Popüler Konu Sevgili günlük...

2012'nin son günlüğünü yazmadan ilk sayfalara şöyle bi göz gezdirdim günlük...
O zamanlar düğün telaşım varmış. Nasıl da hevesli, nasıl mutluydum 6 sene sonra eşimle bir arada olacağımız için.
Çok şükür hayallerimiz gerçek oldu, çok da güzel oldu.
Bekarken baba evimde bir türlü bulamadığım huzuru eşimle kendi evimizde buldum. Çok şükür :nazar:
Pişman olmadım onunla olduğuma, çok çok mutlu oldum.

Sonra... 16 Kasım günü eşimin çok istediği o haberi aldık. Hamileydim.
Nasıl da ağlamıştı ilk duyduğunda, kalkıp şükür namazı kılmıştı.
İlk doktor randevumuzdaki heyecanlı halimiz sonra.
Herkes bize bakıyor, gülümsüyor falan.
Ondan sonraki birkaç kontrolde hep olumsuz şeyler duyduk aslında.
Gelişimi geri, sağlıklı değil dediğinde doktoru suçladım hatta.. Başka doktorlar aradım.
Hiç getirmedim aklıma bebeğimin beni bırakacağını.
Gecenin 3'ünde sancılar içinde kıvranırken, bebeğe bi şey olur diye ağrı kesici bile içmezken de; ambulansta giderken de hala ihtimal vermedim kaybetmiş olabileceğime.

O gün hiç aklımdan çıkmıyo günlük.
Büyüdükçe kayıplarımız da büyüyormuş meğer...
Ömrüm boyunca yaşasaydı ne olurdu, kız mıydı erkek miydi acaba diye sorup durucam galiba kendime.
Elbet yeniden hamile kalıcam, çocuk sahibi de olucam rabbim nasip ederse ama bu ilk bu acı tecrübeyi unutamıcam.
Şimdi daha farklı bakıyorum etrafıma.. Hele çocuklara..
Onların hep bi mucize olduğunu düşünürdüm, şimdi buna gerçekten inanıyorum.
Ne yazık ki ben mucizemi kaybettim.

İki gün önce misafirimiz vardı. Bir de 4 yaşındaki oğulları...
Uzun zaman olmuş çocuk kahkahaları duymayalı. Maşallah öyle de tatlıydı ki :nazar:
Giderken beni de yanında götürmek istedi, ağladı hatta.
İçim burkuldu günlük, şu an bebek bekliyo olabilirdik. Karnım büyürdü zamanla.
Sonrası mutluluk olurdu ne güzel.. Olmadı.

2013'ten beklentilerimi yazmayı düşünmüyorum sana.
Kim beklediğini buluyor ki şu hayatta.
Önümüze ne sunulursa onu yaşıyoruz işte.
Rabbim neyi uygun görürse... Sorgusuz sualsiz itirazsız yaşıyoruz işte.
Yaşamak zorundayız.

KK arkadaşlarım,
İyi ve kötü anlarımda sanki beni tanırmış gibi destek oldunuz bana. Çok teşekkür ederim.
Sizlerin günlüklerinizi okurken dualarınıza amin dedim çoğu zaman.
Kalbinizden geçen tüm güzelliklerin gerçek olmasını; ömür boyu sağlık, huzur ve sevgiyle yaşamanızı temenni ediyorum. İyi seneler hepinize... :29:

2012 ye veda ederken 2013 ten medet ummak doğru mu ?
Bütün isteklerimi, düşüncelerimi bir yıla sığdırmak imkansız gözüküyor.
Bu yüzden 2013 yılında sadece sağlığım sıhhatim yerinde olsun gerisine karışmasına gerek yok.
Bundan sonra her yıl sadece bir konuya odaklanmaya karar verdim. Yoksa beynim paramparça oluyor.
Nereye yetişeceğimi şaşırıyorum.

İşin özü şudur ki ;
Kariyer sahibi olmak isteyene iş, çocuk sahibi olmak isteyene hayırlı bir evlat, borcu olana ödemeye yetecek kadar para, evlenmek isteyene hayırlı bir eş...
Herkesin gönlünden ne geçiyorsa hayırlısıyla karşılığını almasını diliyorum... :16:

Son düzenleme:
İşin kolayıdır günah keçisini seçmek; ben de seni seçtim 2012. Bütün yaşadıklarımın sebebi sensin :) Bana hicbir şey vermedin bu yıl, özgürlüğümden başka.

2013 e çok büyük anlamlar yükledim. İyi bir başlangıç olsun diye İstanbula gidiyorum arkadaşlarımla. Nevizadede yer ayırttık. Harika bir gece gecireceğim. Öğleden sonra yola cıkıyorum.

Allah utandırmasın bizi. 2013 hepimize hayır getirsin. Sizi seviyorum.:38:

2012 en başları benım ıcın cok kotuydu..

İkinci oglumun edward sendromu ıhtımalı 50/1 di.Ve bu bebkler en fazla 1 yaşına kadar yaşıyabilirdi..

Hamileliğim bu duygularla gçti..Sadece dua ettım ...

Rabbıme sonsuz şükürler olsun sapasaglam bır oglum daha oldu...

Annemlere yakın yere tayınımız cıktı..Cok mutlu oldum bu yıl....

Rabbım 2013 yılında bebek ısteyenlere saglıklı bebekler getırsın..

Huzur mutluluk saglık ısteyenlere versın...

Bekarlara adam akıllı koca nasıp etsın...

İş isteyenlere iş nasıp etsın......

Sınava gireceklere yüksek puanlar nasıp etsın......

Rabbım bu yıl kım ne dılerse onu versn.........

Sevgili günlük 2012 yılında biliyorsun çok üzüldüm belkide hayatımın en kötü yılıydı umarım 2013 de aynısını yaşatmaz bana artık kendimi toparlarım bir an önce...

2012 seni hiç ama hiç sevmedim:63: yürü gittttttttttttttttt:33:

Hoş geliyorsun inşallah 2013 :46::nazar::16::16::16:

Sağlık,huzur ve bereket getir bize..:61:

Mutlu yıllar arkadaşlar :54::54::54::54::54::54::54:

Son düzenleme:
2012...

Hayatımda sonları yaşayıp yeni başlangıçları yaptığım bir yıl oldu. Çok koşturmacalı dolu dolu bir yıl yaşadım.

Son 2 3 ay her ne kadar stresle ve beklemeyle geçsede beni mutsuz eden bir yıl olmadın çok şükür..

Hedeflerimi şimdilik gerçekleştirdim.

2013..

Senin hedeflerimin sonuna ulaştığım bir yıl olmanı diliyorum. Önce sağlık sonra iş sonrada artık nişanlanmak istiyorum :52:

Tüm sevdiklerim içinde hayırlı bir yıl olur inşallah..

KK ahalisininde yeni yılını kutluyorum 2013 ün hepinize sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum. İçinizden ne kadar güzel şey geçiyorsa hepsi gerçekleşsin inşallah =))

İyi seneler..

Acı, tatlı anılarıyla bir yıla daha veda etmeye saatler kaldı.

Güzelliklerin bereketli, sıkıntıların bereketsiz olacağı,

Sağlık, sevgi, saygı, dayanışma, güven bolluğu içinde
geçecek bir yeni yıl diliyorum herkese ve kendime. $amin.gif

Bende birşeyler karalayayım sana 2012 günlüğü ;

Benim için tuhaf bir yıl oldun.Yeni kararlar aldığım koskocaman 365 gününe bambaşka bir ben sığdırdım.

Kafamdaki soru işaretlerinden kurtuldum.Ben ne kadar sorarsam o kadar aklımın karışacağını anladım belkide.Daha az sorgulamayı öğrendim.

Oğlumun bana kattıkları bu sene bir hayli yol aldı.Büyüdü...Büyüdükçe ; gördüm ki o benim için herşey olmuş.Geceleri kitabını okuyup , öpüyorum onu , sonra o minicik kollarıyla beni kendine çekip ''seni çok seviyorum anneciğim '' demeden dalmıyor ya uykuya , 34 yaşında öğrendim ; onun sevgisinden daha masum bir şey aramanın saçmalığını.

Eşimi bu sene daha çok sevdim.Onunla olan paylaşımlarımızın , onun yüksek lisansı sebebiyle az çok sekteye uğradığı bu yılda , fazla zaman geçirmeden de hala ilk gün kü gibi olabilineceğini gördüm.

Bende öğrenci oldum bu sene.12 yıl aradan sonra tekrar üniversiteli oldum.Çok ders çalıştığım söylenemez ama yine de başaracağıma inancımı kaybetmedim.

Kadınlar kulübü ile ve buradaki arkadaşlıklarla tanıştım bu sene tam manasıyla...Geceleri güldüğüm muhabbetler oldu , polemikler oldu klavye kahramanı kesildiğim , birbirimizin özel hayatına dair sorunları konuşup çözdüğümüz güzel dostluklar...

2012 nasıl geçtiğinin bir önemi yok artık benim için..Ha 31 Aralık ha 1 Ocak ;ama ben duraksamadan devam edeceğim yoluma nefesimin yettiği yere kadar...

Herkese gönlünden geçenlerin gerçekleşeceği güzellikler diliyorum bende.

Ne zor anne olmak bilemezsin günlükcan...
Onu canı yandığında senin canının daha fazla yanması...
Ona gelecek bir şeyin kendi başına gelmesini tercih etmek...
Onun canı yanarken senin o acıyı dindirememen...
Geçen akşam oğluşumun kolu kırıldı ve ben hiç bir şey yapamadım
şu an alçı da kolu ve nasıl kaşınıyor ama kuzucum benim dayanıyor
ama ben onun o halini gördükçe içim yanıyor...
çünkü elimden bir şey gelmiyor...
geçecek annem bu da geçecek diyorum sadece minik kuzuma...
tam da kreşe başlamıştık ve arkadaşlarını öğretmenlerini çok sevmişti
her gün ne olur beni okula götür diyor...
böyle durumlarda insanın dostlarının sevenlerinin olması ne kadar da güzel...
Kaç akşamdır boş günümüz yok herkes geçmiş olsuna geliyor
insan böyle günlerde anlıyor kimin değer verip vermediğini
gelenden de gelmeyenden de allah razı olsun ama insan anlıyor gerçek sevenlerini
en yakın zannettiğimiz insanlar aramazken hiç beklemediğim insanlar evimize geldiler
her şerde bir hayır vardır ya böyle durumlarda anlıyor insan kimin ne olduğunu...
neyse günlükcan benden bu kadar...
haydi hoşçakal...

zaman eriyor günlük. geçmişim bir avuç suya dönerken kalan geleceğimi soğuk odalarımı hapsetsem acaba? bundan kaçış yok değil mi?, evet yok biliyorum beni üzen tek şey soğuk odalara hapsettiğim umutlarm ve hayllerim. 2012 son günlerinde sarhoş etti beni. ne çok saçmaladım ne çok saçmaladım bir bilsen. hayal edemeyceğim şeylere giriştim. arada olur çok bunlaınca yaparım. ama nadirdir. acaba dahamı sık yapsam. hıı. belki heyecan olur.
bir kayıp yaşadım derin bir kayıp. bir yanım o kayıpla kayboldu. hiç oldu. inancım kalmadı üzerinde yaşadığım, nefes aldığım ayak bastığım dünyaya. sarsııldım günlük .2012 son anda çok fena tokataldı beni. umarım 2013 daha şefkatli davranır . eski patronun acıttığı yaralarımı sarar .
belkide kalan günlerim benim için dua eder. çok ihtiyacım var.

Son düzenleme:
2012 nin son saatlerini yaşarken...bak artık 2013 ten aşk istiyorum,karşılıklı,acısız,mutlu sonla biten...sadece bu kadar...

rakamların geçmiş yılın gelecek yılın hiçbir önemi yok
önemli olan önce sağlık sonra anlık küçük mutluluklar
:55::55::55::55::55::55:

2012 benim için en kötü yıllardan birisiydi çok sarsıldığım zamanlar oldu....Bian önce bitip gitmeni istiyorum. Daha 2013 e girmeden benım için sürpriz olaylar gelişmeye başladııı bu yıl çok mutlu olucam hissediyorum şans getireceksin bana 2013 :16:

:124: yeni yıl herkese öncelikle sağlık,mutluluk,başarı getirsin inşallah :124:

Günlük dilim bi şey istemeye varmıyo...
2012 benim için kötüydü belki de iyiydi bilmiyorum, ama bebeğimi kaybetmek kötülerin en kötüsüydü.
Evliliğimi de tam oturtamamışken tekrar bi bebek istemek, anlamsız ve boş geliyo.
Bilmiyorum ben en iyisi hiç bi şey istemiyim sadece şöyle diyim '' Rabbim hakkımda hayırlısı ne ise o, olsun ''

2012
benden o kadar çok şey götürdün ki benim en şanssız yılım oldun
ocak ayında hamileliğime ne kadar sevindiysem
mart ayında bebeğimi kaybetmeme bir o kadar hatta daha çok üzüldüm
en şanssız yılım oldun hiç bir şeyim yolunda gitmedi.....
bazen düşünüyorum da bu hayatın bana verdiği en güzel hediye sevgili "eşim"
Yüce Rabbime ne kadar dua etsem şükretsem azdır "seni çok seviyorum hayatım"
yeni yıl hepimize sağlık, huzur, başarı, şans, mutluluk ve gönlümüzden ne geçiyorsa onu getirsin inşallah
ve tabi benim gibi bebek hasreti çekenlere hayırlı sağlıklı birer evlat versin Rabbim...

SEVGİLİ GÜNLÜK İŞŞALLAH 2013 ÇOK GRL GELİCEK NE 2003 NEDE 2011 VE 2010 HİÇ GRLU GELEMDİ 3 BEBEGİMİ O SENELERDE CENNETE YOLLADIM BİR ANNE OLARAKTAN İÇİM ACIDI:14::14:İŞŞALLAH 2013 TE EVLADIMI KCAGIMA ALIRIM CANIM YANMAZ KOKSN İÇİME ÇEKERMİYİM ACABA BİLMİYORUM:14::14:içim acıyor günlükcan inan diyete girdim sbatan beri anam aglamış durmda kaçamaklar yapmasaydım şimdi filinta gibiydim :9::9::9:ş panik atak hastalıgım gitse geri gelmese ne var borçlarımızı ödesek ferahlasak ne olur:16: herkezin bbesi old burda kaç kişi hamile ögretmiş gibi sorma:9::9:banada diyorlar hadi sende gel peşimize bilmedikelri birşey var hem 75 düşemedim hemde korkyorm ya 3 yavrm gibi gene vefat derse :14:ben ne yaparım tek eylencem burası face onlarda olmasa kafayı yerdim herhalde:14:kimseye gidesim yok hoş kimseninde bu ara gelesi yok :5::5:bazen diyorm kimse iyiki gelmiyor gitsem bir yere hemen bebek konusunu açıyorlar :53::53:kızıyorm hep bebek aman ne zaman düşünüyorsn bak 1 sene geçti vs akıl vericeklerine para versinler:9::9:anca konuşup duruyorlar aman benden zak olsnlarda gerisi boş :19:sanki hamile kalması hüner bir havaları var sorma okadar 3 gebelik geçirdim kimseye naz yapmadım eşime bile şimdiki hamilelere bakıyorumda:30::30:töbe yarabbim neler var anlatsan şaşarsın :53:aman benden zak allaha yakın olsnlar gerisi boş ablamın kızına az kaldı şbatta dünya evine giricek oglmda görücem işşallah gidince kokus burnmda tütüyor sıpanın :16::16:
hey sana sesleniyorm 2013 iyi güzel gç olrmu gene beni üzüp aglatma yavrlarımın acısını bana gösterme olrm garip paşanı üzme herkezin istediklri gerçekleşir işşallah tek temennim bu:16::16:

Ahh 2012,sonunda bitiyorsun...
ÇoK acılı ve hüzünlü bir yıldın benim için,bitmeyecek kadar uzundun gözümde..Her ayında ve gününde ayrı ayrı çektirdin sağolasın..
2013 yılı ile senden kocaman bi intİkam almayı planlıyorum..
Çok mutlu,huzurlu,sağlıklı ve en önemlisi sevdiklerimle beraber bir yıl olması dilegiyle..Hoşgeldin 2013.
Mutlu yıllar Kadınlar Kulubü:nazar:

Back
X