• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili ile para konusu

Love_lover

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
1.092
1.980
133
İyi akşamlar arkadaşlar. Bir soru sormak istiyorum. Erkek arkadaşım tatile gitmeyi teklif etti. Bi kaç günlüğüne, Kabul ettim. Uygun bir yer araştırıyor şimdi. Bende para konusunu nasıl açayım diye yakın arkadaşıma sordum. Ben çalışıyorum. O da çalışıyor. Benim fikrim kendi paramı kendim karşılamaktı. Ama arkadaşım; onun maddi durumu Senden kat kat iyi ve erkek para harcamadığı kadına değer vermiyor sorma bile dedi. Daha önce sevgilim oldu ama tatil gibi masraflı bi durum olmadı. Yemek, çay kahve erkek ödeyebilirse genelde bende öderdim ama bu durumDa içim rahat etmez. siz olsanız ne yaparsınız merak ettim. (Bu arada ödemezsem içim rahat etmez en ufak bi şeyde bile fikrimi dahi söyleyemem. Utanırım. sanki parasını ödemediği tatilde eleştiri yapıyor birde der gibi gelir böyle bir kişiliğim var)

Ne fırsatçı arkadaşınız varmış. Kız alıyorlar tabi ki masrafa girecekler diyen zihniyet canlandı kafamda. Ben sizin yerinizde olsam kendi masrafımı kendim öderdim veya siz oteli o yemeği filan gibi artık nasıl tek tarafa yüklenmeden olacaksa.

Tatil programı yaparken sizde ödeyecekmişsiniz gibi bütçenize göre bir yer belirleyin ve ödeme zamanı geldiğinde de ödemek istediğinizi söyleyin. Muhtemelen kabul etmeyecektir ama siz muhakkak söyleyin. Eğer kabul etmezse de tatile gittiğinizde yol/yemek gibi ekstra masrafları karşılayın.

Arkadaşınız büyük saçmalamış.Ne alakası var ya.Erkeklere bu misyon yüklendiği sürece kadınlar ezilmeye devam edecek.Hayır arkadaşım,siz gayet de harcama yapabilirsiniz,her şey tamamen ortak olsun.Bu tatil hakkında eleştiri yapabilmek için değil,insanın kendine saygısı olduğu için yapması gereken bir şeydir.Aksini düşünemiyorum ve böyle düşünen birileriyle de arkadaş olmak istemezdim

Ben hic katilmiyorum

Bu sekilde davranan kadinlara bu da sponsor ariyor kendine seklinde bakan erkek tanidiklarim var. Duzgun, akilli erkekler salak degil kim sagacak inek ariyor anliyorlar. Ben olsam elin adamina ayrilirsam arkamdan laf ettirmezdim parami yedi icti diye. Ben kendime yakistiramazdim. Zaten isi niz gucunuz var niye tatili baskasina odetesiniz?

Erkek oldugunu oyle hissedecek adamdan sogurum ben ya.

Ama sevgilikte birbirine jest yapmak hostur, illa her sey alman usulu olmaz. Bugun o ismarlar yarin sen, o yuzden ben cok israrci olmadan teklif ederim hesabi ayirmayi. Yoo derse de bir dahaki de benden o zaman derim, hic de cekinmem.

Katiliyorum
Romantik jest olsa kabul edilir, misal adam gelse supriz hazirladim gidiyoruz dese kabul ederim. Ama bu sekilde planli programli bir tatilde karsi tarafa sen ode demeye yuzum kizarir.

Arkadaşım hem kız hemde erkek arkadaşlarına asla hesap ödetmeyen biridir. O konuda öyle düşünmeyin. Ama çok parasını yedirdi bi dönem Gittiği psikolog bunu demiş. Erkek olduğunu ona hissettirin. Erkek hoşalanır falan demiş.
Psikolog olduğu kesin miymiş gittiği kişinin? Kızlar buluşması yorumu gibi o ne öyle

Bu konu için giriş-gelişme-sonuca gerek yok ki.Siz de zaten ödemek istiyormuşsunuz (ki bence de öyle olmalı.) Direkt sorun.."Aşkım tatile gidicez ya ben ne kadar ödeyeceğim?" die :)) Sonrasını zaten planlayamazsınız,doğaçlama gelişecek:)

Psikolog olduğu kesin miymiş gittiği kişinin? Kızlar buluşması yorumu gibi o ne öyle
Erkek oldugunu hissettir...... Ve Pandoranın kutusu acılır paoffff dıye bır ses yankılanır etrafta.. Erkegı kabarttık artık tatile bakabiliriz denir ve yola cıkılır..

Hıc bir uzman erkek oldugunu hissettir demez.

Arkadaşım hem kız hemde erkek arkadaşlarına asla hesap ödetmeyen biridir. O konuda öyle düşünmeyin. Ama çok parasını yedirdi bi dönem Gittiği psikolog bunu demiş. Erkek olduğunu ona hissettirin. Erkek hoşalanır falan demiş.
😂 o psikolog fazla saçma konuşmuş.
——— Ona errrrrkek olduğunu hissettir.
——— ne??? Nasıl???
——— hesap ödet.
——— Aman tanrım. Bu yüce bilgiye sahip olduğum için çok mutluyum....

Katiliyorum
Romantik jest olsa kabul edilir, misal adam gelse supriz hazirladim gidiyoruz dese kabul ederim. Ama bu sekilde planli programli bir tatilde karsi tarafa sen ode demeye yuzum kizarir.

Adam teklif etmis ama zaten, konu sahibi oluru verince de yer arayisina baslamis. Ben hos buldum.

Eşimle geçen sene sevgiliydik yeni evliyiz. Geçen sene tatile gitmiştik ve ben tatil paramı ödemiştim kendisine. Bizim aramızda hiçbir zaman para konusu geçmiyor hatta ödeme falan dedi ama ben aşırı ısrar edince almak zorunda kaldı. Henüz sevgiliyken gidilen tatili paylaşmanızda fayda var. Arkadaşınızı da bildiğiniz kınadım o nasıl bir düşünce şekli.

ben yari yariya bolusme fikrine de sicak bakmiyorum. yani sevgilime “bu tatil ne kadar tuttu?” demek sacma geliyor. kafanizda belli bir miktar vardir. atiyorum 7 bin tutacagini dusunuyorsunuz, 4 bin atin hesabina. sorarsa da tatil icin gonderdim rahat rahat harcayalim dersiniz. zaten ekstra masraflariniz olur onlari da o karsilar siz eger fazla vermis olursaniz.

Erkek oldugunu hissettir...... Ve Pandoranın kutusu acılır paoffff dıye bır ses yankılanır etrafta.. Erkegı kabarttık artık tatile bakabiliriz denir ve yola cıkılır..

Hıc bir uzman erkek oldugunu hissettir demez.

Psikolog degil de su erkek uzmani ablalar var ya kitap yazan onlar diyebilir mesela ... en cok kendini sev, onu kendine asik et, terk edildim ayaktayim o gebersin stili kitaplar var ya onlar:olamaz:

Back
X