Popüler Konu Sevgili günlük...

günnüş bana tam 4 tane kısmet var...özellikle biri çok ciddi...ama ben mutsuzum,huzursuzum...tüm o süreçler yeniden yaşanacak of...of...ha bir de esmerimi unutmadım ki...geçmedi yarası...

selam günlük.
babaannemin yanına gittik ordan geliyoruz. yine kötü.
ben iyi gördüm aslında ama çok kusuyormuş. :26: birde yatmaktan sırtında yara çıkmış acıyomuş.
birşey varsa bana içirinde öliyim dayanamıyorum bu ağrılara diyor. :14:
ah be günlük keşke bendeki sağlıktan babaanneme verebilme şansım olsa.
bugün ilk defa Allah'ım babaanneme çektirme, çekeceği acıdansa emanetini al dedim.
öyle içten anlattı ki çünkü canının acısını benim canım acıyormuş gibi hissettim.
inşAllah geçer ağrıları, sızıları.
iyi ol babaanne daha pikniğe gidicez dedim.
o da diyo ki' denize de gidersek kum iyi gelir belki' :69:
canım benim ya, iyileşiyim baban beni iskender yemeğe götürsün ama sizde gelin diğer sefer gelmemiştiniz boğazımdan geçmedi diyo. :16: ah be güünlük yaşlılık zor. Allah yardımcısı olsun. :26:

selam günlük.
babaannemin yanına gittik ordan geliyoruz. yine kötü.
ben iyi gördüm aslında ama çok kusuyormuş. :26: birde yatmaktan sırtında yara çıkmış acıyomuş.
birşey varsa bana içirinde öliyim dayanamıyorum bu ağrılara diyor. :14:
ah be günlük keşke bendeki sağlıktan babaanneme verebilme şansım olsa.
bugün ilk defa Allah'ım babaanneme çektirme, çekeceği acıdansa emanetini al dedim.
öyle içten anlattı ki çünkü canının acısını benim canım acıyormuş gibi hissettim.
inşAllah geçer ağrıları, sızıları.
iyi ol babaanne daha pikniğe gidicez dedim.
o da diyo ki' denize de gidersek kum iyi gelir belki' :69:
canım benim ya, iyileşiyim baban beni iskender yemeğe götürsün ama sizde gelin diğer sefer gelmemiştiniz boğazımdan geçmedi diyo. :16: ah be güünlük yaşlılık zor. Allah yardımcısı olsun. :26:
annanem vefat edeli 6 ay oldu dolu dolu ama hala alışamadım yokluğuna bunları okuyunca gözlerim doluyor resmen allah yardımcınız olsun :43::43:

Sen ♥Kâlbini ♥O'na Açtın: 'Yalnızım' Dedin, 'Ben Varım' Dedi.
'Canım Acıyor' Dedin, 'Sabır' Dedi.
'Ne Zamana Kadar?' Dedin, 'Bana Güven!' Dedi.
'Sev Beni' Dedin, 'Sonsuzluk Kadar' Dedi..
'Dünya Bana Dar' Dedin, 'Üzülmen Beyhûde' Dedi.
'RABBİM' Dedin, 'Kulum' Dedi...

Günlüğüm yine kendi kendimi teselli etmeye devam... Rabbim diyorum içim huzur doluyo ve bu da bana yetiyo... Umut, Sabırla beklemek ve ben... Neden böyleyim ki bi bakıyorum çok mutluyum daha ne istiyosun ki hayattan diyorum... Bide işte neden özendiğim şeyler istediğim şeyler olmuyo diyorum... Neyse ben yine sabır diyeyim... Bugün çarşıya çıktım bizimkilerle 15 liraya ayakkabı aldım çok aşırı şık değil ama sade bi babet işte.. böyle uygun fiyata alışveriş yapmaya bayılıyorum ya müsrüflüğün lüzumu yok dimi... Şimdi karşımda ablam var o da yarın ne giycem derdin de çok para bayılıp aldığı çantayı sonunda yarın kullanacak bakalım... Giyinip giyinip geliyo karşıma bu nasıl bu nasıl diye... Dünde onun doğum gününü kutladık çok güzel bi gündü dün yaaa...Bugün huzurlu olmamın sebebi belkide o.. İyi geldi doğayla iç içe olmak... Böyle işte günlük ya değişik bişey yok keşke olsada yazsam ... :31:

sg_ceyda Rabbim acil şifa versin... Bi ailenin başında büyük birinin olması o kadar güzel ki aileyi bi araya toplayan hep büyükler.. Çektiği acılarada derman versin allahımm....

günlüğüm,
Binicilik dersi almaya karar verdim..
Dün öylesine denemesine ata bindim, baya da güzeldi hani adam yapabilirsin sen dedi..
Epeyce yorgunum, yarın sunumum var onunla uğraşıyorum saatlerdir.
İngilizce olunca ister istemez kasılıyorum.
Türkçe olsun 1 saat anlatıyım, zorlamaz beni ama ingilizce olunca ık mık takılıyorum işte.
Sözde bir de ilkokuldan beri ingilizce öğreniyoruz.

Günlüğüm ben geldiimmm...
Bugün ben de müfettiş şoku yaşadım. :18:Resmen basıldık:1::1:
İsmi bile titretiyo korkudan beni yaa :60:
Baktı bir şeylere çok durmadı sınıfımda, gitti hemen.
Asıl denetimim seneye. Hazırlıklı olmalıyııımmm:18::18:
Bugün öğrencilerime dondurma ısmarladıımm:16::16:
Bir yarışma düzenledim sınıfta, doğru düzgün kitap kapağı açmayan bir öğrencim birinci oldu yaa:1: :60: :60:
Ama çocuk takır takır bildi yani, potansiyel var da çaktırmıyo demek ki:1::1:
Seviyorum öğrencilerimi yaa..
Onun dışında bir şey yok günlük...
Seminer tarihlerimiz belli oldu...
Birazcık tatil kalıyor çok şükür.
Bir de öğretmenler çok tatil yapıyo diyorlar yalanmış:19::19::19:
Neyse günlüğüm gidip not hazırlayayım yarına:31::31:

................ Eğer iyiyi yakalarsanız, insanların yanında ve heryerde en iyi yere sahip olursunuz. Eğer birine yardım ederseniz, yardım ettiğiniz bu kişi yardım etmenize vesile olmaya devam edecektir. Diğer İnsanların Sükunetine yardım ederseniz, barış da sizin etrafınızda olmaya devam edecektir. Yükselmenizi sağlayan zamanı değerlendirirseniz, bu zaman size mucizeler sağlayacaktır. Yaşamı kutsarsanız, yaşam da sizin varlığınızı kutsayacaktır.
İnsanları seviniz, bu sevgi size tesir dolu olarak geri dönecektir. Ektiğinizi biçeceksiniz. Bunun zaten çok açık olduğunu ifade edebilirsiniz. Ayrıca hep iyilikle ilgili olanı yaşamda kelimelere döküyoruz. Eğer bunu denemeyi başarırsak, elbetteki sevinç çığlıklarıyla parlayan sürprizler kaçınılmaz olarak karşımıza çıkacaktır..........
Alıntı :( Ruh ve Madde )

İşte sevgili günlük, çok şükür artık bu durumdayım:nazar:

Tam 7 sene önce oda arkadaşım tanıştırdı seni benimle.
Aşağıda bekliyor, hadi bak ben de yanında olacağım, bi tanışırsınız sadece dedi.
İndim aşağıya, heyecanlandım. Kızardım :69:
Bir gün sonra okuldan dönerken seni düşündüm ve dedim ki kendime, işte bu benim evleneceğim adam :69:
Çok zorluklar yaşadık, çok savaştık.
Çok büyük ayrılıklar geçti gitti. 12 ay asker yolu gözledim. Özlemek yara oldu içimde. Hüngür hüngür ağlayarak gittim geldim işe.
Bizi ayıran terminallere her defasında lanet ettim.
Fikir ayrılıklarımız, ego savaşlarımız, hepsini yaşadık.
Ama o korkunç kavgalardan sonra bindin otobüse geldin ve seni gördüm ya, bi sarıldım kocaman ve her şey uçtu, gitti.
Bir insana 7 sene boyunca deli gibi aşık olunabilir mi, sana olan aşkımı anlatmaya kelimelerim kifayetsiz :nazar:
Kusurlarımla, hatalarımla kabul etti beni.
Kusursuz aşkın peşinde olmadık zaten hiç.
Hep yalvardım Rabbime kavuştur bizi diye.
Duydu beni ve eğer izin verirse 8 Eylül 2012 tarihinde artık büyük ayrılık sona erecek.
Rabbim izin verdi ve cumartesi günü tarihimizi aldık.

Onun kokusuyla uyanacağım, birlikte olsak şunu yapardık, bunu yapardık diye hayal kurmayacağım günler yakındır artık.
Seni çok seviyorum kara kuzum. Bi sarılışın dünyalara bedel.
Bambaşka bir şehirde, ailemden uzakta olacağım ve bu hasret çok zorlayacak beni biliyorum.
Ama dedin ya, ben hep yanındayım, hiç bırakmayacağım seni, her şeyin olacağım diye.
Korkmuyorum be sevdiğim, artık korkmuyorum...

Bugün nikah provası yaptık günlük. Allahımm o nasıl bir heyecandı. Daha kimse yokken böyle heyecanlandıysam ctesi gününü merak ediyorum :)
Akşam da ilk dans dersimizi yaptık. Benim 5'e 10 kalasım (kendini öyle tanımlıyo) bir şey beceremicek diye düşünüyodu ama fena değildi:) Rumba yapıyoruz, klasik dans istemedik. Umarım güzel bir şey çıkar ortaya. Ve günlüüüük..............................

Sooooooooooooooooon 4 güüüüüüüüüüüüüüüüüüüün :)))

günlük kuş aynıyım ben
Onu bekliyorum içimde bir umut
bir taraftan o umudumun yerini alan hüzün
yalnız kızgın hırçın üzgün umutlu hasretle bekliyorum
neyi bekliyorum dimi günlüğüm
olmayacak bir şeyi
saçma bir hayali..

vazgeçilmiyor işte he deyince lanet olsun
git gide sanki daha çok daha çok bağlanıyorum
Allahım sen yardım et
söndür içimdekini:14::14:

günlük en son nasıl ayrıldık hatırlamıyorum ama kesin kötüdür..
neden hep kötümseriz ki...

ben artık Anı yaşamaya karar verdimm.
Orda yaşanan orda kalıcak..
ve düşündügüm andan itibaren gercekten ne kadar iyi hissettim kendimi..

kocişe de söyledim o da beni onayladı..

bunu başardım sanırım carsamba sabahından beri yaşanan kötü seyleri düşünmediğimi fark ettim.. yada dalgaya vurmayı..
cok seyler oldu günlük
sana yazıcaktım vakit olmadı..yanlız kalamadım bir türlü..

görümcemin kaynanası olcak kadın cok kötü ve pis düşünceli..
eşim kazara onlara gitti ( bi daha asla gitmesini istemem ve zaten o da gitmez)
beyaz gömleğinin yakası kirlenmiş kadın vay nasıl karısı varmış da
işte .. cok bozulmuşta öyle değilmişte eskiden..
yani evlenince bozulmuşmuşş
görümcemde cok üzülmüş sözde
utanmış
biz söyledi tabi ben bozuldum cok kötü oldum..
o akşam bozulduk hepimiz kötü oldu...

ben tabi nasıl uyudum Allah bilir.
eşimde üzülme diye beni teselli etti..
ablasına kızdı nasıl böyle söyler diye..
kayınvalidemde kızdı hissettim ..

üzüldüm nasıl üzülmem...

neyse sabah olunca kuzenlerime arkadaşlarıma anlattım onlarla güldük gectik , hatta kocamla alay konusu yaptık kadını oh canıma degsin..

daha devamı var
...

Son düzenleme:
selamlaaaaar :3:
ay hava ne kadar güzel yahu :8: içim cıvıl cıvıl oluyor böyle havalarda.
birde bugün egomu tavan yaptırdılar sağolsunlar. :12:
ben miss turkey'e katılmalıymışım. boyum 1.69 yahu ne miss turkey :27:
bugün de edebiyat dersinde benim eski platoniğim(bahsetmedim ama eski o artık) :37: bana neler neler söyledi.
test verdi onu çözüyoduk. sonra ben bitirdim geldi bakmaya, yalnız birtek bana bakıyo bitirenlerden, sen benim favorimsin canımsın dedi. baktı teste bu full dedi diğerine de baktı onda 1 yanlışım çıktı birden döndü seviyorum seni dedi şakaymış gibi.
amaan anlamadım ama altında da anlam aramıyorum artık.
çok açtım gelirkende kendime simitle açma aldım onları yiyiyorum :56:
hadi görüşenZ. :21:

:))

Günlüüük bugün ev bulduk hatta bir saat önce bulduk. Çok mutluyum ben şuan:) 8 katlı binanın 2. katı 3 oda 1 salon mutfak dolapları bile tam istediğim gibi, kirasıda uygun.Bütün eksikleri ailelerinde desteğiyle yavaş yavaş tamamlıyoruz. Çok şükür Allah'ıma nişanlımın aileside benim ailemde birbirleriyle çok iyi anlaşıyorlar hatta sülaleler bile kaynaştı:) Allah'ım bitmesin bitmesin bu rüya sonunda evlilik olsun:32: Çok az kaldı 24 Haziranda muradıma eriyorum inşallah...

pöf be günlük
saçlarla yine yedim ben kafayı..keşke bu kadar kararsız bi insan olmasaydım
ya güzelim kızıl saçlarımı gittim koyu renge boyattım
sonra sıkıldım üstüne tekrar kızıla boyadım..ama ne alakaysa kimi yerler koyu renk kaldı kimi yerler kızıl oldu
koyunun üstüne kızıl tutmuyosa e bazı yerler niye kızıl bazı yerler niye koyu
kendim palette açıcı ile açsam koyu renkleri becerebilir miyim..yoksa kızıl olan yerleri de yanlışlıkla boyayıp turuncu mu yaparım
yoksa riske girmeden gidip kuaföre mi boyatsam..orielle açıcaklar zaten yıpranık daha da yıprancak
ya da kızıl sevdamı kalbime gömüp gidip koyu renge mi boyasam
aman yahuu..
anket yapçam he bu gidişle bu kararsızlıkla :37:
dipler de geldi ve saçlarımın şu halinden hiç mutlu değilim..en kısa zamanda karar verip bişeyler yapmam lazım
ayyy napçam beeeen :52:

günlükkk:))
aslında mutlu degilim ama yinede şükür işte bugün o kızın saçını başını yolasım geldi iimi
neler dedi öyle ona neyse sankii Allah ım sen bilirsin bişey demiyorum hayırlısı olsun
ARTIK SINAVLARA ÇALIŞMAYA BAŞLAYIM ANCA BİTERLER BİR KAÇ HAFTA YOKUM VARSAMDA YAZMAM ÖZLE BENİ EMİ GÜNLÜK
onun yazdıgı msjlara dönmek yok can çıkar huy çıkmaz unutma sevse hiç gidemezdi okadar önüme bakmalıyım gelecegim daha önemli Allah ın izniyle başarıcam ben :))
hadi hoşçakalll:)):54::54::16::16:

Bugün onu dedektif gibi tanınmadan msn sini ekledim
Nedense kapayıp açıyor msn yi, başka bir sevgilisimi var acaba ona bakmak içinmi girip çıkıyor??:18:
Neyse canı cehenneme :19:
Resimde koymuş ohhh !!!

gidiyorum kurtuluyorum artık özgürüm diye çığlık atacağım günler çok az kaldı. bıktım soğuk yüzlü insanlarından ,çıkarcı insanlarından ,sevginin değerini bilmeyen bu sahte insanlarından,böyle bir şehri beynimden kalbimden aklımın derinliklerinden izleri olan herşeyiyle silmek için bekliyorum.yaradanım dan tek dileğim bu pazar yapılacak olan ales te artık kazanan ben olmak istiyorum.kpss yi dekazanıp öğretmen oldum mu benden mutlusu olurmu olurmu ....................

günlüğüm ya bugün yine yorgunluktan ölüyorum, son günlerde totomun üstüne hiç oturamıyorum farkındamısın...
ah şu ön çalışmam tutsaydı, düğün öncesi rahatlayacaktım inan
işyerimde son haftam deli gibi dersleri ve öğrencilerin ödevlerini yetiştirmeye çalışıyorum...
buarada hayatımın süprizini 4.sınıf öğrencilerim yaptı, çok mutlu ettiler beni
benden 3 4 yaş küçükler zaten, kafa dengiyiz:) burada han tarzı biryer kapatmışlar,
hem onların mezuniyetini için hemde benim için kına gecesi düzenlemişler, o kadar çok mutlu ettilerki :)
akşama kadar eğlendik, keşke mezun olup gitmeseler onlar ilk göz ağrımız
ama hayatta hiçbirşey durağan değildir...
az kaldı günlük 9 gün kaldı sadece 9...
:52::53::nazar:

Back
X