Sevgili ile borç mevzusu

Wakanda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2019
7
4
86
Öncelikle ilk konum bu sebeple bir hatam olursa özür dilerim.

Yaklaşık 1 yıllık bir ilişkimiz var. Aynı yerde çalışıyoruz. Kısaca anlatmak gerekirse bir ödemem için bir miktar eksiğim vardı. Belki hata yaptım bilmiyorum ama ben kendisinden borç rica ettim, o da sağolsun ikiletmeden gönderdi hesabima, hafta sonu geri odeyecegimi söylediğimde o da "boşver, mont alacaktım almam, hiç önemli değil " diye cevap verince çok kırıldım, çok üzüldüm.. asla kabul edemem diyerek hesabına hemen geri gönderdim parasini. Bu seferde bana kızdı ben samimiyetine güvenerek söyledim , kendini zor duruma sokma geri ödemesende olur anlamında söyledim dedi ve küstü bana..
Hata bende mi, ben mi abarttım yoksa iade etmekte haklı miyim? Akşam akşam dert oldu içime. Özür dilerim karışık olduysa

Yani keşke o şekilde demeseymiş.

En başta durumum yok benim de ödemelerim var deseydi daha şık olurdu.

Oldukça nahoş bir durum olmuş.

Az sonra "size borç vermek zorunda değil" ekibi gelecektir.

Borç vermek zaruri bir işlem değildir . Vermek ya da vermemek kişinin kendi özgür iradesidir. Bu sebeple "zorunda değil " şeklinde yorum yazmamak daha isabet olacaktır.

Bir kişi de alıntı yapmamış :110:
Konu sahibi sevgilisinden borç istemiş. Adam da ikiletmeden vermiş. Borcunu geri ödeyeceği zaman sevgilisi gerek yok kalsın, mont alacaktım ama almam demiş. Konu sahibi de vay neden öyle dedi diye alınganlık yapıyor. Değişik bir durum. Alıngan olduğu bariz ki konuyu da silmiş 😃

Konu sahibi sevgilisinden borç istemiş. Adam da ikiletmeden vermiş. Borcunu geri ödeyeceği zaman sevgilisi gerek yok kalsın, mont alacaktım ama almam demiş. Konu sahibi de vay neden öyle dedi diye alınganlık yapıyor. Değişik bir durum. Alıngan olduğu bariz ki konuyu da silmiş 😃
Bunda ne yanlışlık var ben anlayamadim :KK43:

Tişikkür. Ben olsam parayı öderdim, ayıp ,öde geri

Teşekkür ederim :KK200:
Adamın söylediği lafta bir şey yok bence.
Yorum yapanlar da kötü bir şey yazmamış. Alınganlığı üstünde demek ki :KK51:

Bence iyi olmamiş. Borc almis sonucta konu sahibi ve olmasi gerektigi gibi geri ödüyor. Al borcunu geç işte ne laf kalabaligi yapiyorsun yok mont alacaktim ama almam filan. Samimi olarak parayi geri istemese boyle bir laf etmez insan. Bu laftan sonra o para ustundeyken kim rahat edebilir.
Boyle samimiyetsizlik yapacagina alsin parayi işte borc zaten adi ustunde. Gereksiz aksiyonlara girmis

Bence iyi olmamiş. Borc almis sonucta konu sahibi ve olmasi gerektigi gibi geri ödüyor. Al borcunu geç işte ne laf kalabaligi yapiyorsun yok mont alacaktim ama almam filan. Samimi olarak parayi geri istemese boyle bir laf etmez insan. Bu laftan sonra o para ustundeyken kim rahat edebilir.
Boyle samimiyetsizlik yapacagina alsin parayi işte borc zaten adi ustunde. Gereksiz aksiyonlara girmis
Bana gün içinde yapılan boş konuşmalar gibi öylesine edilmiş bir laf gibi geldi. Aksi olsaydı başta mırın kırın ederdi parayı veren. Ne bileyim

Back
X