Bebeğimi annem bakıp büyütmek istiyor, bende kalsın diyor. Sizce vermeli miyim?

Allah kalbinize insaniyet versin. Ben yorumları okumadanda yapmayı hedeflediğiniz işin saçma olduğunu söylemiştim ama şuanda acaba anneniz baksa sabi için daha mı iyi olur diye düşünüyorum

Alıntılı mesajları gördükten sonra hatırladım bende. Nick hafızam sıfır olduğu için size gerçekten yardımcı olmak istemiştim.
Nasılmış? Seks yaparken iyiydi doğurunca mı zor geldi? Hani millet spor salonlarında avare avare geziyordu ama sizin çok şükür aileniz vardı, anneydiniz. Gerçekten haklıymışsınız, bakmayacaksa doğurmayacak kimse.
İnsanları zorbalarken umarım bu yaşadıklarınız aklınız gelir de biraz ders alırsınız. Yazık.

Bide peş peşe doğurmayı düşünüyormuş. Hazır buna annen bakıyor nasılsa hemen doğur sen. Belki o ağlamaz 😂😂

Kadının mesajlarını alıntıladım aldım geldım attım 🙈bana beddua eder de bende lohusa depresyonu yaşarsam die korktum ha 🙈

Ay yine hatırladım hagb alan üye bu püü eltisi şikayetçi olmuştu hagb almıştı
Hagb nedir?
Kadının mesajlarını alıntıladım aldım geldım attım 🙈bana beddua eder de bende lohusa depresyonu yaşarsam die korktum ha 🙈
Ya Allah korusun yav. Ben yaşadım hayatımın en kötü günleriydi. Kimse yaşamasın inşallah. Mutlu olun hep

Hagb nedir?

Ya Allah korusun yav. Ben yaşadım hayatımın en kötü günleriydi. Kimse yaşamasın inşallah. Mutlu olun hep
Amin amin inşAllah hıc bı anne yaşamasın ya. Herkes bebegıni tatliş tatliş büyütsün

Eklentiler

• IMG_3025.webp
    IMG_3025.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 62
Amin amin inşAllah hıc bı anne yaşamasın ya. Herkes bebegıni tatliş tatliş büyütsün
Valla kadını zorbalarken düşünecekti. Kadına musibet dedi diye neler demişti, henüz anne değilsin dediğimde ben mükemmel anne olacağımı biliyorum, herkesi kendiniz gibi sanmayın demişti. Hatta ikinci doğumum diyerek algı yaratmaya da kalkmıştı.
Görmüştür şimdi işte öyle hamilelikle bir mi benek büyütmek.

Valla kadını zorbalarken düşünecekti. Kadına musibet dedi diye neler demişti, henüz anne değilsin dediğimde ben mükemmel anne olacağımı biliyorum, herkesi kendiniz gibi sanmayın demişti. Hatta ikinci doğumum diyerek algı yaratmaya da kalkmıştı.
Görmüştür şimdi işte öyle hamilelikle bir mi benek büyütmek.
Valla kınamaya gelmez ben bide ikiz bekliyorum . Bu üyeye tüp bebek imitasyon dediği için çok sinirliydim zaten ondan paylaşımını görünce yapıstırıverdim kendı ağzından çıkanları

Evet doğru. Bakamayacaksa doğurmayacak kimse. Ne güzel dediniz.
… böyle demişsiniz madem neden doğurdunuz milleti kınayana kadar yaptığınız şımarıklığa bakın size destek almayın diyen yok bu süreçler herkesin başına gelebilir. Annenize bırakıp kendi evinizdetken bir aile olamazsınız o bebeğin sadece mamaya uykuya değil kendini güvende hissedeceği annesine ihtiyacı var en çok. Eşinizinde babalık hakkını elinden alıyosunuz zaten babalar zamanla bebekle bağ kuruyor bizler gibi gebelikte başlamıyor şıp diye çocuk aşkı yüklenmiyor. Madem anneden destek şansı var o gelsin gitsin olmadığı zamanlar eşinizle dönüşümlü bakın daha olmadı başka bir psikologla görüşün

Back
X