Popüler Konu Sevgili günlük...

Annemin 5sene onceki hali gelse geri keske..yanimda saglam dursa eskisi gibi gezip dolassak...oglumda oldugu gibi kizimdada yanimda olsa babamla birlikte...eski hallerini ozluyorum cok..onlar hep iyi olsa keske..anne babalar olumsuz olsa keske..ben onlarsiz bi hayat istemiyorum..kizimida onlarla buyutmek istiyorum..basim sikistiginda ilk onlara kosmak istiyorum..hemen onlari aramak istiyorum..babamin bana moral vermesini istiyorum..offff😭🤰hormonlarr🤦‍♀️
 
Bide sanki tek hamile benmisim gibi geliyor..hic mi doguran yok etrafta ya..bi ben mi yanii🙄kizima arkadas lazim bi hamile haberi alsam yakinlarimdan ne iyi gelicek bana...
 
Günlüğüm ben geldim.
Aradan birkac yıl gecti, yine üzgünüm.
Ayağını yorgana göre uzatmayı bilmeyenler beni üzdü.

2 aydır kapiya banka tebligatı geliyor. Sorunca cevap yok, geçiştirme, kaçmaca.
Valla bıktırdı, ne zaman nasıl ne olacak..... Oyyy.... Vay başım...

Söylesem kabahatliyim. Bi de suçlu hep zam yapmayan patronlar! Suçu ikimiz paylaşıyoruz patronlarla. Para idaresi bilmeyen ................ler hiç suçlu değil hiç....!!!!
☹️
 
İçime öküz oturmuş gibi sanki günlük. Dizide bir karakter böğürerek ağladı diyordu. Ben de aynı öyle böğürerek ağlama ihtiyacında gibiyim ama aglayamiyormuşum gibi. Çok bunaldım. Birkaç gündür yeter artık diye bağıracakken kendimi saninleştirmeye çalışırken buluyorum. Allahim aklıma mukayet ol diyorum. Sabır diliyorum. Bu gece yine kalp çarpıntım var gibi. Hayırlısıyla bir an önce bugunleri atlatıp nefes alabilsem. Hiç iyi hissetmiyorum. Kötü hissediyorum :KK43:
 
Bir yere kadar sanıyorsun ki büyüklerimin bir bildiği vardır, ben bu konuda çoğunlukla hayal kırıklığı yaşadım.
 
Sinirlerim yıpranmış vaziyette. Yeter diye avazım çıktığı kadar bağıracakken son anda tutuyorum kendimi şu aralar. Ağrım çok şuanda. Doktora gitmek de istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum.
Çok huzursuz hissediyorum ve çok sinirliyim şu ara.
 
Bu sene çok aşık oldun, çook uzun bir zaman sonra ilk defa bu duyguyu tatmak enteresan. Ama imkansızsınız bir kere, yanlış zaman doğru insan.. yollarınız ayrıldı. Şu koca şehirde gittiğin her yerde onu arıyorsun. Bir gün doğru zamanda karşılaşmak dileğiyle..
Diğer karar vermen gereken konu hakkında ise, umarım senin için en hayırlısi olur, doğru kararı vereceğine inanıyorum. İnşallah pişman olmazsın.
Seni çook seviyorum canım benim üzülme hiçbir şeye.
 
Cok yanlis zamanda yanlis islere giristim..kendime saydirip duruyorum..bu hayat duzelmezki artik..neyin kafasinda bu insanlar?herkesin akli mi bi yerinde olur?bu kadar mi sapkinlik artar?Allahim cok korkuyorum..nolur nolur cocuklarima guzel gunler goster..ben bu korkuyla nasil onlari buyutucem simdiden karalar bagliyorum..Allahim ya bitir bu kotu dunyayi yada hersey cook ama cokkk guzel olsun artikk..
 
Sevgili günlük, kendimi iyi hissetmek istiyom ben.
Borç ettiyse yırtsın poposunu, çalışsın ödesin banane!
Koca adam, para idaresini öğretemedik!
 
sevgili günlükcum, bugun erken gebelik testi aldim evdekilerden gizli. Tup tedavimin 6.gunü. tek cizgi cikti. Umutlanmistim biraz da olsa. Icimde negatif duygular var suan. Aglamakliyim. Bir mucize olursa nasıl olur.. ah satürn. Ne vardi da geldin benim 5.evime. bu durumun bana hediyeleri nelerdir diyeyim bari. Allah saglık bereket zenginlik versin bundan sonra. Artık tüp yapmam. 7. Tüp oldu bu.
 
Çok sevindim gitmene. Gerçekten… yoksa kötü şeyler olacaktı. Allah korudu beni. Ama ben de az direnmedim, görmezden geldim, çok zorlandım. Sen değişmezsin biliyorum, senin gibisi de bir daha gelmez herhalde.
 
ben nasıl daha iyi daha mutlu olabilirim allahım? 7.tüp tedavim artık son tedavimdi. Az da olsa bir umut taşıyorum. Cumartesi test yaparım. Ve yoluma bakarım. Suriyelileri kıskanıyorum be günlük:) nasıl da çifter çifter saglikli doguruyorlar..nasıl ama nasıl oluyor bu? Ruhum daralıyor. Nasıl daha neşeli olabilirim? Nasıl umursamaz olabilirim? Allahım mutluluktan ağlat hepimizi gidip yatayım. Belki rüyamda saglıkli ikiz dogurup onları severim biraz.
 
günlükcüm ruhum daralıyor. Gidip kan testi versemde bu iş neticelense. Ablam kızdı şimdi 7.gün test mi yapilır 3 gun daha bekle diye. Ya niye bekleyeyim ki. Zaten varsa 7,8.günde çıkması lazım.. hayat bana hediyelerin neler. Bana 7 tane tüp tedavisi yaşatarak , neyi amaçladın..ben neyi gormeli ve anlamaliyım. Ayyy sıgamıyorum .deli gibi alışveriş yapsam kendimi cok iyi hissederim.
 
Günlük bir süredir hep bunaldım diyorum ve bu daha ne kadar sürecek bilmiyorum. Bazen o sebepten ötürü öyle çok huzursuz oluyorum ki. Şuanda da öyle bir andayim. İnşallah bu durum en kısa zamanda hallolur. Huzurlu olmak istiyorum. : (
 
Selâm günlük,
Olacaak olacaak diye şarkı var ya, o işte :KK66:
 
Sevgili günlük, bu kadar kötü bir seçimi ben bile yapamazdım. Adam havada uçan kuşa yazılıyor resmen. Bir de kendince yorumları falan silip gizlemeye çalışmalar. Hem çapkın hem aptal. Bu kızın da kaderi yok nerde manyak orda o🤪🤪
 
Derdimi yazsam sana bile sığmaz günlük artık hayattan o kadar nefret ediyorum ki baskıcı zorba değişik insanların içindeyim ölmek istiyorum boşanmak istiyorum ama rahatsız edeceklerini biliyorum o yüzden ölmek istiyorum artık hayatımı istiyorum benim istediğim yer burası değil istediğim hayatta ben yobaz insanlarla yaşamak istemiyorum artık
 
Bugün eski bir evin kırık dökük penceresinden izledim o yeşil sokağı.
Sessiz ıssız, virane.
Kimler, neler yaşadılar o evde
Nasıl özenli asmış perdesini insancağız ama eskimiş, yırtılmış, penceresinin camı kırılmış.
Yanından dere geçiyormuş kurumuş.
İşte dünya hali, vardın ve yoksun, işte o kadar
Bir yere oturmuş ve kalkmış bir misafir
Belki bir zamanların en şaşaalı perdesi, şimdi öksüz mü kaldın

Hayalimdeki insanları orada yaşattıktan sonra atladım hemen zaman makinama, geçmişe gittim geleceğe gittim.
Dokundum, öptüm, sarıldım, güldüm, güldürdüm, yüzleştim, tekrar hayal kırıklığına uğradım, gıdıkladım, açtım kapattım, tozlu raflardan aldım yerine koydum, koymadıklarımı kırıp attım
Bazısını hiç hatırlamadım bile, olmamış gibi, anısı bile kalmamış ne tuhaf ve ne güzel

Kalbimin her bir parçasını dağıttım önce, pek sevgili eşcağızıma neler neler anlattım.
Sonra toparladık tek tek.
O virane evde kahkahalarımız çınladı

Bir öpücük kondurdum yarime.
İyi ki bu yolculuğun yol arkadaşı sensin.
Her halinle ve her halimle benimsin, seninim
 
X