- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
-
Sizin meslegınızde suan bırcok kısının gelmek ıstedıgı bıyer aslında yada keske benım ısım olsaydı dedıgı ama sevmıyorsanız baska tabı kı saglık uzerıne mesela baska dalda hastanelerde calıssanız yıne ınsanlarla ıletısım ıcınde olursunuz yada cocuklarla ılgılı olan bolumlerde calısabılırsınız
Kim mutlu ki???
Ben de işimde mutsuzum ama çalışıyorum.
Okuduğum bölümle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir işte çalışıyorum.
Sen yine devlet memurusun. Hiç değilse hakettiğin maaşı alıyorsundur.
Ama illa bir bölüm okuyacaksan veteriner teknikerliği oku ya da anasınıfı öğretmenliği oku.
Tıbbi dök. ve sekreterlik olabilir-Hlkla ilişkiler ve bilgi işlem olabilir-bil. muhasebe olabilir,bunlarla halkla içiçe olursun!
Ben Veteriner Hekimim insanlarla değil hayvanlarla iç içeyimHayvanları da seviyormuşsun gel meslektaş olalım istersen ama 5 yıl daha okuyacaksın hatta ingilizcen yoksa 6 yıl ona göre düşün.
Gönüllü olarak biryerlerde çalış ya da iş çıkışı etkinliklere falan katıl. Ailenle mi yaşıyorsun. Monotonluktan kaynaklanıyor olmasın?
Bu arada gerçekten kaç kişi işini severek yapıyor ve mesleki tatmin yaşıyor merak editorum
Hemşirelik?
Bence yardım derneği gibi bir organizasyona katıl panpa.
Ben de hiç insan görmüyorum akşam evde sıkılıyorum. Şarap tafım kursuna yazıldımdansa da giderim belki.
Insanlarla ugrasmak dunyanin en zor isidir. Kimseyi mutlu edemezsiniz. Hep bir aciginizi bulurlar. Fertsiz basina dert arama derim. Az insan cok huzur... dogayla ugras, bitkiyle ugras, hayvanla ugras ama cıks, insanla ugrasma...
Ben insanlarla ugrasmayi sevmiyorum. Herkeste bir ego, bir kendini saydirma derdi, ben bilirim sen cahilsin tavri yok mu. Aman aman yetiskin insanlar benden uzak olsun. Ama cocuklar dedin mi akan sular durur bende. Onlar icin keske bende birseyler yapsam, yapabilsem...
sosyal hizmet oku, gel hukukçu ol, anaokulu öğrt. rehberlik. hepsinde çocuklarla ilgili bir şeyler yapabilirsin. İstemezsen orada kal ama. en iyisi sağlık, bunu bilir bunu söylerim.Toplum olarak çok sus pusuz! ne bilim son dönemde yaşanan şeyler , ciddi sinirlerimi bozdu profesyonel anlamda yardım etmek istiyorum . O çocuklardan hepimiz sorumluyuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?