- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
-
Ona da gireceğim
Îki yıllık okuyunca bizi atar mı lisans mezunuyum ya
Hoş sağlığın mevzuatı farklı idi galiba
Hımm huzur batması yaşıyorum diyorsun
İnsanlarla iletişim halinde ol da gör dünya kaç bucak.
Sinir hastası ol.
Ben migren oldum bak.
Bilmiyorum bu ara çok bunaldım offff sanki istediğim hayat bu diil gibi aksiyon lazım banaÇok geçmiş olsun.
Sağlık bakanlığında sağlık teknikeriyim işimi seviyorum fakat yeterince mutlu diilimherkes gibi üniversite tercihlerimi atanabileceğim bir bölüm olarak tercih ettim. Atandım fakat yeterince mutlu diilim. Tüm hayatım ev-iş arasında mekik dokumakla geçiyor. Evlilik düşündüren biri hayatıma girmedi. Şuan hayırlısı ne ise o olsun diye dua ediyorum. Derdim ise insanlarla iç içe olacağım bir bölüm okumak istiyorum. İletişim konusunda sıkıntım yok, yardım etmekten mutluluk duyuyorum. İnsanları , çocukları ve hayvanları çok seviyorum. Uzun zamandır düşünüyorum ama aklıma bir şey gelmiyor. Sizin parlak fikirlerinize ihtiyacım var dert demeyin uzun zamandır aklımı kurcalıyor. Yazanlara şimdiden teşekkür ediyorum
insanlar la ic ice olmak mi ? emin misin ? hemde turk insaniyla ?
bence kendice bir sosyal cevre edin biriyle tanis isine dokunma, atanmissin etmissin.
kop gel aksiyonun alasını yaşatayım.
Ne gibi şekerim ,anlat bakalım
Entrika, kavga, kuyu kazma, arkadan iş çevirme, adam satma
O zaman öğretmenlik düşünebilirsiniz. Bu düşündüklerinizi grrceklestirebileceginiz, projeler uretebileceginiz çok fırsat oluyor eğitim alanında. Ama tabi insanlarla ve eğitim sistemiyle mücadele etmekten fırsat bulabilirseniz....Mesleğimi seviyorum ama daha aktif olmak istiyorum. Sosyal projelerin içinde olmak istiyorum profesyonel anlamada çünkü son zamanlarda artan tecavüz olayları bilinçaltımı mahvetti. İnsanlara yardım etmek istiyorum, hepimizin görevi ''iyilikten'' çok ''sorumluluğumuz'' olduğunu düşünüyorum. Şuan kendimi robot gibi hissediyorum kur kur 8/5 arası çalışsın. O yüzden böyle düşününce mutsuz oluyorum.
Bende romantizmden bahsedeceksin sandım ya puffffffKuzu onlar her yerde var napıcan manyak çok en güzeli hiç muhatap olmamak
O zaman öğretmenlik düşünebilirsiniz. Bu düşündüklerinizi grrceklestirebileceginiz, projeler uretebileceginiz çok fırsat oluyor eğitim alanında. Ama tabi insanlarla ve eğitim sistemiyle mücadele etmekten fırsat bulabilirseniz....
Yavru bundan ala aksiyon mu olur?
Son dakika haberlerini es geçme şekerim, şu bunu dedi aaa nerdeAman çok sıkıcılar ya takıyorum kulaklığımı müzik eşliğinde işimi yapıyorum
Ben çok soğuk nevale olduğum için benim yanıma pek gelmezler.Dedikodu da yapmazlar.
Mesleğinde 10 yılı devirmis bir öğretmen olarak, çocuğum olsa okula gondermek istemem sanırım. Ülkemizde liyakat denilen şeyin artık hiç önemi kalmadığı için berbat bir durumdayız. Yani haketmeyen adamı maliyede müdür yapsan işler bir şekilde yürür gider. Amaaaa haketmeyen insan bir şekilde eğitimde yer alınca verilen zararın bir tarifi yok. ..Şu amalar olmasa canım ülkemde her şey daha bir güzel olur gibime geliyor. Öğretmen bile alırken ruh durumlarına baksınlar , son dönemlerde sapık öğretmen sayısını görünce , çocuğum olsa okula göndermicem o derece psikolojimi bozdular.
bilemedim...Sağlık bakanlığında sağlık teknikeriyim işimi seviyorum fakat yeterince mutlu diilimherkes gibi üniversite tercihlerimi atanabileceğim bir bölüm olarak tercih ettim. Atandım fakat yeterince mutlu diilim. Tüm hayatım ev-iş arasında mekik dokumakla geçiyor. Evlilik düşündüren biri hayatıma girmedi. Şuan hayırlısı ne ise o olsun diye dua ediyorum. Derdim ise insanlarla iç içe olacağım bir bölüm okumak istiyorum. İletişim konusunda sıkıntım yok, yardım etmekten mutluluk duyuyorum. İnsanları , çocukları ve hayvanları çok seviyorum. Uzun zamandır düşünüyorum ama aklıma bir şey gelmiyor. Sizin parlak fikirlerinize ihtiyacım var dert demeyin uzun zamandır aklımı kurcalıyor. Yazanlara şimdiden teşekkür ediyorum
Bencede binbir türlü huyları var herkesin çok zor. Keşke bende akşama kadar kimseyi görmeden çalışsam uğraşılmıyo insanlarla.Insanlarla ugrasmak dunyanin en zor isidir. Kimseyi mutlu edemezsiniz. Hep bir aciginizi bulurlar. Fertsiz basina dert arama derim. Az insan cok huzur... dogayla ugras, bitkiyle ugras, hayvanla ugras ama cıks, insanla ugrasma...
Mesleğinde 10 yılı devirmis bir öğretmen olarak, çocuğum olsa okula gondermek istemem sanırım. Ülkemizde liyakat denilen şeyin artık hiç önemi kalmadığı için berbat bir durumdayız. Yani haketmeyen adamı maliyede müdür yapsan işler bir şekilde yürür gider. Amaaaa haketmeyen insan bir şekilde eğitimde yer alınca verilen zararın bir tarifi yok. ..
Ben de bir yol ayrımındayım. Ya tekrar KPSS ' ye girip başka kurumlara geçeceğim ya da kalıp mücadele etmeye devam edeceğim.
En iyisi sonra iğrenç espriler havada uçuşuyor . Bir şey diyince aaa çok alıngansın en iyisini yapıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?