Sevgili hanımlar fikirlerinizi bekliyorum :)

sosyal hizmet oku, gel hukukçu ol, anaokulu öğrt. rehberlik. hepsinde çocuklarla ilgili bir şeyler yapabilirsin. İstemezsen orada kal ama. en iyisi sağlık, bunu bilir bunu söylerim.

Sağlık bakanlığı çok rahat . Sağlık bakanlığından sonra en Bakanlık ise Gümrük bakanlığıdır. İki yıl adalet okumayı düşünüyorum arkasından hukuka tamamlamak istiyorum. Böyle bir düşüncem var. Sosyal hizmetleri de düşünüyorum. Ama çok otantik bir fikir ortaya atılır diye yazdım , ee burada ki hanımlar zehir gibi maşallah.

bir ihtimal, adaletten hukuğa geçiş zorlaşacak yeni tasarıyla birlikte. Avukatlık sınavı yürürlüğe girecek. Şansımı denerim diyorsan yapabilirsin. Tabi mesleğe girdikten sonra bunu da ister misin bilmem :)) mesleği bırakıp hemşirelik okuyacağım seneye, dört gözle bekliyorummm

psikyatri bölümü geldi ya da çocuk sağlığı

Ya hemşirelik çok zor , adli tıp teknikerliğini düşün, bence daha rahat. Sosyal hizmetleri de düşünüyorum. Kafam çok karışık bir şeyler yapmak istiyorum. Taşın altına bende elimi koymak istiyorum. Sosyal vakıflara üye olmayı düşünüyorum. Ne bilim yaşanan kötü şeylere seyirci kalmak, vicdanımı yaralıyor. İnsan olduğumu bazen unutuyorum o kadar duyarsızlaştık ki offff.

Insanlarla ugrasmak dunyanin en zor isidir. Kimseyi mutlu edemezsiniz. Hep bir aciginizi bulurlar. Fertsiz basina dert arama derim. Az insan cok huzur... dogayla ugras, bitkiyle ugras, hayvanla ugras ama cıks, insanla ugrasma...
Bizim tanıdık bi çiftçi akraba insanın yediği şeyleri yapıp satmaktan bıkmış hayvan yiyeceği işine geçmiş. O amca geldi aklıma, o da yılmış insanlardan. Katılıyorum sana

Ben de mi hemşirelik okusam ama fen sınavına girmeyeceğim tüh

Ygs ye girdim lys ye kaydoldum ama ne okuyacağımı bulamadım daha

Ben de mi hemşirelik okusam ama fen sınavına girmeyeceğim tüh

Ygs ye girdim lys ye kaydoldum ama ne okuyacağımı bulamadım daha
he ben de girdim. ygsyle de alıyor hemşirelik. 2 yıllık. sonra atanabiliyorsun. 4 yıllıklarla farkı 100 tl ymiş. mis vallahi mis. Kpss ye girmeyecek miydin sen?

Ona da gireceğim

Îki yıllık okuyunca bizi atar mı lisans mezunuyum ya

Hoş sağlığın mevzuatı farklı idi galiba
hee evet bak o var. hemşirelik için önlisansa girebiliyor olmalısın. A grubundan farklı o ya. ay bir bakayım aklıma takıldı şimdi.

Adalet okuyabilirsin bak

Ben de sizin durumunuzdaydim. Butun hayafimi laboratuarda insanlardan soyutlanmis sekilde gevirmek istemedigime karar verdim ve meslegimi birakip tekrar ogretmenlik okudum ve suan gervekten sevdigim isi yapiyorum. Bence hangi meslekte mutlu olacagimiza cocukken bize sorulan buyuyunce ne olacaksin sorusuna verdigimiz yamitlarda aramali.ben kucuklen bep ogretmen olmak istiyorum derdim demekki beni mutlu edecek meslegi cocukken bile farketmisim. ☺

Daha aktif olacağım bir alan istiyorum insanlarla iletşim konusunda sıkıntım yok . Özellikle çocuklara yardım edeceğim bir alan istiyorum. En iyisini yapmışsınız. İnş. hep mutlu olursunuz.

@gelpisipisi84 aynen aynen bende öğretmenim zümreme sorsan meslekte iyisin çocuklarla aran bize göre daha iyi diyolar ama ben hiç zevk almamaya başladım çalışırken sıkılıyorm bunalıyorm masa başı olsaydı ne bilim kitap yazsaydm bilgisayarla uğraşsaydm diyorum

Gülüceksin ama tüm gün masa başındayım haliyle depresyondayım unutuldum bla bla Sahada görev yapsam ne bilim açık alanlar da daha aktif olacağım bir yer olsa mesela . Bölümle alakasız bir yerdeyim

Hımm huzur batması yaşıyorum diyorsun
İnsanlarla iletişim halinde ol da gör dünya kaç bucak.
Sinir hastası ol.
Ben migren oldum bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…