- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
pardonda senın nişanlının don değiştirmesınden ona ne?
kendi nişanlısı b.klu donlarala geziyosa senın temız kocanı kıskanmıs olabilüüüBende cok sinirlendim hatta kaynama kizdim bu ne rezillik dedim güldü kötü bir niyeti yok dediii şaştm kaldim
donunmu var derin varbende ona takıldım harbi donlarını mı takip ediyo
yüze vurur ifadesi donların eksilmiş bitanesidonunmu var derin var
Evlendikten sonra çarşaf gösterme ne ya, yıl olmuş 2015? Birde bununla övünüyor musun?
İşi pişiriyolar diye kızın namusuna laf atmak istemişsin ama kendin en özel anını elaleme paylaşacak kadar genişsin.
yüze vurur ifadesi donların eksilmiş bitanesi
Çarşaf mı?
ay valla çok güldüm gece gece o kız tam manyak bırakın kendi çalsın kendi oynasın efendi kalın siz zaten 2 gün sonra kokar onlar kvnle . sen kendini bozma . sakin kal her zaman . haklıyken haksız olursun sonraOff valla dalga geçmelik bu daha hiçbişe esim hakkinda bnm bilmedigm şeyleri gözlemlemiş :)
ay valla çok güldüm gece gece o kız tam manyak bırakın kendi çalsın kendi oynasın efendi kalın siz zaten 2 gün sonra kokar onlar kvnle . sen kendini bozma . sakin kal her zaman . haklıyken haksız olursun sonra
Kaynanan tepilmeyi çok hakediyo bırak ilgini kes bu kız çok teper.Bende cok sinirlendim hatta kaynama kizdim bu ne rezillik dedim güldü kötü bir niyeti yok dediii şaştm kaldim
Kaynanan tepilmeyi çok hakediyo bırak ilgini kes bu kız çok teper.
Acıma yetime döner koyar.....diye bi söz var amaKaynanamlada uzun sure mesafeli oldum gitmedim gelmedi falan ama çok üzüldü dayanamadim açıkçası. Ben biraz dgl çok merhametliyim yapamiyorm bi insani bilerwk bilmeyerek hicbisekilde üzmem kırmam yapım böyle ama hep ben kırılıyorum
Çarşaf mevzusu ney biri anlatsın? Silinmiş o kısım merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?