Sevgili ile tartışırken

okuryazarokumazyazmaz

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
590
620
303
İstanbul
Aramızda eğtim durumumuzdan kaynaklı bir komplex var. Ben çok yoğun olabiliyorum zaman zaman. Bu akşam da bir tartışma yaşadık ne diyosun lan sen falan diyerek konuşmaya başladı benle!
Sarhoştu, bende benimle böyle konuşamazsın diyerek suratına kapattım ki en sevmediği şeydir bu. İşteyim o ara benle kavga ediyor hala.
Öf toksik insan ilişki istemiyorum artık ya
Tartışma anlatında sizlere de böyle davranıldığı oluyor mu, lanlı lunlu konuşmalar, bi tek sen çalışmıyorsun vs konuşmaları…
Yoruldum!

Kiraathane hanzosu ya. Sevgiliyken bu sekildeyse allah korusun ilerletirseniz yandiniz. Ay bi de ulke zaten timarhane gibi, ozel hayatimizda bari kalbimiz duzgun atsin panikataktan carpintidan ziplamayalim be. Toksik enerjiye dur deyin👍🏻
İfadelerinizi çok beğendim :) evet tam olarak kıraathane hanzosu 👍
Sen kim benle böyle konuşmak kim dedim engelledim valla çekemiyorum artık kafam kaldırmıyor. Sevgi saygı ile geçinip mutlu olmak bu kdr zor mu ben çözemedim

Aramızda eğtim durumumuzdan kaynaklı bir komplex var. Ben çok yoğun olabiliyorum zaman zaman. Bu akşam da bir tartışma yaşadık ne diyosun lan sen falan diyerek konuşmaya başladı benle!
Sarhoştu, bende benimle böyle konuşamazsın diyerek suratına kapattım ki en sevmediği şeydir bu. İşteyim o ara benle kavga ediyor hala.
Tartışma anlatında sizlere de böyle davranıldığı oluyor mu, lanlı lunlu konuşmalar, bi tek sen çalışmıyorsun vs konuşmaları…
Yoruldum!
Lan!! Mi Gönder gitsin ....

Yoruldum!
Sarhoş insan kendisi olur, gerçek yüzünü görmüşsünüz.

Back
X