Popüler Konu Sevgili günlük...

Bitirmeliyim, bitmeli bende.
Arkama bakmadan gitmişken , ne bu korku ?
Nasıl bir bağımlılık , aşk paylaştıkça , fedakarlık yaptıkça çoğalır.
Senin için kılını kıpırdatmamış bi adam için niye bu acı ?
Bu gurursuzluk neyin nesi ?
Gittin ,yoluna devam etsene kadın.
Ne için uğraşıyorsun, tek taraflı yaşadığın aşkın için neden mücadele ediyorsun?
Sevmemiş,acı çekmiyor bu bile canını acıtıyor.
Aptal mısın sen ? Ya da bu kadar gurursuz muydun ?
Sahi kimsin sen ?
Tanıyamıyorum kendim seni ?
NE gelmesini istiyorsun, yaşayacağın acıları kaldıracak gücün yok ! Ne gidişini kaldırıyor yüreğin.
Arafta kalmak bu sanırım.
Aşk değil bu , masum bi aşk değil.
Saplantılı bi duygu, bunun adını aşk koyarak , aşkı kirletme hakkın var mı?
Dışarıda binlerce adam varken, senin için kılını kıpırdatmayan, gidişinin umrunda olmadığı bi adam için neden bu gözyaşları ?
Benim tanıdığım kendime hiç benzemiyorsun !
Hani kimse değiştiremezdi seni,yıllarca yaşayarak oturttuğun doğrularını değiştiremezdi.
Hani babana, abine benzeyen bir adama aşık olamazdın.
YOk sen yabancısın tanımıyorum ben seni.
Benim tanıdığım minik olsa, dimdik olurdu şimdi.
Arkasına bakmaz devam ederdi, ne fırtınaları atlatmıştık seninle unuttun mu ?
Kendine gel, tekrar nefret ettirme kendimden bana.
Yapma bunu olur mu ?
Vazgeçmeyi bil, yalvarma,yoluna devam et.
Güneşin doğacağı günler geç değil.
Ama biliyorum dinlemeyeceksin beni,ona yalvarmaya,kendini kahretmeye devam edeceksin.
32 yılını heba edip , bi adam için bak adam diyorum bi aşk için demiyorum,ufalıp ufalıp yok olacaksın.
Aferin sana ..

Dünya kadar yapılacak işim var,ertelemekten iyice birikti.

Bir tembellik,bir hantallık,bir atalet hali...Bir türlü geçmiyor.:100:

Ertelemekten işleri nasıl yetiştireceğim o ayrı bir muamma...:9:

Taraf olma durumu burada da varmış.Heryerde olduğu gibi.
''Benim tuttuğum taraf'' aklansın diye şu yapılan rezilliğe bak.
Velev ki öyle olsun alenen bunu belirtmeyecekti.
Şart değildi kişisel görüşlerini yazması!
Biri tabir kullandı,o tehdit etti.
Biri uyardı,tavsiye verdi,öbürü kontrolden çıktı.
Fark;anlayana.
Çok sinirlendim ve çok üzüldüm.Demek ki ben böyle bir durumun içine giriversem hakaret dahi edilse bana sırf birileri beni sevmiyor diye güvende hissedemeyeceğim kendimi.Çünkü hakaret yesem de haksızım O'nun gözünde.Haklıyken haksız duruma düşeceğim bir de yönetici bana bir dolu laf söyleyecek.Rezil olacağım yok yere.

Merhaba günlük, biliyormusun acılarımın içinde doğan bir güneş bana evlenme teklifi etti... geçen cumartesi nişanım oldu...

Yüreğime bahar geldi...

geri de bıraktığım insanı sorarsan (daha doğrusu o beni bırakmıştı) bir buçuk yıl acısını yanlız yaşadım... şimdi pişman ama umrumda değil...

merhana yeni hayat...

merhaba günlük sıkıntı bir hafta geçiriyorum hanımefendi ertelemedi ben şimdi nasıl güzel bir şey çıkarıcam ortayaaa off ya bu nisan ilk haftasını bir halletsem çok bunalıyorum günlük Allahım sen benim yar ve yardımcım ol bugünde stajdaydım miniklerimle uğraştım :23::23: yoruldum birazcık ama olsun öyle işte günlüğüm inş daha güzel şeyler yazarım buraya öptüm çokk seni:51::51:

günlüğüm üstümde anlayamadıgım bi sıkkıntı var
çok bunaldım günlük herşeyin yenisini arıyorum hayatımda

günlük tahmin ettiğim şeymiş, iki gündür boşa uyumadım.tekrardan imzalara götüreceğim projeyi :(
neyse çıksında sonunda bu kadar uğraşmaya razıyım...
şu adetim yine depresif moda soktu beni uff bir geçsinde kurtulayım..yoksa mutsuz hissediyorum kendimi bu aralar
birde hiçbirşey yapmadan tembel tembel oturmak istiyorum.
bazen ev hanımı olasım var günlük, tamam o kadar çalıştım didindim bugünlere gelebilmek için ama en güzel zamanlarda deli gibi çalışarak geçiyor...
üniversite yıllarıma geri dönmeyi isterdim günlük, doyasıya eğlenceli geçti çünkü.
bugün duşakabinimiz yapılmış çok beğendik, darısı badanaya boyaya bakalım
:nazar:

bugün onu gördüm günnüş uzun zaman sonra..arabanın içndeydi kendni çok net görmedm ama o arabayı görmem bile yetti aslnda eskiden olsa sinrlenr terler alew alew yanardm sinrden ama benim bunlara yüregim kalmadı ki bu ilk deglki kimler geldi geçti....eee gökhan tepe ne demiş birini bulur yürekkk seni de siler zamann....... hiç kmse wazgeçlmez degil hele ki bu zamanda.... kendne bukdr güwenme mustafa bey :) bay balina:d günnüş öperim seni

Selam günlük ben geldim.
Aslında gündüz de gelmiştim ama geçmişi okuyabildim ancak. .
Biliyo musun nikahımizin üstünden tam iki ay geçmis..
Ne çabuk geçiyor zaman. ..
Evlenmeden önce durmuştu sanki, ilerlemiyor geçmiyordi.
Çok şükür bugünümüze. ..
Haftasonu güzeldi günlük pikniğe gittik top falan oynadık.
Baya eğlenceliydi.
Onun dışında her şey aynı,her şey yolunda. .
Hala ders çalışamıyorum..
Ev işi hiç bitmiyor sanki günlük ya da benim işime geliyor..
Aslında bir şeyler anlatacaktim gündüz geldiğimde. .
Ama hatirlamiyorum şimdi. .
esmer şekerim e çok sevindim.
Hoşçakal günlük...

günlüğüm selamm
dünkü zırlamalarımdan sonra işte geldim burdayımm
bugün daha iyiyim ama :)
bu haftasonu vizeler başlıyo ve en nefret ettiğim dersi vizelerden önce son kez işledik bugün :32:
yarın boş günüm tüm gün yatışşş :21:
amaa kalkınca napıcamm bütüün gün ders çalışacağımm hangisinden başlasam seçemiyorum o kadar yani :126:
ama seviyorum meşgul olmayı, kafamın dolu olmasını yavrum yaa
vakit geçiyo hiç değilse
firarperestin dediği gibi; aşkımın yanındayyken hoop akıyo
ben buradayken duruyo resme
hiç değilse bana zaman geçmiş olacak
zaten ondan hemen sonra aşk'ın da vizeleri bitecek
ve ben doğğruu yanına :)) :10:
az önce konuştum onunla da çok özledim kuzumuu :102:
ayy çok çene yaptım gnülük hiç uykum yok :17:
şimdi ben yatağa gideyim tvmi açayım keyif yapayım
yarın yine yazarım yavrum
şimdilik hoççakaalll :8:

günlüğüüümm :16:

tekrarden ben geldım
sana yazmadan yapamıyorum vallah.
bugün ış yerınde çok yoruldum. tamamen beyın yorgunluğu..
evdede bıraz olaylar vardı ona kafam bozuldu.
babamla hıç anlaşamıyoruz
gerçı ben onunla anlaşmak ıstemıyorum
bazen görmek bıle ıstemıyorum ama aynı evın ıçınde ne kadar kaçsam bıle karşıma çıkıyor :19:
yemın edıyorum sana annem olmasa bı dk durmam burda
sırf onu bu adamla yanlız bırakmamak ıçın tekrar eve döndüm..
oda bızım ıçın katlanıyormuş, öyle dıyor
zaten babamın sağlık durumu hıç ıyı değıl.. dün bı aıle dostumuza gıttık 15 senedır tanıyoruz artık akraba gıbı olduk
o bıle dıyor X abıyı hıç ıyı görmedım ben dedı.. ee tedavıde olmak ıstemıyor,paso ıçıyor
annemle bende farkındayız, böyle gıderse uzun yaşamaz.. tabı allah bılır.
tutturdu zaten yıne hafta sonu rakı ıçelım dıye, bıde bız babamla karşılıklı rakıları devırıyoruz ha günlük :7:
kım görse acayıp gelıyor ama bızde normal yanı :27:

neyse uzattım ıyıce, aşkda ıyı bu aralar çok sık görüşemıyoruz
buda moralımı bozuyor gerçı ama bellı etmıyorum.. bellı edınce totoları tavan yapıyo bılıyosun
bırazda o merak etsın benı :1:

hadı canım ben kaçar :10: öpüldüüüün :16:

İstanbul'da son 1 hafta günlük. SK illa ankara sitelerden mobilya bakalım diyo ama burdakiler de ordan buraya mobilya getirteceğinize modokodan bakın daha iyi diyo. Şimdi hangisi daha iyi olur bilemiyorum ki arada kaldım. Ankaradan getirsek nakliye parası vericez, burada öyle bir sorun olmaz. Yarın bi teklif ediyim benimkine bakıyım ne dicek. Bugün ikea günüydü biliyosun günlük, yastıklara, bahçe masalarına içim gitti ama eve mobilyalar gitmeden bakmıcam öyle şeylere. Büyük eşyaları bir halledelim, süsleme sonraya kalsın. Ama o kadar hevesleniyorum ki günlük, küçük bir terasım var, beyaz bir masa istiyorum, beyaz sandalyeler, üstlerine renkli renkli minderler, tavandan sarkıtmalı saksilar... Olur mu ki sence :97:

sevgili günlüğüm, artık senden başka bir günlük daha tuuyorum. iki kişilik bi günlük :) sen biliyorsun:66: geçenn aileme açtım konuyuu ve mucizevi şekilde gelişti herşey anlatsam inanmazsın inansan bazı şeyleri atıyo dersin o derece:24: o kadar mutluyumkiiiiiiiii:52: beklediğim o şey sanırım yakında olucak çünkü bizimki dayanamıo:32: işe gireli bikaç gün olduu toplam 500 kişilik biyer bol organizasyonlu harika arkadaşlıklar kurdum hem serviside var şarkı söleye söleye dansederekten tek tek sekerekten inci dizerekten evlere dağılıyoruz:9: ayağım baya bi düzeldi hatta şükür namazı kılıcam biraz daha düzelsin Allah'ıma şükrediyorum sürekli, hayatım inanılmaz değişti istediğim herşey bir bir oluyor heycanımdan dünde çok geç uyudum hatta sabah uyandım gülümsemeye başladım yatakta dönerken düşüyodum:27: sakarım falan ama çok tatlıymışım. öyle bir duyum aldım:10: bu gecelk hadi bu kdrrr:3:

Son düzenleme:
gunluk yardimci kadinimi calmaya calisan kakalaklar var.. uyuz olmaya basladim, bu sebepten olay cikartasim var :4: napmaliyim sozluk? sen bana bir akil, olmadi biraz sabir oda olmadi saclarini yolucak gucu bana yolla . optum karagozlerinden ..

günlük ya mutlu olmak istiyorum artık..
sahi çok mu şey istiyorum ben? bıktım artık bu aşk işinden biri gelsin aklımdan da kalbimden de silsin onu lütfen..
bir zamanlar benim mutluluk kaynağım, güneşim dediğim insan artık beni mutsuz edip karanlık kuyularda bırakmaya başladı..
tanıyamıyorum onu.. oysa yanındayken her şey ne kadar da güzeldi dünya pespembeydi.. şimdi ayrı şehirlerdeyiz ve ayrı yaşamaya başladıktan beri sevdiğim adam başka biri oldu..
biraz mutsuz olsam gözleri dolan adam ağlıyorum dediğimde umursamadı.. beni görmediğinden gerçekçi gelmiyor desem sözüme de mi itimadı yok ??
neyse günlük o kadar doluyum ki sözler yetersiz kalır mutsuzluğumu anlatmakta..
o yüzden ya birden eski sevdiğim gelsin ya da bu aşk benden gitsin..

merhaba günlüğüm; bu topiği daha yeni gördüğüm için bu sana ilk yazım. çocuklukta çok yazmışımdır günlük, aslında bence ne yaşadığını değil de yaşarken neler hissettiğin yazılmalı günlüğe. ben maalesef biraz içine kapanık bir insanım dertlerimi pek anlatmayı sevmem :( çok iyi bir dinleyiciyimdir. çoğu zaman başkalarını dinler onlara tavsiyelerde bulunurum. dertlerine çözüm olurum. kendimi anlatmak biraz zor bir iş olcak yani benim için :D hayatımın büyük çoğunluğunu kaplayan şeyler ; seneye kpss ye hazırlanmam, hayatımın aşkıyla 3 yıllık beraberliğim, geçmek bilmeyen migren ağrılarım ve çok ince düşünüp birazcık takıntılı olmam :D herşeye rağmen hayatın yaşanmaya değer güzellikte olduğunu düşünüyorum... iyi geceleeeeer...

Tekrar merhaba günlüğüm BEĞENEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM.Bir an hepsi yanımda gibi oldu ...

Allah'ım onların ve herkesin gönlüne göre versin...

iyi geceler...:16:

ahh günlük..

benim derdim hic bitmiyor .. biri bitse biri basliyor.. bazen pes edip agliyorum gözlerim sisene kadar bazende gücümü toparlayip silkeleniyorum

ama tam manasiyla bir kalkamadim ayaga, dimdik duramiyorum..

bu düsüncelerden kurtulmak icin bana bir is lazim oda acil lazim..

allahimm duyarsin sen sesimi, yardim elini uzatirsin mutlaka..lütfen allahim beni iyi insanlar ile karsilastir, bana güzel bir is nasip et..

hayatta mutlu olmak icin 3seyi iyi secin demis atalarmiz: 1 isini, 2arkadasini, 3esini (askini) :31:

isim yok henüz, arkadaslarimida malesef iyi secemedim, sevgilmse bir öyle bir böyle..

allahimm herseyin hayirlisini nasip et insallah, amin..

sevgilimde benim icin hayirli degilse bir sey olsunda bitsin bu is, yada yine birsey olsun daha cok baglanalim birbirmize..

amin.. ..

Olsun demek de zor artık; çocuk düşlerimiz yok artık!

Back
X