• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili ile hesap ödeme mevzusu

belini bükmeyecek şekilde öde bence canım.. ikinizde para kazanıyorsunuz çok ayıp bir şey sadece erkek arkadaşına yıkmak. ne sıklıkta görüşüyorsunuz bu da önemli
haftada 3 ya da 4 kere ama bol vaktimiz olduğu zaman sadece haftada 1
yani haftada 1 kere aktivite yapıp yemek yiyoruz

Ahaha ben tuvalete gitme bahanesiyle hesap ödüyordum :D uzak bi yere yemege gitcez diye karar verdik tamam diyip yola ciktik.ben saftrik yolun masrafini karsiladi diye dur dedim bende gizlice yemegi ödeyeyin. siparisi verdik ben bi elimi yikayayim dedim gittim kasada durumu anlattim hesabi ödedim ( sevgilimin haberi olmadan ) bi geldim adam evlenme teklifi etti bu sayede evlilik teklifi aldigim günün yemegine ödemis oldum :KK53:

Ahaha ben tuvalete gitme bahanesiyle hesap ödüyordum :KK70: uzak bi yere yemege gitcez diye karar verdik tamam diyip yola ciktik.ben saftrik yolun masrafini karsiladi diye dur dedim bende gizlice yemegi ödeyeyin. siparisi verdik ben bi elimi yikayayim dedim gittim kasada durumu anlattim hesabi ödedim ( sevgilimin haberi olmadan ) bi geldim adam evlenme teklifi etti bu sayede evlilik teklifi aldigim günün yemegine ödemis oldum :KK53:
hesabı sen ödedin diye anladı da evlenme teklifi etti olmasın :p

biz sevgiliyken öğrenci olduğumuz için kimin parası varsa o öderdi :KK70:
şimdi de bütün ödemeler onun hesabında (kira, fatura, okul taksiti vs) o yüzden dışarı çıktığımızda hesap geliyor adam elini cebine bile atmıyor, zaten atsa da boş :KK70: boşverin yani, evlenince her türlü hesaplar ortak olacak, şimdi haftada bir yediğiniz içtiğinizin hesabını yapıp keyfinizi kaçırmayın.

Eşimle sevgili iken ben öğrenci idim.
Kısıtlı imkanlara sahibim malum o zamanlar bazen yedigimiz yemegin parasını ben öderdim.
Sıkılıyordum açıkçası hep onun ödemesinden.
Şimdi evlendik ve hep ben ödüyorum anasını satayım afhajfjafhjhff :KK70:

İkimizde öğrenciyiz. İlk zamanlar kasada güreşe tutuşmadığımız kalmıştı bi. Yahu bırak sırayla ödeyelim ama yook insan içinde cüzdan savaşları yapıyoruz. Tuvalete gittiğinde gizlice ödüyorum, hain hesap ödeme planları yapıyorum, geceleri yarın hesabı nasıl öderim diye düşünerek uyuyorum falan. Sonunda dedim naparsan yap saçlarım ağardı bu savaşlar yüzünden :KK48:

Altta kalmamalısınız bence hesapları ödeyip sonra laf eden erkek çok.Hatta kendi aralarında konuşurken de duydum hiç hesap ödemeyen ya da hesap ödemeye kalkışmayan kızlarla ilgili hiç iyi şeyler düşünmüyorlar.

Hep şöyle düşündüm
neden benim yediğim, içtiğimi gittiğim sinema biletini başkası ödesin
yani yanımdaki erkeğe elimden geldiğince hesap ödetmedim
yemeği o ödüyorsa kahveleri ben ya da tam tersi
genelde ısrarlarımla hayatımdaki kişiler de ödettiler
ama şuan ki sevgilim ödetmiyor
ben sevgilime hesap ödetmem diyor
sürekli elimde para kalıyorum öyle
şimdi ne yapmalıyım
bir daha elimi cebime atmamalı mıyım
çantanı arabada bırak yanına alma gerek yok diyor
rahatsız hissediyorum ama böyle yapması bazen de hoşuma gidiyor
siz nasıl yapıyorsunuz ?

Ben de rahat olamiyorum hesabi hep bir baskasi odeyince ama cok da sorun edilecek bir sey degil bence. Sinema, tiyatro, vs. herhangi bir etkinlige iliskin biletleri internetten siz alin mesela. Bu sekilde rahatsizliginizi bir nebze gidermis olursunuz.

Altta kalmamalısınız bence hesapları ödeyip sonra laf eden erkek çok.Hatta kendi aralarında konuşurken de duydum hiç hesap ödemeyen ya da hesap ödemeye kalkışmayan kızlarla ilgili hiç iyi şeyler düşünmüyorlar.

Odemesinler o zaman. Zorlayan mi var?

Eşimle sevgili iken ben öğrenci idim.
Kısıtlı imkanlara sahibim malum o zamanlar bazen yedigimiz yemegin parasını ben öderdim.
Sıkılıyordum açıkçası hep onun ödemesinden.
Şimdi evlendik ve hep ben ödüyorum anasını satayım afhajfjafhjhff :KK70:
O da iyiymiş :)))

Bence ne olursa olsun kasada güreşe tutuşmamak gerek. O görüntü çok itici. Çalışıyorsanız siz de habersiz lavaboya gittiğinizde ödeyin. (Bu biraz riskli sonradan bana çok kızmıştı :110:) Ödeyemiyorsanız ve altta kalmak canınızı sıkıyorsa arada hediye alabilirsiniz. Benim için de rahatsız edici ama öğrenci gibi bir şeyim sonuçta ve bu konuda tartışmaktan yoruldum karışmıyorum artık :KK53:

Şayet çalışıyorsanız hayat müşterek. Okuyorsanız sevgiliniz çalışıyorsa ödeyebilir.

Back
X