- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.281
- 298
- Konu Sahibi Love_lover
Sorma bile mi?
Yok artık..
Tabiki sizde elinizi cebinize atın..
Yok artık..
Tabiki sizde elinizi cebinize atın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek oldugunu hissettir... Naparak mesela, ona belli aralıklarla sen erkeksin dıyerekPsikolog degil de su erkek uzmani ablalar var ya kitap yazan onlar diyebilir mesela ... en cok kendini sev, onu kendine asik et, terk edildim ayaktayim o gebersin stili kitaplar var ya onlar![]()
Hangi psikologmus o?Arkadaşım hem kız hemde erkek arkadaşlarına asla hesap ödetmeyen biridir. O konuda öyle düşünmeyin. Ama çok parasını yedirdi bi dönem Gittiği psikolog bunu demiş. Erkek olduğunu ona hissettirin. Erkek hoşalanır falan demiş.
Bana rezervasyon yaptırıyorum bilgilerin gerekli yazmış. Bende neler dedim. Bi kaç komik şey yazmış aralarında kredi kartı bilgilerin yazıyordu. Bende Kart bilgilerini de yolladım. Şaka yapmıştım neden yolladın yazmış. Bende paylaşalım olmaz öyle dedim saçmalama dedi.Sen ödeme teklifini sun, ısrarcı olursa da ödemede peki madem dersin. Ama hiç lafını etmezsen, ödemek zorunda gibi davranırsan bence hiç hoş olmaz..
o psikolog fazla saçma konuşmuş.
——— Ona errrrrkek olduğunu hissettir.
——— ne??? Nasıl???
——— hesap ödet.
——— Aman tanrım. Bu yüce bilgiye sahip olduğum için çok mutluyum....
İyi akşamlar arkadaşlar. Bir soru sormak istiyorum. Erkek arkadaşım tatile gitmeyi teklif etti. Bi kaç günlüğüne, Kabul ettim. Uygun bir yer araştırıyor şimdi. Bende para konusunu nasıl açayım diye yakın arkadaşıma sordum. Ben çalışıyorum. O da çalışıyor. Benim fikrim kendi paramı kendim karşılamaktı. Ama arkadaşım; onun maddi durumu Senden kat kat iyi ve erkek para harcamadığı kadına değer vermiyor sorma bile dedi. Daha önce sevgilim oldu ama tatil gibi masraflı bi durum olmadı. Yemek, çay kahve erkek ödeyebilirse genelde bende öderdim ama bu durumDa içim rahat etmez. siz olsanız ne yaparsınız merak ettim. (Bu arada ödemezsem içim rahat etmez en ufak bi şeyde bile fikrimi dahi söyleyemem. Utanırım. sanki parasını ödemediği tatilde eleştiri yapıyor birde der gibi gelir böyle bir kişiliğim var)
Kadın ne hissedecek bu durumda. Yok olmamış. Sevgiliyken tatili baştan konuşurdum bn olsam. Parasını ödeyeceğini almazsa gelmeyeceğini fln söylemelisin. Son dk. Resepsiyon önünde ayyyy 2 ye bölüncek falan da komik olur.Arkadaşım hem kız hemde erkek arkadaşlarına asla hesap ödetmeyen biridir. O konuda öyle düşünmeyin. Ama çok parasını yedirdi bi dönem Gittiği psikolog bunu demiş. Erkek olduğunu ona hissettirin. Erkek hoşalanır falan demiş.
Bana rezervasyon yaptırıyorum bilgilerin gerekli yazmış. Bende neler dedim. Bi kaç komik şey yazmış aralarında kredi kartı bilgilerin yazıyordu. Bende Kart bilgilerini de yolladım. Şaka yapmıştım neden yolladın yazmış. Bende paylaşalım olmaz öyle dedim saçmalama dedi.
Bana rezervasyon yaptırıyorum bilgilerin gerekli yazmış. Bende neler dedim. Bi kaç komik şey yazmış aralarında kredi kartı bilgilerin yazıyordu. Bende Kart bilgilerini de yolladım. Şaka yapmıştım neden yolladın yazmış. Bende paylaşalım olmaz öyle dedim saçmalama dedi.
erkek para harcamadığı kadına değer vermiyo
Yari yariya verin ayip ya ona ödetmek olur mu?Cok ayipİyi akşamlar arkadaşlar. Bir soru sormak istiyorum. Erkek arkadaşım tatile gitmeyi teklif etti. Bi kaç günlüğüne, Kabul ettim. Uygun bir yer araştırıyor şimdi. Bende para konusunu nasıl açayım diye yakın arkadaşıma sordum. Ben çalışıyorum. O da çalışıyor. Benim fikrim kendi paramı kendim karşılamaktı. Ama arkadaşım; onun maddi durumu Senden kat kat iyi ve erkek para harcamadığı kadına değer vermiyor sorma bile dedi. Daha önce sevgilim oldu ama tatil gibi masraflı bi durum olmadı. Yemek, çay kahve erkek ödeyebilirse genelde bende öderdim ama bu durumDa içim rahat etmez. siz olsanız ne yaparsınız merak ettim. (Bu arada ödemezsem içim rahat etmez en ufak bi şeyde bile fikrimi dahi söyleyemem. Utanırım. sanki parasını ödemediği tatilde eleştiri yapıyor birde der gibi gelir böyle bir kişiliğim var)