Sevgili hanımlar farklı bakış açılarına ihtiyacım var , yardımcı olur musunuz ?

Amacım tabiiki polemik yaratmak değil ama, eşimin görevi icabı yaralanan askerleri görmüşlüğü var, yaşadığı bunalımı tahmin dahi edemezsiniz. yapmayın lütfen, bu kadar basite indirgemeyin.
Hoş olmamış...

Aa olur mu geyik yapmışmış. Çünkü çok lazim bu konuda geyik yapmak. Hey allahım.

Kendini ağırdan satan kız olmaya çabalamışsınız ama komik duruma düşmüşsünüz.

Bitsin mi diye sorup sonradan yine mesaj atan sizsiniz. Habire adamı sık boğaz eden de sizsiniz. Adam görevde ama bunu önemsemeyip mesajlarıma dönmüyo diyip sitem eden sizsiniz.

Bence bu adam sizin hakkınızda emin olamıyor, ki bence de emin olmasın. Eger yaşınız 16-17 değilse bunlar normal hareketler değil çünkü.

Bir iliski yaşamadan önce kendinizi geliştirmenizi tavsiye ederim. Biraz daha olgunlaştığınızda doğru adımlar atabilirsiniz

Yooo ben hiç kendimde bir sıkıntı görmüyorum. adama durmadan msj atmadım günde 1-2 kez msjı sık boğaz olarak görüyorsanız ayda 1 buluşmayı arama kısmına hiç girmiyorum bile... bunlar mı çocukluk!!! acaba daha ne kadar anlayışlı olabilirdim bilemiyorum. İlişkiler nasıl yaşanıyor siz anlatın ben dinliyim...belki sizden bir şeyler kaparım
Bana msj atıp bir süre arkadaş kalıp akabinde arayıp tekrar aradaş kalalım dediği için gel gitli konuştuğu için sürekli sağlıklı düşünemiyorum dediği için vs.vs. sonunda arkadaş kalmak işine gelmiyorsa yapacak bir şey yok dediği için bitsin mi dedi.
ayrıca tekrar msj atıığım için pişman diilim kendimi ağırdan satma gibi bir derdim yok , seviyorum söyledim içimden geldiği gibi ve kestirip atmak istemediğim için. ama sonuç yine aynıydı ve halen seviyorum yinede acabalarım var biran da kestirip atmak istemiyorum, rica ederim yorumum yapmayın önyargılı yaklaşmayın.

Yooo ben hiç kendimde bir sıkıntı görmüyorum. adama durmadan msj atmadım günde 1-2 kez msjı sık boğaz olarak görüyorsanız ayda 1 buluşmayı arama kısmına hiç girmiyorum bile... bunlar mı çocukluk!!! acaba daha ne kadar anlayışlı olabilirdim bilemiyorum. İlişkiler nasıl yaşanıyor siz anlatın ben dinliyim...belki sizden bir şeyler kaparım
Bana msj atıp bir süre arkadaş kalıp akabinde arayıp tekrar aradaş kalalım dediği için gel gitli konuştuğu için sürekli sağlıklı düşünemiyorum dediği için vs.vs. sonunda arkadaş kalmak işine gelmiyorsa yapacak bir şey yok dediği için bitsin mi dedi.
ayrıca tekrar msj atıığım için pişman diilim kendimi ağırdan satma gibi bir derdim yok , seviyorum söyledim içimden geldiği gibi ve kestirip atmak istemediğim için. ama sonuç yine aynıydı ve halen seviyorum yinede acabalarım var biran da kestirip atmak istemiyorum, rica ederim yorumum yapmayın önyargılı yaklaşmayın.

Ya hu ne önyargılısı? Burdan aynen böyle gözüküyorsunuz. Aman neyse ne. Siz devam edin böyle

Boşuna cevap verip kendini yorma ..bu üye polemiğe çekip banlatmakta ustadır. .her yerde beni bulur ve mesajlarımı cımbızlar. Cevap vermek zorunda hissetme .he de geç :) bak yine geyiğe bağladım kızacak bana :D

Boşver her üyeye takılırsan mapustan çıkamazsın :) mune apla basar birazdan burayi :ıslık:

gerçek üyeliğimden 1 kez banlandım :) bu çocuk için ne düşüneceğimi bilmiyorum kafam çok karışık , bir yanım bekle diyo diğer yanım karışık , kendisi bile sana haksızlık ediyorum diyordu yeterince zaman ayıramıyorum helalik isteyip duruyordu. Onun mantığına göre bir müddet arkadaş kalıp görevler bitince tekrar başlamaktı , belki duygularından emin değildi belki görevlerden çok bunalmıştı kafasını bir şeye veremiyordu bilemiyorum.

gerçek üyeliğimden 1 kez banlandım :) bu çocuk için ne düşüneceğimi bilmiyorum kafam çok karışık , bir yanım bekle diyo diğer yanım karışık , kendisi bile sana haksızlık ediyorum diyordu yeterince zaman ayıramıyorum helalik isteyip duruyordu. Onun mantığına göre bir müddet arkadaş kalıp görevler bitince tekrar başlamaktı , belki duygularından emin değildi belki görevlerden çok bunalmıştı kafasını bir şeye veremiyordu bilemiyorum.
Sadece 1 kez mi :) ben ban kraliçesiyim :süslü:

Vicdan yapma sebebi sevgi olabilir gibi de geliyor çünkü birlikteyken bir sorun yoktu diyorsun .. görev esnasında psikolojik problem yaşamayan asker var mıdır acaba ..Çok ağır şartlarda çalışıyorlar ..bir sürü arkadaşları yaralanıyor, şehit oluyor
..bunları kaldırmak hiç kolay değil ..tutarsız davranışlarını da bunlara baglamalısın ..dönerse temkinli ol ..

Ben sizi cok tutarsiz buldum. Olmaz deyip ayrilan sizsiniz adam israrda etmemis bitmesin diye sonra yazan sizsiniz. Adam lisa cevap vermis geçiştirmek icin sonra yine yazan sizsiniz. Adam sizi sevmiyor secen insan bi bosluk bukur bulmasada bi bosluk yaratir yazar arar sorar.
Hic vakti olmasa tuvalet esnasinda yazar ne bileyim. Bir mesaj atmak 20 saniye max. Pek ciddiye almiyor sizi adam uzgunum.

İnanmıyorum kavga çıkan bir topik daha, bu aralar ne oluyor sizlere kuzum:(
Birileri kavga etsinler mi dedi, sonbaharın bir sıcak bir soğuk havası mı etkiledi, tartışmalı topiklerin negatif enerjisi buraya mı sıçradı, nedir yani bunun sebebi?

Ayrılıyorsunz 20 gün snra veda msjı yazıyorsun eve gdince döncem diyor 5 gün beklion arkadaş kalalım dio tekrar hoşçakal diyorsun :confused:
adam senle konuşmak istiyor ama “neden aramadın , bni sevmiyorsun, ilgilenmiyorsun” gibi sevgili tripleri olmadan... stresine stres katmaman içn böyle bi yol seçmiş.

iyi akşamlar hanımla. Bu benim ikinci üyeliğim Kazenin durumdan haberi var.

Elimden geldiğince özet geçicem, yorum yapan kişilerin okuyunca sıkılmaması adına:dondurma:

Aşk hayatım hep inişli -çıkışlı oldu bazen benden bazen karşı taraftan kaynaklanan problemler yüzünden bitti. Özellikle bu sene küçük çocukları görünce düzgün bir insanla evlenip ; yuvam olsun , çocuklarım olsun istiyordum. 2016 kasım ayında ciddi anlamda biri ile görüştüm maalesef şubat ayında bitti:KK51:ayrıntılara girmicem :eek:

Mayıs ayında, çalıştığım kurumda yeni bir birim açıldı askeri heyet idi ,orada biri ile tanıştım ''askerdi'' neyse 2,5 ay peşimi bırakmadı , görüşsem ne kaybederim dedim kendimce :KK53: Görüşmeye başladık , günde 6 kez aramalar , uykudan uyanıp sesini duymadan yatamam demeler , gün boyu msjlaşmalar , buluşmalar çok iyi gidiyordu , ciddi anlamada görüşüyorduk tabi bunlar kişi üst bölgedeyken oldu. 45 günlük göreve gitmişti rahattı. Sonra araziye çıktı , günde 1 kez msj atabiliyordu, son zamanlarda çok gergin sinirli idi. Ben bu sürede bana değer vermediğini düşündüm , günde 1. kez msj atıyordu arama yok buluşma yok , hatta sevmediğini bile düşündüm , ona sordum kendisi kötü şeyler düşünmemi söyledi.

Son olaylar ise ; Bana benim işim çok stersli bu saatten sonra kaldırabilecek misin ? diye sordu bende kaldırabilirim dedim. Ben güzel msjlara aramalara devam ettim. Sürekli göreve gidiyordu , en son vicdan azabı çekiyorum nolur hakkını helal et, sana zaman ayıramıyorum dedi. Ertesi gün msj attım 1. gün boyunca geri dönmedi yine göreve gitmişti , sonra sitem ettim , neyse dedi bir süre arkadaş olalım dedi:işsiz:

Beni aradı up uzun 40 dk konuşmanın ardından , şuan sağlıklı düşünemiyorum, belki bir gün kapına gelirim yanlış yaptım derim vs.vs. bir süre arkadaş kalalım dedi kabul etmedim dedim bitirelim mi evet dedi bitirelim , çok sağlık diilim şu görevler bitsin dedi. Sonra tamam dedim seni tanımak güzeldi dedim kapatım teli:KK53:

aradan 20 gün geçti, çok merak ediyordum msj attım , kendine iyi bakmasını , onun için elimden sadece dua etmek geliyor dedim, onu çok sevdiğimi belirtip allaha emanet ettim ; 5 dk sonra msj atıp benim için değerlisin , görevdeyim dönünce yazıcam aklına kötü bir ey getirme dedi. Aradan 5 gün geçti hiç bir şey yok ne msj atıyo ne arıyor , bu olanlar çok mantıksız geldi. Ona tekrar yazdım bunların mantıksız olduğunu olgun kişiler olduğumuzu , kimse kimsenin zamanını çalmaması gerektiğini söyledim.
Bana attığı msj şu ; benim için değerlisin, şuan görevdeyim , seni kaybetmek istemiyorum bir müddet arkadaş kalalım o_O bende kabul etmedim , gel diyince gelecek git diyince gidecek biri diilim dedim, bunların bahane olduğunu , bazı şeylere hazır olmadığını söyleyip hoşçakal dedim, o da hoşçakal yazdı.

ayy kızlar çok özür dilerim çok uzun olmuş :confused::confused: sizin yorumlarınızı bekliyorum , siz benim yerimde olsaydınız napardınız? onu seviyorum dürüst bir insan , düzgün bir adam ama bence duygularından emin diil, sizlerin fikirleri benim için değerli:KK37: yorum yapan herkese teşekkür ederim:cool:

çokk benzer séyler yaşadık eşimle bundan 8 yıl önce; en son 2 yılın sonunda birbirimizin yazısiysak yine birlikte olacağımıza karar vererek arkadaş kaldık..
bekledim 2 yıl...
bekledi 2 yıl...
şimdi de kızımla bekliyoruz yolunu...
bizim bu 8 yıl öncesinden de önce bir mazimiz de vardı ama 5 yıl aradan sonra bulmuştuk birbirimizi yeniden...

tabi artık o her aramayışına anlam yükleyen elbereth yok, içine girdikçe anlıyorsun aslında ne zor olduğunu... o bizim görev diyip geçtiğimiz zamanlarda onların neler yaşadığını, bu zamanların onlarda nasıl izler bıraktığını... jöh değil mi?

Ay adam görevdeyim demiş başka bi şey dememiş. Tamam o şartlarda sağlıklı düşünemiyor olabilir, dikkatini de veremiyor belki ona da tamam ama o zaman ne halt yemeye en başından umut veriyor, görev bitince düşünseydi aşk meşk mevzularını.

Görev bitip o sana yazana kadar hiçbir şey yapma.

Bir asker eşi olarak sizinle geleceğe yönelik herhangibirşey düşünmediğini anlıyorum bu tavırlardan :KK12: Önünüze bakın , gönlünüzden geçen sizinle olsun :KK16:

Görev de dağ, bayır, kamuflajlı vaziyet de olup telefon ışığı dahil bir çok neden göreve taş koyabilir onun için sabredin ve uygun zaman için de konuşup kararınızı ona göre ilerletin veya bitirin net olarak...
Sizi istemiyor ,sevmiyor diyemiyorum bile sonuçta görev kutsaldır ve tamamen psikolojisin de değişimler oluyordur illa ki sizi üzmemek , aklınızı onda bırakmamak adına da bu tür davranışları sergiliyor olabilir...

Back
X