Sevgili hanımlar fikirlerinizi bekliyorum :)

Ona da gireceğim

Îki yıllık okuyunca bizi atar mı lisans mezunuyum ya

Hoş sağlığın mevzuatı farklı idi galiba

Maalesef atanamıyorsunuz.
En yüksek bitirdiğiniz bölüme göre alım oluyor.
Onu ben de çok düşündüm ve araştırdım.
Lisans bitirmişseniz 2 yıllıktan atama olmuyor.

insanlar la ic ice olmak mi ? emin misin ? hemde turk insaniyla ?
bence kendice bir sosyal cevre edin biriyle tanis isine dokunma, atanmissin etmissin.

O zaman öğretmenlik düşünebilirsiniz. Bu düşündüklerinizi grrceklestirebileceginiz, projeler uretebileceginiz çok fırsat oluyor eğitim alanında. Ama tabi insanlarla ve eğitim sistemiyle mücadele etmekten fırsat bulabilirseniz....

Şu amalar olmasa canım ülkemde her şey daha bir güzel olur gibime geliyor. Öğretmen bile alırken ruh durumlarına baksınlar , son dönemlerde sapık öğretmen sayısını görünce , çocuğum olsa okula göndermicem o derece psikolojimi bozdular.

Son dakika haberlerini es geçme şekerim, şu bunu dedi aaa nerde Aman çok sıkıcılar ya takıyorum kulaklığımı müzik eşliğinde işimi yapıyorum

Ben çok soğuk nevale olduğum için benim yanıma pek gelmezler.Dedikodu da yapmazlar.

Mesleğinde 10 yılı devirmis bir öğretmen olarak, çocuğum olsa okula gondermek istemem sanırım. Ülkemizde liyakat denilen şeyin artık hiç önemi kalmadığı için berbat bir durumdayız. Yani haketmeyen adamı maliyede müdür yapsan işler bir şekilde yürür gider. Amaaaa haketmeyen insan bir şekilde eğitimde yer alınca verilen zararın bir tarifi yok. ..
Ben de bir yol ayrımındayım. Ya tekrar KPSS ' ye girip başka kurumlara geçeceğim ya da kalıp mücadele etmeye devam edeceğim.

bilemedim...

Insanlarla ugrasmak dunyanin en zor isidir. Kimseyi mutlu edemezsiniz. Hep bir aciginizi bulurlar. Fertsiz basina dert arama derim. Az insan cok huzur... dogayla ugras, bitkiyle ugras, hayvanla ugras ama cıks, insanla ugrasma...
Bencede binbir türlü huyları var herkesin çok zor. Keşke bende akşama kadar kimseyi görmeden çalışsam uğraşılmıyo insanlarla.

ben öğretmen değilim ama işim öğretmenlerle bir nevi

her gün çocuğu evde mi okutsam diyorummm

sonra da abartma diyorum ama içinden de böyle görünüyorsa yandık ki ne yandık

En iyisi sonra iğrenç espriler havada uçuşuyor . Bir şey diyince aaa çok alıngansın en iyisini yapıyorsun.

Alıngan değil odun gibiyimdir.
Lank diye lafımı koyarım ortaya
Espri ve şaka sevmem.
Kapris ve çok konuşmayı çekmem.

insanlarla iç içe olmak uzaktan güzel gibi görünse de zor iştir

bir hocamız vardı size hep mutsuz insan gelecek derdi. Vakko da tezgahtar değilsiniz o renk mi bu renk mi diye kararsız kalsın, derdi var ki size gelecek ve mutlaka da çözümün beğenmeyeceği bir bölümü olacak derdi

yapamam derseniz henüz birinci sınıf bitti, bırakın okulu demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…