gidip yerleşmek...

Ama bir umut...

Onunla bir gün bir yerde karşılaşma umudu...

Bu umut sizi gitmekten alıkoyacak...

Gel gitler içinde yaşayacaksınız...

Buna yaşamak denirse...

(Pakize Suda)

işte tam böyle...

Günlük selam :3:
Dün gece geç yattım ee bugün de geç kalktım doğal olarak :1:
Gazetelere baktım biraz, sonra kahvaltımı yaptım :56: Kilo vermeye çalışıyorum ya düğün için, ama rejim yapıyorum deyince daha çok yemek geliyo içimden o yüzden öyle yapmıyorum, normalde ne yiyosam onun yarısını yiyorum ve koşu bandında yürüyüş yapıyorum :8: Bugünkü yürüyüşümü yapmadım daha çünkü mutfakta yemek yapmakla meşguldüm :) Değişik bi şey yaptım günlük güzel oldu hamaratım yaaa :9::9: Canım ne zamandır ıslak kek çekiyo günlük :26: Ama yapmıyorum kilo almayım diye. Ama çook istiyo canım :1: Olmazsa yaptığım gün bir öğün yerine sırf kek yerim :9: Amaaan yiyip içmek varken neymiş rejim, manken gibi mi olmak lazım illa, hiç yaneeee :9: Bak ben balık etliyim, tamam kabul biraz iri balık :9: Ama mutluyum :16: Şu düğüne kadar 5-6 kilo vereyim o yeter bana günlük yaa veririm di mi o koşturmacada. Nişanda bile vermiştim ki bu düğün hazılığı bi sürü şey var. Eşya toparla götür başka şehire orda yerlerştir falan filan derken baya koşturma olcak. Gelinliğim de inşallah olur kilo versem de gerçi ona göre ayarlama yapacaklar ama olsun gene de her şeyin en iyisinin olmasını istiyor insan :31: Hayırlısı inşallah günlükçüm herkes için..
Ayy yemek yiyince de bir ağırlık çöktü üstüme :1: Ama işim var onu yapmam lazım yoksa vicdan azabı hissediyorum, biraz buralarda geziniyim de gidip yapayım işimi:46:
Akşama yazarım belki gene hadi hoşçakal günlüküüümm :16:

gene cok yorucu ve verimli bir gündü eksiklerimi tamamladık
5 saat sonra eve geldik ve yorgunluktan ölüyoruz
katı meyve sıkıcağı yerine blendır almaya karar verdim blendırda yapılışını izledim ve çok lezzetli idi ne soomtiheler yaparım :32:
neyse görüşürüz günnüş blendırları inceliim biraz :24:

sevgili günlük ilk defa yazıyorum buraya 2012 de ciddi kararlar aldım beni üzen insanları hayatımdan çıkarma kararı önce eşimin ailesinden başladım komple hepsinin canı cehenneme tam 2 aydır hayatımda yoklar çok mutluyum sonra kardeşimi eledim bıktım fedakarlıktan enayi yerinr konmaktan sonrada çalışanlardan birini postaladım kocama asılıyordu haspam çok mutluyum benden bu kadar

Back
X