Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlüğüm , benim canım ...
Evet onun hakkında tek bir cümle bile kurmayacaktım ama bunu demezsem cidden içimde kalacak !
Ben sana varyaa koca bir YUUHHHHHH !!! çekiyorum .
Yeminle çok şeref*siz mişsinn . Bariz bunu söyleyebiliyorum .
Gördüğüm önemsiz bir yazıydı belki ama bana 2009 da aşık olduğunu söylediğin günlerde hatta haftalardaa
o kıza da unutulmadın vs. vs. yazmışsın ya allahımm çok safmışım gerçekten
Son 3 yılın en saf prensesii seçilebilirim :)
Gülüyorum şu an da gerçekten de çok boşşş insanları takıyoruz kafamızaa ve sevgimizi aşkımızı boş insanlara harcıyoruzz
Değmezsinizzz değmezzzzz :ssz:

Son düzenleme:
slm günnüş
salıya çok var :14:
yarın güzel geçer inş :31:
teyzem ve kuzenim bizde
maşamı sipariş verdim portatif süpürgede yarın akşam gelicek
inş maşadan memnum kalırım
bi tane kedicik var eve sokmam lazım onu gizlice ki sokarım :31:
böle işte ve yorgunum
tuhafım..
yokluk kötü olurmuş gibi geliyor
kafam karışık günnüşşş kafamm
ama yinede güvenemem güvenmemeliyim
:26:

Sevgili künlük dört gözle temmuzu bekliyorum çünkü ellibeş kilo oliciim. biran önce gelsin güzel güzel şu temmuz. 55 kiloyu gördüğüm gün oturup ağlıycam. üç sene vucuduma niye eziyet ettim diye. o kadar da zor değilmiş kilo vermek ne diye beklemişim ki. şimdi bile ağlayasım var:9:

günlük uzun zamandır yoktum di mi :8:
kendimi dinlenmeye adamıştım nitekimde öyle yaptım olabildiğince ameliyatlara girip bişeyler kaptım
eski boksör sevgiliye son şans verdim denedim. bi kız olarak ona msj attık arkadaştan ondan hoşlandığımı söyledim onun okuldan bi kız olduğumu söyledim. hemen yedi
daha doğrusu buluşmaya çağırdım ve geldi
bu kadar saf olabileceği aklıma gelmemişti meydana gittiğimizde arkadaşımı önden yolladım
birbirlerine bakarlarken omzundan tutup kendime çevirdim x üzgünüm aradığın m.. değil benim dedim :33:
zaten şoka girdi :53: konuşup açıklama yapıcaktı hiç anlamadım bi anda tokat atmış buldum kendmi
sonra da döndüm gittim peşimden bile gelmedi..
neyse geçmiş geçmişte kaldı günlük bugün arkadaşım beni kuaföre götürdü saçları kestirip boyattık
çok güzel olmamı sağladı sonra sevgilimle yemeğe gidicez sende yanımızda ol dedi saf ben hiç art niyet aramadım :17::36:
mekana girdiğimizde birden 4 kişi olduk fuarda gördüğüm kişi de vardı ve kulağıma- ben sana karşılaşıcaz demiştim dedi :53:
sonra yemek yedik güldük içtik eğlendik şarkılar söyledik hatta ve hatta 1 haftalık tatiline iddaya bile girdik :31:
hep beraber beni eve bıraktılar çekinip telefonumu isteyememiş ama bana babasının çiftliğinden köpek alıcaz sözü var :31:
daha bi saatlik konuştuğum birinin ela gözleri gülümsemesi aklıma düştü günlük korkuyorum aşık mı oluyorum diye :18:
veee az önce 4senelik eski sevgilim aradı gelinlikli fotoğrafımı görmüş korkmuş evlendim sanmış ağladı telde :43:
senle olmucaksa kimseyle olmaz dedi ben ağladım o ağladı ben geçen yıllarıma o ise bi daha benim onu öyle sevmeyeceğime..
herşeyin hayırlısı.

Son düzenleme:
Yağmur var bugün yine...
Severim aslında yağmuru...
Hemde çok...
Ama bugünlerde sıkılıyorum...
Sıkılmamın nedeni yağmur değil aslında.
Sebep belli.
Düşünüyorum da yine yeniden..

günlüğümm

tatılden sonra bugün ılk ış günüm
çok sıkıcı bıtsede gıtsek :ssz:
yedıde çıkıyorum daha çok var..

gece sevgılımle konuştuk, otellerı araştırıyoruz :56:
şuan acayıp bı sersemlık var ıkımızdede
1haftayı beraber geçırdık her dakıka dıp dıbe, şımdı aramızda yıne bınlerce km var :36:
bıtsın artık bu uzaklık yıpranmaktan korkuyorum

günlüğüm ne dıcem ya
bı hafta yoktum ya forumda gezerken bırşeye rastladım acayıp şok oldum :53::53::53:
merwosh ısımlı üye fakemış :53:
evlılığı bebeğı resımlerıde fake dıyorlar şok oldum resmen ya.
ınsanların amacı ne acaba elıne ne geçtı çok merak edıyorum

neyse ben ışıme gerı döneyım çok çalışmam lazım çoook tatıle gıtcez para lazım :55: öpüldün :16:

vay be günlük epeydir yazmamışım yogun haftalar geçiriyorum ama çok şükür çok az kaldı anlaşılan herşey bitene kadar yakamdan duşmucekler ama herşeyin bitmesine az kaldığı için göz yumuyorum ah be günlükkk çok yoruldum hayat beni çok yordun beee emeklerim boşa çıkmasın tek avuntum buu ben şu mayıs bitene kadar iyi değilim havada kapkaranlık içim daraldı hadinn ben kaçtımmm:23::23:

Çok mutlu,çok heyecanlı ve çok sevinçliyim bu gün günlük :16: İçim kıpır kıpır...

bugün herkeeze dert ortağı oldum..

herkez arıyor mesaj atıyor faceden yazıyor derdini anlatıyor :)

zaten bizde hiç dert yok ya :53:

ama olsun sevilmek güvenilmek güzel bişey .arkadaşlarının sesini duymak bile bir harika:51:

bugün işyeri sıkıcı biraz hemen akşam olsun istiyorum :46: eve gidim dondurma yiyim bu havada:27: :16::16:

yazmacaktım ama rahatlıyım bari... sabahtan bariii silah atıp duruyorlar resmen sinirim tepemde.. ne bu yaa bu ne eskiyalık kardesım.. güyaa batıdayızz pehhh

atıs talimini gitsin baska yerde yapsın bakalım karakoldan izin aldılarmı hayret bişiyaa... insanları bu denli tedirgin etmeye ne hakları var...
---
assamızdada kedi varrr allahım bıktımmmm yaaa mart ayıda gectı inicem en sonunda kedınızın nesi var dicemmm.. kedileri severdım ama artıkkk sevmıyoruummmm... miyawda miyavv ne bu bölee yaaa ders calısamıyorum.. az gezdırselerya hayvancıgı yazık canı sıkılıo belkıde evde butun gun..

neyse şimdi terbiyeli sulu koftemı yapmaya gideyım silah sesi kesıldı bende rahata erdım.. :21:

Günlüğüm bugün tam 1 saat boyunca çatır çatır yandım .
O kadar defadır gidiyorum ama ilk defa böylesine canımı acıttı şu lazer . Şimdilik iyiyim geçti gittii . :)
Günlük bugün çok iğrençti hattaa iğrenç ötesi . 7 den 70 e gerçekten çok salak erkekler barındırıyoruz çevremizde .
Metrodan giderken benim yaşlarımda bir çocuğun söylediği o iğrenç laf resmen kusacaktım :47:
Veee minibüste yanımdaki koca adamın yaptığı o hareketler ııyyyyyy resmen seyini kasıyordu ya yazarken bile midem bulandı yüzüm şekilden şekle girdi !!!!!!!! :47::47::47:
Kalkmam lazım buradan dedim ve durakta yaşlı teyze benim kurtarıcım oldu !
Hemen kalktım ve yer verdim . Kusura bakma teyzecim ama ben o manzaraya daha fazla katlanamayacaktım .
Nefrett ediyorum şu minibüslerden ve gerizekalı insanlardan !!!!!!! :47::47::47::47:

slm günnüş :3:
ama yağmur yağıyor dışarda tam vaktinde döndük eve yoksa geç kalırdım
araba kullandım
düz gidiom dönüyom güzel kaldırıom durduryom
lakin park edebilirmiyim geri geri bi kere denedim arabanın arkasını zor görüyodum sıkıldım o yuzden biraz daha sürüp bıraktım
cag kebabı yedik
lokum gibiydi
derken evdeydim
yemek hazırladım falan
bugun bir araştırma yaptım bakalım doğrumu die evet doğruymuş
böle işte ferihanın yeni bölümünü bekliom beyimi bekliom falan filan
görüşürüz günnüş :3:

aşk sadece elimi tutman değil ki
aşk sadece tenimi sarman değil ki
aşk herşeyi beraber tatmak değilll mi?
bu kadar zor muydu aşkı bende yaşamak:31::57:

Sana şokkkk bii haberim var günlükkkkkk bu evde olmadıı :33: artık psikopata bağladım :27:
Nerdeyse kısmetimiz çıksın artık yaa ben de evim yerleşsin istiyorum :2:
çok geç kaldık çooooooooooooook :5:

günlük yarın tatil bana :52::8:
bugünde işten çıktım o aradı işin varmı beste'yle makyaj malzemesi bakmaya gidicekmişsin beraber gidelim dedi:31:
aldı beni sonra gittik dolaştık gezdk bi avm'ye girdik tutturdu 5D sinemasına girelim diye olmaz dediysemde dinlemedi :30:
korkumdAn değil ama hiç girmemiştim bişi olursa rezil olmiyim dedim :17:
ama o kadar eğlenceliydi ki üst üste 4 defa izledik başka konular uzay yolculugu falan harikaydı :16:
sonra karnı acıktı yemek yemeye gittik tam yemek yerken bi kız dikkatimi çekti
kk dan mı acaba diye ikilemde kaldığım sırada ikimizde birbirmize doğru dödük bişi sormak için :9:
o benim saç rengimi sorarken bende onun nickini söyledim :31:
burnunu gösterdi o kadr doğal şirin bi burnu varki çok hoşuma gitti :31: kendiside maş. çok güzelmiş yakından günlük :12:
sonra ordan vedalaşıp makyaj malzemesi satan yer bulduk x parayı ödemeye kalktı :36: izin vermedim tabi :19::20:
ama bi baktım ben hediye parlatıcı seçerken o ödemiş bile :47:
iki saat lafını yaptım bende gittim o lavobodayken çok şık bi gömlek aldım ona ödeştik dedim :52:
aferin akıllı kızsın daha bi sevdim seni hiç kimse yapmadı bugüne kadar dedi :31:
:31: daha sonra kahve içmeye gittik onun yanında kendimi çok hafif hissettim senelerdir tanıyormuşum gibi muhabbet ettim :31:
yarın mangala çağırdı gitmicem :31: çekimim var dedim biraz ısrar etsin bakalım düşünürüz :69:
öptümmm :54:

malesef günlüğüm çok hastayım...
türlü türlü rahatsızlıklar peşimde.. anlatsam roman olur..
sesimi kaybettim... kendine gelmesi bakalım ne kadar zaman alıcak..
canım sıkkın..
sevdiceğe kırgınım..
bi düzeliyim anlatıcam tüm derdimi kendisine...

Back
X