• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili ile hesap ödeme mevzusu

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
Hep şöyle düşündüm
neden benim yediğim, içtiğimi gittiğim sinema biletini başkası ödesin
yani yanımdaki erkeğe elimden geldiğince hesap ödetmedim
yemeği o ödüyorsa kahveleri ben ya da tam tersi
genelde ısrarlarımla hayatımdaki kişiler de ödettiler
ama şuan ki sevgilim ödetmiyor
ben sevgilime hesap ödetmem diyor
sürekli elimde para kalıyorum öyle
şimdi ne yapmalıyım
bir daha elimi cebime atmamalı mıyım
çantanı arabada bırak yanına alma gerek yok diyor
rahatsız hissediyorum ama böyle yapması bazen de hoşuma gidiyor
siz nasıl yapıyorsunuz ?

Bilmiyorum ama bende rahatsız olurdum sanırım

evliyim biz nasıl yapıyoruz durumunu yaşamıyorum o konuda yorum yapamam

bi şekilde bu durumdan rahatsız olduğunu belirt diyecem ama hoşuma da gidiyor yazmışsın o zaman devam sorun yok :)

Biz eşimle tanışırken nişanlıyken hep o öderdi. Hayatta lafını bile açamazdım. Zaten öğrenciydim ben de :) ama daha önceki erkek arkadaşımla ortak öderdik. O da öğrenciydi çünkü ve sevmiyordum ona minnet etmeyi.

sorunsuz bi sevgililik dönemi geciriyoduk ve ben bu adamla evlenirim ya! gibi cumleler kurabiliyodum. o yuzden de saldım gitti hesap ödeme konusunda artık kasmıyodum yani. bi mahcubiyet hissettirmeyecek kadar birbirimize alışmıstık.
simdi evliyiz degisen bisi olmadi:KK48:

Erkek arkadaşım ödüyor çoğunlukla ama ben altta kalmayı da sevmiyorum, zira o henüz öğrenci ben çalışıyorum. İkiniz de öğrenciyseniz böyle erkeklik taslamasına gerek yok, iyi niyetli olduğunu bildiğinizi ama sürekli onun ödemesinden rahatsız olduğunuzu böyle yapmaya devam ederse buluşmak istemediğinizi söyleyin. Ben erkek arkadaşımı böyle vazgeçirdim. Erkeklerde niyeyse hesap ödemek daha erkeksi olmak, daha sahiplenici olmak gibi algılanıyor.

Aman derdin bu olsun. Sen hesabi odemek icin elini cebine atma ama arada ona gel sana bugün yemek ismarlayayim tatli kahve ismarlayayim filan de. Kabul ederse böylece icin rahat eder. Spontane bulusmalarda da birak odesin bisey olmaz. Tabi ogrenci degilse ve maddi durumu elveriyorsa.

Hep şöyle düşündüm
neden benim yediğim, içtiğimi gittiğim sinema biletini başkası ödesin
yani yanımdaki erkeğe elimden geldiğince hesap ödetmedim
yemeği o ödüyorsa kahveleri ben ya da tam tersi
genelde ısrarlarımla hayatımdaki kişiler de ödettiler
ama şuan ki sevgilim ödetmiyor
ben sevgilime hesap ödetmem diyor
sürekli elimde para kalıyorum öyle
şimdi ne yapmalıyım
bir daha elimi cebime atmamalı mıyım
çantanı arabada bırak yanına alma gerek yok diyor
rahatsız hissediyorum ama böyle yapması bazen de hoşuma gidiyor
siz nasıl yapıyorsunuz ?
benim de erkek arkadaşım ödetmezdi en başlarda. biz çok geziyoruz laf söz olsun istemedim yapmaz evet ama ben rahatsız oluyordum. kibarca rahat edemediğimi ikimizin de çalıştığını söyledim.
şimdi hiç lafı olmaz.. o yemek öderse ben derim gel kahve ısmarlayım. ertesi gün ben yemek ısmarlarım o kahve ısmarlar öyle devam ediyoruz :)
he tabi arabaya benzinini o koyar ve bensiz bi yere gitmez tabi. hem benzini o alıyor hem yemek hem kahve vs. içim elvermez pek benim :)

Ben de kendi hesabımı kendim ödeme taraftarıyım. Erkek arkadaşım yanıma gelirdi. Verdiği otobüs paralarının lafını yapardı. Üstelik o çalışırdı ben öğrenciydim. Bu erkekleri anlamıyorum. Sinirlerimi bozuyorlar.

şunu da anlatmak isterim bunun lafını yapan biri vardı. çocuk benden hoşlanıyordu sevgili olmak için kırk takla atıyordu. bir akşam sen kız arkadaşını al ben de bir erkek arkadaşımı dedi. 4 kişi çıktık. içtiğimiz inanın ki o zamanın parasıyla 15 lirayı geçmez tüm gece boyunca. 2 erkek hesabı ödedi. neyse ertesi günü bana dedi ki kendi kız arkadaşının bile hesabını ödettin :KK70: ben şok. hatta babasına demiş babası da tutumsuz biri eş olmaz demiş benim için hahah :KK70: böyle de anım var o zamandan beri para mevzusu olcak diye korkarım valla ne yalan söyleyim :KK70:

Eğer aranızdaki bağa güveniyorsan, hediye al. hep kendini kötü hissetmemiş olursun hem de sevinir bence hediye almana. :)

bayana hesap ödeten erkeği hiç sevmem.
arada ufak tefek kahveler tatlılar ısmarlanabilir
ama bi çıktığımızda sen bi çıktığımızda ben vs olmaz.
bence yakışmıyor.
erkek de kadın da çalışıyorsa neden erkek ödesin ki sürekli? bu da bana saçma geliyor. tamam erkek daha ağırlıklı ödeyebilir belki ama sadece erkeğe yüklenmek bence ayıp

kocam hesabı ödeyince hadi gene bana gecirdin der o bilmem kaçparalık kahveden ikitane içmesen nolur felan der şaka yaparda çıktığımız dönemdede elimi cebime atırmazdı canım aşkım

şunu da anlatmak isterim bunun lafını yapan biri vardı. çocuk benden hoşlanıyordu sevgili olmak için kırk takla atıyordu. bir akşam sen kız arkadaşını al ben de bir erkek arkadaşımı dedi. 4 kişi çıktık. içtiğimiz inanın ki o zamanın parasıyla 15 lirayı geçmez tüm gece boyunca. 2 erkek hesabı ödedi. neyse ertesi günü bana dedi ki kendi kız arkadaşının bile hesabını ödettin :KK70: ben şok. hatta babasına demiş babası da tutumsuz biri eş olmaz demiş benim için hahah :KK70: böyle de anım var o zamandan beri para mevzusu olcak diye korkarım valla ne yalan söyleyim :KK70:

benim de şöyle bir anım var. yıllar yıllar önce bir arkadaşım (sevgilim falan değil ama beni beğendiğini hissettiğim biri) sana yemek ısmarlayayım diye mc donaldsa götürmüştü. meğer yemek kuponu varmış. onlar da bu kuponlar burda geçmiyor deyince baktım parası da çıkmıyor, hesabı ben ödedim. düşünsene hem yemek ısmarlayayım diyorsun hem paran yok , hem ilk görüşme, cebindeki kupona güvenerek yemeğe kız davet ediyorsun sonra hesabı kıza ödetiyorsun. valla bana bu durum o kadar itici geldi ki. bir daha görüşmedim zaten.

ortak öderdik biz erkek arkadaşımla yanımızda kardeşim de olurdu genelde onlar 2 erkek ortak hallederdi hesap işini hem ben karışmamış olurdum hemde tek o ödememiş. şimdi içim rahat 1 kuruşu geçmedi bana diye

Back
X