Sevgili hanımlar farklı bakış açılarına ihtiyacım var , yardımcı olur musunuz ?

nickisonrasoylesem

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
2.990
5.620
358
iyi akşamlar hanımla. Bu benim ikinci üyeliğim Kazenin durumdan haberi var.

Elimden geldiğince özet geçicem, yorum yapan kişilerin okuyunca sıkılmaması adına

Aşk hayatım hep inişli -çıkışlı oldu bazen benden bazen karşı taraftan kaynaklanan problemler yüzünden bitti. Özellikle bu sene küçük çocukları görünce düzgün bir insanla evlenip ; yuvam olsun , çocuklarım olsun istiyordum. 2016 kasım ayında ciddi anlamda biri ile görüştüm maalesef şubat ayında bittiayrıntılara girmicem

Mayıs ayında, çalıştığım kurumda yeni bir birim açıldı askeri heyet idi ,orada biri ile tanıştım ''askerdi'' neyse 2,5 ay peşimi bırakmadı , görüşsem ne kaybederim dedim kendimce Görüşmeye başladık , günde 6 kez aramalar , uykudan uyanıp sesini duymadan yatamam demeler , gün boyu msjlaşmalar , buluşmalar çok iyi gidiyordu , ciddi anlamada görüşüyorduk tabi bunlar kişi üst bölgedeyken oldu. 45 günlük göreve gitmişti rahattı. Sonra araziye çıktı , günde 1 kez msj atabiliyordu, son zamanlarda çok gergin sinirli idi. Ben bu sürede bana değer vermediğini düşündüm , günde 1. kez msj atıyordu arama yok buluşma yok , hatta sevmediğini bile düşündüm , ona sordum kendisi kötü şeyler düşünmemi söyledi.

Son olaylar ise ; Bana benim işim çok stersli bu saatten sonra kaldırabilecek misin ? diye sordu bende kaldırabilirim dedim. Ben güzel msjlara aramalara devam ettim. Sürekli göreve gidiyordu , en son vicdan azabı çekiyorum nolur hakkını helal et, sana zaman ayıramıyorum dedi. Ertesi gün msj attım 1. gün boyunca geri dönmedi yine göreve gitmişti , sonra sitem ettim , neyse dedi bir süre arkadaş olalım dedi

Beni aradı up uzun 40 dk konuşmanın ardından , şuan sağlıklı düşünemiyorum, belki bir gün kapına gelirim yanlış yaptım derim vs.vs. bir süre arkadaş kalalım dedi kabul etmedim dedim bitirelim mi evet dedi bitirelim , çok sağlık diilim şu görevler bitsin dedi. Sonra tamam dedim seni tanımak güzeldi dedim kapatım teli

aradan 20 gün geçti, çok merak ediyordum msj attım , kendine iyi bakmasını , onun için elimden sadece dua etmek geliyor dedim, onu çok sevdiğimi belirtip allaha emanet ettim ; 5 dk sonra msj atıp benim için değerlisin , görevdeyim dönünce yazıcam aklına kötü bir ey getirme dedi. Aradan 5 gün geçti hiç bir şey yok ne msj atıyo ne arıyor , bu olanlar çok mantıksız geldi. Ona tekrar yazdım bunların mantıksız olduğunu olgun kişiler olduğumuzu , kimse kimsenin zamanını çalmaması gerektiğini söyledim.
Bana attığı msj şu ; benim için değerlisin, şuan görevdeyim , seni kaybetmek istemiyorum bir müddet arkadaş kalalım bende kabul etmedim , gel diyince gelecek git diyince gidecek biri diilim dedim, bunların bahane olduğunu , bazı şeylere hazır olmadığını söyleyip hoşçakal dedim, o da hoşçakal yazdı.

ayy kızlar çok özür dilerim çok uzun olmuş sizin yorumlarınızı bekliyorum , siz benim yerimde olsaydınız napardınız? onu seviyorum dürüst bir insan , düzgün bir adam ama bence duygularından emin diil, sizlerin fikirleri benim için değerli yorum yapan herkese teşekkür ederim

Son paragrafına katılmakla beraber ,adamı çok sık boğaz ettiğini düşünüyorum ..

Araziye çıkıp top oynamıyor ki adam , sen rahat uyu diye vatan bekçiliği yapıyor ,yeri geliyor çatışmaya giriyor ..

Adam vuruldu diyelim ,yaralandı .. o esnada sen mesaj atıyorsun :

Sen : Aşkım geç cevap yazıyorsun yada yazmıyorsun , sanırım beni sevmiyorsun ..

Asker sevgili : Aşkım şuan konuşmak için uygun bir zaman değil , ben seni arayacağım ..

Sen : Banane banane, şimdi yaz ,görüntülü ara ,etrafı da göster bakayım kim var yanında

Asker sevgili : Aşkım sevgini adhdkshdkskdj vuruldum lan , az dur rahat rahat öleyim

düzgün bir adam ama bence duygularından emin diil

Cevap bu cümlede.

Biz kadınlar aslında her türlü olayı analiz edebiliyoruz, önseziler sağolsun. Sadece bazen duygular ağır bastığı için acı gerçekleri örtbas etmeye meyilli oluyoruz.

Gerçek sevgi ve bağlılığı hisseden adam, uzaya çıksa da sevgisinden vazgeçmez. Bu hikayedeki adam duygularından emin değil ve fazla yıkıcı olmadan hikayeyi sonlandırmak istiyor. Siz de önünüze bakın, yolunuz açık olsun.

Bir askerle berabersiniz
Olgunum demişsiniz ama ben olgunluğa dair bir şey göremedim
Adam sahaya çıkıyor elinde telefon sizinle mesajlaşamaz.
Sorun asker eşlerine ne fedakarlıkla evliliklerini ayakta tutuyorlar anlatsınlar.
Sizde bu güç yoksa hiç bulaşmayın.

hahahha çok tatlısın sesli güldüm yoo gerçekten görevdeyken günde 1. kez msj atıyordum özellikle aramıyordum , bir gün sonra dönüyordu aslında benim sorunum yığınla güzel şey yazardım , adam odun kendisi de derdi odunum diye güzel 3 cümle kullanmazdı ne bilim sürekli arayan yazan bir tip diilim , alışmaya çalışıyordum off ya

Kesinlikle hayatında başka biri oldugunu dusunuyorum. Bu sekilde gorev yapan bildigim insanlar var evet gorevdeyken sık sekılde eslerini arayıp mesaj yazamıyorlar cok fazla hatta bazı yerlerde telefon bile cekmiyor ama bu sekilde günlerce aramama sormama olmuyor sizi bu bahaneyle beklemeye almış ve hayatındaki başka kişiyle olmazsa siz bekleyin istiyor bence kesinlikle bir daha arama sorma

Yalnız var olan bir üyenin nickiyle ikinci üyelik almak pek hoş olmamış ..

aslında bu yanlış hatırlamıyorsam 2009 da bu nickle üye olmuştum. Sonra silmiştim o dönmeler üniversite vs vardı sosyal sitelerde takılmamak adına kapatmıştım yanlış diilsem. Tekrar 2013 te üyelik alıp asıl gerçek hesabımı aktif olarak kullanmaya başladım :)

Onların farkındayım , yani dediğin şeyleri sahada iken her dk msj atmıyordum o da atmazdı günde 1-2 kez o da şöyle o dönünce bana yazardı

Teşekkür ederim :)

O zaman senin de söylediğin gibi adamin kafası karışık ve duygularından emin değil .. başkası bile olabilir ..

Boşver başka maçlara bakarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…