- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
-
uykudan uyanıp sesini duymadan yatamam demeler
Anladım :)aslında bu yanlış hatırlamıyorsam 2009 da bu nickle üye olmuştum. Sonra silmiştim o dönmeler üniversite vs vardı sosyal sitelerde takılmamak adına kapatmıştım yanlış diilsem. Tekrar 2013 te üyelik alıp asıl gerçek hesabımı aktif olarak kullanmaya başladım :)
Onların farkındayım , yani dediğin şeyleri sahada iken her dk msj atmıyordum o da atmazdı günde 1-2 kez o da şöyle o dönünce bana yazardı
Teşekkür ederim :)
O zaman senin de söylediğin gibi adamin kafası karışık ve duygularından emin değil .. başkası bile olabilir ..
Boşver başka maçlara bakarsın :)
Kisa surede bu kadar abartılı sevgi sozcugu kullananlara inanamiyorum ben samimiyetsiz geliyor.
Gorevdeyse yazamamasi arayamamasi cok normal.
Telefonun cekmedigi yerler oluyor. Ayrica bunun psikolojik boyutu var. Yani ben o tarz bir yerde olsam kusura bakma kimsenin tribini cekecek kafam olmaz. Kaldi ki uykusuz kaldiklari da cok oluyor. Buldugu ilk firsatta uyuyor olabilir.
Iliskinizin temeli saglamlasmamisken goreve gitmis. O yuzden zor gorunuyor.
Siz kabul etmenize ragmen ayrilmak istemisse bence kendi haline birakin döndüğünde akli hala sizde olursa o zaman düşünürsünüz.
Tamam da bu adam muhasebeci değil ya göreve çıkıyor telefonla mı oynayacak sizi hiç anlamadım vallakimsin sen
Mesajları telefonu otomatik mi yolluyor acaba hep aynı mesajları atmışya bazı mesleklerde insanların psikolojik olarak sağlıklı kalması mümkün olmuyor. O yüzden dengesizlikler olabilir. Onun hayatı gerçekten stresli, kaldırabilir misiniz? Ben yapamazdım mesela.
Bu kısım hoş olmamış yaAşkım sevgini adhdkshdkskdj vuruldum lan , az dur rahat rahat öleyim
Bunalmış olabilir işinden dolayı
Bir kadına ne gelecek verebilirim diye düşünüyor olabilir vs vs
Adam nedir kimdir bilmem ama hayatınıza bir asker aldığınızda işinden soyutlayamazsınız. Normal strese sahip işte çalışan bir erkeğe göre daha sıklıkla sıkıntılı ya da stresli olacaktır bu çok normal ve bu durum o adam emekli olana kadar da devam edecek.
Ben sizi kaybetmek istemediğini, arkadaş kalalım diyerek de sizi hayatında tutarken beklentilerinizi düşük tutmaya sağladığını düşünüyorum.
Çünkü arkadaş kalalım lafı erkeklerin "daha da seni aramam başımı şişirme" taktiğidir. O niyetle olsa mesajınıza cevap dahi vermezdi.
Kendinizi yoklayın böylesi stresli bir ilişkiyi yürütecek durumda mısınız?
Hayat böyle gel gitli insanlarla uğraşmak için çok kısa
Zoru severim diyorsanda sen bilirsin
Kimsin merak ettim bu arada
Amacım tabiiki polemik yaratmak değil ama, eşimin görevi icabı yaralanan askerleri görmüşlüğü var, yaşadığı bunalımı tahmin dahi edemezsiniz. yapmayın lütfen, bu kadar basite indirgemeyin.Son paragrafına katılmakla beraber ,adamı çok sık boğaz ettiğini düşünüyorum ..
Araziye çıkıp top oynamıyor ki adam , sen rahat uyu diye vatan bekçiliği yapıyor ,yeri geliyor çatışmaya giriyor ..
Adam vuruldu diyelim ,yaralandı .. o esnada sen mesaj atıyorsun :
Sen : Aşkım geç cevap yazıyorsun yada yazmıyorsun , sanırım beni sevmiyorsun ..
Asker sevgili : Aşkım şuan konuşmak için uygun bir zaman değil , ben seni arayacağım ..
Sen : Banane banane, şimdi yaz ,görüntülü ara ,etrafı da göster bakayım kim var yanında
Asker sevgili : Aşkım sevgini adhdkshdkskdj vuruldum lan , az dur rahat rahat öleyim
Cevap bu cümlede.
Biz kadınlar aslında her türlü olayı analiz edebiliyoruz, önseziler sağolsun. Sadece bazen duygular ağır bastığı için acı gerçekleri örtbas etmeye meyilli oluyoruz.
Gerçek sevgi ve bağlılığı hisseden adam, uzaya çıksa da sevgisinden vazgeçmez. Bu hikayedeki adam duygularından emin değil ve fazla yıkıcı olmadan hikayeyi sonlandırmak istiyor. Siz de önünüze bakın, yolunuz açık olsun.
Ben sizin olgun olmadığınızı düşünüyorum.
Eşim görevdeyken beni aradığı zaman, zorla telefonu kapatıp beni aradığı için bi ton kızardım ona.
Hele araba kullanırken aradığı zaman kıyamet kopardı.
Psikolojik olarak da yıpranıyorlar, ben sizin o psikolojide bi insanı kaldırabileceğinizi düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?