• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili ile hesap ödeme mevzusu

Bazı erkekler hesap ödetmez,ince bir davranış. Bence ısrar etme bu konuda kendini kötü hissedebilir. Sen de ara ara hediye alabilirsin :)

4 5 kez o oder sesini cikarmazsin sonra bir kez de sen teklif edersin.Hem ona yikilmamak icin.Hem de olaki lafini etmesin gunun birinde.Arada hediye alirsin calisiyorsan.

4 5 kez o oder sesini cikarmazsin sonra bir kez de sen teklif edersin.Hem ona yikilmamak icin.Hem de olaki lafini etmesin gunun birinde.Arada hediye alirsin calisiyorsan.
çalışıyorum şükür evet ara sıra ona jest yaparım ben de:)

Ciddi bir iliskiseyseniz iki tarafinda problem etmemesi lazim bunu. Biz esimle sevgiliyken ilk bir iki ay sadece esim odedi hesabi. O zaman hic elimi cüzdanıma bile atmazdim. Sonra iliskimiz samimilesti, kimin parasi kimin cebinde belli degildi. Hesabi ben odemisim sen odemissin seyi hic olmadi aramizda cunku tum hesaplarimiz ortakti. Sadece bazen arkadaslarla toplu ciktigimizda mesela onda paranin olmadigini biliyorsam bulusma spontene gelistiyse masa altindan caktirmadan ona para verirdim arkadaslar hesabi kiza odetiyor demesin diye :D malum bizim toplumumuzda bu bile tabu. Hatta cogunlukla hesabi hep benden oderdik cunku esimin maddi durumu gercekten iyi degildi ve ben ogrenciyken bayaa paraliydim. Esimin ev kirasini bile odedigim oldu. Sevgilinizin maddi durumu iyiyse ve senin odemeni istemiyorsa odeme o zaman. Birbirinizi seviyorsaniz bunlar dert edileek seyler degil.

Aman derdin bu olsun. Sen hesabi odemek icin elini cebine atma ama arada ona gel sana bugün yemek ismarlayayim tatli kahve ismarlayayim filan de. Kabul ederse böylece icin rahat eder. Spontane bulusmalarda da birak odesin bisey olmaz. Tabi ogrenci degilse ve maddi durumu elveriyorsa.
Çalışıyor maaşı da iyi artık ben başka türlü telafi ederim :)

Erkek dururken kadın hesap mı ödermiş ? Böyle bir sevgiliyi çöpe atarım daha iyi .

Niye rahatsız oluyorsun anlamadım
Erkek ödemeli zaten genelde
Sende arada birsetler ısmarlarsın yani ne var bunda
Şimdiki şehirli pek bir modern erkekler ellerini cebine atmıyor valla.çok modern olmuşlar.bekliyolar böyle kızdan utanmadan
Öğrencisindir anlarım o ayrı
Ama çalışıyorsan bizde böyledir.erkek öder hesabı.bunun aksini yapanlar hiç Türk erkeğiyim ben demesin bi gitsin.
Bulmuşsun böyle cömert çocuğu bide mırın kırın yapıyprsun.

Hep şöyle düşündüm
neden benim yediğim, içtiğimi gittiğim sinema biletini başkası ödesin
yani yanımdaki erkeğe elimden geldiğince hesap ödetmedim
yemeği o ödüyorsa kahveleri ben ya da tam tersi
genelde ısrarlarımla hayatımdaki kişiler de ödettiler
ama şuan ki sevgilim ödetmiyor
ben sevgilime hesap ödetmem diyor
sürekli elimde para kalıyorum öyle
şimdi ne yapmalıyım
bir daha elimi cebime atmamalı mıyım
çantanı arabada bırak yanına alma gerek yok diyor
rahatsız hissediyorum ama böyle yapması bazen de hoşuma gidiyor
siz nasıl yapıyorsunuz ?
Kabul etme bence. Ben ödeyeceksem cıkalım de. Yarı yarıya olmasa da sen de öde.

Niye rahatsız oluyorsun anlamadım
Erkek ödemeli zaten genelde
Sende arada birsetler ısmarlarsın yani ne var bunda
Şimdiki şehirli pek bir modern erkekler ellerini cebine atmıyor valla.çok modern olmuşlar.bekliyolar böyle kızdan utanmadan
Öğrencisindir anlarım o ayrı
Ama çalışıyorsan bizde böyledir.erkek öder hesabı.bunun aksini yapanlar hiç Türk erkeğiyim ben demesin bi gitsin.
Bulmuşsun böyle cömert çocuğu bide mırın kırın yapıyprsun.
Ben de çalışıyorum param da var çok şükür haklısın kızma ya :)))
o sen çeyizini al harcama paranı diyor

Erkekler bizim cüzdanımız değildir.

Doğru olan sizin de ödemeniz.
Sert bir konuşma yapabilirsiniz.
Ama sert ve 'ben erkeğim, erkek adam şöyledir, böyledir' diyen adam yarın sizin çalışmanızı da kısıtlar, kıyafetinizi de... kıskançlık da cabası.

İyi düşün.
Hesap ödeyen adam kıskanç değil cömert görgülü adamdır gözümde.
Kaba saba mı olmak zorunda?
Bağlantıya bak

Back
X