• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgılı hamıs ve deneyımlı anneler dikkat dıkkat!!

Bahar nisan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2019
104
82
28
33
Bebek arabasına karar verebıldınız mi tecrube ve bılgılernızı beklıyorum benım gıbı bılgıszlerı bılgılendırın sevapdır😌😌

Merhaba, benim kiz 2.5 yaş oldu travel sistem bebek arabamiz var ve son 1 senedir çok nadir biner. Genelde yürümek istedikleri icin çokta pahalı birşey onermem 😄 siz söyleyince bı daha baktım ve şöyle salıncak sistemli buldum sanki güzel gibi ne dersiniz ?

Travel sıstem markası ne olursa olsun alanların hepsı pısman agır oldugu ve araba bagajlarına sıgmadıgı ııcn konforsuz yanı araba pratık olmalı ben oyuzden hala bulamadım ne alayım ne edeyım hıc bılmıyorum😒

Joie litetrax 4, pusetiyle beraber satılan çok güzel, e-bebek'te. 1599 tl idi en son. Hem baston araba gibi kolay kapanıyor, hem manevrası güçlü, doğumdan itibaren 3 yaşa kadar kullanılıyor.

Merhaba,ben grago mırage bebek arabası aldım.449 tl travel sistem pratik kapanıyor .daha kullanmadım ama kaliteli tavsiye ederim

Back
X