Popüler Konu Sevgili günlük...

anladım kova...bitti tamam...yine de hayat güzel be...tekrar ediyorum her şey güzel olacak...

Günlüüük dedelerden mevzu açılmış, içim yandı,biliyorsun dedemi kaybedeli bir yıl bile olmadı:14:
O gülen gözleri geliyor aklıma, bana sarılışı, konuşmaya çabalaması:14:
Kendimi çok hayırsız hissediyorum bazen. Eve giince mezarına uğramalıyım hemen.
Onu çok özlüyorum...
Herkesi çok özlüyorum..
Bir hasret yumağının içindeyim günlük bitmiyor, sonu gelmiyor.
Oysa bu yüreğim artık yoruldu...:50:

son üç gündür sinirlerim ne kadar harap olsada bugünü yaşıyorum hiçbişey için kendimi üzmeye değmez aşkım yanımda olmasaydı bana hak vermeseydi bugünleri zor atlatırdım.
Herşey bizler için ,hayat işte.Kocamı sevmesem herşey çok farklı olurdu üç gündür resmen sinirden ne yapacağımı bilemedim kendimi dışarıya atıyorum evde yalnız başına kalınca aklıma geliyo sinirleniyorum.

günlük kuş
bugün arkadaşla buluştuk Yalovadan geldi
gezdik kendine plaj terliği aldı çünkü tatile çıkacak mayısın sonunda
bizim bu sene tatil yalan olacak çünkü ablam işe yeni girdi:14:
sanırım bizde hafta sonları kaçacağız
yarında kahvaltıya gidiyoruz Çengelköy sahile

ayy günlük benim arkadaşım O'nun sevgilisine benziyor demiştim ya kızı gördüm yine ya
sinirlerim zıplıyor ama benim :52:
zaten bir haber alamıyorum O'ndan da

‎"Üzülme!'' der Mevlana... Ve devam eder.
"Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner." iyi geceler günlük bu güzel sözle

selaam günlüğüm.
allegria'nın yazısı ağlattı beni ya :43: babaanneme bişey olmasın günlük.
onu öyle çok seviyorum ki, pamuğum o benim :69:
dünde babaanne sen benim pamuğumsun dedim, sen de benim kaymağımsın diyo :16::16:
ölürüm ben o'na ya.
ama çok korkuttu beni.
pazar günü o kadar kötüydü ki durumu.
birde hakkınızı helal edin diye konuşunca çok ağladım :14:
ama şimdi iyi çok şükür. :nazar: hiçte umudunu yitirmiyor benim pamuğum. iyileşicem diyo :nazar:
dün de yatarken ellerine masaj yaptım. halamlarda kalıyor ya halamın kızı var diyo ki ona da öğrette o da yapsın :1: hoşuna gittidemekki.
bugünde eve gidicem. babaannemi bırakıp gidesim yok hiç ama yarın dershane var.
şu dershane bitse de yanımıza alsak babaannemi ben baksam.
neyse az kaldı. böyle işte günlüğüm. içimde babaanne aşkıyla yaşıyorum bugünlerde :69:
bu kadar çok sevdiğimi ben de bilmiyodum. :26:
bazen sevdiğini anlamak için kaybetmenin eşiğine gelmek gerek sanırım.
ama kaybetmedim. çok şükür.
hadi günlük gittim ben.

:54::54:

Son düzenleme:
:72::72::72::72: Ya ama bu tatiller neden bize hiç olmuyor ....

Kendimi enayi gibi hissediyorum.. bugün bütün sorunum bu herkez tatilde ben işte adalete bak..:50:

patrnun gözünün içine bakyoruz :) belki eve gidin der diye hala bir şansımız var öğleden sonra gönderebilir... :)::)

artık çok ilgilensen , üstüme düşsen ne ki???? giden gitmiş benden. sen bilirsin ne yaşadıgımı günlük sen söyle dogru degilmi??? ..... çok fedakarlık yaparsın , üstüne düşersen öyle bi an gelir ' sen kimsin ki ? ' der. o yüzden kimseye haddinden fazla deger vermicem artık.

günlükkkkkkkkkkkk
hep tatil hepp m.. bana neden trip atıyosun ne yaptım sana hııııı uyuzzz sinirr sevgili istemiyorum ki ben
beklemede istemiyorum daha kendime yeni geldimm bu 1 lerden çektigim nedirr ya çok abartıyosun kii sevgi zorla olmaz ki aşk zorlamayla olmaz kiii
zaman lazım güven lazım ki yok bende ikisideee:( bana trip atmayı kess:) sana gelince sanki ölüyorum sana dönmeseydin hee ohh canıma degsin işte oh işte ohhh kapımda agladın ya yeterrr
herkes için hayırlısı senin için bile :30::30::30:

günlük

cüneyt türel vefat etmiş :53:
çok sevdığım bı oyuncuydu :43:

allah rahmet eylesın sabah sabah bu haberı duydum kötü oldum :43:

allah rahmet eylesın :50:

o gene oyun oynuyo ve ben gene yanlızım günlük... tek kişilik sanki bu ilişki... her defasında da bu sefer öyle kolay affetmiycem dememe rağmen gene hemen dayanamayıp affediyorum... benim canım çok yanıyo onunki de böyle yansın istiyorum ama yapamıyorum...

Bugün tatildi. Tüm günü müzik dinleyip, aynada siyah noktalarımı sıkarak geçirdim. Canım fena halde kola ve abur cubur istiyor. Dışarı çıkamayacak kadar üşengecim.

Dün gece rüyamda onu gördüm. Tekrar gitmişim yanına. Beni görüyor ama konuşmuyor. Dolanıyor etrafta. Sıkıntılı, belli çok. Sağa sola gidiyor. Bir şey demiyor. Onu gördüm. Yüzünü, ellerini. Bebek yüzünü, güzel ellerini. Rüyamda olsun kavuştum.

Günler geçiyor. Filmler izliyorum. Bir gün ona çok aşık oluyorsam diğer gün nefret ediyorum. Hala merak ediyorum. Neden bittiğini hala bilmiyorum. O beni unuttu mu bilmiyorum. Bulaşıklar yıkıyorum. Bazen de boş veriyorum. Hala özlüyorum. Hala seviyorum.

Kaç gün oldu sana uğramayalı :27:
Günlerim aynı geçiyor ki değişiklik yok hayatımda pek fazla
Bugün yoruldum yahu saç bakımı, el ve ayak bakımı derken vakit geçti gitti :31:
Aşk'ın sınav sonuçları açıklandı bebeğim benim yüksek notlar almış hepsinden emeğinin karşılığını görünce çok mutlu oldu
Dün kutlama yaptık yemek hazırladım ona :16:
Bu sınav notlarını görünce sanırım herşey planladığımız gibi gidicek dedik inşallah öyle olur da şöyle bi 3-4 ay sonra nişan telaşı olur evde :31:
Allah biliyor gönlümüzdekileri işte ona göre yolumuzu açık etsin onca emek boşa gitmesin :nazar: :31::31:
öyle işte günlük mutluyum çok şükür yolunda şimdilik herşey
forumda gezinmeye gidiyorum ben :54::54:

Son düzenleme:
MERHABA GÜNLÜKÇÜM İNAN İÇİM YANIYOR ŞUAN İHANETE UGRADIM SANKİ SEVDİKLERİMDEN :43::43::43:İÇİM ACIYO BENİM TADIKLARIMI MEYERSE TANIMIYOMUŞUM GÜNLÜKÇÜM HEMDE HİÇ İÇİM PARÇALANDI BİRBİLSEN:43::43:BİZİM GELİNİMİZ VAR KARDEŞİMİN EŞİ ONU GÖTÜRDÜK HASTANEYE KONTOROLE İNAN ÖLDÜRSELER DOGUM BÖLÜMÜNE GİTMEZDİM HERKEZİN ELİNDE BEBEK PUSETLERİ ÇOCUGUNU DOGURAN ÇIKIYO DIŞARI BENİM HEP ELLERİM BOŞ ÇIKTI O KAHROLASI YERDEN KARDEŞİMLE OTURUKEN GÖZÜM TAKILDI 2 KATA EVET TAKILDI NEDENMİ BENDE DOGUM ETMİŞTİM 2 YAVRUMDAD 2 KATTA ÖLE BAKMIŞTIM GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELDİ KAFAMI KALDIRDIM VE BAKIYOURM ÖLE CAMA AH PAŞAM DEDİM NE OLDU SANA BU GÖZLERİN NEDEN GENE DOLDU DEDİM İNAN ORAYA GÖZÜM TAKILDIYA O AN SESLER DURDU SANKİ DÜNYANIN EKSENİ DURU KENDİMİ GÖRDÜM CAMDA ÖYLE DIŞARI BAKIYORUM NASIL AGLIYO GARİP PAŞA GECENİR BİR YARASI:43::43::43:İNAN ÇOK KÖTÜ OLDUM NE DOGUM BÖLÜMÜNE GELEBİLİRYORUM NEDE BEBEK SESİNE ÇOK CANIM ACIYO BİLDİGİN GİBİ DEGİL GÜNLÜKÇÜM :14::14::14:BENİ ANLAYAN ANLAR AMA EVLADI OLMAYAN BİR TARAFA KAYBEDENLER DAHADA İYİ ANLAR İÇİM ACIYO GÜNLÜKÇÜM ÖMÜRÜMÜN GÜZEL KIZIMIN SENESİ GELİYO AH O MİNNACIK BEDENİ GÖZLERİMİN ÖNÜNDEN GİTMİYO BİR SAÇLARI VARDI UPUZUN SIKTI ELİME VERMEDİLER DOKTORLAR DOGUNCA DEDİM NE OLUR BUNU BAN BARİ VERİN OGULLARIMI GÖSTERMEDİLERDİ DEDİLER YAPMA UNUTAMAZSIN YALVARDIM NE OLUR VERİN KUCAGIMA KIZIMI KOKLUYUM İÇİME ÇEKİYİM KOKUSUNU AMA ÖYLE KEDİNİN CİGERE BAKTIGI GİBİ BAKTIM KIZIMA ÖYLE YEMYEŞİL ÖRTÜNÜN ÜSTÜNDE YATIYODU CANSIZ BEDENİYLE ALLAHIM DEDİM NE OLUR 2 OOGLUMU ALDIM KIZIM BAGIŞLA DİYE ÇOK AGLADIM TEPİNDİM AMA ELİMDEN HİÇ BİRŞEY GELMEDİ YETMEDİM YETEMEDİM NEDEN:43::43::43:YAVRUM DURSAYDI 7 AYLIK OLUCAKTI SENESİ GELİYO BEN NE YAPICEM HER MARTI 6 HER EYLÜLÜL 22 HER MAYISIN 29 ÖLÜP ÖLÜP DİRİLİYORUM AH GÜNLÜKÇÜM BEN ÇOK ÖZLEDİM BE YAVRULARIMIRÜYALARIMA BİLE GİRMİYOLAR ONLARI KOKLUYUM BAGRIMA BASIYIM:43::43:ALLAHIM DİYORUM SEN VERDİN SEN ALDIM BOYNUM KILDAN İNCE AMA AFFET RABBİM CANIM ÇOK ACIYO 11 SENE OLDU 4 DUVAR ARASINDA ÇOK YORULDUM İNAN 32 YAŞINDAYIM AMA SANKİ 90 YAŞINDAYIM BU YAŞIMDA 3 EVLAT ACISI BANA ACISI GÖRDÜM DİGER SEVDİKLERİMİDE ATLAMAYAYIM HERKEZ OKADAR ÇOK MUTLUKİ BEN NEDEN MUTLU OLAMIYORUM GÜNLÜK SORUYORUM SANA ANNELER GÜNÜ YAKLAŞIYO BEBEGİM YOKKİ HEDİYE ALDIN EVLADIM DİYE BAGRIMA BASIYIM ŞİMDİ ARKADAŞLARIMLA TOPLUMDA DİCEKLER YAVRULARIM BAN ŞUNU ALDI DİYE BEN NE DİCEM BEBEGİM YOKKİ:43::43::43::43:İNAN HERKEZ ÇOCUKLARINDAN BAHSEDİYO BEN ÖLE GARİP KALIYORUMKİ ARALARINDA NE SEN SOR NE BEN SÖYLÜYÜM :43::43::43:BAZEN DİYORUM ACABA ÇOKMU İSTİYORUM İSTEMESEMMİ DİYORUM AMA OLMUYO ÇOK DENEDİM İNAN ÇOK ÇABALADIM AMA ANNELİK DUYGUM AGIR BASIYO GÜNLÜKÇÜM :43::43:GEÇEN DÜGÜNE GİTTİK EŞİMLE SÜLALESİNİN ELTİMİN OGLU BENİM ÖLEN OGLUMLAYDI HANİ DÜGÜN SALONLARINDA KİRİŞLERE AYNA KOYARLARYA ORDAN EŞİMİN OGLANA BAKTIGINI GÖRDÜM NEDE HAYRAN BAKIYODU ÖYLE İÇİM ACIDI ONU GÖRÜNCE İNAN İÇİMDEN PARÇA KOPTU ZOR TUTTUM KENDİMİ SONRA DEDİM BEN EVE GİDİYORUM KALAMIYORUM GÖRMEDİ BAKTIGIMI DEDİM AH PAŞA OGLUM UMUDUNDA OLSAYDI ONUU SEVERDİ ŞİMDİ EFEYE HAYRAN BAKMAZDI DEDİM EVE GELDİM EŞİMDE ARKADAŞLARININ YANINA GİTTİ EVE GİRDİM ÜSTÜMÜ ÇIKARDIM BAGIRA BAGIRA AGLADIM İÇİM ACIYO GÜNLÜKÇÜM :43::43::43::43:BABA OLMASI ŞART DEİDM BEN SANA YETEMİYORUM SENİ EVLATTAN MAHRUM EDİYORUM BENİ BOŞE BAŞKASIYLA EVLEN DEDİM AMA SEN OL YETER DİYO BENDE İSTEMEM AMA OLMUYO ÇOK YANLIZIM KİMSENİN YANINA GİDEMİYORUM HEP YAVRULARIMI AÇIYOLAR AGLATIYOLAR BENİ İNAN NE HUZURUM NEDE BİRŞEYİM KALDI AGLA DUR 4 DUVAR ARASINDA DİYORUM AGLAMA BIRAK HAYATINA BAK DİYORUM AMA HEP BİR YERLERİM EKSİN GÜNLÜKÇÜM :43::43::43::43:KIZIM GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GİTMİYO DİYETE BAŞLADIM 15 KİLO VERDİM HALENDE VERİYORUM EVLADIMA KAVUŞMAK İÇİN NELER YAPIYORUM BİR BİLSEN UMUD EDEREK HAYATIM GEÇİYO GÜNLÜKÇÜM EBRU GÜNDEŞ DİYOYA HAYAT KADERE İNAN SENİ SİL BAŞTAN YAŞAYACAGIM AHTIM OLSUN :43::43:

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar
Giden unutur kalan hep yanar
Kaçsam kaçamam her yerde kokun var
Sensiz uyandığım kaçıncı günüm
Aynada gördüğüm yorgun yüzüm
Bana hiç tanıdık gelmiyor inan Doğum Günü Mesajları
Ne kadar oldu gideli bilmiyorum geçen zamanı
Zamandan saymadım zaten sensiz geçen her anımı
Hevesim kırık yüreğim buruk ne olacaktık bak ne olduk
Canım istemiyor zoruma gidiyor
Böyle yaşamak bana ölüm geliyor
Senden sonra arasam da öncesini
Alıştım acı çekerek almaya nefesimi
Giden unutur kalan hep yanar Anlamlı Sözler
Bana hiç tanıdık gelmiyor inan
Ne kadar oldu gideli bilmiyorum geçen zamanı
Zamandan saymadım zaten sensiz geçen her anımı
Hevesim kırık yüreğim buruk ne olacaktık bak ne olduk
Canım istemiyor zoruma gidiyor
Böyle yaşamak bana acı veriyor
Senden sonra arasam da öncesini
Alıştım acı çekerek almaya nefesimi
Giden unutur kalan hep yanar Rüya Tabirleri
Sensiz uyandığım kaçıncı günüm Oyun
Bana hiç tanıdık gelmiyor inan:43::43::43:

Merhaba günlüğüm... Cuma günü sınav sonuçlarıma baktım .... Felaket desem yeter sanırım.. Finallere çok iyi çalışmam lazım .. Ablamdan da sağlam bi fırçayı yedim notlar yüzünden ders çalışmazsam netimi alacakmış öyle dedi... Yaa ama ben o kadar fazla takılmıyorum ki internete... Neyse bakalım bi ay kaldı finallere bi ucundan başlayacağım çalışmaya... Bugün 1 mayıs olunca ohh çok güzel kısacık bi tatil yaptık.. Kaplıcaya gittik dayımların yanına... Bir kesem gelmiş varya anlatamam... Bir yıkandım bir yıkandım derimi yüzdüm resmen... Sağlık sularımız olsun.. Yarın iş var ama ne güzel üç gün çalışıp yine hafta sonu tatili yapıcam.. Rabbime bin şükür ki gönlüme göre bi işte çalışıyorum.. Şimdi geldik eve annem her zamanki gibi bahçesine koştu bende netimi aldım.. Akşama da komşuya geçicez doğum günü kutlamaya.. Öyle iyi komşularımız var ki bak biz şimdi geldik eve bi gün evde yoktunuz yemek yoktur diye dolma kuyup getirmiş komşumuz...Böyle işte günlük kendimi dinlenmiş hissediyorum dolayısıylada mutlu ve huzurlu.. Allah bugünümüzü aratmasın inşALLAH...

paşam3405 arkadaşım buraya yazdıklarınla nasıl bi bebek hasreti çektiğini çok iyi anlıyorum... Ama şu anda senin için dua ettim Allah'a hayırlısıyla kucağını doldursun evinizi şenlendirsin inşALLAH... Sen ümidini hiç kesme belkide Allah'ın sevgili kulusundur ve Rabbim senin ona dua etmeni çok seviyodur ve bu yüzden dileğini hemen vermiyodur.. Hani allah sevdiği kulunun duasını hemen kabul etmezmiş ya... Hakkında hayırlısı neyse o olsun anneliği en güzel şekilde yaşatsın Allahım sana...:34:

Son düzenleme:
günlük pasam için çok üzüldüm onu yazdıklarını her okuyunca hep dua ediyorum rabbim dualarını kabul et onun artık acısı dinsin yüzü gülsün diye :38:

neyse günlük ben ne okudum bugün çok hoşuma gitti gerçekten de acı çekmek hayatı düşe kalka öğrenmek ne kadar çok şey öğretiyormuş insana.

Gün gelecek Allah’a bana yaşattığı bu sıkıntılar için şükredeceğimi biliyorum” demişti bir arkadaşım. Belki de hayatının en zor günlerini yaşıyordu. Zorlukların insana ne kadar büyük dersler verdiğini uzun uzun konuşmuştuk. Bir acının öğrettiğini bin kahkahanın öğretemeyeceği üzerine birçok örnekler vermiştik o konuşmamızda.

Aradan iki yıla yakın bir zaman geçince arkadaşımın haklı çıktığını gördük. O günlerin acı görünen olaylarının, kendisine ne kadar büyük kapılar açtığını gördükçe “verdiğin acılar için sana şükürler olsun Allah’ım!” demeye başladı.

Gündüzleri fırsat buldukça bir araya geldiğimiz arkadaşıma o günlerde aşağıdaki hikayeyi yollamıştım. “Strese girenin imanından şüphe ederim!” başlıklı yazımı anlamayan ve/veya yanlış anlayan arkadaşlar umarım bu sefer beni doğru anlarlar.

Yaşlı kadın, bir antika dükkanından aldığı yüzyıllık fincanı özenle salon vitrinine yerleştirdi. Fincanın biçimi, üzerindeki işlemeler, renkler onun bir sanat eseri olduğunu söylüyordu. Ödediği fiyatı hatırladı; hayır, hiç de pahalıya almamıştı.

Hayranlıkla fincanı seyretmeye devam etti. Derken, birden fincan dile geldi ve kadına şöyle dedi;
“Bana hayranlıkla baktığının farkındayım. Ama bilmelisin ki, ben hep böyle değildim. Yaşadığım sıkıntılar beni bu hale getirdi.

Kadın şimdi hayret içindeydi. Önündeki kahve fincanı konuşuyordu!

Kekeleyerek: “Nasıl? Anlayamadım?” diyebildi yaşlı kadın.
“Demek istiyorum ki, ben bir zamanlar çamurdan ibarettim ve bir sanatkâr geldi. Beni eline aldı, ezdi, dövdü, yoğurdu. Çektiğim sıkıntılara dayanamayıp:

“Yeter! Lütfen dur artık!” diye bağırmak zorunda kaldım.
Ama usta sadece gülümsedi ve; “Daha değil!” diye cevapladı beni.

“Sonra beni alıp bir tahtanın üzerine koydu. Burada döndüm, döndüm, döndüm. Döndükçe başım da döndü. Sonunda yine haykırdım:
“Lütfen beni bu şeyin üzerinden kurtar. Artık dönmek istemiyorum!”
Ama usta bana bakıp gülümsüyordu:
“Henüz değil!”
“Derken beni aldı ve fırına koydu. Kapıyı kapayıp ısıyı arttırdı. Onu şimdi fırının penceresinden görebiliyordum. Fırın gitgide ısınıyordu. Aklımdan şöyle geçiyordu: Beni yakarak öldürecek”
Fırının duvarlarına vurmaya başladım. Bir taraftan da bağırıyordum:
“Usta usta! Lütfen izin ver buradan çıkayım!”
“Pencereden onun yüzünü görebiliyordum. Hala gülümsüyor ve “Daha değil!” diyordu.
“Bir saat kadar sonra, fırını açtı ve beni çıkardı. Şimdi rahat nefes alabiliyordum, fırının yakıcı sıcaklığından kurtulmuştum. Beni masanın üstüne koydu ve biraz boyayla bir fırça getirdi.
“Boyalı fırçayla bana hafif hafif dokunmaya başladı. Fırça her tarafımda geziniyor ve bu arada ben gıdıklanıyordum.
“Lütfen usta! Yapma, gıdıklanıyorum!” dedim. Onun cevabı ise aynıydı: “Henüz değil!”
“Sonra beni nazikçe tutup yine fırına doğru yürümeye başladı. Korkudan ölecektim. “Hayır! Beni yine fırına sokma, lütfeeen!” diye bağırdım.
Fırını açıp beni içeri iteleyip kapağı kapattı. Isıyı bir öncekinin iki katına çıkardı. “Bu sefer beni gerçekten yakıp kavuracak!” diye düşündüm. Pencereden bakıp ona yine yalvardım, ama o yine “Daha değil!” diyordu. Ancak bu defa ustanın yanaklarından bir damla gözyaşının yuvarlandığını gördüm.
“Tam son nefesimi vermek üzere olduğumu düşünüyordum ki, kapak açıldı ve ustanın nazik eli beni çekip dışarı çıkardı. Derin bir nefes aldım, hasret kaldığım serinliğe kavuşmuştum. Beni yüksekçe bir rafa koydu ve usta şöyle dedi:
“Şimdi tam istediğim gibi oldun. Kendine bir bakmak ister misin?”
Ona “Evet” dedim.
Bir ayna getirip önüme koydu. Gördüğüme inanamıyordum. Aynaya tekrar tekrar baktım ve “Bu ben değilim. Ben sadece bir çamur parçasıydım.”
“Evet bu sensin!” dedi usta. Senin acı ve sıkıntı diye gördüğün şeyler sayesinde böyle mükemmel bir fincan haline geldin.
Eğer seni bir çamur parçası iken üzerinde çalışmasaydım, kuruyup gidecektin.
Döner tezgahın üstüne koymasaydım, ufalanıp toz olacaktın.
Sıcak fırına sokmasaydım, çatlayacaktın.
Boyamasaydım, hayatında renk olmayacaktı.
Ama sana asıl güç ve kuvveti veren ikinci fırın oldu.
Şimdi arzu ettiğim her şey var üzerinde.”

Ve ben kahve fincanı, şu sözlerin ağzımdan çıktığını hayretle fark ettim:
“Ustam! Sana güvenmediğim için beni affet!
Bana zarar vereceğini düşündüm.
Beni benden fazla sevip iyilik yapacağını fark edemedim.
Bakışım kısaydı, ama şimdi beni harika bir sanat eseri yaptığını görüyorum.
Benim sıkıntı ve acı diye gördüğüm şeyleri bana verdiğin için teşekkür ederim…
Teşekkür ederim.”
Usta fincanı, yaratıcı insanı şekillendirir. Yeter ki acı da ki hikmeti görelim.
Kahrın da hoş, lûtfun da hoş demesini bir öğrenebilsek

Back
X