Popüler Konu Sevgili günlük...

canımcım nasılsın bakalım ben dün sahile gittim balık ekmek yedimmm :)) fotograff çektirdim resmi işler için sonraa söylediğim işte ve bitti :23::23::43::43: su durumdayım yani bittiği için bakalım nereye kadar dayanıcammmm neyse hatırlamıyorumm ve hava çok guzel yaa hava hep boyle olsaaaaaa keşkeeeeeee:27::27:

Son düzenleme:
Günnüşüm :23: :16: :38:

seninle herşeyimi paylaştım bunuda paylaşmazsam olmaz dimi,
aşk meyvemiz yolda günnüş heycanlı bir bekleyiş daha başladı :nazar:
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları inşallah :16:

merhaba günlük.. bu sana ilk yazışım.. bugün pek bişey olmadı evdeydim hep.. az önce gözyaşlarımı tutamadım albümleri gezerken bi annenin 2 bucuk yaşında ölen bebeğinin resimlerini gördüm ne kadar hayat doluymuş gözleri parlıyodu çok üzüldüm çooook :5: Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın ne kadar zordur :43:böyle acılar üzgüntüler gördükçe kendi kafama taktığım üzüldüğüm şeylerden dolayı kendimden okadar utanıyorum ki... Yazacak başka bişey bulamıyorum...tekrar görüşmek üzere..

Güzel haberler alıyorum ve inşallah artık yakında güzel bir karar da almış olacağız :123:
Allah'ım sen hakkımızda hayırlısını ver.
Umarım her şey iyi gider günlük.
İçim kıpır kıpır.
Bilgisayarım yanımda değil, abiminkinden yazıyorum.
Çıkmam gerek ama sonra anlatacağım :69:

selam günlük,
bugün çok bunaldım...en tatlı telaşların içindeyiz ama bunaldım...
çok sıkkınım arada kaldım çok...zaten gece boyu kurdum durdum içime sinmiyor bazı şeyler...
belkide küçük şeylere takılıyorum ama orası benim yuvam olacak...
neyse kiracıyız zaten allahım kendi evim olursa inş.içine birşeyler yapabilme fırsatı bulayım.
çalıştığım yerde bile ev bakarken bu kadar sıkılmamıştım,ilk baktığımız evde denk geldi ama burada çok bunaldım.
bunalımamı giriyorum stresmi oluyor yada telaşe memurumuyum.
bugün devamlı ağlayasım geldi daraldığımı hissettim...
zaten projedede ingilizce ve türkçe kısmında bir şeyi yanlış yazmışım,projeyi teslim edince farkettim onada canım çok sıkıldı.
tezim bu projeye bağlı off yok ben iyi değilim günlük...

günnüş çig köftemizi yedik üzerine çayımızı içiyoruz yegenim ablam eniştem annem babam we ben .. yarın minişim okula gtcek erkenden uyanıp eniştem şehirseyahati war abloşla bz ewdeyiz ben yne iş arıcam aşk arıcam:) ablam kocişini çok özlüyor onlar hemen kawuşsun günnüş, bende artık bi koca bulayım benimde yuwam olsun günnüş ben çaya dewam snra anlatırım gelşme olursa emi hadi öptüm günnüş:42:

sevgili kıllık :37:
bugün görücü usulunun ne olduğunu öğrendim :37:
garip bişey
birbirini tanımayan iki insan
tanışmalarına vesile oluyosun vs
peki ya sonra?

burdan gerisi kısmet sanırsam
kuzenime hayırlısını diliyorum :3:

sevgili günlük
bugün çok güzel bir pazar geçirdim çok mutluydum
Kaynanam bize gelene kadar
20 gün önce 3. bebeğiminde kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım
Hala sorguluyorlar cahil insanlar
acaba şundanmı acaba bundanmı
ağırmı kaldırmışım
işmi yapmışım
ya benmi öldürdüm karnımdaki bebeği :43::43::43:
bir suçlu arıyorlarsa o ben değilim yaaa:43::43:
Allah allah ya cahile laf anlatacağına damdan atla valla kurtulursun
akşam akşam sinirlerim tavan yaptı :47::47:

günnüş çok acıyor canım yine...bitti zannetmiştim acılarım...ama kanadı yine...özledim ben onu...nasıl alışacağım onsuzluğa...bir gün nette biriyle ilişkisi var ibaresi olsa,nişanlı olsa nasıl dayanacağım...kimse yok hayatında ona da üzülüyorum,beğenilmedim,istenmedim diye...olsa bu kez derim ki buna tercih edildim...Rabbim bu nasıl bir acıymış...ah...ah...

merhaba günlük aslında duygularımı pek anlatan birisi değilim ama yinede yazmak istedim...
2,5 yıldır bebişim olmuyor her ay acaba demekten yoruldum elbette isyan etmiyorum rabbime ama yinede yorulduğumu hissediyorum.Geçirmediğim operasyon kalmadı her ay hüsran tedaviler,ilaçlar,doktorlar üstüne birde alınan kilolar...Ama bu ay karar aldım yumurtlamaymış falanmış filanmış takmayacağım kafaya rabbime bol dua etmekten başka...Ne geliyorsa ondan geliyor yüce mevlam evlatsızlıkla benide hiçbir anne adayınıda imtihan etmesin inşallah....relaks olacağım Allahın izniyle rabbim ne olursun yardım et sen bana....Amin....

Sevgili Günlük;
Bir yerde okudum, bak ne kadar güzelmiş.....

TEŞEKKÜR EDİN YAŞAM'A.... :)))
Sizin hakkınızı yiyen bir kişi varsa ona teşekkür edin.
Size hakkınızı aramayı öğretmiştir.
Sizi terk eden sevgilinize teşekkür edin.
Çünkü o tek başınıza da tam ve bütün olduğunuzu öğretmiştir.
Kavga ettiğiniz arkadaşınıza teşekkür edin.
Kendinizi özgürce ifade edebileceğinizi öğretmiştir.
Hastalanmış organlarınız varsa teşekkür edin.
Onlar size içinde bulunduğunuz ruh halinin farkına varmanızı ve değiştirmeniz gerektiğini göstermeye çalışmıştır.
(Alıntı)

Son düzenleme:
selam günlük..

dün bahsetmıstım ya benım odunla ılgılı düsüncelerımı hıslerımı.. bugün yanılmadıgımı bır kez daha anladım..

aradı durdu hıc oralı olmadım.. sacma sapan bır sms atmıs baska bırını buldun da bana pas vermıyorsun dıye tabıkı buna sessız kalmadım aradım hemen durumuyum hıc?? :20:

sen yanımda olmuyorsun yoksun bu nasıl bır ılıskı kendımı yalnız hıssedıyorum, gözünde degerımın olmadıgını düsünüyorum dedım salak salak güldü yaa.. ınanabılıyormusun güldü ve sen ne ıcıyorsun bısey mı kullanıyorsun dıye dalga gectı. :53:. sonra tartısmalar falanlar fılanlar.. ben bütün gün calısyorum yoruluyorum bırde senın kaprısını mı cekıcem dıyor bıraz anlayslı ol ama bu konuyu yüzyüze grslm dıyor... resmen o d un oldugunu bır kez daha kanıtladı.

tarstırmak ıcın herzaman vaktı oluyor beyfendının nedense ;) :37:

bırak görüsmeyı yüzünü bıle görmek ıstemıyorum onun cünkü önemlı olan tek onun hıslerı ve durumu... egosıtın tekı ıste.. benı haketmıyor günlük..:19:

1 senemı bosuna harcadım dıye üzülüyorum ama neden böyle olduk nasl bu duruma geldık anlayamıyorum.. cokta eskımedık kı..:50: 5martda tam 1 senemızı dolurduk .. artık bazı seyler yerıne oturdu dıye sevınecekken bız hergün dahada koptuk bırbırımızden .. ona cok fazla haddınden fazla asırı derecede deger verdım.. keske her gel dedıgınde kosmasaydım bıraz mesafe bıraksaydım kendını vazgecılmez sanmasaydı..cünkü hıc kımse vazgecılmez degıldır günlük ;)..:23: sımdı bırseylerı düzeletmek ıcın hıc cabam yok acıkcası gücümde yok cünkü degmıyor.. kırıldımm.. yoruldum..:50:

bütün günüm bu konuları düsünmek ve somurtmak ıle gectı.. :37: emınım o 5dkdan fazla bıle düsünmemıstır bu durumumuzu.. artık benımde umrumda olmayacak.. :19: ha onu sevıyormuyum? evet eskısı gıbı askından ölmesemde sevıyorum günlük.. ama bu saatden sonra benı gercekten sevdıgını ve istedıgını o gösterecek benden bır adım beklmesın..anlasın bazı seylerın bu kadar komık olmadıgını ;:34:

neyse bugünü böyle gecırdım iste.. herseye ragmen yasamak güzel..cok sevdıgım ve cokda sevdıldıgım bır aılem var..ıykı varlar günlük :16:

aldıgım her nefes ıcın ALLahıma sükürler olsun..basımdan sevdıklerımı eksık etmesın..napalm saglık olsun günlük..hayatta ne acılar :34:

kendımı sevıyorum günlük tabıkı senıde :* hayırlı geceler

bugün müstakbel kayınvalideme bir kısır yapmışım ki mis mis mis :56:
tv de bi program izlerken gördüm canım çekti hemen malzemelere baktım hepsi var yarım saatte kısır hazır :9:
yanına bir de ayran.. bol bol yedik zaten onun da canın 3 gündür kısır çekiyormuş iyi olduğu yaptığım.
aşk bu aralar durgun sınavları yaklaştı canı sıkılıyor
çarşamba akşamı sürpriz yapmaya niyetim var ona bakalım bu durağan dönemden çıkarmalıyım onu
o yüzden çarşamba günü eğlence günü ilan ettim :119:
şimdi çay yaptım azıcık takılayım başka konularda :10::10::10::10:

sevgili günlük bugün sana ilk yazışım:)

uzun süredir sadece burada yazılanları okuyordum ama artık bende sıkı takipçisiyim:)

cok şükür sorunsuz bir gün geçirdim...

babaannemin mezarlığa ziyarete gittik,onu çok özlüyorum.:(:(

nişanlım uzakta...gün say say bitmiyo..bitermi ki bi gün..biz de kavuşur muyuz..

uzun süredir yaşadığım sıkıntıları attığım için daha rahatım şimdi..allahım bir daha hiç yaşatmasın...

neyse işte iyi geceler günlük,grşz artık sık sık;)

günlük bebek adamla çok sıkıntılı gidiyor.
yani geçenlerde bir tartıştık, ayrılma aşamasına geldik ve o anda sanki beni gözden çıkarmış gibi hissettim.
yani şu telefonu kapatırsak bir daha zaten seni aramam, tadında konuştu.
ben ağladım, ağlayacaksan kapatalım vs. dedi.
o öyle biri değildi hiç.
tamam şimdi düzeldi ama sinirli haline hiç katlanılmıyor ya.
iki karakteri var. sorun yokken prensesmişim gibi davranıyor ama binde bir de olsa böyle sorun olduğunda canıma okuyor.
:(

günlük bahar geldi İstanbul ' a sonunda..:119:
ama mutlu musun dersen..:26: çok şükür her şey için
Yaradana...ama şu günler bir geçseydi...gerçi bir yandan
geçmesin bir yandan geçsin istiyorum...bu nasıl bir muamma..!
dört bir cephede savaşma artık iyice yoruyor beni...hafta başı
enerjik olmam lazım ama gram iş yapasım yok...:44:
bir dargın bir barışık ,aklım karma karışık havalarında gidip
geliyoruz...dayanamıyorum ben bu adama..:17: Sezen çalıyor..
"Acının insan kattığı değeri bilirim....gidemem.." en sevdiğim şarkısı,
Rabbim büyük,sınavlarımızdan hayırlısıyla çıkmamamızı nasip etsin bize..
İnanç olmasa zaten dayanmaz bir zulüm olur....​

günlük deliliğin sınırına gelebiliyormus insan demekki :44::44: .elim ayagım istemsiz hareket ediyor.gece 5 dk uyumadım.tam o noktayım :43::43:

açıkça yazmaya gerek yok imzama da yazdım.Allaha şükürler olsun sevdiği kullarındanmısım..

“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.” (Bakara Suresi, 216)

Son düzenleme:
Beni bir ben anlarım birde beni yaradan..
Bana bir ben lazımım birde beni anlayan..ღ

Selam günlük... Bu söz beni anlatıyo çünkü beni RAB'bimden başka kimse anlamıyo.. Anlamıyo işte... Cuma günü yattığımda öyle bi ağladım ki canım sıkkın olduğu için zaman zaman böyle ağlayarak uyuyorum buna alışkınım ama bu başkaydı ağlamaktan inan helak oldum... Kendi kendime teselli bile veriyorum düşünsene sus yeter artık ağlama diyorum kendime.. Yok günlük yok ben ona hakkımı helal etmiyorum....

Artık güzel şeyler olsa olmaz mı :(
:14::14::14::14::14:

Back
X