- 18 Haziran 2015
- 4.396
- 44.099
- 708
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mevzu neydiAy yine hatırladım hagb alan üye bu püü eltisi şikayetçi olmuştu hagb almıştı
Ay Allah korusun gül hanım beni yeterince tedirgin etti zatenKadının mesajlarını alıntıladım aldım geldım attımbana beddua eder de bende lohusa depresyonu yaşarsam die korktum ha
![]()
Hagb nedir?Ay yine hatırladım hagb alan üye bu püü eltisi şikayetçi olmuştu hagb almıştı
Ya Allah korusun yav. Ben yaşadım hayatımın en kötü günleriydi. Kimse yaşamasın inşallah. Mutlu olun hepKadının mesajlarını alıntıladım aldım geldım attımbana beddua eder de bende lohusa depresyonu yaşarsam die korktum ha
![]()
Amin amin inşAllah hıc bı anne yaşamasın ya. Herkes bebegıni tatliş tatliş büyütsünHagb nedir?
Ya Allah korusun yav. Ben yaşadım hayatımın en kötü günleriydi. Kimse yaşamasın inşallah. Mutlu olun hep
Kız ya paranın altında kalıp gerçekten boğulursan? Öyle de demesin. Hayırlı bol rızıklar versin desin.Etme eyleme bana bi şey de Rabbim bu gızı parayla bi sınasın paraya bogsun de bee belki tutar yaa son çarem artıkın![]()
Parayla boguldu öldü derler en azından yavKız ya paranın altında kalıp gerçekten boğulursan? Öyle de demesin. Hayırlı bol rızıklar versin desin.
Valla kadını zorbalarken düşünecekti. Kadına musibet dedi diye neler demişti, henüz anne değilsin dediğimde ben mükemmel anne olacağımı biliyorum, herkesi kendiniz gibi sanmayın demişti. Hatta ikinci doğumum diyerek algı yaratmaya da kalkmıştı.Amin amin inşAllah hıc bı anne yaşamasın ya. Herkes bebegıni tatliş tatliş büyütsün
Valla kınamaya gelmez ben bide ikiz bekliyorum . Bu üyeye tüp bebek imitasyon dediği için çok sinirliydim zaten ondan paylaşımını görünce yapıstırıverdim kendı ağzından çıkanlarıValla kadını zorbalarken düşünecekti. Kadına musibet dedi diye neler demişti, henüz anne değilsin dediğimde ben mükemmel anne olacağımı biliyorum, herkesi kendiniz gibi sanmayın demişti. Hatta ikinci doğumum diyerek algı yaratmaya da kalkmıştı.
Görmüştür şimdi işte öyle hamilelikle bir mi benek büyütmek.
Ay saçmalama be. Ölmek mölmek yok. Paraları çatır çatır harcamak varParayla boguldu öldü derler en azından yav
Aminnn inşallah![]()
![]()
Tamam yav ayyyy aminnn inşallah be donyammmAy saçmalama be. Ölmek mölmek yok. Paraları çatır çatır harcamak var![]()
Hagb ne ki? Haa hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasi. Neden aldi kiAy yine hatırladım hagb alan üye bu püü eltisi şikayetçi olmuştu hagb almıştı
… böyle demişsiniz madem neden doğurdunuz milleti kınayana kadar yaptığınız şımarıklığa bakın size destek almayın diyen yok bu süreçler herkesin başına gelebilir. Annenize bırakıp kendi evinizdetken bir aile olamazsınız o bebeğin sadece mamaya uykuya değil kendini güvende hissedeceği annesine ihtiyacı var en çok. Eşinizinde babalık hakkını elinden alıyosunuz zaten babalar zamanla bebekle bağ kuruyor bizler gibi gebelikte başlamıyor şıp diye çocuk aşkı yüklenmiyor. Madem anneden destek şansı var o gelsin gitsin olmadığı zamanlar eşinizle dönüşümlü bakın daha olmadı başka bir psikologla görüşünEvet doğru. Bakamayacaksa doğurmayacak kimse. Ne güzel dediniz.