Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük merhaba...
Nasip olmayınca olmuyo, Sen ne kadar zorlasanda sınırları...
Olsun içimdeki uk sevdası biter mi benim. Bitmez bitmicekte. Biliyorum bi gün gene yollarımız kesişecek.
Sabah uyandığımda pencereyi açıp gözlerimi kapatıp o kocaman şehrin havasını içime çekicem ve geçen seneleri düşünücem.
Hepsinin acısını çıkarır gibi...
Sonra yürücem şehrin sokaklarında, oturup bakıcam insanlara ve başımı gökyüzüne kaldırıcam ne kadar mutlu olduğumu ve bütün bunlar için rabbime şükredicem...
Eşimin elini tutucam sımsıkı....
İşte o anda şşşş veda edicem sana.

Günlük selaaamm :16:
Gene çook güzel bir günde beraberiz :1:
Hava süper ya maşallah :nazar: Hep böyle olsun artıııkk, kış çok yordu bu sene.
Yürüyüş yapıcam artık bol bol. Dün başladım yapmaya.
Bu arada kalori hesabımı yazcaktım sana. Şu saate kadar 500 kalori almışım daha 900 kalori hakkım var :)
Dün de gene çeyizlik bi şeyler aldık, yavaş yavaş tamamlanıyo işte hayırlısı artık :31:
Biraz internette araştırma yapıcam şimdi sonra görüşürüz canım hoşçakaaaall :3:

Selam günlük ben geldim
Yeni işyerimden terfi aldım. Daha işe başlayalı 2 ay oldu ama inan hiç sevinmedim. Çünkü işyerindekileri sevmiyorum :14:
Bu akşam iş çıkışı başka bir görüşmeye gidecem, yarında eski patronlarımla konuşacam onlar İNŞALLAH beni bırakmaz kafam o kadar karışık ki günlük RABBİM hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin herkese banada :ssz:
Yarın sana yazarım iş görüşmesinin nasıl geçtiğini :34:

çok hastayımm çok,heryerim ağrıyor,yanıyor:50:halsizlik kadar kötü bişey yoktur sanırım..geçer dimi bu halim benim,eve gidip ders çalışma planım vardı,ama gün içerisindeki halsizliğim ,ağrılarım beni mahvetti :14:

yarın benim için çok önemli bi gün günlük :31:
mülakatım var :18:
son aşamadayım ve çok korkuyorum :18:
herkesten dua bekliyorum :31:

ankaraya bahar geldi bu arada :34:
hava çok güzel :nazar:

hayat zor günlük ya..
Rabbim herkese gönlündekini hayırlı kılıp nasib etsin,
isteyen istediğine hayırlısıyla kavuşsun, kavuşana kadar da sabır nasib etsin Rabbim :31:

biraz forumda takılayım ben :3:

Günlük vize haftası yaklaşıyor, bahar geldi, yaza az kaldıııı:52: Stresliyim, heyecanlıyım, kaygılıyım.:18: OOOF:84:

Bahar geldi de günlük artık havalar sıcacık olcak de...:52::52::52::16::51:
Çok özlemişim bu havaları...
Biliyorsun bahar benim için neşe demek, gülmek demek ....
Rabbim bu sene de güzel günler görmeyi, yaşamayı nasip etsin inşallah..
Bana, bize, herkese:16::16::16::16:
Bugün ikinci okulumdaydım, seviyorum orayı da...
"Hocam özledik sizi" diyorlar ya işte o an anlatılmaz yaşanır günlüğüm:nazar:
Rabbim tüm öğretmenlere nasip etsin...
Fotoğraf çektik öğrencilerimle, keyifli geçti çok şükür.
Seviyorum öğretmenliği:16::16::16:

Annemi de özledim...Başım ağrıdığında dizlerine uzanırdım o da dua okurdu...
Şimdi kuş olup da gitsem görsem annemi be günlük:5:
Ne zaman görcem ben annemi yaaaa:5::5::5:
Yine melankoliğe bağlamadan gideyim ben günlük:3::3::3:

Perşembeye kadar erasmus tercihlerini vermemiz gerekiyor. Ne yapıcam ben günlük nereye gidicem ööööffff:31::31::31:

Hayatımdan ne zaman çıkıp gitceksin o kadar merak ediyorum ki.
Bi taraftan bundan ölürcesine korkarken diğer taraftan içimde bitişini izlemek istiyorum.
Dün çok büyük bi hata yaptın bana karışarak İçimden sananeeeee istediğimi yaparım sen kimsinki diye haykırmak geçti:26:
Ama yapamadım
Seviyoruz ya Eşeğiz tabi her yaptığına göz yumuyoruz...

İşte böyle günlüğüm ya beni mahvediyo beni kırıyo beni döküyo ama benim elimden hiç bişey gelmiyor :14:
Annemide çok özledim zaten içim daralıyo bi sesini duysaydım çok iyi olucak günlüğüm ama daha arayamadılar.
Sağ sağlim sesini duymak istiyorum artık:14::14::14:

selam günlük
yahu güzellik kraliçesi topişi yok olmuş
niyeyse :52:
dün akşam beyim beni bir kokuttu ilk defa böle korkttum
rahatlıkla diyebilirim ki korkudan ölebilirdim :53: böle kaldımmm
neyse oğluş hamd olsun
beyim iş yerinde mangal keyfinde
falan derken
sonra görüşürüz günnüş :24:

saç bakımını yaptım geldim
uzun süre beklemek sıkıcı ama olsun sonuç güzel oluyor. yumuşacık oldu yine elimi saçımdan alamıyorum :9:
yarın da cilt bakımı yaparım sabahtan öğleden sonra alışverişe çıkma olasılığım var...
walking dead in sezon finalini izledim yine bi ton gıcık oldum :22: şimdi 4 ay onu bekle 3. sezon gelsin diye :31:
ilk baştan pek sarmamıştı beni bu dizi ama izledikçe hoşuma gitti..
öyle yani günlük... birazdan da bi film izlerim bakalım arşivden bulayım güzel film
ders hangi ara çalışıyorsun diye merak edebilirsin :9: işte bi ara onu da hallediyorum zeki kızım :27:
forumda vakit geçirmek üzere adios amigos :10::10::10:

Bu aksam çok yorgunum günlük bugün hep koşturmacayla geçti :31:
Ama baharın geldiğini görmek çok güzeldi kışı oldum olası hiç sevmem zaten :19:
Aşkımda bugun hep koşturdu 3 yere iş için çağırıldı onun hakkında en hayırlısının olmasını istiyorum o herşeyin en iyisine layık :16:yavrum ya cok özledim onu yüzünü görmeyeli çok oldu ama olsun evlenince birbirimizin değerini daha iyi anlarız diye düşünüyorum sık sık buluşan çiftlerin evlilikte birbirlerinden çabuk sıkıldıklarını okumuştum bi yerde.. ay ya inş kk ya nişan fotoğraflarımızı düğün fotoğraflarımızı koyarım o günler en yakın zamanda gelir inşallah :123: muckss :38:

günlük sana gelemedim kaç gündür
2 gündür de kk ya giremedim zaten affet beni
kızma bana küsme olur mu şekercik
anlaştığımızı umarak başlıyorum:
2 gün çook gezdim
dünde kuzenim ısrar etti
o yüzden çıktım yoksa hiiç çıkmayacaktım
neyse dur süper olan haberi vereyim
ablam sözleniyorrr
3 hafta sonra
oof çok heyecanlı bir şeymiş günlük ya
ben dün duyunca çok heyecanlandım
gece uyuyamadım bu yüzden
ne yapmalı nasıl etmeli heyecan sardı
herkes için hayırlısı olsun bakalım neler olacak
yaşayıp göreceğiz
affedildim dimi günlük güzelliklerden bahsettim sana
hadi tutma beni hadii:1:

selam günlük:)

yine bütün gün evde kös kös oturdum..şu işe bir başlasam artık,sıkıldım oturmaktan,azıcık hayatıma heyecan gelsin:)

yaa evlenip gitmek zor olacak galiba..Anneciğimden ayrılmak..geldi sarıldı bugün bana,içim cız etti...canım annem,canım ailem...:5:

Bitanem bu sabah bana güzel bir haber verdi..:16: onu özlüyorum,günler geçmiyo...inşallah bir ömür çok mutlu oluruz..:nazar::nazar:

bugünlük bu kadar..iiyi geceler;);):kkk::kkk:

kaç saattir uyanıgım diye bir düşündüm.42 saat uyanık yemeden içmeden geçmiş..gece ölü gibi uyumusum tabiki :9:

daha dün sabah ben bu kadarını da kaldıramam psikolojik tedaviye ihtiyacım var derken bugun daha iyi hissedebilmek ne garip :44:hayat tutuyor gerçekten insanın elinden..

canımı yakanın canını yaktım.artık ben değil o yansın.kalbimdeki gözümdeki tüm değerini bitirdi..artık bir ölü benim için..

hayat bugunden sonra yeniden başlıyor..herşey güzel olacak ve en önemlisi artık onu düşünmeyeceğim..

günlük baya uzak kaldım senden..
koşturmaca geçiyor hayat.
yaz gelsinde tatile cıkalım artık.
ohh gel keyfim gel yapıcam...

zaten bebek de yok olmucak da heralde.
doktora gitmeye üşeniyorum...
neyse belki yada başlarım çalışmalara bilmiyorum kafam çok karışık...
bahar geldi ya bebek gelmese de olur böyle baharda benim keyfim yerinde oluyoooo

:51:

başım çatlıyor ağrıdan :( ne oldu bana böyle 2 gündür ya,
dün eve gittim hemen koşu bandında yürüdüm,çok güzel ya ,yaza 55 kilo olarak giricm,hazirana kadar diyet yapıcammmm:36:

Sıcacık bir güneş var Ankara'da.
Bahar çok güzel haberlerle geliyorsun :17:
1 ay önce nişanlım işe başlamıştı günlük.
Şükrederek devam ediyordu ama hem maddi açıdan, hem de çalışma ortamı açısından iyi bir iş değildi.
Geçen hafta şartları çok daha iyi olan başka bir yerden aradılar. Görüşmeye gitti, olumlu sonuçlandı.
Pazartesi günü oraya başlayacak.
Eylül'de evlenmeye karar verdik ama hazırlıklara başlamak için yeni işine başlamasını bekliyoruz. :123:
Umarım geç olmaz ve eylüle yer bulabiliriz.
Allah'ım sen çok büyüksün.
Mutlaka kullarını dinliyorsun ve cevap veriyorsun. Sadece sabretmek gerek, inancını hiç yitirmemeli insan.
Bu güzel gün ve sıcacık hava için çok teşekkürler Allah'ım.

Back
X