Sevgili kayınvalideciğim ve sinsi eltim

Biz de boyle bir adet olmadigindan ne icin istedigini tam anlamadim ki.
Ben yikayacak her halde dedim ama degilmis.
Ne icin istedigini bilsem mudahele edemedim. Sadece sabahin korunde bu kadinin derdi ne diye dusunmus ve cok kizmistim
hay allam ben sonrasında da herhalde çok kızardım.. neyse olmuş bitmiş yapçak bişey yok ..

Bende oyle yapiyorum hatta diyorum konuşşamda içim son kez rahatlasa mı diye

Tüm sülaleye kendi ağzıyla söylediyse, kayınvaliden neyin çarşafını görecekmiş?

Çevir kazı yanmasın.

Sen anlamadin bak diyorumki o millete sunu anlatmis biz birlikte olmuş olabilirmişiz ve hiç tanimadigim insana anlatiyor bunlari. Ayrica kendi yaptigi seyi herkez yapabilir diye dusuncesi icinde

kaç yıllık evlisiniz ne olur 30-40 filan diyin

konu sahibi onlqrin evlenmeden birlikte olmasi seni niye ilhilendiriyor? sevmedigin eltinden altta kalir yanin yok

Allaha şükür namus kavramını ileri gitmeyecek şekilde benimsemiş bir yapım var kimsenin hayati beni ilgilendirmez ilgilendirmedi de takii herkesten pozisyon yer zaman duyana kadar banane demisimdir hep. Kusura bakmayin ama kendi namusunu dusunmeyeni herkeze anlatani ben neden dile getirmeym ? Ayrica burda konu onun yapmis olmasi degil o yaptigi halde herkezi kendi gibi bilmesi

Onunla surekli kavga ediyor neden yuz veriyomuş bana yok geçmisleri varmis bi geline mi degisecekmis... bana hic kizmiyormuş neden kizmiyormuş flan filan. Bende muhattap degilim. Ama o zamanda diyorki ben cok iii olmaya calistikca o kotu oluyor bana diyor cnm sklyo sanki hicbise yapmamis gbi

Emin olun çok denedim ablalik yaptim arkadaslik yaptim aramizin ennn iii oldugu zamanda bile o arkamdan konusup sanki ben onun hayatini cehenneme cevirmisim gibi konustu tek sorunu çokkk kiskancc. Beni insanlarin gozunde nefret edilsin diye trlu seyler yapiyor. Herseyi ustune aliniyo bunu bana mi soyledin bunu banami yaptin geldin beni neden opmedin flan flan

yok artık ne alaka kötü niyeti yok, ben öyle bişey söylesem eşim burnumdan getirir,ki zaten söylencek şey değil, kesinlikle muhatap olma, 5 senelik ilişkisi varmış evlenselerdi zamanında alla alla

Birsey demedim zamaninda agzimi acmadim evlenim biter dedim simdi ikiyuzluye oynuyor resmen anlamadim ki. Daha ne patavatsizlik yapti. Yok iste seni almicaklardi baskasini isticeklerdi de olmadi flan dedm ne diyor bu.

Pink_Butterfly92 çocukla çocuk olma! Bu kadar kafaya takarsan ömür geçmez. O kızın yaptıkları için kimseyle tartışma. Umrunda olmadığını göster

Iste uzun zamandir umrumda degl ama yinede ii davraniyor konusuyor dertlerine care ariyorum diyorumki hata bende galiba.. snra bi bakiyorum hoop sanki dusmanmisiz gbi bi laf sokuuo kaynimi flan yolluyo uzerime diyormko yok bu kiz adam olmaz

Biz de boyle bir adet olmadigindan ne icin istedigini tam anlamadim ki.
Ben yikayacak her halde dedim ama degilmis.
Ne icin istedigini bilsem mudahele edemedim. Sadece sabahin korunde bu kadinin derdi ne diye dusunmus ve cok kizmistim

ya sırf merakımdan soruyorum çarşafa baya kan oluyor mu?? ben de 1 damla olmuştu peçeteye geliyor o yani.. hatta bu çarşafa serenler ciddi mi acaba diye düşünmüştüm!

O kiz anlamiyor bunu iste hakki olanin degil sirasi gelenin hakki asil. Opmeme durumuna gelince. Evde kendisi varken ben gelince sizce onun odadan cikmamasi mi gerekir benm mi onu gidip opmem lazim hosssbuldukkk diye bole sacmalikmi olur.

Ben kimsenin hayatina burnumu sokmam kimse umrumda da olmaz sizce eltim bunu başta bana yapmamismi esimin ic camasirlarini sayarakk ??? Hersey bizde bitiyor emin oln cevremde anlasamadigim bir insan bile yk ve kesinlikle kiskanclik nedir bilmem. Ben hesap sormadim sadece sinirlendim niye kizin kendi agzi yokmu kaynima soyluyoor ???

Tamam, yapmış. Ama siz de buna takılmışsınız. Gülüp geçmeyi öğrenin biraz. Öyle her hareketini gözlemleyerek alınarak; yok yüz göstermeyerek bilmem ne ederek siz agresif görünüm sergiler onun ekmeğine daha çook yağ sürersiniz. Eşiniz sizi seviyorsa tamam, düşüncenize saygılı mı? Bitti gitti, gerisi dış kapının mandalı.

Bu konuda beni suclamalarini anlamiyorm formdaki bazi bayanlarin. Sonuccta ben orda ifşa etmek içinn degil hem yaptiklarini herkeze anlatip ovunuyo hemde bana laf atiyo kimsede bisey demedi eltime agizlarini acmadilar niye millete soyluyon bunu diye ayrica ben onun cok acigini kapattim kac kere insanlarin yaninda bu konuyu acti ben susturdum anlatma diye bu ifşa etmek olmuyor yada kotu niyetle yaptgm bisy degil

Bende oyle yapmaya calisiyorum nereye kadar bilmiyorm hep karsilasmak zorunda kaliyoruz benmde yapimda var. Bole yagcilik flan yapmayi hicc sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…