Sevgili ile para konusu

Psikolog degil de su erkek uzmani ablalar var ya kitap yazan onlar diyebilir mesela ... en cok kendini sev, onu kendine asik et, terk edildim ayaktayim o gebersin stili kitaplar var ya onlar:olamaz:
Erkek oldugunu hissettir... Naparak mesela, ona belli aralıklarla sen erkeksin dıyerek😂😂😂

Siz bütçenizi ayarlayin yeri geldiğinde kendi ödemenizi yapmak istediğinizi de dile.getirin ama kabul etmezse de illa ben kendi hesabımı odemeliyim diye ısrarcı olmayın
Baska bir konuda da siz ona para harcatmaz kendiniz ustlenirsiniz. Karşılıklı anlayışla halledebilirsiniz diye düşünüyorum.

Cok israr ederse odeme konusunda bende tatil donusu ayirdigim butce kadar bir hediye alirdim...boylece icinizde rahat eder

Bizim erkek arkadaşımla ortak bir banka hesabımız var, ikimizin de hesaba erişiminin olduğu. Her ay maaşımızdan oraya küçük bir miktar atıyoruz, 100 lira gibi. Böyle yaptığımız seyahatlerde, gezilerde harcamalarımızı ondan yapıyoruz, alacaklarımızı yeme içme dahil her şeyi ordan karşılıyoruz. Yetmediği zaman o tamamlar üstünü, ben ne kadar vermek istesem de kabul etmez. İlişki ortak, harcamalar ortak. Kimsenin bize bakma, tatilimizi karşılama zorunluluğu yok diye düşünüyorum. Teklifinizi mutlaka yapın

Bizde kimin parası varsa o öder, genelde de ikiye böleriz masrafları yetmediği yerde karşıda ki ekler hiç böyle bir düşünce olmaz aramızda

Sen ödeme teklifini sun, ısrarcı olursa da ödemede peki madem dersin. Ama hiç lafını etmezsen, ödemek zorunda gibi davranırsan bence hiç hoş olmaz..

Erkeklere karsi cok zarif düsünmeyin ,kiymetiniz olmaz gercekten ,okuz gibi davrananlari seviyorlar
Bir kadin icin asalak,sponsor ariyor diye dusunen adamlar zaten fos cikiyor,
Birakin odesin yüzünün seklini gorun nasil davraniyor ,bunlari bi gorun

Sen ödeme teklifini sun, ısrarcı olursa da ödemede peki madem dersin. Ama hiç lafını etmezsen, ödemek zorunda gibi davranırsan bence hiç hoş olmaz..
Bana rezervasyon yaptırıyorum bilgilerin gerekli yazmış. Bende neler dedim. Bi kaç komik şey yazmış aralarında kredi kartı bilgilerin yazıyordu. Bende Kart bilgilerini de yolladım. Şaka yapmıştım neden yolladın yazmış. Bende paylaşalım olmaz öyle dedim saçmalama dedi.

rica edeceğim kadınlar olarak zaten kendini erkek hisseden hatta önce insan olarak hissedenlerle olalım. arkadaşınız saçmalamış..
tatile gidilecek yer seçeneklerini sorun. ben olsam hatta arada benim bütçem şuna uygun derim ve ben de buna uygun yerleri öneririm mesela..
kendisi ödemekte ısrarcı olursa da yol parası benden o zaman derim..

İyi akşamlar arkadaşlar. Bir soru sormak istiyorum. Erkek arkadaşım tatile gitmeyi teklif etti. Bi kaç günlüğüne, Kabul ettim. Uygun bir yer araştırıyor şimdi. Bende para konusunu nasıl açayım diye yakın arkadaşıma sordum. Ben çalışıyorum. O da çalışıyor. Benim fikrim kendi paramı kendim karşılamaktı. Ama arkadaşım; onun maddi durumu Senden kat kat iyi ve erkek para harcamadığı kadına değer vermiyor sorma bile dedi. Daha önce sevgilim oldu ama tatil gibi masraflı bi durum olmadı. Yemek, çay kahve erkek ödeyebilirse genelde bende öderdim ama bu durumDa içim rahat etmez. siz olsanız ne yaparsınız merak ettim. (Bu arada ödemezsem içim rahat etmez en ufak bi şeyde bile fikrimi dahi söyleyemem. Utanırım. sanki parasını ödemediği tatilde eleştiri yapıyor birde der gibi gelir böyle bir kişiliğim var)

bir kişi yolu, diğer kişi oradaki masrafları ödeyebilir eğer gelirler eşit değilse. hiçbir şey ödememek bence doğru değil. masrafların dağılımı 50-50 değilse bile en kötü 40-60 olmalı bence, aksi takdirde benim de içim rahat etmezdi.

Arkadaşım hem kız hemde erkek arkadaşlarına asla hesap ödetmeyen biridir. O konuda öyle düşünmeyin. Ama çok parasını yedirdi bi dönem Gittiği psikolog bunu demiş. Erkek olduğunu ona hissettirin. Erkek hoşalanır falan demiş.
Kadın ne hissedecek bu durumda. Yok olmamış. Sevgiliyken tatili baştan konuşurdum bn olsam. Parasını ödeyeceğini almazsa gelmeyeceğini fln söylemelisin. Son dk. Resepsiyon önünde ayyyy 2 ye bölüncek falan da komik olur.

Bana rezervasyon yaptırıyorum bilgilerin gerekli yazmış. Bende neler dedim. Bi kaç komik şey yazmış aralarında kredi kartı bilgilerin yazıyordu. Bende Kart bilgilerini de yolladım. Şaka yapmıştım neden yolladın yazmış. Bende paylaşalım olmaz öyle dedim saçmalama dedi.

Bence size tatil jesti yapmak isteyen adam böyle bir şaka yapmaz.
Kendi kısmınız parayı napın ne edin çocuğa verin doğrusu da budur

Tabi ki masrafları paylaşmayı teklif ederim, üzerine düşünülesi bile değil. Aksi sizce de çok ayıp değil mi? Ha o bu tatil benden der, ısmarlamak ister kabul edip etmemek size kalır. Ama tüm masrafları teklif bile etmeden ona yıkmak nezaketsizliğini yapmayın. Medeni davranmak bunu gerektirir.
Erkek olduğunu hissettirmek zırvalarına girmiyorum bile. Kıro ruhlu değilseniz zaten pabuç bırakmayın bu saçmalıklara. Kendisine harcama yaptığı kadına daha fazla değer verecek erkeğe o medeniyetsiz zihniyetinden dolayı dönüp bakmam bile.

Kredi kartı bilgilerini paylaşmanın doğru olmadığını bilmiyor musunuz yoksa fazla mı güveniyorsunuz?

Çok acı ama insanlar gerçekten böyle ayakları üstünde duran kızları es geçiyorlar

erkek para harcamadığı kadına değer vermiyo

Diğer taraftan ben olaya şöyle bakıyorum eğer insanlar sevgilisi ile para konusunu bile konuşamıyorsa tatile gitmemeli. Bence kadın erkek farketmez o süreçte kim müsait ise verilmeli ücret. Atıyorum o oteli vs ayarladı ise siz de dışarıda yiyip içtiklerinizi verebilirsiniz.

Yok o saka degil sakaya vurarak istemis gayet.Yalanda da saka yaptim diyor siz kendi hesabinizi odeyin bence de.

İyi akşamlar arkadaşlar. Bir soru sormak istiyorum. Erkek arkadaşım tatile gitmeyi teklif etti. Bi kaç günlüğüne, Kabul ettim. Uygun bir yer araştırıyor şimdi. Bende para konusunu nasıl açayım diye yakın arkadaşıma sordum. Ben çalışıyorum. O da çalışıyor. Benim fikrim kendi paramı kendim karşılamaktı. Ama arkadaşım; onun maddi durumu Senden kat kat iyi ve erkek para harcamadığı kadına değer vermiyor sorma bile dedi. Daha önce sevgilim oldu ama tatil gibi masraflı bi durum olmadı. Yemek, çay kahve erkek ödeyebilirse genelde bende öderdim ama bu durumDa içim rahat etmez. siz olsanız ne yaparsınız merak ettim. (Bu arada ödemezsem içim rahat etmez en ufak bi şeyde bile fikrimi dahi söyleyemem. Utanırım. sanki parasını ödemediği tatilde eleştiri yapıyor birde der gibi gelir böyle bir kişiliğim var)
Yari yariya verin ayip ya ona ödetmek olur mu?Cok ayip

Back
X