Popüler Konu Sevgili günlük...

Bir Eş İstiyorum ;
Gamzeleri gül kokan , gözleri Ayet saçan.

Bir Eş istiyorum ;
Kalbinde ALLAHu EKBER yazan.
...
Bir Eş İstiyorum ;:123:
Balayına Umre'ye gitmeyi Arzulayan.

Bir Eş İstiyorum ; :123:
Sabahı Secde İle karşılayan.

Bir Eş İstiyorum ;:123:
Günahlarına Pişman.

Ve ben bir Eş İstiyorum..:123:
Sadece RABBİMden istiyorum..

Sürekli İstiyorum Çünkü EFENDİM (sav) Hadis'ini biliyorum ;

''ALLAH DUA'da ısrar edenleri sever...

Bugün tam 6 hafta olmuş. Söyleyeceklerim bu kadar.

günlükcükkk ben çalışmaya başladımmmmmm :))) aman sevgilimde bi ilgili sormaaaa :38:korktugum gibi olmadı hiççç biraz yoruluyorum tabii ama beni en cok korkutan biri beni azarlarsa bana laf söylerse olmuştuu ama kimse bişey demiyoo :))) benim üzerimde psikolojik baskı yokkenn iş ağır olsada gayet mutlu oluyorumm :)) ileriki günlerdede inşallahh hep böyle düşünürümmm öpüldünnn :54:

Biraz sıkıcı bir hafta sonu.
Çok garip bir handikap yaşıyorum.
Hem zaman yaklaştıkça sabırsızlanıyorum, kuzumun yanında olmak istiyorum, hem de annemden ayrılmayı hiç istemiyorum :26:
Oy oy, aşrı aşrı memlekete kız vermesinler be günlük :5:

Dün canım arkadaşım tritonissa'nın düğünü vardı :123:
İnşallah çok güzel geçmiştir. Zaten onun çok güzel olduğuyla ilgili hiç şüphem yok :29:

Şu masrafların içinden nasıl çıkacağımızı konuşup duruyoruz ama bir türlü sonuca varamadık.
Dersler bitti artık. En azından kira derdim kalmadı, evimdeyim.
Kavuşuyoruz ya günlük, olsun yapabildiğimizi yapar, kalanını evlenince tamamlarız. :123:

günlük, bugün sevdicekle limoniyiz... dün arkadaşlarıyla pişti oynamaya gitti saat 1.30 da aramış beni tabiki ben uyuyakalmştm.. bu kadar gecikeceğini haber verse en azından ben de erkenden uyur dinlenirdim :20: bugünden beri kızgınım ya kısa kısa konşp duruyoruz. arıyo nabzımı ölçüyo kızgınlğm geçmedi ya hemencek kaçıyo uyuz aşkım.. bana küstün mü diye sormaz mı bi de hepten ayar oluyorum. misafirim gelecek çook yoruldum yahuuu bu evhanmlığı zor zanaat:44:

Burda evlilik haberlerini okuyunca bir mutlu oluyorum ki sorma günlükcüm
Allah daim etsin tüm günlük arkdaşlarımın mutluluğunu :16:

Eee bizde insanız canım özeniyoruz hemen hayallere kapılıyorum :1:
İnsan hayalleri olmadan yaşayamaz nede olsa dimi :17:

Ama ben sana bu haberi en erken 5 sene sonra verebilirim,onu söylimde :ssz:
Olsun yeterki sevdiğim insan yanımda olsun beklerim yıllarca hiç mühim değil.
Baya bir uzatmalı sevgili olurz işte fenamı herşeye iyi yönden bakmak lazım
Aradaki aşk tükemez inşallah :26:

Neyse ya nerden daldım bu konulara
Öpüldün günlük :38:

Bari 19 Mayıs'a karımasaydınız:72: sen yasakladın da biz kutlamadık mı sanki 19 mayıs'ı unutturmaya çalıştıkça biz daha bir bağlanıyoruz Atatürk'e atam gelde şu türkiyenn halini bir gör bir de sen yürü üzerlerine

Günlükcüğümm bu şarkıyıı kendime gönderiyoruummm :24::24::24:

* * * * *
Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde
Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle

Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi
Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi

Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan
Biliyorum ben böyleyim
Yeter ki iste sakın korkma hayattan
Farkındayım seninleyim

Kal kal kal hep yanımda kal
Kal kal kal hep hayatta kal

Tut elimi duy sesimi
Belki zor olacak içini yakacak
Düşsen bile kalk yeniden
Bana sarılarak göster sevdiğini

Bir gün her şey değişir anlamak zor gelir bazen
Bir gün herkes değişir yenilmek zor gelir zaten
Benim hayallerim var benim bitmeyen umutlarım
Ama bazen yalnızım sessiz solgun sokaklarda

Ne kadar zor gelse de bazen
Ağlamak gelse de içinden
En karanlık günde bile
Sakın korkma güneş doğsun içinde

Kal (Atiye) - YouTube

Son düzenleme:
gene ben geldim.öfkelerim,sevinçlerim,özlemlerim ve yaşayamadıklarım hepsinin dile geldiği tek yer.bu günlerde bir başka hüzünlüyüm niyemi mezuniyet bir başka şekilde hayalini kurmuştum ama hayalde kalacak hep.kaderim mi bu yalnızlık ?hangi insanoğlu tek başına kutlaya bilir mezunıyetini kalabalık içerisinde bir ben mi olacağım. işte bu yüzden gidemeyeceğim yaradandan dileğim böyle olmadı mezuniyet törenınde giyemediğimi öğretim üyesi olarak giymeyi nasip etsin.

selam günlükcan
inanılmaz kötü bir gün geçirdim ilkokuldan sonra ilk kez bayıldım:43:
sabah bişey yememiştim içim almıyor bu ara öğlende tansiyonum düştü fenalaştım allah korudu annem yanımdaydı çok şükür
günlüğüm geceleri test çözmekten uyku düzenim bozuldu artık gelse şu haziranda sınava girsem çok bıktım stresinden...
tabi haziranın gelmesini sadece sınav için istemiyorum evimide yerleştirmek eksiklerimi almak istiyorum
gelinliğim yok günlükkk düğüne 45 gün var ve gelinliğim yok :14:
ayrıca nişanlımı çok özledim :31:

şimdi gidip ütü yapıcam evden kışlık yazlık neyim varsa götürüyorum evime yerleştircem...
hadi öptüm çokcana :))

bugun çok sınırlendım assaaadakı kedisinide alıp benım kapıya gelmıs anlasılan!! kapıcının copu almasını için kapıya koymustum ..2saat kadar sonra eşimle carsıya cıkcaaktık birazcık dolasıp bişiler yeriz diye anaaa kapıyı bi açtım ağzını sımsıkı bagladıgım poşetimmm bir şekılde acılmıs içinde çöopler dokulmussss... 2kat posetide usenmemıs acmıss peesss vallahiii... :53::47: dün biraz atısmıstık kedisi yuzunden yani baska kım yapacak :26::50: sonuc ıtıbarıyle kedi olsa poseti deler bagcıklarından acmaya ugrasmazzzyaaa... amann neyseee gece gece yine sinirlendim.. neyse copumu tekrar baska bı posetle topladım eve balkona koydum..sonra batan yerıde temızledım guzelce napıyım baskaa...

yaa sabıırrrr diyorum ama bu sabırr pek surmezzz ben diyim... edepsize bak :20: sukretsın asagıya bısıler sırkeleyıp durmuyorum,halılarımı asagıya sarkıtmıyorum benım ustumdeki gibi.. cekırdek citleyıp asagıya atmıyorum... altımdaki balkon sılerken onu gore gore dahada ustune sılkelemıyorum tozlu tozlu yollukları.. benım ustumdeki senın ustun olsaymıs vayy halıne demek istiyorum artık siz kesın karakolluk filan olurdunuz..

bu zamanda sabretmemek gerek onu çok iyi anladım..

bazen sevgide aşkta biyere kadar dedirten olaylar oluyor günlük herşeyin başı saygı artık aşkından ölen herşeyi kabul eden saf aşık durumları bana göre değil
sadece saygıyla bir ilişki yürürmü onuda bilmiyorum ama ben bu ilişki için bundan sonra kılımı kıpırdatmıcam onun için vazgeçtiklerimin peşinden koşmaya devam edicem
beni kaybetmek istemeyen düşünsün bunları benim hiç kaybetcek bişeyim yok çabalamaktan en önemlisi karşımdakine çeki düzen vermekten sıkıldım
uzun lafın kısası insanın hayatı 2 günde bukadar allak bullak olur mu oluyor..muş

merhaba gunluk

bu hafta cok sıkıntılı gecti agladım üzüldüm alaha hep dua ediorum inş. dualarımı kabul eder resmen kafayı yedimm kendimi tanıamıorum bu yuzden pskolojık destek alıcam bari hap verirlerde beynim uyusurda düşünmez olurum takmaz olurum hiç birşei

Günlük çok yorgunum hemde çokk bu hafta trafigim çok nasıl altından kalkarım bilemiyorum ben allah yardımcım olsun :27::27:sana daha çok yazıcaklarım varda inan ellerim gitmio sonra görüşürz :5::5:

Günlük...
Her şeyin iyi olacağına inanmak istiyorum onun yine bana aşkla bakan gözlerini görmek istiyorum...
Biliyorum elimden gelen bişey yok ama sadece dua etmek ve zamana bırakmam lazım.

günlük

çok keyıfsızım bugün ya, sevgılım yarın ankaraya gıdıyor

nefret edıyorum ankaradan :47:

bıde hava çok sıcak burda patladım resmen, annem lokma yapmış afıyetle yedık :17:

bırazdan balkonda çay keyfı yapcaz

bu arada ne güzel 1 hafta sevgılımın yanında sıgara ıçmedım, annem kötü örnek oldu ıçmeye başladım yıne

sakın benımkı duymasın olur mu :36:

anlatcak bırşeyım yok, yarın ışe gıtmek ıstemıyorum hep hafta sonu olsa ya keşkee :46:

slm günnüş
kuzenimin cocugu burdaydı
onunla ilgilendim
kuzenimde fırl fırıl gezdi
böle işte cocuk bakmak yordu
beyimin işi ne olucak bakalım
maddi olarak zor bir ay ama geçer biliyorum :31:
vuslata az kaldı belkide hiç kalmamıştır kimbilir..

Saskinim, mutsuzum, yorgunum ve kirginim.
Bugün yasadiklarimi asla unutamam.
O sahne gözümün önünden gitmiyor.
Aklima geldikce kahrediyorum.
Dermani olmayan bir yara acildi icimde, ne yaparsa yapsin umrumda degil artik.
Simdi canimi yakan, elimden giden onca sey.
Degmiyor gercekten, yazik.

sevgii günlükcüm kafamda kırk adet tilki var kırkınında kuyruğu birbirine değmiyor. önümüzdeki bu belirsizlik canımı sıkıyor. off offf :(((

Back
X