Sevgili hanımlar farklı bakış açılarına ihtiyacım var , yardımcı olur musunuz ?

Anladım :)

Onların farkındayım , yani dediğin şeyleri sahada iken her dk msj atmıyordum o da atmazdı günde 1-2 kez o da şöyle o dönünce bana yazardı

Bunalmış olabilir işinden dolayı
Bir kadına ne gelecek verebilirim diye düşünüyor olabilir vs vs
Adam nedir kimdir bilmem ama hayatınıza bir asker aldığınızda işinden soyutlayamazsınız. Normal strese sahip işte çalışan bir erkeğe göre daha sıklıkla sıkıntılı ya da stresli olacaktır bu çok normal ve bu durum o adam emekli olana kadar da devam edecek.
Ben sizi kaybetmek istemediğini, arkadaş kalalım diyerek de sizi hayatında tutarken beklentilerinizi düşük tutmaya sağladığını düşünüyorum.
Çünkü arkadaş kalalım lafı erkeklerin "daha da seni aramam başımı şişirme" taktiğidir. O niyetle olsa mesajınıza cevap dahi vermezdi.
Kendinizi yoklayın böylesi stresli bir ilişkiyi yürütecek durumda mısınız?

o kadar yoğun arayıp sorarken göreve gitmesiyle bir anda ilginin azalması pek inandırıcı değil...
aklına biri girmiş olabilir, sizinle artık devam etmek istemiyor olabilir..
gerçekten istese görevde de arar..
o kadar güvenmeyin bence, kendi haline bırakın, hiç yokmuş gibi hayatınıza devam edin...

Kisa surede bu kadar abartılı sevgi sozcugu kullananlara inanamiyorum ben samimiyetsiz geliyor.
Gorevdeyse yazamamasi arayamamasi cok normal.
Telefonun cekmedigi yerler oluyor. Ayrica bunun psikolojik boyutu var. Yani ben o tarz bir yerde olsam kusura bakma kimsenin tribini cekecek kafam olmaz. Kaldi ki uykusuz kaldiklari da cok oluyor. Buldugu ilk firsatta uyuyor olabilir.
Iliskinizin temeli saglamlasmamisken goreve gitmis. O yuzden zor gorunuyor.
Siz kabul etmenize ragmen ayrilmak istemisse bence kendi haline birakin döndüğünde akli hala sizde olursa o zaman düşünürsünüz.

yorumun için çok teşekkür ederim , ama ona sürekli çok yazmıyordum ilk zamanlar beni sevgi sözcüğüne ilgiye boğan o oldu bende karşılık verdim içimden geldiği gibi , mantıklı bir bakış açısı

Mesajları telefonu otomatik mi yolluyor acaba hep aynı mesajları atmış ya bazı mesleklerde insanların psikolojik olarak sağlıklı kalması mümkün olmuyor. O yüzden dengesizlikler olabilir. Onun hayatı gerçekten stresli, kaldırabilir misiniz? Ben yapamazdım mesela.

Kaldırabilirim çünkü karakterini sevdim , dürüst biri

çok mantıkılı bir yaklaşım ,yorum için çok teşekkür ederim ,dediğinizi düşünücem kendimi yoklayacam bu konuda

Amacım tabiiki polemik yaratmak değil ama, eşimin görevi icabı yaralanan askerleri görmüşlüğü var, yaşadığı bunalımı tahmin dahi edemezsiniz. yapmayın lütfen, bu kadar basite indirgemeyin.
Hoş olmamış...

Çok teşekkür ederim yorum için , ben öyle hissediyorum emin diil ve zaman gösterecek biraz beklicem onu ama onun haberi olmadan

Ben sizin olgun olmadığınızı düşünüyorum.

Eşim görevdeyken beni aradığı zaman, zorla telefonu kapatıp beni aradığı için bi ton kızardım ona.
Hele araba kullanırken aradığı zaman kıyamet kopardı.

Psikolojik olarak da yıpranıyorlar, ben sizin o psikolojide bi insanı kaldırabileceğinizi düşünmüyorum.

Bana anlattıklarınizdan sanki onu kimsenin beklemesini istemiyormuş gibi geldi. Gerçekten zor bir mesleği var görevi bitip işleri yoluna koyana kadar arkadaş kalmak istemiş.
Belki sizin sürekli endişe etmenizi istemiyordu , çünkü normal bir sevgili hayatı surememissiniz fazla. Zaman olmamis.
Keşke bir süre dediğini yapsaydiniz...kendince kafasında farklı planları vardı belki.
Beni bekler misin diye sorması mesela sizi sevdiğini gosteriyo.Kestirip atmamış. Endişeleri vardı bence işinden dolayı sizi biraz beklemeye almış.
Haksızlık etmişsiniz...en azından deneseydiniz.

yorum için teşekkür ederim , hayatıma ilk defa bu meslekte biri giriyor ortamlarını bilmiyorum o yüzden çok üstüne gitmemeye özellikle dikkat ettim. Şöyle ki görev sırasında 1 tane bilemedin 1 tane msj atmışlığım var. Arama hiç yapmadım. şuan 3 aylık göreve gitti bana dediği noktalara takılıyorum bu işi yeni yapmıyor madem bir kadına ayırcak zamanı yok neden benim peşimden aylarca geldi ben onu tanımazdım bile, kendini sevdirdi ve bana dediği seni alıştıracam hayatın hep böyle zorlukla geçicek dedi vs.vs. bunları düşünce ve son dediği görev bittince aklı selim bir yerde konuşalım bir müdet arkadaş kalalım bu sayede sende msj konusunda beklentiye girmezsin bilmiyorum tomarla soru işareti var aklımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…