Popüler Konu Sevgili günlük...

Dün sinir krizi geçirdim.Ağladım ,bağırdım ,çağırdım.Bazen ağlıyorum neye ağladığımı bilmiyorum.Beni sevemedi gidecek başkasını çok sevecek offf daralıyorum.Dersler desen vasat öyle böyle değil.Biri elimden tutup kaldırsın günlük halim yok.

Son düzenleme:
günlük çok moralım bozuk

kuzenımın eşı geçen sene mart ayında doğum yaptı
bı kızları oldu
erken doğum bıde kalp sorunu vardı mınık yavrumuzun
yengem her hafta sonu yavrusunu görmeye gıdıyordu 8 saatlık yolu :50:
meleğımız bı kere bıle evıne gelemedı hep hastanede kaldı bır yıl boyunca ..

bu sabah meleğımızın ufacık kalbı dayanamamış, vefat etmış :50:
çok üzgünüm çokkk
:5:

Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile! ...
Ve
Kim demiş 'can eskimez' diye
... Bu can tedirgin tende
Can da eskimiş
Ben de....

gunluk kurtar beni bu kokudan hayatımda en sınır oldugum sey dam kokusu eleman koyden gelıyor ve sabahtan berı deodorant sıkmaktan bıktımm.kurtar beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günlük
bütün gece uyuyamadım yaaa ama noldu :) bişey olmadı tabi ama anladımki içimde hiç parçası dahi kalmamış onu Allah a havale ediyorum
bu kadar içimi yaktıya yansın içi o kadar başka bişi demiyorum ..:47:

selam günlüğüm.
dün babaannem hasta demiştim ya halamlara geldik.
babaannem o kadar kötüydü ki konuşamıyordu bile.
birde hakkınızı helal edin dedi ben başladım ağlamaya :14:
kendimi tutmak için çabaladım ama tutamadım. :26:
o'nu da üzmemek için odadan çıkıp öyle ağladım.
amblans çağırdık. bindirdik ambulansa binerkende hakkınızı helal edin dedi. birde el sallayışı var ki off :14:
götürdük hastaneye. vitamin, serum, kan taktılar. 7 gibi gittik sabaha karşı 6da geldik.
halamlardayım şimdi bende babaannemin yanında.
onu çok seviyorum günlük. :69:
pamuğum benim babaannem.
mamasını içirdim şimdide yatırdım.
elimi bi tutuyor ki.
ama o serum ve vitaminlerden sonra baya toparladı.
zor konuşuyordu ama şimdi çok daha iyi :nazar:
inşallah Allah sağlık verir günlük.
herkese ve babaanneme de.
o'nu çok çok seviyorum.
hadi gittim ben.

:16::16:

ya günlük bazen ne düşünüyorum biliyomusun neden olmuyorum mutlu başkaları gibi. bazıları ' aşkım bana sunu yapmış ' ... yada... ' aşkımla sunu yaptık' gibi sözleri duydukca içim param parça oluyo. ben bu adama naptımda bana bunları yaşatıyo. neden... neden demekden delircem artık. onlarda 'o' kızlardan neyim eksik günlük... Sınıyomusun RABBİM beni ' n'olur bitsin artık bi çile' dayanamıyorum RABBİM. sana sıgınmakdan başka elimden hiç bişe gelmiyo. hangi yola dönersem dönim hep aynı acı... ızdırap :14: . madem bunları yapcaktın neden ' sevdim seni' dedn bna neden. isyan etmek Degil istegim RABBİM sadece bana yardım et kurtar bu ' YALAN ve yalancıların dünyasından tek istedigim bir ufacık tebessüm n'olur çok görmesin artık bana kimse...:14:

Hala ev bulamadık günlüğüümm,bi kaç tane ev baktık birinde emlakçının lastiği patlamış zor geldi ikincisinde evin kapısı açılmadı iki saat uğraştık zor açıldı lanetlimiyiz neyizz :9:

Hayat neden bu kadar acımasızsın neden bana adil davranmıyosun soruyorum sana nedennnnnnnnnnnnn:43::43::43::43:

Günlükkk eski direktörümün bana teklif ettiği işin içeriğini konuştuk geçen gün
hiç bilgim olmayan bi sektör, finans :51:

ama şirket süperötesi uluslararası bi firma, tam 130 ülkede şubesi var.. hep bi ayağımın yurtdışında olacağı bi iş anlayacağın

ama korkuyorummmm

neden dersen eğer, direktörüm benden o kadar emin ki.. bana kefil olmuş, başaracağından eminim demiş, yüzünü kara çıkarmamam lazım

okulunun devam zorunluluğu yoksa hemen gel dediler, bugün yarın kesinleşcek bakalım gidip gitmeyeceğim..

bu haberi aldığımda sabahı zor ettim sevinçten
sabah uyandım hemen gittim kendime iş için takımlar aldım görmen lazımdı beni topuklular filan.. ama çok yakıştırdım kendime bu hali doğrusu, görenler de bayıldı..
kısa kollu ceket cidden kadını çok şık gösteriyor
o kadar ani oldu ki bu iş durumu, mezuniyetime daha 2 ay var rahat rahat toplanırım filan diyodum ama bu hafta bana istanbul yolları görünebilir :27: hayırlısı olsun diye çok dua ettim, karşıma bu kapı açıldı, çok şükür :nazar:

açık söyliyim şuan için en çok merak ettiğim şey maaş :27: istanbul şartlarında yaşayabilmem için iyi bi ücret almam lazım, boşuna mı bırakıp gidiom ankarayı sanki :37:

kafamda bi sürü sorular sorular sorulaarrr

en zoru da yeğenlerimden ayrılmak olcak, ben yurtdışındayken 6 ay ayrı kalmıştık zaten, o geçen ayları bi de bana sor :5: yeğen sevgisi ne merem bişey böyle, kendi canımdan çok seviyorum resmen :31:

bu arada 2 gün boyunca beni internetsiz bırakan TTNETten nefreet ediyorum, yeni evime kesinlikle ttnet bağlatmam artık
yeni ev demişken, çok güzel bi ev buldum, kirası da çok uygun, hemen gidip görmek ve tutmak istiyorum o eviiiiii :52:

hadi çalsın şu telefonum da kalk gel istanbula desin şirketcim bi an önce :31:

özel numaralardan aradın şarkılar dinlettin yeni telefon aldım engelledim, mesajlar attın faceden engelledim , araya insanlar koydun güldüm geçtim, face adresim kapatılsın diye şikayetlerde bulundun sustum sabır dedim ve busefer google amcadan kız resimleri aratıp sahte face adresi açıp eklenmeye çalışmaya başladın:53: sana bir tavsiyem var "kestir kurtul" :9: bu nedir yahuu içindeki dişilik arzusunuda yeni öğrenmiş oldum :40: 2. Bir şans istiyorsan milli piyango al yada sayısal oyna ben Nimet Abla değilim benden medet umma...!!!:20:

Sevgili günlük
Dün gece rüyamda nişanlımı gördüm beni terkediyor. Ben ağlıyorum yalvarıyorum yapma etme sebep söyle banalar filan havada uçuşuyo.Oda suratında iğrenç alaycı bi ifadeyle beni izliyor. Uyandığımda kendime gıcık oldum. Giderse gitsin niye yalvarıyosun hayret bişey... Normalde gururluyumdur rüyamdaki ben ben değilim vallahi... Allah'tan rüyamdaki nişanlımda gerçek nişanlım değildi yoksa vallahi o iğrenç surat ifadesi rüya bile olsa nişan attırır...

günlükcan sg_ceyda arkadaşımın babaanneciğine acil şifalar diliyorum..inşallah toparlanır bi an önce ve Allah ona uzun ömürler nasip eder
onun yazısı okuyunca rahmetli dedecim geldi aklıma ve şuan gözlerim dolu dolu
ben de elimle mamasını yedirirdim suyunu içirirdim..elinden tutup gezdirirdim
hatta yoğun bakımdayken son yemeğini benim elimden yedi..en son ben gördüm onu
çorba içirmeye çalıştım..gözleri dolu dolu içti hep..anladı sanırım gideceğini..konuşmaya çalıştı dedecim hadi iç çorbanı öyle konuşuruz dedim
giderken ben yine gelicem yarın dedim
geldim ama ölüm haberini duyup koşa koşa geldik
hep onu kandırmışım gibi hissedip vicdan azabı çekerim zaman zaman..
iyileşeceksin,ben yine gelicem dedim ona
keşke daha fazla dursaydım yanında..o kadar çok keşkem var ki
6 ay oldu gideli..öncesinde de 1 sene kanserle mücadele ettik hep beraber..gözümüzün önünde eridi bitti
beni çok severdi..hep cennetliksin benim sabırlı kızım derdi
kötü oldum günlük şimdi Allahım mekanını cennet eylesin
güzel dedecim benim onu çok özledim

Son düzenleme:
okadar cok ağlıyorumki artık neye ağladıgımı bile bilmez oldum.. delirdim mi nee... yada ağlamaklı bu hal bende alıskanlık yaptı... birisi nasılsın dese baslıyorum hungur hungur ağlamaya... :( gözyaslarıma hakım olamıyorum... ne olacak benım bu halım böyle... öyle bi dibe vurdumki bi turlu yenıden doğrulamıyorum .bu cıvıl cıvıl guzel havalarda ben gözlerım kancanagı olana dek ağlıyorum.. artık gözlerım acıyor 2haftadan berı gozumde yas kalmadı.. lisedeki yıllarım aklıma geldi bak sımdı sınıfın en arkasında oturanlar hem damar dınleyıp hemde kollarına kıbrıtler derin yaralar acmaya pek bi meraklılardı.. bende sımdı onlar gibi oldum.. demek hayatına kıme ne getırecegı belli olmuyormus... okadar mutsuzumki bugun bi haber aldım okulla ilgili deli gibi sevınmelıyım aslında ama tebessum etmekle gecıstırıyorum . bu ruh halım izin vermıyorrr sevıneyım sankı gulmeyı unutmus gibi gıbıyım o nası bişeydı yaa dıye dusunesım gelıyor bazen..

sana okadar kızgın ve kırgınım ki dilim lal olmıus ,gözlerimdeki yaslarda mı anlatmaz gormezsin..

rezalet bir dünyada yaşıyoruz. alayına isyanım var resmen.. hayatımdaki insanların çoğu kötünün iyisi dediğim yetindiğim ama asla canıma katamadığım kişiler..
canımdan öte dediklerim her zaman canıma ot tıkamakla meşguller.
yuvarlanıp gidiyoruz diyorlar ya yuvarlandıkça büyüdüğümü çığ olup düşeceğimi hissediyorum.
bütün bunlara son vermek istiyorum çoğu zaman. gitmek tüm iletişimimi kesmek istiyorum herkesle.
bu benimkide hstalık biliyorum, ama atamıyorum bu hissi içimden.
tek bir insan sesine tek bir iletişim aracına dahi tahammülüm yok çoğu zaman.
bazense derdimi anlatmak istiyorum tanımadığım insanlara. nasipten kısmetten ötesi yok hayatta biliyorum.
ama bazen dünyayı biz bu kadar çirkinleştirmiş olabiliriz, ama etrafımı azıcık güzelleştirir misin Allah'ım diyesim geliyor.
yoruldum kendi isyanımdan.

günlük nabersin sana yeni imajımla yazıyorum ay değişiklik çok güzelmiş saçlarımı boyattım kestane diye aldım simsiyah oldu saçım ama çok yakıştı :16:
neyse yıl sonu gösterilerime son gaz devam çocuklar artık iyice alıştı:9:
başka başka ben mesleğimden soğudum sanki günlük çocukları çokkk seviyorum ama ne biliyim bu sene bu okul öğrenci beni çok yordu ya
neyse hayırlısı:nazar:ya bu arada esmer_şekerim nerelerde arıcam onu ama nedense çekiniyorum ama hep aklımda inş
evliliği çok iyi gidiyordur mutludur.her şeyin en iyisini hak ediyor.
neyse günlük böyle işte

günlükkkkk

valla geri döndü ya buu kadar süre de bu kadar pişman olması neye baglı hiç bilmiyorum öyle per perişna nefret etmiiş kendineden
artık onu sevmiyorum :)) bunu başardım canıma degsin ohhhh unuttum işteeee oda bensiz yapamadıya mutsuz olduya daha çok sevindimmmmmmmmmmmmmm:27::27::27::47::47::47::52::52::51::51:

İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze bundandır dibe vuruşumuz :) Ah ne güzel söylemiş Sıla :) Bugün arkadaşımla sinemaya gittik film aşk filmiydi ağlarım diyordum ama çok etkilenmedim hatta karşılaştırmalar yaptım kendimce .İstediğim saf bir sevgi benim .Çok sevmesi her şey den vazgeçecek kadar,ona bir gün gel gidelim dediğimde nereye diye sormayacak,beni olduğum gibi kabul edecek değiştirmeyecek sevilmeye bu kadar ihtiyacım var yani .Bir gün biliyorum biri çok sevecek beni ,ilgilenecek.O benim mucizem olacak.Hayat aşktan ibarette değil zaten.Test çözmeye günlük şimdi hadi git X sende aklımdan :)

Back
X