Sevgili hanımlar farklı bakış açılarına ihtiyacım var , yardımcı olur musunuz ?

Son paragrafına katılmakla beraber ,adamı çok sık boğaz ettiğini düşünüyorum ..

Araziye çıkıp top oynamıyor ki adam , sen rahat uyu diye vatan bekçiliği yapıyor ,yeri geliyor çatışmaya giriyor ..

Adam vuruldu diyelim ,yaralandı .. o esnada sen mesaj atıyorsun :

Sen : Aşkım geç cevap yazıyorsun yada yazmıyorsun , sanırım beni sevmiyorsun ..

Asker sevgili : Aşkım şuan konuşmak için uygun bir zaman değil , ben seni arayacağım ..

Sen : Banane banane, şimdi yaz ,görüntülü ara ,etrafı da göster bakayım kim var yanında

Asker sevgili : Aşkım sevgini adhdkshdkskdj vuruldum lan , az dur rahat rahat öleyim :KK53:
:KK52:Aynen katiliyorum

Öncelikle bu davranışları bence çok normal .. Sonuçta bi sürü sorumluluğu olan ve tehlike altında olan bi mesleği var .. Orda ne yaşadığını hiçbirimiz bilemeyiz .. Ama sen KALDİRABİLİRİM demissin ya .. Bence kaldıramazsın .. Daha şimdiden mesaj atmaması falan üzüyor seni HERKESİ UZER .. Evlendiğinde falan beklemek hiç kolay değil ... Daha yarım saat.önce eşim görev e gitti BUGUN BENİ ARAYİP ULASAMAZSAN MERAK ETME AKSAM GÖRÜŞÜRÜZ dedi .. Yani bunlar zor şeyler ..

Ben sizi cok tutarsiz buldum. Olmaz deyip ayrilan sizsiniz adam israrda etmemis bitmesin diye sonra yazan sizsiniz. Adam lisa cevap vermis geçiştirmek icin sonra yine yazan sizsiniz. Adam sizi sevmiyor secen insan bi bosluk bukur bulmasada bi bosluk yaratir yazar arar sorar.
Hic vakti olmasa tuvalet esnasinda yazar ne bileyim. Bir mesaj atmak 20 saniye max. Pek ciddiye almiyor sizi adam uzgunum.

Ben ayrılmak istemiyordum, bir süre arkadaş kalalım demesini kabul etmedim, benim kafamı karıştıran kendisi oldu şöyle ki ; şuan sağlıklı düşünemiyorum , belki kapına gelirim özür dilerim,görevler bitsin bir yerde aklı selim konuşalım vs.vs. sözcükleri sarf ediyor bitirirken... evet 20 gün sonra msj attım ilerde acabalarım olmasın diye çünkü bu adamı seviyorum fakat değişen bir şey olmadı, beni cepte görmesini de istemedim. Hani bana dese beni bekle , görevlerim bitsin beklerim hala benim yazdığım msj'a benim için değerlisin seni kaybetmek istemiyorum diyip bir müddet arkadaş kalalım demesi canımı sıkıyor ben bunu anlamıyorum. Canım onlar görevdeyken çok çok nadir msj atıyorlar , öyle tuvalet vb. ihtiyaçlar farklı oluyor...

Ayrılıyorsunz 20 gün snra veda msjı yazıyorsun eve gdince döncem diyor 5 gün beklion arkadaş kalalım dio tekrar hoşçakal diyorsun :confused:
adam senle konuşmak istiyor ama “neden aramadın , bni sevmiyorsun, ilgilenmiyorsun” gibi sevgili tripleri olmadan... stresine stres katmaman içn böyle bi yol seçmiş.

ayrılan ben diildim, hatta ayrılmak istemiyordum 20 gün sonra msj atma sebebim onu merak etmemdim bir görevdeydi sevgimi dile getirdiğim pişman diilim. Benim hazmedemediğim tekrar arkadaş kalalım demesi , bekle dese beklerim, tabi bakış açında mantıklı ayy benim kafam çok karışık bilemiyorum ne düşüneceğimi:bicak:

çokk benzer séyler yaşadık eşimle bundan 8 yıl önce; en son 2 yılın sonunda birbirimizin yazısiysak yine birlikte olacağımıza karar vererek arkadaş kaldık..
bekledim 2 yıl...
bekledi 2 yıl...
şimdi de kızımla bekliyoruz yolunu...
bizim bu 8 yıl öncesinden de önce bir mazimiz de vardı ama 5 yıl aradan sonra bulmuştuk birbirimizi yeniden...

tabi artık o her aramayışına anlam yükleyen elbereth yok, içine girdikçe anlıyorsun aslında ne zor olduğunu... o bizim görev diyip geçtiğimiz zamanlarda onların neler yaşadığını, bu zamanların onlarda nasıl izler bıraktığını... jöh değil mi?

Ayy beni anlayan birini daha görmek mutlu etti :KK74:Canım jöh:confused:Tabi görevleri çok zor ama ben görmediğim için daha doğrusu ilk defa böyle bir ilişkim olduğu için ne bilim aramalar kısıtlı , msj günde 1-2 kez buluşma desen ayda bir haliyle insanın alışması zaman alıyor. Yorumun için çok teşekkür ederim

Ay adam görevdeyim demiş başka bi şey dememiş. Tamam o şartlarda sağlıklı düşünemiyor olabilir, dikkatini de veremiyor belki ona da tamam ama o zaman ne halt yemeye en başından umut veriyor, görev bitince düşünseydi aşk meşk mevzularını.

Görev bitip o sana yazana kadar hiçbir şey yapma.

bende onu anlamıyorum ilk zamanlar günde 6 kez arıyordu msjları saatlerce insan sonradan dumura uğruyor, kendini sevdiriyor ne bilim sonra kusura bakma diyor cidden kafam allak bullak , yoo yazmicam armaicam çünkü armaka yazmak çözüm diil , ona bıraktım görevi bitsin , o zaman her şey ortaya çıkar. Çok teşekkür ederim yorumun için.

Görev de dağ, bayır, kamuflajlı vaziyet de olup telefon ışığı dahil bir çok neden göreve taş koyabilir onun için sabredin ve uygun zaman için de konuşup kararınızı ona göre ilerletin veya bitirin net olarak...
Sizi istemiyor ,sevmiyor diyemiyorum bile sonuçta görev kutsaldır ve tamamen psikolojisin de değişimler oluyordur illa ki sizi üzmemek , aklınızı onda bırakmamak adına da bu tür davranışları sergiliyor olabilir...

Çok teşekkür ederim yorumun için en sağlıklısı beklemek. Bu süreçte bende düşünmek istiyorum , görevi bitince nasıl olsa her şey belli olur.

Öncelikle bu davranışları bence çok normal .. Sonuçta bi sürü sorumluluğu olan ve tehlike altında olan bi mesleği var .. Orda ne yaşadığını hiçbirimiz bilemeyiz .. Ama sen KALDİRABİLİRİM demissin ya .. Bence kaldıramazsın .. Daha şimdiden mesaj atmaması falan üzüyor seni HERKESİ UZER .. Evlendiğinde falan beklemek hiç kolay değil ... Daha yarım saat.önce eşim görev e gitti BUGUN BENİ ARAYİP ULASAMAZSAN MERAK ETME AKSAM GÖRÜŞÜRÜZ dedi .. Yani bunlar zor şeyler ..

Beni üzen inan msj atmaması diil, morali yüksek olsun diye o kadar güzel şeyler yazıyorum düşünsene ertesi gün cevap veriyor , 2 kelimelik bir şey insan o zaman üzülüyor...Hani güzel bir şey yazsa bana da moral olucak ama yazmıyordu bunu ona sorunca ben odunum diyor :eek:Aşırı ilgili birinin birden bu ilgisizleşmesi kafamı alak bulak etti.

iyi akşamlar hanımla. Bu benim ikinci üyeliğim Kazenin durumdan haberi var.

Elimden geldiğince özet geçicem, yorum yapan kişilerin okuyunca sıkılmaması adına:dondurma:

Aşk hayatım hep inişli -çıkışlı oldu bazen benden bazen karşı taraftan kaynaklanan problemler yüzünden bitti. Özellikle bu sene küçük çocukları görünce düzgün bir insanla evlenip ; yuvam olsun , çocuklarım olsun istiyordum. 2016 kasım ayında ciddi anlamda biri ile görüştüm maalesef şubat ayında bitti:KK51:ayrıntılara girmicem :eek:

Mayıs ayında, çalıştığım kurumda yeni bir birim açıldı askeri heyet idi ,orada biri ile tanıştım ''askerdi'' neyse 2,5 ay peşimi bırakmadı , görüşsem ne kaybederim dedim kendimce :KK53: Görüşmeye başladık , günde 6 kez aramalar , uykudan uyanıp sesini duymadan yatamam demeler , gün boyu msjlaşmalar , buluşmalar çok iyi gidiyordu , ciddi anlamada görüşüyorduk tabi bunlar kişi üst bölgedeyken oldu. 45 günlük göreve gitmişti rahattı. Sonra araziye çıktı , günde 1 kez msj atabiliyordu, son zamanlarda çok gergin sinirli idi. Ben bu sürede bana değer vermediğini düşündüm , günde 1. kez msj atıyordu arama yok buluşma yok , hatta sevmediğini bile düşündüm , ona sordum kendisi kötü şeyler düşünmemi söyledi.

Son olaylar ise ; Bana benim işim çok stersli bu saatten sonra kaldırabilecek misin ? diye sordu bende kaldırabilirim dedim. Ben güzel msjlara aramalara devam ettim. Sürekli göreve gidiyordu , en son vicdan azabı çekiyorum nolur hakkını helal et, sana zaman ayıramıyorum dedi. Ertesi gün msj attım 1. gün boyunca geri dönmedi yine göreve gitmişti , sonra sitem ettim , neyse dedi bir süre arkadaş olalım dedi:işsiz:

Beni aradı up uzun 40 dk konuşmanın ardından , şuan sağlıklı düşünemiyorum, belki bir gün kapına gelirim yanlış yaptım derim vs.vs. bir süre arkadaş kalalım dedi kabul etmedim dedim bitirelim mi evet dedi bitirelim , çok sağlık diilim şu görevler bitsin dedi. Sonra tamam dedim seni tanımak güzeldi dedim kapatım teli:KK53:

aradan 20 gün geçti, çok merak ediyordum msj attım , kendine iyi bakmasını , onun için elimden sadece dua etmek geliyor dedim, onu çok sevdiğimi belirtip allaha emanet ettim ; 5 dk sonra msj atıp benim için değerlisin , görevdeyim dönünce yazıcam aklına kötü bir ey getirme dedi. Aradan 5 gün geçti hiç bir şey yok ne msj atıyo ne arıyor , bu olanlar çok mantıksız geldi. Ona tekrar yazdım bunların mantıksız olduğunu olgun kişiler olduğumuzu , kimse kimsenin zamanını çalmaması gerektiğini söyledim.
Bana attığı msj şu ; benim için değerlisin, şuan görevdeyim , seni kaybetmek istemiyorum bir müddet arkadaş kalalım o_O bende kabul etmedim , gel diyince gelecek git diyince gidecek biri diilim dedim, bunların bahane olduğunu , bazı şeylere hazır olmadığını söyleyip hoşçakal dedim, o da hoşçakal yazdı.

ayy kızlar çok özür dilerim çok uzun olmuş :confused::confused: sizin yorumlarınızı bekliyorum , siz benim yerimde olsaydınız napardınız? onu seviyorum dürüst bir insan , düzgün bir adam ama bence duygularından emin diil, sizlerin fikirleri benim için değerli:KK37: yorum yapan herkese teşekkür ederim:cool:
Şimdi burada herkes bir şeyler yazabilir ama ben sana asker eşi olarak yazıyorum. Yaptıkları şey insan fıtratına uygun bir iş değil. Bazen 30 saatten daha fazla uyanık kalmak zorundalar. Aşırı aşırı stres. Bir de kendi içlerinde stres yaratanlar var. Adam sana kaldırabilecek misin diye sormuş. İnan bana biz de nerdeyse onlarla birlikte askerlik yapıyoruz. Bi beni ara bi arama bi merak ettim mesajı bi arkadaş kalalım bi yok sensiz yapamamlarla olmaz. Sen nerde olursan ol ben seni sevgiyle beklerim, lafını duymadan kalbini sana tam bir şekilde açamaz. Asker eşi de olmak zordur her şehit haberi canına ok gibi saplanır. Hele de onun olduğu bölgeden gelen haberler kelimelerle anlatamam. İyi düşün gerçekten bunu kaldırabilecek misin?

Şimdi burada herkes bir şeyler yazabilir ama ben sana asker eşi olarak yazıyorum. Yaptıkları şey insan fıtratına uygun bir iş değil. Bazen 30 saatten daha fazla uyanık kalmak zorundalar. Aşırı aşırı stres. Bir de kendi içlerinde stres yaratanlar var. Adam sana kaldırabilecek misin diye sormuş. İnan bana biz de nerdeyse onlarla birlikte askerlik yapıyoruz. Bi beni ara bi arama bi merak ettim mesajı bi arkadaş kalalım bi yok sensiz yapamamlarla olmaz. Sen nerde olursan ol ben seni sevgiyle beklerim, lafını duymadan kalbini sana tam bir şekilde açamaz. Asker eşi de olmak zordur her şehit haberi canına ok gibi saplanır. Hele de onun olduğu bölgeden gelen haberler kelimelerle anlatamam. İyi düşün gerçekten bunu kaldırabilecek misin?

Yorumun için çok teşekkür ederim ,Onun sevgisinden emin olursam , yanımda adam gibi durursa iki de bir yok arkadaş kalalım demezse evet kaldırırım. İnan kendimle ilgili sıkıntım yok sadece onun tutarsız halleri canımı sıkıyor hepsi bu toparlayacak olursam ; aşırı ilgiden , aşırı ilgisizleşmesi (görevden dolayı mı bilemiyorum) birden bir müddet arkadaş kalalım demesi kafamı karıştırıyor insanın aklına her şey geliyo

Beni üzen inan msj atmaması diil, morali yüksek olsun diye o kadar güzel şeyler yazıyorum düşünsene ertesi gün cevap veriyor , 2 kelimelik bir şey insan o zaman üzülüyor...Hani güzel bir şey yazsa bana da moral olucak ama yazmıyordu bunu ona sorunca ben odunum diyor :eek:Aşırı ilgili birinin birden bu ilgisizleşmesi kafamı alak bulak etti.
Yorumun için çok teşekkür ederim ,Onun sevgisinden emin olursam , yanımda adam gibi durursa iki de bir yok arkadaş kalalım demezse evet kaldırırım. İnan kendimle ilgili sıkıntım yok sadece onun tutarsız halleri canımı sıkıyor hepsi bu toparlayacak olursam ; aşırı ilgiden , aşırı ilgisizleşmesi (görevden dolayı mı bilemiyorum) birden bir müddet arkadaş kalalım demesi kafamı karıştırıyor insanın aklına her şey geliyo
onların psikolojisi de gidip geliyor. Ben eşini sevdiği halde seni artık eskisi gibi sevmiyorum deyip boşanan asker gördüm. Neymiş kadın başka bir hayat kurup mutlu olsun diye. Belki o da seni üzmek istemediğinden arkadaş kalalım diyordur belki de gerçekten arkadaş kalmak istiyordur. Ayırt etmesi zor

iyi akşamlar hanımla. Bu benim ikinci üyeliğim Kazenin durumdan haberi var.

Elimden geldiğince özet geçicem, yorum yapan kişilerin okuyunca sıkılmaması adına:dondurma:

Aşk hayatım hep inişli -çıkışlı oldu bazen benden bazen karşı taraftan kaynaklanan problemler yüzünden bitti. Özellikle bu sene küçük çocukları görünce düzgün bir insanla evlenip ; yuvam olsun , çocuklarım olsun istiyordum. 2016 kasım ayında ciddi anlamda biri ile görüştüm maalesef şubat ayında bitti:KK51:ayrıntılara girmicem :eek:

Mayıs ayında, çalıştığım kurumda yeni bir birim açıldı askeri heyet idi ,orada biri ile tanıştım ''askerdi'' neyse 2,5 ay peşimi bırakmadı , görüşsem ne kaybederim dedim kendimce :KK53: Görüşmeye başladık , günde 6 kez aramalar , uykudan uyanıp sesini duymadan yatamam demeler , gün boyu msjlaşmalar , buluşmalar çok iyi gidiyordu , ciddi anlamada görüşüyorduk tabi bunlar kişi üst bölgedeyken oldu. 45 günlük göreve gitmişti rahattı. Sonra araziye çıktı , günde 1 kez msj atabiliyordu, son zamanlarda çok gergin sinirli idi. Ben bu sürede bana değer vermediğini düşündüm , günde 1. kez msj atıyordu arama yok buluşma yok , hatta sevmediğini bile düşündüm , ona sordum kendisi kötü şeyler düşünmemi söyledi.

Son olaylar ise ; Bana benim işim çok stersli bu saatten sonra kaldırabilecek misin ? diye sordu bende kaldırabilirim dedim. Ben güzel msjlara aramalara devam ettim. Sürekli göreve gidiyordu , en son vicdan azabı çekiyorum nolur hakkını helal et, sana zaman ayıramıyorum dedi. Ertesi gün msj attım 1. gün boyunca geri dönmedi yine göreve gitmişti , sonra sitem ettim , neyse dedi bir süre arkadaş olalım dedi:işsiz:

Beni aradı up uzun 40 dk konuşmanın ardından , şuan sağlıklı düşünemiyorum, belki bir gün kapına gelirim yanlış yaptım derim vs.vs. bir süre arkadaş kalalım dedi kabul etmedim dedim bitirelim mi evet dedi bitirelim , çok sağlık diilim şu görevler bitsin dedi. Sonra tamam dedim seni tanımak güzeldi dedim kapatım teli:KK53:

aradan 20 gün geçti, çok merak ediyordum msj attım , kendine iyi bakmasını , onun için elimden sadece dua etmek geliyor dedim, onu çok sevdiğimi belirtip allaha emanet ettim ; 5 dk sonra msj atıp benim için değerlisin , görevdeyim dönünce yazıcam aklına kötü bir ey getirme dedi. Aradan 5 gün geçti hiç bir şey yok ne msj atıyo ne arıyor , bu olanlar çok mantıksız geldi. Ona tekrar yazdım bunların mantıksız olduğunu olgun kişiler olduğumuzu , kimse kimsenin zamanını çalmaması gerektiğini söyledim.
Bana attığı msj şu ; benim için değerlisin, şuan görevdeyim , seni kaybetmek istemiyorum bir müddet arkadaş kalalım o_O bende kabul etmedim , gel diyince gelecek git diyince gidecek biri diilim dedim, bunların bahane olduğunu , bazı şeylere hazır olmadığını söyleyip hoşçakal dedim, o da hoşçakal yazdı.

ayy kızlar çok özür dilerim çok uzun olmuş :confused::confused: sizin yorumlarınızı bekliyorum , siz benim yerimde olsaydınız napardınız? onu seviyorum dürüst bir insan , düzgün bir adam ama bence duygularından emin diil, sizlerin fikirleri benim için değerli:KK37: yorum yapan herkese teşekkür ederim:cool:
Erkek arkadaşınız bitirmek istemis, kibarca ilişkiyi size bitirtmis.
Ne askeri görevde çalışanlar var ilişkilerini yürütüyor. Bu kişinin ne özelliği var yürütemiyor.
Ve ilişki bittiği halde mesaj atmışsınız, bence siz bağlanmışsınız.
Bu ilişki olmaz.
Evlensenizde yürümez.
Ve sırf evlilik için, çocuk için boşluğa düşüp kendinizi dibe çekmeyin.
Esimle ayrıldık ve on ay aynı iş yerinde çalıştık. Yazsam ben kaybedecektim.
On ay nasıl geçti bi allah bi ben bilirim. En sonunda yazdı.
Kısa Bir süre sonrada evlendik.
Ama şuna eminim o kriz anında yazsaydım, kostursaydim. İlişki tamamen biterdi.
Önüne bak mutlaka çıkar karşına güzel bi insan.

onların psikolojisi de gidip geliyor. Ben eşini sevdiği halde seni artık eskisi gibi sevmiyorum deyip boşanan asker gördüm. Neymiş kadın başka bir hayat kurup mutlu olsun diye. Belki o da seni üzmek istemediğinden arkadaş kalalım diyordur belki de gerçekten arkadaş kalmak istiyordur. Ayırt etmesi zor

Bende ki soru işaretlerine zaman cevap verecek. Tuhaf hisler içerisindeyim , sordum da sevmiyorsan anlarım , yok diyor sevmezseydim neden sana eziyet ediyim , sadece üst üste gelen görevlerden bunaldım sana zaman ayıramadığım için üzülüyorum, arkadaş kalmak saçma geldi bilmiyorum inan ne düşüneceğimi bilmiyorum. Son msjımda dedim kimse kimsenin zamanını almasın , bana olumlu/olumsuz bir şey de ona göre yolumu çizicem çünkü bu olanlar çok mantıksız geliyor bana verdiği cevap ; işten güçten yetişemiyorum bir yere, sana da hak veriyorum diyor, benim için değerlisin seni kaybetmek istemiyorum bir müddet arkadaş kalalım diyor. Bu mesleği yeni yapmıyor ki , aylarca peşimden koşup kendini sevdirip beni inandırıp bu şekilde davranması garip geliyo.

Erkek arkadaşınız bitirmek istemis, kibarca ilişkiyi size bitirtmis.
Ne askeri görevde çalışanlar var ilişkilerini yürütüyor. Bu kişinin ne özelliği var yürütemiyor.
Ve ilişki bittiği halde mesaj atmışsınız, bence siz bağlanmışsınız.
Bu ilişki olmaz.
Evlensenizde yürümez.
Ve sırf evlilik için, çocuk için boşluğa düşüp kendinizi dibe çekmeyin.
Esimle ayrıldık ve on ay aynı iş yerinde çalıştık. Yazsam ben kaybedecektim.
On ay nasıl geçti bi allah bi ben bilirim. En sonunda yazdı.
Kısa Bir süre sonrada evlendik.
Ama şuna eminim o kriz anında yazsaydım, kostursaydim. İlişki tamamen biterdi.
Önüne bak mutlaka çıkar karşına güzel bi insan.

Yorumun için çok teşekkür ederim , ilerde pişman olmamak için yazdım ama ne bilim gel gitli olduğu için bilemiyorum şuan kafam çok karışık ...

Bence hem siz çok sabırsız davranmışsınız 1 gün mesaj yazmadı diye. hemde karsinizdaki en küçük bir şeyde "ilişkiyi rafa kaldırıp arkadaş olalım ama ben sana bir ara dönerim" demiş. Ikiniz de bu ilişkiyi tasiyamamişsiniz gibi geldi bana.

Bence hem siz çok sabırsız davranmışsınız 1 gün mesaj yazmadı diye. hemde karsinizdaki en küçük bir şeyde "ilişkiyi rafa kaldırıp arkadaş olalım ama ben sana bir ara dönerim" demiş. Ikiniz de bu ilişkiyi tasiyamamişsiniz gibi geldi bana.

Aynen bence rafa kaldırmak yerine netleştirmek her zaman en iyisidir. Hani dese beni bekle bir süre bana müsaade et dese tamam derdim fakat bir müddet arkadaş kalalım demek bana doğru gelmiyor. Evet sabırsız davranmış olabilirim ama bende yeni yeni alışıyordum.

Aynen bence rafa kaldırmak yerine netleştirmek her zaman en iyisidir. Hani dese beni bekle bir süre bana müsaade et dese tamam derdim fakat bir müddet arkadaş kalalım demek bana doğru gelmiyor. Evet sabırsız davranmış olabilirim ama bende yeni yeni alışıyordum.
Bence de ilişkileri rafa kaldırıp arkadaş kalmak çok gereksiz ve iki taraf için de mümkün değil. Insan çekim duyduğu biriyle ne kadar arkadaş kalabilir ki ?

Back
X